fbpx
Rom Italien

Roma Italien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Roma Italien oplevelser

Roma er absolut en af vores yndlingsdestinationer. Her får man nemlig noget af alt. Det er en utrolig smuk by, som bærer på en fantastisk historie. Herudover er der masser af kultur i byen. Vejret i Roma er fantastisk, så man samtidig kan nyde sommervejret og slappe af. Vil man samtidig have god mad, og evt. på en bytur. Byen er også fyldt med en masse muligheder til til sjov når solen går ned. Vi anbefaler alle, at opleve denne smukke italienske by mindst en gang i deres liv. Dog syntes vi, det er en ekstra fed by for unge og til dem der skal på en romantisk ferie. Storbyferier kan hurtigt gå op i museum efter museum. Men her kan man opleve det mægtige Colosseum, som alle har stødt på igennem film og tegneserier. Hertil kan man stadig besøge vingårde, bruge en dag i forlystelsesparker eller få shoppet en masse. Shopping i byen er helt fantastisk, da byen tilbyder luksus fra alle kendte modehuse.

Rom Italien
Rom Italien
Rom Italien
Rom Italien
Rom Italien
Rom Italien
Rom Italien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Berømte seværdigheder

Alle veje fører til Rom!

Du har med garanti hørt om COLOSSEUM! Colosseum er det største og flotteste amfiteater, som stadig står efter romertiden. Her kæmpede gladiatorer mod hinanden, ligesom man har set i utalige film og serier. Colosseum blev bygget for snart 2.ooo år siden og havde plads til mere end 5.000 stående- og 50.000 siddende tilskuere. Det er altså større 1/3 så stort som parken.

Den gamle romerske arkitektur var fantastisk og fascinerende. Der står stadig mere end 40 velbevarede historiske bygninger, som er flere tusinde år gamle.

Shopping

Italiensk design og dyre mærker i alle gader

Går du op i designmøbler og designertøj, så er det et must at komme til italiens hovedstad. Her er de store tøjmærker som Massimo Rebecchi, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Rayban og mange flere vældig godt præsenteret. Specielt på shoppinggaden Via Del Corso, kan man få smagen få luksuriøse mærker. Via Del Corso er en hyggelig og smal shoppinggade, som er 1,5 km lang.

I Rom er der mange forskellige shoppinggader og stræder som man kan forholde sig til. Find nogle gode guides over Rom, for at finde det områder som behager dit shopping gén bedst muligt,

gourmet restaurant

Får man bedre mad end italiensk?

Pizza, lasagne og pasta – det taler vist for sig selv hvad det italienske køkken står for. I Roma findes her en masse hyggelige caféer og restauranter, hvor man om morgenen kan få sin espresso for 10,- og om aftenen nyde en dejlig gelato is – JA! Byen har alt at byde på, når snakken går på mad.

Rome har et hav af restauranter som tilbyder mad og servering i meget høj kvalitet. Her ligger mange Michelin restauranter og du kan med garanti finde en af de bedste pizzaer du nogensinde har smagt her. I Rom kan man dog også sagtens spise rigtig fint og få en lækker pasta for meget for kroner.

Rejsetip

Elsker du kirker og fontæner/springvand, så er Rom et meget godt bud som din næste rejse. Her er mere end 280 fontæner og 900 kirker, ja! Næsten 1000 kirker.

Sprog

Italiensk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[FCO] Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Roma Italien seværdigheder

Alle som går lidt op i byens historie og storhedstid kender helt sikkert Cæsar Augustus og Audrey Hepburn. De havde en ting til fælles og det var ikke kun deres modefølelse. De begge anerkendte, skønhed, vidunderhed og passion for den smukke romerske ferie. Roma Italien er en by fyldt med historie og kulturskatte, f.eks. kan nævnes Forum, Pantheon, Basilika og St. Peters Basilika. Det er seværdigheder, som man ikke vil være foruden. Byen sprudler generelt af berømte arkitektur, malerier, mosaikker og store kunstskulpturer. Italienerne er ligesom så mange andre sydeuropæere kendt for, at slappe af og holde Siesta.

Romaerne går ikke så meget op i kalorier og kulhydrater, da de ikke ser dem som en fjende. I byen er der en masse charmerende caféer, hvor der er rig mulighed for at slappe af og nyde vejret i Roma Italien. Herudover er byen ligesom resten af Italien, bekendt med deres lækre pizza og pastaretter. Er man mere til at bruge nogle penge, på nyt tøj, så kan dankortet hurtigt få ben at løbe på i byen. Ved Borgognona er shopping i Rom en rig mulighed, da mærker som Prada, Gucci, Fendi og Valentino er vel repræsenteret her. Spar derfor nogle penge op, inden du kommer til at blive shopaholic i Roma Italien.

Vejret i Rom og aktiviteter

Er man til sol og sommer anbefaler vi selvfølgelig at besøge byen i sommerperioden. Dog ligger byen sydlig nok til, at sommerperioden i området faktisk varer fra maj – oktober. I denne periode komme temperaturen op over 20 grader det meste af tiden, vil man dog være helt sikker på varme, anbefaler vi at man besøger byen fra juni – september. Det er en fantastisk by, fordi man kan opleve rigtig mange forskellige ting. Hvis man ikke hele tiden gider kigge på imponerende bygninger, kan man også tage ud af byen. Her kan man besøge vingårde, fra noget af det bedste italienske vin. Vil man hellere have lidt mere fart på, er der forskellige action- og forlystelsesparker for alle aldre. Herudover ligger byen ikke så lang fra stranden, så hvorfor ikke bruge en eller flere dage ved vandet? Men tænker man kun at blive i byen, så kan man sagtens få flere dage til at gå, med at se på imponerende kunstværker, gå på museum, spise fantastisk italiensk gelato is og andre italienske specialiteter. Hertil skal man nok få brugt resten af sin opsparing, på at shoppe i de store modehuse.

Oplev italiens smukke hovedstad

Har man en forlænget weekend til en uges ferie og er man vild med storbyer, så er Roma Italien et rigtig godt bud på din næste rejse. Vejret i Roma Italien kan gøre ferien utrolig hyggelig, sammen med den dejlige italienske ro og kultur. Husk at besøge Colosseum, se Vatikanet og få taget et billede på den spanske trappe. En ferie til byen og området med vennerne, kæresten eller nogle helt andre vil du ikke være foruden. Vi anbefaler at i finder et billigt sted at overnatte, da i kommer til at bruge det meste af tiden ude i byen.

Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Primo Tours

Primo Tours tilbyder mange forskellige rejseformer. Find alt fra afslappende charterdestinationer til storbyferier eller store naturoplevelser. Bureauet tilbyder flere forskellige rejseformer og kan derfor hjælpe med din planlægning af rejsen. Find alt fra rejser med all-inclusive og guider til rejs på egen hånd rejser. Det vigtigste for dem er dog at give jer den personlige service og en uforglemmelig rejseoplevelse.

Rejs med Primo Tours
Charterbureau Lokalt kendskab Personlig betjening
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter

Roma er mest kendt for.

Airport

0

Art museum

0

City

0

Berømte seværdigheder

Madkvalitet

Golf

0

Lave flypriser

Natteliv

Shopping

Theme park

0

Transport

0

Vinoplevelser

Zipline

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Inspiration

krydstogt middelhavet

Krydstogt Middelhavet: Guide til smukke oplevelser

Oplev Middelhavets smukke byer på én ferie. Rejs rundt på krydstogt fra by til by for at opleve Middelhavets smukkeste byer.