fbpx
Toscana Italien

Toscana Italien

Rejs til Toscana Italien

Du har helt sikkert hørt om området før, men aldrig har du oplevet det før. Få et bid af Toscana og lad dig forføre af det charmerende område. Fødevarerne er alene en tur værd. Toscana er en region på Italiens vestkyst, der omfatter flere store byer, men er bedst kendt for Pisa og Firenze. Da Toscana-området tilbyder mange forskellige muligheder, er det et område for alle. Der er alt fra kunst og seværdigheder i Firenze og Siena, perler til turister som det skæve tårn i Pisa og ellers de små landlige byer fyldt med charme og Toscana seværdigheder. Men bare rolig, regionen og området har stadig meget mere og byde på. Du kan cykel langs olivenlunde, studere kundst i timevis eller tage ud og smage noget af verdens bedste vin fra områdets vinmarker. Når du først har besøgt området en gang, garanterer vi, at du med garanti kommer tilbage. Stemningen og charmen i Pisa og Firenze bliver man forført af. Toscana Italien er den perfekte destination til rejsegruppen, kæresteparret eller familien der har mange interesser. Det unikke ved Toscana er netop, at man kan kombinere en afslappende ferie, med aktiviteter i det frodige og grønne terræn, gourmet oplevelser og kultur i storbyerne. Desuden er stemningen om sommeren i havnebyerne fantastiske. Hvad er mere sommerligt end ægte italiensk pizza i 30 grader og med udsigt til middelhavet?

sicilien Italien
sicilien Italien
sicilien Italien
Toscana Italien
sicilien Italien
sicilien Italien
sicilien Italien
Toscana Italien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Vingård

Italiens vigtigste vinregion

Området er uden tvivl symboliseret med fantastisk vin. Området er den vigtigste vinregion i Italien og regionens store stolthed er Sangiovesedruen. Druen er den mest plantede i Italien, det betyder dog også, at man kan få en decideret ringe vin fra druen, men du kan også få en verdensklasse vin ud af druen…Det kan du f.eks. her på grund af det jævne klima i området. Landmændene i området går mere op i kvalitet end kvantitet, så vil du smage vin med kærlighed, så besøg Toscana Italien

gourmet restaurant

Mad i verdensklasse fra det Toscanske køkken

Er man feinchmaker som elsker et godt måltid med et dejligt glas vin til, så er du kommet det rigtige sted hen. Det Toscanske køkken består af de klassiske italienske retter, men også en masse skinke, fiskeretter, vildt og den fiorentinske bøf.

I regionen kan man få lov til at smage, på en masse af de lokale råvarer. Her er det udover fiskeretter også en masse friske grøntsager, men også søde sager og kager. Så er du ude på at smage ægte autentisk italiensk med anti-pasti til forret, et dejligt stykke kød eller pasta til hovedret og en tiramisu til dessert, så bør du rejse til dette fantastiske område.

cykelture

Cykel i smuk og fredelig terræn

Det er en region som byder på meget forskelligt. Her finder man de smukke historiske byer Firenze og Pisa, man ser vinstokke som står op og ned af hinanden i et kuperet og farverigt terræn. Her er dog også strand og smukke solnedgange. I regionen kan man både cykle på små grusveje i den smukke natur, men også køre på de større veje mellem byerne. Uanset hvad man vælger, så kan alle cykle her og få en unik og aktiv ferie på cyklen.

Rejsetip

Er du vild med vin og mad, så er Toscana stedet. Ta ud og besøg de lokale landmænd for at få stimuleret smagsløgene.

