fbpx
sharm el sheikh pyramide

Sharm El-Sheikh Egypten

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Sharm El-Sheikh Egypten

Hvis ord som solbadning, vandsport og dykning blandt koraller, får dig til at tænke på Caribien eller Filippinerne, så bliver du glad for at høre om Sharm el-Sheikh Egypten. Her kan du opleve alt det og meget mere, samtidig med at du sparer halvdelen af rejsetiden. Hertil er Egypten et billigt land at bo i. Når du er på besøg, kan du med fordel gå shop-amok i en af basarerne i Sharm el-Sheik. Sharm el-Sheikh er den mest populære turistdestination i den arabiske verden og tiltrækker tusindvis af europæiske turister - og med god grund. Byen tilbyder en blanding ø-afslapning, europæisk charme og luksuriøse omgivelser til meget få penge. Er man til dykning, er der rig mulighed for dykning, i en af verdens bedste dykkerområder med livlige koraller. Herudover kan man sejle over rødehavet  og have en masse sjov med forskellige vandaktiviteter. Noget af det mest unikke ved området er ørkenområderne på Sinai-halvøen, hvor det er muligt at tage på ørkenvandring på kamelryg. Så er du vild med store lækre resorts? Med luksuriøse faciliteter og store buffeter for få penge? Dykning eller sjov på vandet, shopping på markeder, så byder vi dig velkommen til Sharm El-Sheikh Egypten. 

sharm el sheikh egypten
sharm el sheikh egypten
sharm el sheikh egypten
sharm el sheikh egypten
sharm el sheikh egypten
sharm el sheikh egypten
sharm el sheikh egypten
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Forlystelser

Sjov i vandlande for hele familien

I området ligger der flere fantastiske vandland. Vil man gerne prøve noget ekstraordinært, så ligger Egyptens største vandpark, Aqua Park. Her er der anderledes underholdning for hele familien med mere end 60 forskellige rutchebaner.

Lave leveomkostninger

Ja, Egypten er rigtig billigt

Man kan komme rigtig langt for pengene i Egypten og her er Sharm El-Sheikh ingen undtagelse. F.eks. kan man få 0,5 liter fadøl eller en espresso for kun 10,-. Har man ikke job som marketingchef eller advokat, så er Sharm El-Sheikh et rigtig godt sted at tage hen, hvis man gerne vil bo på luksuriøse all inclusive resorts. Her kan man ofte udenfor høj sæsonen, finde rigtig gode tilbud til de luksuriøse omgivelser.

Dykning

Dykning i verdensklasse i det røde hav

Er man vild med at dykke, men ikke har tiden til at flyve til Asien eller Caribien, så frygt ej. Dykningen her er helt fantastisk og enestående med muligheden for at kombinere vrag- og koraldyk. Her kan man se alt fra crocodile fish til forskellige rokker og hvis man er heldig, kan man også se flere forskellige hajarter.

Rejsetip

Sprog

Egyptisk

Valuta

[EGP] Egyptisk pund

Lufthavn

[SSH] Sharm El Sheikh Internationale lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Sharm El-Sheikh Egypten luksus og aktiviteter

Når man besøger Sharm El-Sheikh Egypten, kan man bo luksuriøst på all-inclusive resort til meget få penge. Herudover kan man ligge ved poolen hele dagen, drikke drinks, spise lækkert mad, men også give den gas ved stranden med en masse vandaktiviteter, f.eks. dykning eller surfing. Grundet den sydlige placering, kan man besøge Sharm El-Sheikh Egypten hele året rundt. Her er altid over tyve grader og derfor har vandet en fantastisk temperatur, så det aldrig er koldt at bade her. Fra april til november er her konstant over 25 grader om dagen, næsten med garanti ikke en dråbe vand og ellers bare fred ved poolen. Fordelen ved at rejse til Sharm El-Sheikh Egypten er, at her ligger rigtig mange resorts, som kæmper om at få gæsterne hele året rundt. Derfor kan du ofte finde billige afbudsrejser, eller gode deals til de lækre 4- og 5-stjernede resorts med all inclusive.

