fbpx
zell am See Østrig

Zell am See Østrig

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Zell am See Østrig rejseoplevelser

Er du til en aktiv ferie med mulighed for vandring, bjergløb, cykling og golf så er Zell am See i 750 m. højde din næste rejsedestination. De fleste kender  Zell am See Østrig, som en fantastisk skidestination i det østrigske Salzburgerland. Men, man skal bestemt ikke undervurdere alperne og dens muligheder i sommerhalvåret. Her er frodigt, fantastisk smukt landskab og rig mulighed for at bade i den smukke naturskabte sø. I skiområderne ligger der altid mange campingpladser, så vil man nødvendigvis ikke kun til Zell am See Østrig i ferien, eller bo på landhaus og hoteller, så er campingpladser et rigtig godt valg i alperne. Det anbefales at man er aktiv og kan lide at dyrke sport, hvis man vælger en rejse til destinationen hermed bliver ferien meget sjovere. Her er der rig mulighed for nogle fantastiske vandreture, både for erfarne og ikke erfarne vandrere. Det er muligt at tage en lift op fra byen, til toppen af bjerget. Herefter kan I nyde udsigten ud over dalen fra 2000 meters højde, mens man går ned til bunden af byen og slutter turen af med en velfortjent weissbier. Vil I hellere cykle, er der mange muligheder for at lufte cykelbenene, på sin racer- eller MTB cykel. Der er et utal af muligheder, som vi kun kan drømme os til herhjemme.   

zell am See Østrig
zell am See Østrig
zell am See Østrig
zell am See Østrig
zell am See Østrig
  • Aktiviteter
  • Rejsinfo
  • Anmeldelser
Vandreture

Ud og gå i Alpernes smukke naturrige bjerge

Er du vild med at vandre og klar på at udfordre dig selv, så er området et rigtig godt udgangspunkt. Her er ruterne oftere lidt kortere, end det man normalt er vant til, da man går rundt i bjergene. Bl.a. tager det ca. 4 timer at gå 12 km rundt om søen, men det er en utrolig flot tur, hvor man går langs søen og lidt op i terrænet.

I området kan man trekke op til Østrigs højeste bjerg Grossglockner med 3.798 meter. Det er en udfordrende tur, da man næsten er oppe i 4 km højeste og det derfor kræver lidt fysik og en god grundform. I området kan man også gå til den smukke naturoplevelse Krimml vandfaldene, som man sagtens kan bruge en dag på at udforske.

cykelture

Cykling og mountain biking i bjergene

Er du vild med at cykle og udfordre dig selv, så har du bestemt muligheden for begge ting her. For cyklisten med trang til udfordrende bjergstrækninger og hurtige nedkørsler findes der en masse sjove ture i området her. Der er mulighed for at krydse mange forskellige bjergpas i Salzburgerland, og nyde udsigten fra toppen udover de grønne bjergdale.

Når sneen er væk og foråret kommer ind begynder MTB-sporene at komme frem. Her er forskellige MTB og downhill ruter på bjergene. Flere steder er det muligt at tage skiliften op, for at give den gas på cyklen nedad. Husk beskyttelse og en god portion fornuft, når I skal ud og give den gas i de træbeklædte bjergsider.

Golf

Spil på 5 udfordrende golfbaner i bjergene

Mange skidestinationer som Zell am See Østrig har typisk sommer aktiviteter i form af river rafting, søbadning, downhill cykling, men også golf op af bjergsiderne og i Zell am See Østrig er det ingen undtagelse.

Nede i byen er den mest populære golfbane som ligger midt i dalen. Her kan i nyde et spil golf med udsigt til de høje bjerge og snebeklædte toppe. Det er en rigtig fin måde at slappe af på ferien og om sommeren er banerne rigtig gode og grønne. En typisk green fee billet koster mellem 55-75€.

Rejsetip

Vejret i alperne skifter hurtigt så sørg for at pakke rigtig praktisk. Her kan være bagende varmt hvis solen er fremme, men isende koldt og mulighed for sne, hvis skyerne tager til. Så sørg for at pakke alt fra sommertøj til nogle gode og tykke trøjer, så får du klart den bedste og aktive ferie her.

Sprog

Tysk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[SZG] Salzburg lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Zell am See Østrig Aktiviteter i bjergene

Har man ikke fået stillet sin lyster på land, så er der også mulighed for vandaktiviteter på zeller-søen i form af bl.a. kajaksejlads, svømning og speedbåd. Her er også mulighed for at prøve kræfter med paragliding med afsæt fra bjergene eller nyde et spil golf på områdets utrolige smukke og kuperede golfbaner. Om sommeren er vejret i alperne fantastisk og man kan derfor sagtens, slappe af og nyde vejret, selvom man ikke ligger på en sandstrand ved middelhavet. Har man en lang sommerferie, kan man evt. bruge en uge ved Zell am See Østrig og en uge ved den franske riviera eller måske ved gardasøen.

Zell am See pistekort

Det er ingen hemmelighed at det også er et utrolig populær skisportsområde. Her er snegaranti, da gletcheren Kitzsteinhorn ligger her og derudover ligger 70 % af skisportsstedet over 1400 meters højde og dermed utrolig højt op. Tager du hertil for at stå på ski, er der garanti for en fed skiferie. Zell am See pistekort lover mere 127 km hvor 90% af pisterne er røde og blå. Er man ekstrem skiløber eller gerne vil udfordre sig selv, så findes her også 15 km sorte pister. Zell am See pistekort tilbyder udover fede pister også et rigtig godt afterskiliv for den som minder at afterski rimer på skiferie. Her findes et hav af gode barer og diskoteker til at smage de gode lokale øl, jägerbombs og jägertee. Herudover er rigtig gode restauranter som tilbyder alt fra stenbagte pizzaer til gode steaks med en cremet sovs. Vil du se hvordan området ser ud, kan du se Zell am See pistekort her. På Zell am See pistekort kan du bl.a. se de forskellige restauranter og toiletter på bjergene, men også få information om åbningstider og lysløjper. Det er altid sjovt at opleve et bjerg på to forskellige måder, derfor anbefaler vi, at du både besøger området i din sommerferie og vinterferie, hermed får du to forskellige billeder af Zell am See pistekort og generelt hele området.

Zell am See er mest kendt for.

Natur

0

Cykling

Golf

0

lave flypriser

0

Vandreruter

Zipline

0

Bungy jump

0

River rafting

0

Vandfald

0

Nationalparker

0

Inspiration

Påskeferie 2021

Ved du ikke hvor ferien skal gå hen i påsken? Lad travelday inspirere dig til en påske under varme himmelstrøg langt væk fra den kolde vinter i Danmark.

rejseguide_island

Rejseguide til alternativ ferie

Ønsker du at komme ud på en anderledes rejse, hvor du ikke hele tiden skal ligge på en liggestol og slappe af ved stranden eller poolen? Så læs med her, hvor vi giver gode bud på en aktiv ferie.

365 rejser

365 rejser – Guide til gode rejser hele året rundt

Er du træt af kolde af våde Danmark og mere til varme og lækre strande? Så er det her indlæg noget for dig. Vi giver anbefalinger til destinationer, hele året rundt.