fbpx
Rio De Janeiro Brasilien

Rio De Janeiro Brasilien

Rejs til Rio De Janeiro Brasilien

Rio De Janeiro som i daglig tale bliver kaldt Rio, er Brasiliens anden største by med 6,5 millioner indbyggere. Dette er en af vores yndlings destinationer i Sydamerika. På den verdensberømte strand, Copacabana nyder man livet og hygger sig på den lækre strand. I byen er der masser af fest, farver, samba dans og glade smil. Lige udenfor byen er der fantastiske naturomgivelser med kuperede bjerge, frodige skove og den 38 meter høje Cristo Redentor statue. Desuden er det rigtig billigt at bo i byen, da 3-stjernet hotelværelser i gennemsnit koster 200 kr. pr. døgn.   Vi anbefaler Rio De Janeiro som rejsedestination til alle. Kombinationen af storby, lækre strande, mange aktiviteter, flotte naturområder og et rigt dyreliv er unikt. Brug derfor formiddagen på at udforsk vandfald eller dyk i koralrev og nyd eftermiddagen ved den lækre Copacabana beach. Her både danser man, træner, spiller fodbold og slapper af. De to mest kendte strande er Copacabana og Ipanema.    I byen findes der muligheder for alle. Her er alt fra billige og hyggelige markeder med mad, frisk frugt og souvenirs. Men her er også luksuriøse og eksklusive butikker, natklubber og restauranter. Her er gang i den med livemusik, dansere og sambaklubber. Om morgenen får man ofte frisk juice og frugt fra de lokale bønder. Om aftenen bør man prøve de såkaldte Churrascaria. Det er kødrestauranter som Brasilien er verdenskendte for.   Byen er opdelt i mange områder. Vi anbefaler at man bor ved en af de to strande, da det er turistområder og sikre steder at færdes. Det er varmest fra december til februar da temperaturen her næsten konstant er over 30 grader. Det er nemt at flyve til byen, da der går direkte flyvninger til Rio De Janeiro fra Europas største lufthavne.

Rio De Janeiro Brasilien
Rio De Janeiro Brasilien
Rio De Janeiro Brasilien
Rio De Janeiro Brasilien
Rio De Janeiro Brasilien
Rio De Janeiro Brasilien
Rio De Janeiro Brasilien
Rio De Janeiro Brasilien
Rio De Janeiro Brasilien
Rio De Janeiro Brasilien
Rio De Janeiro Brasilien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Berømte seværdigheder

Besøg den mægtige Cristo Redentor

Med udsigt udover hele byen står Cristo Redentor statuen og beskytter Rio De Janeiro. Den er ikke bare symbol for byen, men for hele landet. Statuen står i 710 meters højde på bjerget, Corcovado. Statuen er 38 meter høj og kan besøges med det berømte tandhjulsstog, med Van eller også kan man vandre derop. Det koster mellem 15 og 30 kroner  at besøge statuen.

Tager man toget op til statuen koster dette mellem 50 og 75 kroner.

vandfald

Oplev byens 32 vandfald

I regnskoven Floresta da Tijuca som ligger midt i byen, er naturen fantastisk. Her er et rigt dyre- og planteliv samt 32 vandfald.

Taunay vandfaldet er fantastisk. Det ligger tæt på indgangen til parken og er mere end 35 meter højt. Her er det forbudt at bade i vandet, det er dog lovligt i flere af den andre vandfald.

gourmet restaurant

Spis på berømte kødrestauranter

Churrascariaer er navnet på kødrestauranterne som er berømte i hele verden. Dette er steder hvor kød ofte bliver grillet i store mængder. Her går tjenerne rundt og skærer kødet ud fra enorme kødspyd. 

Det er en sjov og lækker oplevelse. Restauranter findes i alle prisniveauer og ofte er kvaliteten herefter. Spørg medarbejderne på jeres hotel eller overnatningssted om de bedste restauranter i byen.

