fbpx
Toscana Italien

Toscana Italien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Ferie i Toscana Italien

Du har helt sikkert hørt om området før, men aldrig har du oplevet det før. Få et bid af Toscana og lad dig forføre af det charmerende område. Fødevarerne er alene en tur værd. Toscana er en region på Italiens vestkyst, der omfatter flere store byer, men er bedst kendt for Pisa og Firenze. Da Toscana-området tilbyder mange forskellige muligheder, er det et område for alle. Der er alt fra kunst og seværdigheder i Firenze og Siena, perler til turister som det skæve tårn i Pisa og ellers de små landlige byer fyldt med charme og Toscana seværdigheder. Men bare rolig, regionen og området har stadig meget mere og byde på. Du kan cykel langs olivenlunde, studere kundst i timevis eller tage ud og smage noget af verdens bedste vin fra områdets vinmarker. Når du først har besøgt området en gang, garanterer vi, at du med garanti kommer tilbage. Stemningen og charmen i Pisa og Firenze bliver man forført af. Toscana er den perfekte destination til rejsegruppen, kæresteparret eller familien der har mange interesser. Det unikke ved Toscana er netop, at man kan kombinere en afslappende ferie, med aktiviteter i det frodige og grønne terræn, gourmet oplevelser og kultur i storbyerne. Desuden er stemningen om sommeren i havnebyerne fantastiske. Hvad er mere sommerligt end ægte italiensk pizza i 30 grader og med udsigt til middelhavet?

sicilien Italien
sicilien Italien
sicilien Italien
Toscana Italien
sicilien Italien
sicilien Italien
sicilien Italien
Toscana Italien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Vingård

Italiens vigtigste vinregion

Området er uden tvivl symboliseret med fantastisk vin. Området er den vigtigste vinregion i Italien og regionens store stolthed er Sangiovesedruen. Druen er den mest plantede i Italien, det betyder dog også, at man kan få en decideret ringe vin fra druen, men du kan også få en verdensklasse vin ud af druen…Det kan du f.eks. her på grund af det jævne klima i området. Landmændene i området går mere op i kvalitet end kvantitet, så vil du smage vin med kærlighed, så besøg Toscana Italien

gourmet restaurant

Mad i verdensklasse fra det Toscanske køkken

Er man feinchmaker som elsker et godt måltid med et dejligt glas vin til, så er du kommet det rigtige sted hen. Det Toscanske køkken består af de klassiske italienske retter, men også en masse skinke, fiskeretter, vildt og den fiorentinske bøf.

I regionen kan man få lov til at smage, på en masse af de lokale råvarer. Her er det udover fiskeretter også en masse friske grøntsager, men også søde sager og kager. Så er du ude på at smage ægte autentisk italiensk med anti-pasti til forret, et dejligt stykke kød eller pasta til hovedret og en tiramisu til dessert, så bør du rejse til dette fantastiske område.

cykelture

Cykel i smuk og fredelig terræn

Det er en region som byder på meget forskelligt. Her finder man de smukke historiske byer Firenze og Pisa, man ser vinstokke som står op og ned af hinanden i et kuperet og farverigt terræn. Her er dog også strand og smukke solnedgange. I regionen kan man både cykle på små grusveje i den smukke natur, men også køre på de større veje mellem byerne. Uanset hvad man vælger, så kan alle cykle her og få en unik og aktiv ferie på cyklen.

Rejsetip

Er du vild med vin og mad, så er Toscana stedet. Ta ud og besøg de lokale landmænd for at få stimuleret smagsløgene.

Sprog

Italiensk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[FLR] Firenze Amerigo Vespucci

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Firenze og Pisa seværdigheder

Hele området er fyldt med seværdigheder i området og seværdigheder i Firenze og Pisa. Der er en masse historie og Firenze by er mere end 2.000 år gammelt. Firenze har huset nogle af verdens største tænkere og kunsterne, bl.a. kan nævnes Leonardo da Vinci, Michelangelo, Donatello og Galileo Galiei. I Firenze er der er masse katedraler, haver og kunst som er et besøg hver, hvis man er i området. Vi anbefaler min. at bruge et par dage i byen, hvis man er i området. Er man vild med Toscana Italien er man også vild med mad og vin. Området producerer noget af det bedste vin i verden, området er en af de to vigtigste vinregioner i Italien. Er man vild med italiensk mad som Pizza, lasagne og et hav af pastaretter, så vil i elske Toscana Italien. Har du børnene med på ferie, er du sikre på at de altid går mætte i seng med en pizza og gelato is til desser.

Vejret og aktiviteter

Ligesom de fleste steder i Europa, kan temperaturerne svinge meget. Temperaturen er i dagstimerne over 20 grader fra maj og lidt ind i oktober. Det er derfor en lang periode, hvor vejret i Toscana Italien er fremragende. Hvis man ikke er så kulturel, men gerne vil slappe af ved stranden, er der derfor rig mulighed for at gøre dette. Der er en masse strande langs kysten, som byder til en hyggelig dag ved havet sammen med familien. Da kysten vender mod vest, garanterer vi en smuk solnedgang. Er man ikke så meget til stranden, er der dog stadig mulighed for, at komme ud og cykle i bjergene og markerne som gør området utrolig idyllisk.

Toscana Italien beliggenhed?

Området Ligger i det nordvestlige Italien. Området byder på bløde bakker som er utrolig smukke. Hvor end øjet rækker, er der smukke vinmarker, oliventræer, renæssance og middelalder kultur. Hvis man vil opleve Toscana Italien, kan man køre derned, men er man ikke så vild med det, er det også muligt at flyve. Flyv til Firenze eller flyv til Pisa og herefter kan du rejse rundt i området. Grundet beliggenheden er vejret bedst om sommeren. Hvor ligger Toscana Italien? Ligger i noget af det smukkeste landskab ved vandet, med bakker og frodige områder. Strand i området er der rigeligt af, så både bade- og kulturel ferie er muligt her. Området er derfor både perfekt for familier, grupper og par.

Toscana tilbyder

Natur

Airport

0
0

Strande

City

0

Famous sight

0

Madkvalitet

Golf

Lave flypriser

Market

0

Natteliv

Shopping

0

Tecking

0

Theme park

0

Vinoplevelser

Zipline

0

River rafting

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Delfin- og hvalsafari

0

Inspiration

krydstogt middelhavet

Krydstogt Middelhavet: Guide til smukke oplevelser

Oplev Middelhavets smukke byer på én ferie. Rejs rundt på krydstogt fra by til by for at opleve Middelhavets smukkeste byer.