fbpx
rhodos

Rhodos Grækenland

Rejs til Rhodos Grækenland

Vi tør godt sige, at alle danskere har hørt om Rhodos, men hvor mange har egentligt besøgt den fantastiske ø? På Rhodos kan man blande en afslappende badeferie på lange dejlige strande, med kultur, arkæologiske steder og historiske bygninger. Hovedindustrien på øen er turisme, dette er ingen skam som turist, da man oplever høj service og engelsktalende borgere. Rhodos Grækenland har mere end 300 solskinsdage om året. På øen er der rig mulighed for solbadning, vandaktiviteter og afslapning på de lækre strande. Der er både mulighed for at surfe og dykke, hvis man ønsker at være aktivt i havet og ved kysten. Besøger man øen, får man lov til at smage det fantastiske græske køkken, som vi kun kan misunde herhjemme. Der er rig mulighed for, at spise et fornuftigt og billigt måltid på de forskellige nationale og internationale restauranter.

Find Rejsepartner

Primo Tours
Danske rejseledere Billige charterrejser Unik serviceoplevelse

Charterarrangør med fokus på de gode, velkendte ferier med direkte flyvninger, danske rejseledere og god service. Primo Tours har alt fra luksuriøse hoteller til egne udviklede koncepter tilpasset alle rejsende. Med deres mange års erfaring kan de skræddersy din rejse billigere end de andre charterbureauer.

BESØG PRIMO TOURS
  • Aktiviteter
  • Rejsinfo
  • Anmeldelser
Surf

En af de bedste surfing områder i Europa

På nordsiden af øen findes alle surfer-spots, på nær ét! Det ligger helt nede på spidsen af sydøen og er en af de bedste spots på øen. Man kan både kite- og windsurfe, dette er dog bedst i juli og august. Dog er der stadig rigtig fine forhold i både juni og september.

diskoteker

Skandinavernes Magaluf

Der er ingen tvivl om, at Rhodos Grækenland er en ø som lever af turister og dette er den primære indtægtskilde. Har man lyst til sjov og ballade samt feste ud på natten til den lyse morgen, så er dette den perfekte destination. Øen er fyldt med festlige skandinavere, som er kommet for at have det sjovt og drikke billigt alkohol. På øen er der mere end 100 diskoteker, den største fest by er hovedbyen Rhodos, men rundt på hele øen kan man finde sjove og vilde fester.

Lave leveomkostninger

Dejlig charterferie for få penge

Øen tilbyder rigtig mange flotte hoteller i forskellige størrelser designs. Her er alt fra all-inclusive til lejligheder.

Er man på øen bør man komme ud og opleve det lokale restaurationsliv. Maden er af høj græsk kvalitet, ligegyldigt om det er national- eller internationalt mad. Man kan sagtens finde en 2-retters menu for 100,- og en lokal fadøl for 20,-

Pris: 2-retter og en øl: 120,-

Rejsetip

Når man er på Rhodos SKAL man besøge den hvide by Lindos midt på østkysten. Lindos er et arkæologisk udgravningsområde og den eneste antikke by, som stadig står som et bysamfund.

Sprog

Græsk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[RHO] Rhodos lufthavn

2 kommentarer

  1. Rhodos Grækenland

    7 April 2020 Svar

    Vild med Rhodos, det er en dejlig ø og jeg kommer der ofte med min familie

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Rhodos Grækenland seværdigheder

Det er en populær rejsedestination for danskerne og har været det i mange år. På nordsiden er der et hav af surferspots til kite- og windsurfing, her er der vejr og forhold til at alle niveauer kan få noget ud af surfingen. Det er ud fra vores erfaring, en ø som er rigtig fordelagtig for nybegyndere da det samtidig er billigt at leje udstyr og få en instruktør. Er man pro og virkelig vil blande afslapning og surfing, så skal man besøge Prasonisi spottet som er på den sydlige del af øen. Rhodos Grækenland seværdigheder spænder sig bredt og går alt fra vilde fester til unik og smuk natur. Besøg bl.a. seværdigheden Epta piges som er en smuk oase med syv kilder på den nordlige del af øen. Herudover findes der af seværdigheder alt fra den smukke havn i den gamle bydel i hovedbyen, Grækenlands største vandpark og det arkæologiske museum som er helt fantastisk for historieinteresserede.

Det lækre vejr

Vejret Rhodos Grækenland byder indtil, at man besøger øen mellem maj og oktober hvis man er til høj sol og godt vejr. Her er temperaturerne gennemsnitligt over 25 grader og byder derfor op til afslapning og tanning på stranden. Vejret Rhodos Grækenland ligger også op til en masse aktiviteter som vandring, mtb og ikke mindst besøg i Grækenlands største vandland, Faliraki Water Park som ligger ved feriebyen Faliraki. Vejret Rhodos Grækenland og seværdighederne hænger rigtig godt sammen, da der er mange udendørs aktiviteter og smukke naturmuligheder. F.eks. besøg på familiestranden Tsambika som ligger mellem to klippefremspring, og hvor vejret gør, at temperaturerne i vandet er mere end behagelige. Her er der restauranter langs stranden, vandaktiviter og masser af sjov og sikkerhed for børnene på stranden.

Mange sjove oplevelser og seværdigheder

Øen er inde på land kuperet og her er der en masse seværdigheder fra middelalderen. Vil man ud og opleve andre øer, så er der rig mulighed for, at tage med et krydstogt videre fra øen. Af Rhodos Grækenland seværdigheder er der mange forskellige, men det er altid lækkert at ligge og slappe af de på lækre strande. Her er der rig mulighed for forskellige vandaktiviteter, leg for ungerne og ellers tid til at læse en god bog. Vil du gerne ud og opleve lidt af øen har vi her et par anbefalinger, til noget af det man bør se når man er kommet til øen. Den største Seværdighed man ikke må gå glip af, er Epta Piges. Epta Piges er en seværdighed som ligger midt på øen og er en skøn oase med syv kilder, deraf kælenavnet seven springs. Herudover er de fleste ting faktisk i byen. Noget af det skønneste er havnen i byen og den gamle bydel som er på UNESCOS verdensarvsliste. Herudover er et besøg til den hyggelige by Lindos, altid en god tur værd da det er øens mest charmerende by.

Rhodos er mest kendt for.

Airport

0

Strande

Dykning

Food quality

0

Lave leveomkostninger

Market

0

Natteliv

Surfing

Winery

0

Inspiration

Påskeferie 2020

Ved du ikke hvor ferien skal gå hen i påsken? Lad travelday inspirere dig til en påske under varme himmelstrøg langt væk fra den kolde vinter i Danmark.

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

365 rejser

365 rejser – året rundt

Er du træt af kolde af våde Danmark og mere til varme og lækre strande? Så er det her indlæg noget for dig. Vi giver anbefalinger til destinationer, hele året rundt.

rejsepris for ferie

Beregn rejsepris for din ferie

Guide til hvordan du beregner prisen på din rejse. Rejseprisen er alfa og omega for mange, sørg derfor for, at få den billigste rejse og fedeste oplevelser.