fbpx
seychellerne strand

Seychellerne

Rejser til Seychellerne

Seychellerne er en afrikansk østat der ligger midt i det indiske ocean. Østaten består af mere end 100 øer og ligger øst for Tanzanias kyst og nord for Madagaskar. Seychellerne er berømt for sine fantastiske og smukke strande, med sine enestående granitformater på La Digue. La Digue er landets fjerde største ø. Specielt ved stranden Anse Source d’Argent er granitformationerne en uforglemmelig og enestående naturoplevelse.   Turismen er underlagt regulering i østaten. Det betyder at du har masser af plads på strandene. Plads til at opleve øernes seværdigheder og opleve de søde og venlige indbyggere. Det kan være svært at planlægge rejsen til Seychellerne, da der er rigtig mange øer og dermed ligeså mange muligheder. Vi anbefaler at man rejser til nogle af hovedøerne og alt efter rejselængden, bruge tid på at udforske de mindre øer med anbefalinger fra de lokale. Hovedøen Mahé er området med mest aktivitet og liv. Her kan du opleve storbylivet i hovedstaden Victoria, spille golf, opleve naturen på vandrestier eller nyde livet på mange af øens smukke strande og lækre hoteller.   Hotellerne på Seychellerne er i alle niveauer, men priserne er dyre i forhold til resten af Afrika. F.eks. koster et 3-stjernet værelse næsten 1.000 kr pr. nat og 1,5 liter vand koster 11 kr. Priserne varierer dog alt efter placering.

seychellerne strand
seychellerne strand
seychellerne strand
seychellerne strand
seychellerne natur
seychellerne
seychellerne kæmpeskildpadde
seychellerne kæmpeskildpadde
seychellerne revhaj
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
strand

Oplev verdens bedste strande og de smukke granitformationer

Lige meget hvor I rejser hen på østaten, er der garanti for at I kommer til at opleve fantastiske paradisstrande. Strande med blødt og bountyhvidt sand, svejende palmer og ikke mindst azurblåt hav omringet af koraller.

Øerne er kendt for de kendte granitformationer som man kan opleve på Anse Source d’Argent beach. Stranden tiltrækker hvert år rigtig mange turister og ligger på La Digue som er østatens 4. største ø.

nationalpark

Frodige plantager og små regnskove

Selvom Seychellerne består af mindre øer, er der stadig passet godt på naturen. Rundt omkring på øerne kan man besøge de forskellige frugtplantager og regnskove, som skaber en frodig og smuk natur i landskabet.

På øen Denis Island passer og plejer de naturen som beskyttere. Hermed lever de af egne ressourcer i det frodige område. Her er små regnskove med masser af spændene dyr og insekter. Oplev bl.a. aber i det fri.

eksotiske dyr

Oplev sjældne dyr i deres eget territorium

Da Seychellerne er isoleret er det både svært for nye dyrearter at komme til, men ligeså svært for eksisterende dyrearter at forsvinde fra øen – medmindre de bliver udryttet. Indbyggerne passer på deres natur og dyr, der er dermed et fantastisk og rigt dyreliv på øerne. Det er alt fra sjældne fugle til hvaler, rokker og hajer under havoverfladen.

Kæmpeskildpadderne har været tæt på at være en udrydelse, men lever igen i bedste velgående på øerne. De lever kun i det fri her og på Galapagos-øerne. På øerne lever der mere end 150.000 kæmpe skildpadder og mere end 100.000 havskildpadder.

Rejsetip

Læs op på de forskellige øer inden i rejser til Seychellerne. Alt efter rejselængde anbefaler vi, at have planlagt et ø-hop rundt på hovedøerne inden afrejse.