Det lokale liv i Sharm

Sharm som byen bliver kaldt i lokale folkemunde er en gammel by, som byder på mange traditioner og fortællinger. Her er mange markeder og basarer hvor man kan købe alt fra krydderier til tøj og souvenirs, det er lovligt at nyde stemningen og bare hygge sig med de lokale imødekommende købmænd. Ta en tur på markederne og udfordre dine smagsløg, da her findes rigtig mange sjove og måske lidt vulgære ting, som man kan smage på. Der findes mange udflugter fra byen. Man kan bl.a. få en heldagstur til Cairo, hvor man flyver afsted, her er der mulighed for at komme på egyptiske museer, samt få lov til at se pyramiderne. Turen koster ca 1800 kr. for voksne og lidt mindre for børn. Vil man gerne se pyramiderne, koste hvad det vil – så er det en god måde at få dem set på. Herudover findes der bådture fra byen, hvor man har mulighed for at svømme og snorkle ved korallerne, i den smukke Ras Mohamed nationalpark, hvor der er fyldt med farverige fisk. Vil du gerne have lidt mere action er der mulighed for at give den gas på quad bike i Sinai-ørkenen. Når du kommer til området er her mulighed for, at finde mange andre ture for alle aldre.

Fra fiskerby til turistby

Sharm El-Sheikh Egypten har ikke altid været centrum for turister i de arabiske lande. Dog spredtes rygterne hurtigt om de smukke koralrev, det gode klima og mulighederne for en god ferie og området eksploderede til at være et sandt mekka for turister. Før var det en lille næsten øde fiskerby, som blot havde en god placering på spidsen af Sinai-øen. Nu er der hoteller i alle størrelser på syd og nord for byen, men også gågader og strandpromenader til turisterne. Selvom man mest tænker på hotellerne, så er her også fyldt med restauranter, moderne shoppingmuligheder og feste på natklubber. Herudover kan du tage på vandpibecafé på shishacafé eller blot nyde den smukke solnedgang ud over kysten. Vil du gerne til Sharm El-Sheikh Egypten skal du huske at følge myndighedernes advarsler, da her somme tider har været angreb. Det er endnu ikke gået udover danskere eller danske hoteller, men desværre har byen været mål for angreb fra fjendtlige mennesker. Rejs hertil hvis du gerne vil slappe af og opleve en anderledes kultur, men specielt hvis du savner varmen når det ikke er sommer herhjemme, da det er nemt at finde billige rejser hertil.

Sharm El-Sheikh er mest kendt for.

Mountain

0

Airport

0

Strande

Dykning

Berømte seværdigheder

Golf

0

Lave leveomkostninger

Markeder

Theme park

0

Transport

0

Snorkling

0

Bungy jump

0

Strandpromenade

0

Eksotiske dyr

0

Tæt på lufthavn

0

Delfin- og hvalsafari

0

Koralrev

0

Inspiration

ferie

Ferie i Europa

Ved du ikke hvor du skal hen på ferie, så søg lidt inspiration her. Vi kommer med gode råd til alternative destinationer, specielt hvis du er aktiv eller vild med natur og lokal kultur.

Dykkerrejser – Komplet guide til din næste ferie

Bliv klogere på hvor jeres næste dykkerrejse går hen. Har du aldrig dykket bliver du meget klogere på hvordan du kommer i gang

billig påskeferie

Billig påskeferie – Find inspiration til din næste påskeferie

Når rejsen skal planlægges i påskeferien, er der rigtig mange muligheder på rejsen. Vi kommer her med eksempler på destinationer, hvor i kommer afsted på en billig påskeferie

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

rejsepris for ferie

Beregn rejsepris for din ferie

Guide til hvordan du beregner prisen på din rejse. Rejseprisen er alfa og omega for mange, sørg derfor for, at få den billigste rejse og fedeste oplevelser.

rejseguide_island

Rejseguide til alternativ ferie

Ønsker du at komme ud på en anderledes rejse, hvor du ikke hele tiden skal ligge på en liggestol og slappe af ved stranden eller poolen? Så læs med her, hvor vi giver gode bud på en aktiv ferie.