Sprog

Italiensk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[FLR] Firenze Amerigo Vespucci

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Vingård Lejligheder & villa
Egen villa eller landsted Midt i naturen Privat pool
Løbetur Lokal guide Private ture
Løbetur Lokal guide Private ture
Vingård Lokal kultur Udflugter

Rejsebureauer

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Personlig service Ferieboliger og private huse Vingårdsferie
Løberejser Private ture Grupperejser
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser

Firenze og Pisa seværdigheder

Hele området er fyldt med seværdigheder i området og seværdigheder i Firenze og Pisa. Der er en masse historie og Firenze by er mere end 2.000 år gammelt. Firenze har huset nogle af verdens største tænkere og kunsterne, bl.a. kan nævnes Leonardo da Vinci, Michelangelo, Donatello og Galileo Galiei. I Firenze er der er masse katedraler, haver og kunst som er et besøg hver, hvis man er i området. Vi anbefaler min. at bruge et par dage i byen, hvis man er i området. Er man vild med Toscana Italien er man også vild med mad og vin. Området producerer noget af det bedste vin i verden, området er en af de to vigtigste vinregioner i Italien. Er man vild med italiensk mad som Pizza, lasagne og et hav af pastaretter, så vil i elske Toscana Italien. Har du børnene med på ferie, er du sikre på at de altid går mætte i seng med en pizza og gelato is til desser.

Vejret og aktiviteter

Ligesom de fleste steder i Europa, kan temperaturerne svinge meget. Temperaturen er i dagstimerne over 20 grader fra maj og lidt ind i oktober. Det er derfor en lang periode, hvor vejret i Toscana Italien er fremragende. Hvis man ikke er så kulturel, men gerne vil slappe af ved stranden, er der derfor rig mulighed for at gøre dette. Der er en masse strande langs kysten, som byder til en hyggelig dag ved havet sammen med familien. Da kysten vender mod vest, garanterer vi en smuk solnedgang. Er man ikke så meget til stranden, er der dog stadig mulighed for, at komme ud og cykle i bjergene og markerne som gør området utrolig idyllisk.

Toscana Italien beliggenhed?

Området Ligger i det nordvestlige Italien. Området byder på bløde bakker som er utrolig smukke. Hvor end øjet rækker, er der smukke vinmarker, oliventræer, renæssance og middelalder kultur. Hvis man vil opleve Toscana Italien, kan man køre derned, men er man ikke så vild med det, er det også muligt at flyve. Flyv til Firenze eller flyv til Pisa og herefter kan du rejse rundt i området. Grundet beliggenheden er vejret bedst om sommeren. Hvor ligger Toscana Italien? Ligger i noget af det smukkeste landskab ved vandet, med bakker og frodige områder. Strand i området er der rigeligt af, så både bade- og kulturel ferie er muligt her. Området er derfor både perfekt for familier, grupper og par.

Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Find billige hoteller i Pisa med fly fra Danmark
Priser fra: 1.235 kr

Find billige pakkerejser med fly + hotel fra Danske- eller nærliggende lufthavne. I Antibes finder man hoteller rundt på byens bedste placeringer. Der er hoteller i forskellige prisklasser og med forskelligt serviceniveau.

Rejs med TripX
Vingård Lejligheder & villa
Vingårdsferie midt i Toscana
Priser fra: 980 kr

Bo på en lokal vingård i Toscana og oplev bøndernes liv. Se hvordan ejeren kører rundt på traktor, for at vedligeholde sine snorlige marker. Bo på gården og oplev livet på en vingård. Vær med til at plukke druerne, producere vinen og ikke mindst smage på den. I vælger selv om i ønsker at bo i en mindre lejligheder eller luksuriøs villa med privat pool.

Rejs med Toscana Vacanze
Egen villa eller landsted Midt i naturen Privat pool
Bo på luksuriøse landsteder midt i Toscanas smukke natur
Priser fra: 9.225 kr

I Toscana er det med Voya Travel muligt at leje sit helt eget landsted eller villa. Det er boliger med fantastiske udsigt udover Toscanas grønne dale og med privat pool. Det 5-stjernede landsted eller villaen ligger midt i naturen til vandre-, ride- og gåture. Voya Travel hjælper med planlægning af hele rejsen.