Sprog

Fransk, seselwa, engelsk

Valuta

[SCR] Seychelliske rupee

Lufthavn

[SEZ] Victoria-Seychelles Airport

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Paradisstrande Afslapning Eksklusivt
Ø-hop Skræddersyet rejse Luksuriøse omgivelser
Privat pool Bountystrande Eksklusivt
Øhop Katamaran Egen kaptajn

Rejsebureauer

Vis mere
Skræddersyet rejser Eksklusivt Personligt rejsebureau
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser

Rejs til Seychellerne centrale områder

Østaten består af mere end 100 øer, men 4 af øerne danner rammerne for livet på østaten. Hovedøen Mahé hvor hovedstaden Victoria ligger. Her er der rig mulighed for at finde nogle af østatens lækreste strande, spise på gode restauranter, opleve naturen eller spille golf.  Desuden kan man her shoppe på markeder, se lokale kunstgallerier eller opleve nogle af de få diskoteker der ligger på Seychellerne.

 

Er strandene i centrum er det Praslin I skal lade rejsen til Seychellerne gå til. Her ligger Anse Lazio som er en af verdens bedste og smukkeste strande som er beskyttet af koralrev. Her kan der snorkles og dykkes i det azurblå hav blandt mange farverige fisk og koraller. På 

øen er der meget og frodig vegetation, bl.a. er nationalparken Vallée de Mai på UNESCOS verdensarvsliste. 

 

Siger man rejse til Seychellerne tænker mange på de granitformede klipper på øen La Digue. Det er den mindste af hovedøerne, men den mest fotograferede. På øens sydvestkyst ligger en af de mest kendte strande i verden. Anse Source d’Argent er utrolig facinerende og enestående med de mange smukke granitformationer. Øen har et enkelt bjerg og er omringet af smukke strande og azurblåt hav lang væk fra alting. Hotellerne på øen er i alle niveauer og ligger med direkte adgang til strandene.

 

Den sidste hovedø er Denis Island som er kendt for fred og ro og for at være ejet af familien Mason, som er gæstfrie og dyrker freden. Grundet familien Mason er Denis Island stadig et utrolig paradis med masser af frodig natur og med fokus på bæredygtigheden. Øens indbyggere lever primært af egne ressourcer, råvare og egen produktion. Desuden kan man her opleve kæmpe skildpadder og nyde de lokale markeder.

 

De smukke naturomgivelser

Hvis du har læst alt hertil, har du med garanti fundet ud af, at østaten er kendt for sine smukke strande, granitformationer og frodige parker. De fleste bor på hoteller med adgang til stranden, da de ligger rigtig mange steder. Flere steder er det muligt at bo direkte på stranden, på Denis Island er det f.eks. muligt at bo i villaer midt på stranden – ligesom man kan ved Modessa Island og Komodo national park

 

Rundt omkring øerne er der rigtig mange forskellige dykkerspots. Her kan man dykke med alt fra små koralfisk til revhajer, hammerhajer, manta rays og den store hvalhaj. Det er store og smukke dyr som er ufarlige, men fantastiske naturfænomener. April/maj og september/oktober er de bedste dykkermåneder. Her er vejret stille og roligt og dermed er bølgerne meget begrænsede. Der findes desuden forskellige liveaboards muligheder i området, hvis man ønsker at sejle rundt i en længere periode. 

Derfor skal du rejse til Seychellerne

Der er rigtig mange gode grunde til at rejse til Seychellerne. De rolige omgivelser, smukke natur med plantager og bjerge og selvfølgelig de smukke strande og det lækre hav. Temperaturen er året rundt over 27 grader og vandet er derfor perfekt at bade. Det tager omkring et halvt døgn at rejse til øen, da man skal mellemlande i Dubai. Man kan derfor passende bruge et par dage i rejseprogrammet til, at opleve det enorme og fascinerende Dubai. 