Rejsetip

Besøg en favela på guidet tur. Efter VM i fodbold og OL har byens favelaer fået en make over og er blevet mere sikre at gå rundt. Oplev disse smukke områder hvor de fattige bor på stejle bjergskråninger op og ned ad hinanden i små huse

Sprog

Portugisisk

Valuta

[BRL] Brasiliansk real

Lufthavn

[GIG] Rio de Janeiro–Galeão Internationale Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti

Rejsebureauer

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti

Seværdigheder i Rio De Janeiro Brasilien

I byen og området omkring byen er der et væld af fantastiske seværdigheder. De to største kan der dog ikke sættes spørgsmålstegn ved. Karnevalet som starter 40 dage inden påske er verdens største og afholdes i hele landet. Ved kysterne og specielt ved Rio De Janeiro bliver der gjort en ekstra dyd ud af karnevalet. Dette bliver kaldt “The biggest show on earth”. Her er der mere end 2 millioner mennesker på gaden om dagen, for at være med til at holde den store fest.

 

Den anden enorme seværdighed er statuen, Cristo Redentor. Statuen er 38 meter høj vejer 1145 ton og ser ud over den enorme by. Statuen står på toppen af det 710 meter høje Corcovado bjerg. Det er en kristen statue som ikke bare er et symbol for Rio De Janeiro, men for hele Brasilien. Statuen kan man komme op til på flere måder. Den mest populære er med tandhjulstoget, denne rejser tager kun 20 minutter fra bunden af Corcovado til toppen. Man kan også vælge at tage med Van til toppen eller vandre hele turen.

 

Brasilianerne er fodboldgale og med rigtig god grund! De har slået fast, at de er en af verdens bedste fodboldnationer og har avlet mange af verdens bedste fodboldspillere. Det er derfor en seværdighed i sig selv, at se de lokale spille bold på stranden eller få lov til at spille med dem. 

 

Den rigtige sports seværdighed finder man dog på stadionet Maracanã. Stadionet blev bygget til VM i 1950 og havde plads til 200.000 tilskuere. Det er senere blevet renoveret og har i dag 82.000 tilskuerpladser og er dermed en af verdens største stadions. Stadionet er unikt da det huser hjemmebane for nogle af ligaens bedste hold. Fluminese, Flamengo og Botafogo. Er man lidt sportsinteresseret, skal man gøre sig selv den tjeneste at opleve en fodboldkamp på dette historiske stadion.

 

Oplev naturen i området

Man kan sagtens bruge mere end en uge på at gå rundt og opleve nye og spændende steder i byen. Forlystelser, kunstmuseer, spændende gader og markeder, restauranter og hyggelige steder med live musik og dans. Byen er enorm og bruger man natten på de vilde natklubber, ja så gå tiden hurtigt! Men rejser man til Rio De Janeiro Brasilien, så er man også nødt til at opleve den smukke natur.

 

  • Sukkertoppen: Midt i den smukke natur i byen der omringer byen ligger sukkertoppen. Det er en enorm klippe der skyder 400 meter op i vejret. Den vogter over byen og ligger på en lille halvø. For at komme op på toppen skal man med en kabinelift man kender fra alpernes skiområder. Fra toppen har man udsigt udover Cristo Redentor og resten af byen.

 

  • Regnskov midt i storbyen: Det lyder helt vanvittigt, men inde i byen er der mere end 32 km2 regnskov. Udforsk den smukke tur på jeepsafari. I Floresta da Tijuca får man naturoplevelser for livet. Her er der 32 vandfald, papegøjer og tukaner samt mange andre fugle. Desuden kan man her finde næsebjørne og dovendyr. Der er altså et enormt spændende og anderledes plante- og dyreliv. 

 

  • Undersøg livet under havet: Ved øen Ilha Grande vest for Rio De Janeiro findes byens bedste dykkerområde. Øen ligger ved den grønne kyst. Her regner det meget, men bjergene beskytter området. Her er vandet varmt og der er koraller samt farverige og tropiske fisk. Her er både vrag fra en fragtskib og en helikopter som kan udforskes af alle på 7 meters dybde. Man kan bo på øen og udforske den. Der er ikke meget liv og biler findes der ingen af. Nyd de lækre strande, sejl rundt i området eller ta på opdagelse i junglen.

