fbpx
Reykjavik Island

Reykjavik Island

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Reykjavik Island

Er du ude på at få en oplevelse, prøve noget nyt og se fantastiske naturfænomener? Så skal rejsen gå til verdens nordligste hovedstad, Reykjavik. I Reykjavik Island får man lidt mere for pengene end så mange andre steder. Her kommer du til at opleve aktive vulkaner, gejsere og badning i varme kilder.  Byen Reykjavik er en moderne hovedstad med flotte moderne bygninger. Her er ogsp store virksomheder, et pulserende natteliv og mange muligheder for eksklusiv shopping. Her bor dog kun 120.000 indbyggere, 60% af Islands befolkning. Og netop derfor, bør man komme ud og opleve naturen Island byder på. Man rejser ikke til Island for at opholde sig i Reykjavik, men for at rejse rundt på øen. Det er forholdsvis dyrt at leve på Island, derfor vælger mange at leje en autocamper, eller bo i telt rundt på øen og derfor selv lave mad. Her er så ufattelig mange seværdigheder, alt fra gejsere til gletchere og vandfald samt famøse Den blå Lagune Island, flere af de smukke naturfænomener har været med i film og musikvideoer, grundet det magiske rum man kommer ind i. Er du stor naturelsker og elsker en anderledes type ferie med vandresko og dynejakke på, så bør din næste rejse uden tvivl gå til smukke Island.

Reykjavik Island
Reykjavik Island
Reykjavik Island
Reykjavik Island
geysir
thingvellir
gullfoss vandfald
den blå laguna island
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Bjerge

Store naturfænomener fra forskellige film

Clint Eastwood…Ja, Clint Eastwood har været her. Nogle af de største film verden har set, er blevet optaget på Island, bl.a. film af Clint Eastwood.

Nogle af de mest populær film som er optaget i den barske islandske natur, er bl.a. batman begins, interstellar og star trek: into darkness. Er man herudover stor bodybuilder- elller Game of thrones fan, så er Island hjemsted for ‘The mountain’.

Dykning

Dyk imellem to af de største kontinental plader i verden!

Mange tænker ikke på Island som det oplagte sted, når ferien skal byde på dykning. Men her er der noget af det reneste og klareste vand, hvor sigtbarheden er helt op til 100 m. Vandet er koldt, så en tørdragt er pådraget, for at få et/flere dyk, som kan nydes.

Silfra sprækken er helt magisk at dykke i, bl.a. grundet det klare vand, men også fordi man dykker imellem to af verdens største kontinental plader.

Man kan booke dyk på Island eller hjemmefra. Dog skal man have et open water certifikat og bevis til at dykke i tørdragt.

Vandreture

Udforsk nogle af verdens smukke vidundere

Ønsker du at komme på en ægte vandreferie, med flere dages trecking og overnatning i hytte eller telte – så skal du rejse til Island. Her er der rig mulighed for trekkingture på 3-7 dage rundt i Islands smukke natur.

Herhjemme findes der flere rejsearrangører hvis man vil på vandring, vi anbefaler at rejse med: arcticfriend.dk

Rejsetip

To steder i verden kan man se to tektoniske plader. Det er på Island og i Afrika, det er en fantastisk naturoplevelse, som rammer plet, når rejsen går til Island. Se pladerne i Þingvellir National Park.

Sprog

Islandsk

Valuta

[ISK] Islandsk króna

Lufthavn

[KEF] Keflavík International Airport

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Reykjavik Island oplevelser hele året

 Reykjavik Island kan opleves hele året rundt, da temperaturen er mild her – sjældent under 0 grader. Tæt på byen ligger den blå lagune, en varmekilde – geotermisk spa, som er skabt til rejsebrochurer og postkort. kilden er 38 – 40 grader og en uforglemmelig oplevelse. 