Rejs med Voya Travel
Løbetur Lokal guide Private ture
Privat løberundtur til Firenzes historiske områder og smukke natur med lokal guide
Priser fra: 248 kr

Dette er en fantastisk måde at opleve Firenze på. Go! Running Tours tilbyder udflugter gennem løb. I løber sammen med en privat guide som viser alle de skjulte perler. I Firenze tilbydes der 13 forskellige rundture fra 6 – 21 km. I bestemmer selv hastigheden og hvor I vil blive samlet op.

Rejs med Go! Running Tours
Løbetur Lokal guide Private ture
Privat løberundtur til Pisas smukke bydele og det skæve tårn med lokal guide
Priser fra: 1.030 kr

Dette er en fantastisk måde at opleve Pisa på. Go! Running Tours tilbyder udflugter gennem løb. I løber sammen med en privat guide som viser alle de skjulte perler. I Pisa tilbydes der 1 rundtur på 10 km. I bestemmer selv hastigheden og hvor I vil blive samlet op.

Rejs med Go! Running Tours
Vingård Lokal kultur Udflugter
8 dage - Oplev Italiens mest populære region
Priser fra: 7.595 kr

Toscana er uden sammenligning Italiens mest populære region. I bor midt i regionen på et lækkert 4* hotel, hvorfra der er arrangeret udflugter til jer. I oplever renæssancens højborg Firenze. I oplever det smukke landskab, smager på lokale vine på vingårdsbesøg og ser det skæve tårn i Pisa. På rejsen oplever I virkelig, alt det som Toscana står for.

Rejs med Kulturrejser Europa
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
TripX

TripX er et nyt og moderne selskab som giver prisgaranti! De leverer billige pakkerejser med fly + hotel. Det er udvalgte hoteller og de viser altid priserne med de billigste flybilletter først. TripX springer flere led over og leverer dermed markedets billigste priser på udvalgte hoteller.

Rejs med TripX
Personlig service Ferieboliger og private huse Vingårdsferie
Rejs med Toscana Vacanze

Toscana Vacanze sørger for de autentiske oplevelser i Toscana væk fra masseturismen. Det er deres mission at give deres gæste en unik ferieoplevelse i autentiske ferieboliger. De tilbyder både private poolvillaer, vingårdsferie, B&B og rejser til resorts. Med Toscana Vacanze får i personlig og ærlig service og mere end 25 års erfaring fra området.

Rejs med Toscana Vacanze
Løberejser Private ture Grupperejser
Go! Running Tours

Go! Running Tours er et dansk rejseselskab som sælger guidede rundture på løbeben og løberejser i hele verden. Det unikke ved koncept er, at man oplever nye steder og byer gennem lokale løbeguiders øjne. Samtidig med løber man rundt og får en unik lokal oplevelse. Derudover arrangerer de gruppe-løberejser i skønne naturområder.

Rejs med Go! Running Tours
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser
Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har den gode rejseoplevelse i centrum. På deres rejser har man altid en dansktalende rejseleder med, som sørger for at du får den fulde oplevelse på din rejse. Selskabet er 100% danskejet og har mere end 25 års erfaring indenfor rejser i Europa. For Kulturrejser Europa er det gode selskab og den rigtige rejse for dig det vigtigste. Derfor har de samarbejde med lokale som garanterer den fulde oplevelse.

Rejs med Kulturrejser Europa

Toscana tilbyder

Natur

Airport

0
0

Strande

City

0

Famous sight

0

Madkvalitet

Golf

Lave flypriser

Market

0

Natteliv

Shopping

0

Tecking

0

Theme park

0

Vinoplevelser

Zipline

0

River rafting

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Delfin- og hvalsafari

0

Inspiration

italien seværdigheder

Italien seværdigheder – Top 10 over Italiens største seværdigheder

Italien er et land med mange store seværdigheder. Her finder man flotte arkitektoniske bygninger, dyrebare historiske skatte og smukke naturoplevelser.

krydstogt middelhavet

Krydstogt Middelhavet: Guide til smukke oplevelser

Oplev Middelhavets smukke byer på én ferie. Rejs rundt på krydstogt fra by til by for at opleve Middelhavets smukkeste byer.