fbpx
venedig Italien

Venedig Italien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Venedig Italien

Der er en grund til, at du tænker på surrealistiske billeder af gamle italienske mænd i stribede skjorter, som styrer gondoler gennem venetiansk vand, når du tænker på Venedig Italien. Det er ikke kun fordi byen ønsker at imponere turister, men det er simpelthen byens fantastiske kultur og indbyggernes levevilkår der imponerer. Det smukke ved byen er, at vejene er små kanaler fyldt med gondoler og bilerne er forbudte i byen. Det er enestående og noget Venedig Italien er blevet verdensberømt for. Du går derfor rundt i byen, eller transportere med gondoler eller små bådtaxier. Selvom vi har en hurtig livsstil, bliver man hurtig fristet til at gå rundt og opleve byen. Gaderne er mere end 1500 år gamle og bevaret i den naturlige skønhed, man falder hurtig for charmen i byen og er klar til at sælge bilen derhjemme. Kulturen i byen er enestående, da byen bærer på en masse historie og kultur. Hertil er der en masse kunst i byen, så er man til kultur er det en drømme destination.

Venedig Italien
Venedig Italien
Venedig Italien
Venedig Italien
Venedig Italien
Venedig Italien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Kunst og museum

Centrum for museumer og kunst

Generelt er Italien kendt for kunst og museer og denne smukke by er bestemt ingen undtagelser. Her findes en masse forskellige museer og til forskellige smage. Hvert andet år er byen vært for kunst i form af Kunstbiennalen i byen – en international udstilling med fokus på samtidskunst.

I byen er der mange forskellige museer, man kan bl.a. se de venetianske masker som byen er kendt for på La Bottega dei Mascareri. Er man mere til møbler, skultpurer og malerier kan man se disse lokale ting fra 1800-tallet på Ca ‘Rezzonic.

Berømte seværdigheder

Byen som består af en masse øer

Byen i sig selv, er en kæmpe attraktion grundet opbygningen på 118 øer. Byen er bilfri, da her ingen veje er. Man kommer rundt langs kanalerne eller på dem, i de klassiske gondoler. Hvis man hurtigt vil rundt, kan man komme på guidet gondoltur, eller blot nyde romantikken i en af disse.

Man kan bl.a. se Markuskirken og pladsen foran med hundredevis af duer. Er man vild med arkitektur findes her rigtig mange smukke broer. Bl.a. kan man se den berømte Rialtobro, som er den ældste bro over hovedkanalen i centrum.

Shopping

Lukus og lokal håndværk

Forventer man lidt traditionel shopping, som køb af en ny undertrøje eller et par strømper, så lad være med at købe det her. Her består butikkerne primært af lokalt produceret håndværk eller kendte luksusbrands.

I området Calle Larga er der fyldt med luksusbutikker som Dolce & Gabbana, Gucci og Valentino. Vil man købe lokale venetianske masker eller glas fra Murano, kan man finde dette i centrum

Rejsetip

Er du vild med Gelato og skal smage en is i verdensklasse, så gå til området Canareggio. Her ligger isbaren Bacara Gelato som både serverer is, kaffe og milkshakes. De har et stort udvalg og is som vi ofte længtes efter.

Sprog

Italiensk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[VCE] Venedig Marco Polo Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Venedig Italien oplevelser

Ligesom resten af Italien, tilbyder Venedig Italien lækker mad og fantastiske drikkevare. Der er en masse hyggelige caféer i byen. Byen og dog fyldt med en masse turister, som tager noget af charmen fra byen. Men se bort fra det og nyd de lokale omgivelser, kulturen, maden og hinanden. Så bliver en tur dertil en fantastisk oplevelse. Byen ligger i den nordlige del af Italien og er nem at komme til med fly. Tæt på ligger mange kendte campingpladser, i området Lido. Oplev derfor byen på en dagstur på campingferien til Italien. Vi anbefaler at bruge max et par dage i byen. Derfor er det en fin weekendtur, eller en god heldagsoplevelse, hvis man har planlagt en ferie til f.eks. Lido området eller Gardasøen. Vejret Venedig Italien er ligesom resten af det nordlige Italien. Det er klart varmest i sommerperioden, men man kan sagtens besøge byen i det sene forår eller tidlige efterår. Grundet charmen i byen anbefaler vi specielt kærestepar eller ældre at opleve byen. Dog er det en by hvor alle får noget ud af et besøg.

Vejret ved kysten

Som sommerelskende vil vi anbefale at besøge området fra maj – september. Her er temperaturen over tyve grader og man kan altså derfor tillade sig at gå i sommertøj. Man kan dog også opleve fine temperature i oktober og dermed nyde byen i påskeferien. Vejret Venedig Italien er dog lidt specielt om sommeren. Det kan regne en del og det er ikke unormalt, at der er nedbør hver anden dag. Grundet charmen i gaderne og muligheden for sejlture i kanalerne, anbefaler vi klart at besøge byen i tørvejr. Her kan man i det dejlige vejr gå og opleve de smukke bygninger, stemningen og gondolerne som stille og roligt triller ned af kanalerne. Vejret Venedig Italien er dog meget stabil. Er man til shopping er der også mulighed for at shoppe i nogle af de fornemme butikker i byen. Har man lyst til en souvenir kan man også tage dette med hjem herfra.

Byens fantastiske kultur

I en så smuk og fin by, er det umuligt at udvælge hvad man bare skal se. Byen har mange forskellige seværdigheder, men er en destination for den kulturrejsende. Der er uendelige af muligheder i byen, vi har dog prøvet at vælge lidt af dem ud. Vi kan sagtens få en hel dag til at gå udenfor, blandt de smukke gader og de hyggelige kanaler med gondolerne. Vil man mere end det, har området meget kultur og meget andet at byde pår. Vores favorit er byens største museum Accademia. Museumet rummer bl.a. verdens største samling af de venetianske mestre. Det er nogle af verdens største kunstnere som har malet disse. Man kan bl.a. se hvordan byen så ud i 1400-tallet, uden at ødelægge for meget, så har byen virkelig ikke forandret sig meget. Hvis man har set film fra Venedig Italien eller hørt om byen før, så kan man ikke komme udenom Markuspladsen. Pladsen er fyldt med duer, som nyder besøg fra de mange turister. Herudover er der en masse butikker, caféer og ikke mindst Markuskirken, som er absolut en af de fineste romerske kirker og er tilbage fra år 1000-tallet.

Venedig tilbyder

Airport

0

Kunst og museum

Beach

0

Byliv

Berømte seværdigheder

Madkvalitet

Low cost flight

0

Shopping

Transport

0

Strandpromenade

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Inspiration

italien seværdigheder

Italien seværdigheder – Top 10 over Italiens største seværdigheder

Italien er et land med mange store seværdigheder. Her finder man flotte arkitektoniske bygninger, dyrebare historiske skatte og smukke naturoplevelser.

365 rejser

365 rejser – Guide til gode rejser hele året rundt

Er du træt af kolde af våde Danmark og mere til varme og lækre strande? Så er det her indlæg noget for dig. Vi giver anbefalinger til destinationer, hele året rundt.

krydstogt middelhavet

Krydstogt Middelhavet: Guide til smukke oplevelser

Oplev Middelhavets smukke byer på én ferie. Rejs rundt på krydstogt fra by til by for at opleve Middelhavets smukkeste byer.