 

Naturen omkring byen er altså fantastisk. Her er også plantager, cykelture, golfbaner og gode muligheder for surfing. På overnatningsstederne hjælper de gerne med at finde de rigtige udflugter til jer. Bl.a. bør man cykle gennem byen med guide, for at få de lokale historier og fortællinger. 

 

Derfor går næste rejse hertil

Rio De Janeiro er simpelthen en fremragende by. De store og berømte strande som Copacabana ligger centralt og tæt på alle de fantastiske områder i byen. Ved strandene er der lækkert og blåt hav, god stemning, samt fest og farver. Denne stemning finder man ikke andre steder i verden. 

 

At opleve byens favelaer er en unik oplevelse. Her oplever man de fattige lokale og hvordan de har tilpasset sig. Op af bjergenes skråninger lever de i små huse, på små og stejle gader. Besøg favelaerne med lokale guider for at opleve kreativiteten. Rio De Janeiro er fantastisk grundet de mange muligheder byen tilbyder. Man kan vælge at slappe af på de lækre hoteller og nyde fantastiske måltider på byens Churrascariaer, kødrestauranter. Eller man kan give den gas med dans og samba, feste i byens natklubber og lade sig forføre af den lokale festlige stemning.

 

Om dagen kan man udforske byens mange smukke steder. Her er meget kunst, museer, gadekøkkener og forskellige markeder. Samtidig er det fantastiske at opleve den gigantiske kristne Cristo Redentor statue og sukkertoppene. Hvor mange andre steder kan man gå på shopping i en enorm storby, slappe af på en lækker sandstrand og tage på udflugt i junglen samme dag? Det er unikt og det der gør byen så fantastisk!

 

Om man bor på hotel eller ej, så kan man føle sig tryg i de turistede områder. Her er alt fra små og billige hostels til store og luksuriøse hoteller. Det er billigt at leve i byen og tage på udflugt. Søger du en ny og anderledes rejseoplevelse vil du ikke misse denne smukke by. Byen minder desuden om Cape Town i Sydafrika med de mange muligheder

Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Find billige hoteller i Rio De Janeiro med fly fra Danmark
Priser fra: 8.675 kr

Find billige pakkerejser med fly + hotel fra Danske- eller nærliggende lufthavne. I Rio De Janeiro finder man hoteller langs de smukke og hvide strande i byen. Der er hoteller i forskellige prisklasser og med forskelligt serviceniveau.

Rejs med TripX
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
TripX

TripX er et nyt og moderne selskab som giver prisgaranti! De leverer billige pakkerejser med fly + hotel. Det er udvalgte hoteller og de viser altid priserne med de billigste flybilletter først. TripX springer flere led over og leverer dermed markedets billigste priser på udvalgte hoteller.

Rejs med TripX

Rio De Janeiro tilbyder

Natur

Cykelruter

Art museum

0

Strande

City

0

Diving

0

Berømte seværdigheder

Mad kvalitet

Golf

0

Low cost flight

0

Low cost living

0

Market

0

Shopping

0

Surfing

0

Tecking

0

Snorkling

0

Zipline

0

Bungy jump

0

Strandpromenade

0

Eksotiske dyr

0

Jungle

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Nationalparker

0

Diskoteker

0

Forlystelsespark

0

Koralrev

0

Inspiration

billig påskeferie

Billig påskeferie – Find inspiration til din næste påskeferie

Når rejsen skal planlægges i påskeferien, er der rigtig mange muligheder på rejsen. Vi kommer her med eksempler på destinationer, hvor i kommer afsted på en billig påskeferie

nytår i udlandet

Nytår i udlandet – guide til de bedste byer

Stor guide til hvor du bør fejre nytåret i udlandet. Se hvor man fejrer nytåret på stranden og hvor man spiser det ind på lækre hoteller.