Der er rigtig mange ture og oplevelser på Island. Det er derfor godt at tage udgangspunkt i Reykjavik Island på sin rejse hertil, da alle udflugter starter herfra. Man kan bl.a. tage på ‘The Golden Circle’, her kommer man rundt på en dagstur, til nogle af de mest imponerende seværdigheder på Island – bl.a. ser man gejsere, vandfald og dybe kløfter. En rejse til Island er for dem der gerne vil opleve noget anderledes og vildt. Vi anbefaler derfor unge og grupperejsende at besøge Reykjavik Island.

Den blå lagune Island

Er du lidt erfaren med sociale medier, rejsebilleder eller rejseblogs så har du med garanti se Den Blå Lagune Island før. Den Blå Lagune Island er forskellige damme med varmt saltvand fra undergrunden, som er utrolig mineralrigt. Den Blå Lagune Island ligger ca. 50 km fra Island ude på halvøen Reykjane. Det er et af de mest besøgte turistmål på Island og er omringet af sorte sandstrande og endda lavasten. Det lyder lidt dramatisk, men Den Blå Lagune Island er fredelig og dejlig afslappende. I vandet er der forskellige mineraler og f.eks. svovl og ler som er rigtig godt mod forskellige hudsygdomme og andre sygdomme som kommer med alderen bl.a. Det er en god ide at bestille tid til Den Blå Lagune i forvejen, da her er en max grænse for hvor mange de lukker ind ad gangen, for at du som besøgende får den bedste oplevelse. Vi har selv besøgt Den Blå Lagune Island to gange, her har der den ene gang været fuldt hus, men alligevel masser af plads og en dejlig rolig atmosfære.

Island seværdigheder og Den Blå Lagune Island

Udover lagunaen findes der på øen mange andre seværdigheder. Har du planer om at rejse til Island, anbefaler vi at rejse med et bureau, som arrangerer en tur rundt om hele øen, eller i det mindste halvdelen af øen. Vil man gerne rundt på hele øen, anbefaler vi, at man sætter 10 – 14 dage for at komme rundt og have tid, til at vandre ud til de forskellige seværdigheder. Udover de smukke fænomener omkring Reykjavik Island, så synes vi man bør opleve syd-øst øen, som er i modsatte retning, da gletcheren bl.a. er placeret her. Man får uforglemmelige oplevelelser ved Rykjavik Island. Med de vilde naturfænomener, får man oplevelser man aldrig vil glemme, og oplevelser der ikke findes andre steder på kloden.

Oplev ‘The golden cirkle

Dog anbefaler vi klart at man kommer ud på ‘The golden Circle’ attraktionerne. Her ser man Islands mest berømte vandfald Gullfoss som er øens største. Ved Gullfoss ligger det geometriske område Geysir hvor der er gejsere og varmekilder, som kun findes få steder på jorden. Sidst på ruten kommer man til Thingvellir, som er nationalparken der ligger midt på kontinentalpladerne som deler Europa og Amerika. Er du alligevel på denne tur og elsker at dykke, så er du nødt til at dykke i Silfra i Silfrasprækken.

Reykjavik er mest kendt for.

Natur

Airport

0

Art museum

0

Dykning

Berømte seværdigheder

Low cost flight

0

Shopping

Vandreture

Zipline

0

River rafting

0

Vulkaner

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

ferie

Ferie i Europa

Ved du ikke hvor du skal hen på ferie, så søg lidt inspiration her. Vi kommer med gode råd til alternative destinationer, specielt hvis du er aktiv eller vild med natur og lokal kultur.

rejseguide_island

Rejseguide til alternativ ferie

Ønsker du at komme ud på en anderledes rejse, hvor du ikke hele tiden skal ligge på en liggestol og slappe af ved stranden eller poolen? Så læs med her, hvor vi giver gode bud på en aktiv ferie.

Drømmerejsen

Drømmerejsen? Find inspiration til din rejse

Hvad er din drømmerejse? Mange mennesker har mange drømme og derfor kan vi ikke udspensle din drømmerejse. Men læs med og bliv inspireret til din næste rejse