 

Det frodige liv på øen har skabt rammerne omkring et rigt, men isoleret dyreliv. Regnskovene er små i areal, plantagerne er frodige og planterne enorme. Den lokale palme leverer Coco de Mer kokosnødder på over 30 kilo og får dermed andre kokosnødder til at ligne palmer. Ønsker du at opleve kæmpeskildpadden lever den kun på Galapagosøerne og Seychellerne. Rejs derfor østaten for at dykke ved smukke koraller, slap af på verdens lækreste strande, besøg frodige plantager og regnskove, samt nyde det luksuriøse liv på øernes lækre hoteller.

Paradisstrande Afslapning Eksklusivt
Oplev 3 øer på 16 dage
Priser fra: 22.450 kr

På denne rejse oplever i noget af det smukkeste Seychellerne byder på. I bor på 3 af hovedøerne – Praslin, La Digue og Mahé. På øerne bor I på lækre hoteller hvor morgenmaden er inkluderet. Transport er med i prisen. Der er rig mulighed for at opleve landets smukke strande, vilde natur og skønne lokale kultur på egen hånd.

Rejs med Rejselyst
Ø-hop Skræddersyet rejse Luksuriøse omgivelser
8-9 dage. 3-, 4-, eller 5-stjernet øhop til Seychellernes smukkeste steder
Priser fra: 18.250 kr

Voya Travel har planlagt og arrangeret et oplevelsesrigt øhop til de smukkeste steder på Seychellerne. I bestemmer selv hvor mange penge i vil bruge på rejsen og dermed hvor godt i vil bo. Voya Travel sørger for flyrejser og transport mellem øerne og til destination. Dertil har de udvalgt øernes bedste hoteller og hjælper med vejledning til udflugter. I kan selv vælge 2 ud af de 4 øer i vil rejse til – Mahe, Praslin, Denis Island eller Alphonse Island.

Rejs med Voya Travel
Privat pool Bountystrande Eksklusivt
Stor villa med privat pool på Raffles
Priser fra: 35.650 kr

På en 8 dages rejse til Raffles venter der er en afslappende og luksuriøs rejse. I bor i en villa med havudsigt og privatpilla på Raffles Seychellerne med halvpension. Her skal i blot nyde livet, slappe af og gøre hvad i har lyst til. Udenfor hotellet venter landets mange smukke strande. På øen findes også flere nationalparker med et rigt dyreliv og mange planter.

Rejs med Rejselyst
Øhop Katamaran Egen kaptajn
7 dages ø-hop i egen båd inkl. kaptajn
Priser fra: 9.500 kr

På denne rejse bor i på en katamaran i 7 dage. Der er i alt plads til 8 personer på båden. Katamaranen ligger og venter på jer i Mahé havneby, herfra er i herre over jeres egen rejse de næste 7 dage. Kaptajnen sejler jer til de steder, som i gerne vil se og opleve. Det er muligt at leje ekstra udstyr som SUP, kajak og snorkler. Båden er luksuriøs og utrolig attraktiv med 4 kabiner og 4 toiletter. I prisen er der skipper, bådleje og transfer. Eksl. flybilletter.

Rejs med Voya Travel
Skræddersyet rejser Eksklusivt Personligt rejsebureau
Rejselyst

Rejselyst er et lille rejsebureau med store ambitioner som går op i den personlige rådgivning. Hos Rejselyst er det passionen for at dele ud af egne erfaringer, oplevelser og glæder der driver bureauet. Ejeren har selv besøgt alle hotellerne og nøje udvalgt dem til deres gæster. I får derfor et bureau med stor professionalisme, som kan hjælpe jer med at skræddersy den perfekte rejse ud fra jeres behov.

Rejs med Rejselyst
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel

Seychellerne tilbyder

Natur

Art museum

0

Strande

Dykning

Golf

Market

0

Vandreture

Snorkling

0

Zipline

0

Eksotiske dyr

0

Jungle

0

Vandfald

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Koralrev

0

Inspiration

jordomrejse

Jordomrejse planlægning: Sådan gør du!

Den komplette guide til din jordomrejse. Få hjælp til planlægningen, budgettet og super fede destinationer.