fbpx
Sardinien Italien

Sardinien Italien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Sardinien  Italien

Den italienske ø Sardinien er specielt kendt for bounty hvide strande og nogle af de flotteste og mest farverige dykkersteder i europa. Her er der bl.a. mulighed for at dykke med blæksprutter og muræner i det klare vand. På land tilbyder øen udforskning af forskellige grotter herunder den kendte Neptuns grotte. Sardiniens seværdigheder spænder bredt og kan tilbyde noget for alle. Er man ikke kun til strand og afslapning, er der også bjerge på øen. Det højeste bjerg, Punta La Marmora ligger på den centrale del af øen og er 1.834 meter høj. Destinationen ligger midt i middelhavet og hovedbyen på øen er Cagliari. Placeringen i middelhavet betyder behagelige temperaturer og en rigtig lang sommer. Det er Italiens næststørste ø og er en af de foretrukne destinationer for italienerne selv. Her er små skjulte bugter, med lækre hvide strande og azurblåt vand. Nyd øen med de smukke olivenlunde og smukke stier inde i landet. Vi anbefaler at leje cykler og/eller bil for at køre rundt på egen hånd. Sardinien er den perfekte destinationen i sommerferien, hvis den skal holdes i Europa. Det er en fantastisk ø, som mange danskere endnu har til gode. Kombinationen af smukke byer, middelhavet, en storslået natur og freden på øen er perfekt. Omgivelserne skaber de perfekte forhold for at komme i ægte sommerferie stemning. Sardinien er bedst at opleve i sommerperioden, da her sker mest og alt er åbent. Man kan med fordel rejse udenfor ferieperioden, hvis man ønsker øen for sig selv.

Sardinien Italien
Sardinien Italien
Sardinien Italien
Sardinien Italien
Sardinien Italien
Sardinien Italien
sardinien udsigt
sardinien strand
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
cykelture

Hold aktiv feri.

Er du vild med at cykle, byder det kuperede terræn på en masse spændene oplevelser. Her er der rig mulighed for, at udfordre sig selv på mountainbike eller racercykel. Udover bjerglandskabet er her også frodigt, bountybeaches og vilde klippeformationer. En aktiv ferie har altså rigtig meget at byde på!

Er du vild med Mountainbike bliver den indre ø din legeplads. Her er masser af muligheder for sjove cykelture og fede oplevelser. På øen er der ikke mange ruter, men man kan sagtens cykle rundt på eget initiativ. Det er super fed og intens oplevelse, når man er den eneste cykelrytter i den flotte natur.

Strand

Nogle af Europas bedste strande!

Mange tænker måske ikke badeferie, når de tænker på denne ø. Med det vilde terræn, kan man måske frygte, at her ikke er mange strande, men tro om! Øen er kendt for sine smukke paradis-bounty strande. Strandene er børnevenlige og sikre at færdes ved.

Er du en rigtig vandhund er her rig mulighed for aktiviteter på og under vandet. Her kan man både snorkle og dykke blandt koraller og klipper. Her er også rig mulighed for at windsurfe og sejle kajak. Det er altså en perfekt rejsedestination, til familien, gruppen eller parret som gerne vil være aktive og slappe af på stranden.

Dykning

Helårs dykning blandt grotter og koraller

Har du aldrig prøvet at dykke før eller er en erfaren dykkerrotte, så kan øen klart anbefales. Her er der både en masse dykkeskoler og dykkecentre. Ud for kysten findes der en masse klippeformationer, grotter og sjove koraller. Her er desværre ikke mange store fisk, men mulighed for at udforske makrouniverset.

Vi anbefaler at dykke på nordvest øen ved Costa Paradiso eller ved Maddalena-øerne i nord. Det er muligt at dykke hele året rundt, da sigtbarheden plejer at være rigtig god!

Rejsetip

Er du et naturmenneske er Sardinien en oplagt rejsedestination. Her er mere end 600.000 hektar naturområder og et rigt dyreliv. I Gennargentu er der både mulighed for at se sæler, ørne, gribbe og Sardiniens højeste bjerg.,

Sprog

Italiensk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[OLB] Olbia Costa Smeralda Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Sardinien Italiens seværdigheder

Øen er specialt kendt- og populær for det turkisblå vand og de flotte Sardinien strande. Det er en stor ø og hele øen er dækket af utrolig smukke strande i mange forskellige størrelser og variationer. Der findes både lange strande, men også skjulte strande som er omgivet af klipper. Er man til det mere eksklusive liv har Sardinien Italien deres eget svar på Rivieraen. På den nordlige del ligger Costa Smeralda, som er utrolig smukt. Hovedpunktet er Porto Cervo som er samlingsstedet for eksklusive butikker, restauranter og store yatcher.

Af andre seværdigheder på Sardinien Italien er der selvfølgelig og altså det inde på landet. Det smukke landskab fyldt med bjerge er så smukt og fantastisk. En køretur ind i landet byder på små lokale landsbyer, som formår at virke uberørte af nutidens trends og udvikling. Herudover er der smukke koloriter og et af hav seværdigheder. Herudover er det ikke utænkeligt, at møde heste, får og køer på vejene og de har altså førsteret.

Øens smukke kultur

Eftersom øen er italiensk, som er verdens bedste madnation efter de flestes mening, er det ingen hemmelighed, at maden på denne destination er verdensklasse. Selvom Italien er kendt for lasagne, pasta og pizza, så er det ikke det der er mest populært på Sardinien Italien. Man vil tro at restauranter på øen serverer skaldyr og fisk eftersom vi er i middelhavet, men det er heller ikke den mest populære spise. Tilgengæld er de helt vild med forskellige kødretter. Så hvis du er vild med kød, er Sardinien Italien bestemt et besøg værd. Hertil er den lokale vin også i rigtig høj klasse, den kan måle sig med vin fra fastlandet og Sicilien.

Øen bærer på en masse historie. Fra omkring 1500 f.Kr.  og frem byggede man landsbyer om store stenmonumenter, disse kaldes nuragi. De var med til at adskille de forskellige stammer, men

 

Aktiviteter og vejret

Eftersom Sardinien Italien ligger i Middelhavet er der et middelhavsklima som er meget behageligt. Det betyder at der er omkring 30 grader i sommermånderne. Det betyder dog også, at den har en kort vinter og man hermed kan besøge øen uden for højsæsonsmånerne. Vejret på øen gør det altså attraktivt, for alle typer rejsende. Hvis man kan lide det virkelig varmt, bør man tage længere på i Europa. Destinationen har en masse at byde på. Udover dykning kan man virkelig få nogle flotte cykelture på øen. Eftersom man kan ligge skjult på en strand en hel dag, men også opleve mange forskellige aktiviter på øen, f.eks. forlystelsesparker egner øen sig rigtig meget til en kæresteferie eller grupperejse.

Hvor ligger Sardinien Italien

Sardinien Italien er den anden største italienske ø. Øen ligger i middelhavet under den franske ø Korsika. Den nemmeste måde at komme til øen på, er at rejse med fly. Man kan rejse til øen fra de største lufthavne i Danmark, dog kræver den en mellemlanding. Er man ude i god tid, kan man få flybilletter til rigtig gode priser. Eftersom det er nemt at komme til endedestinationen, passer en rejse på en uge – 10 dage rigtig godt.

Sardinien er mest kendt for.

Cykelture

Airport

0

Strande

Dykning

0

Food quality

0

Shopping

Surfing

Forlystelsesparker

Transport

0

Winery

0

Snorkling

0

Zipline

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Delfin- og hvalsafari

0