fbpx
saona island

Punta Cana Den Dominikanske Republik

Rejs til Punta Cana Den Dominikanske Republik

Punta Cana er en af de mest populære destinationer på Den Dominikanske Republik, hvis ikke den populæreste. Det er en af yndlingsdestinationerne for amerikanerne og med god grund. Området på øens syd-øst kyst er fyldt med lange og smukke caribiske strande, store og lækre all-inclusive resorts og herudover er der en masse udflugts- og aktivitetsmuligheder i området.    Der venter en afslappende ferie i rolige og luksuriøse omgivelser. Mad og drikkevarer henter du når tørsten eller sulten melder sig, liggestolene ligger klar til dig på stranden og på flere af hotellerne venter golfbanen udenfor din dør. Punta Cana og generelt Den Dominikanske Republik er kendt for “den ægte” caribiske stemning. Musikken og de hede rytmer spilles overalt og hofterne bliver gerne svunget fra side til side. Herudover har de lokale en charme og imødekommenhed, vi som skandinavere kun kan misunde. Store smil, søde jokes og charmerende salgstrick er hverdagen ved smukke Punta Cana.      Rejser man til Punta Cana anbefaler vi, at man bor på de store og luksuriøse resorts. Her er der hoteller for alle! Hoteller kun for voksne, hoteller med børneunderholdning og hoteller med golfbane eller diskotek. Fællesnævneren er de lækre omgivelser med gode restauranter, store pools og ikke mindst den smukke strand alle hotellerne ligger ned til.   Man kan flyve direkte til Punta Cana fra Europas største lufthavne. Efter en kort køretur med transfer til hotellet er man fremme ved paradis. Byen har desuden en masse at byde på, f.eks. Coco Bongo diskotek, produktion af cigar og chokolade, en smuk natur og et hav af udflugtsmuligheder.

punta cana
punta cana
punta cana
punta cana
punta cana
punta cana
punta cana
punta cana
punta cana
punta cana
punta cana
saona island
saona island2
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
strand

Strande i verdens klasse

Hvor mange steder i verden får man en kyststrækning med 50 km. strand? Inkl. er der store smukke palmer, krystalklart blåt hav og ikke mindst blødt og hvidt sand. Det gør man her og det er helt unikt.

Rejser man ud på Saona Island eller Catalina Island får man nogle helt fantastiske strande. Dette er naturfredede øer, som får strandene ved Punta Cana til at falme. Her findes nogle af verdens bedste strande og ikke mindst fred og ro fra hotellerne.

nationalpark

Mange smukke naturområder

Udover Punta Cana Ecological Reserve som er et uberørt naturreservat med ferskvandslaguner findes her også meget andet smuk natur. Her er forskellige plantager, smukke kuperede bakker/bjerge med frodigt landskab og ikke mindst markerne med sukker. Jo mere man kører rundt jo mere ændrer naturen sig.

Gå på opdagelse i de lokale plantager og hjælp de lokale med at plukke sukker, rulle cigarer, smage på chokolade bønner eller prøv en chokolade te.

zipline

Punta Cana Zipline Canopy Adventure

Dette er en 1,6 km lang zipline bane. Der er i alt 10 ziplines og 11 platforme. Den får der henover trætoppene i regnskoven, forbi Taino mountain og igennem det smukke landskab.

Det er en utrolig sjov tur, som nok skal få adrenalinen igang inden man vender sig til højderne og farten i linen. Turen er for alle så længe man ikke lider af højdeskræk.

Rejsetip

Der findes et hav af udflutgsmuligheder. Lad være med at book en masse hjemmefra, da der er endnu flere udflugter når i kommer derned. På denne måde planlægges turen efter lyst bedre.

Sprog

Spansk

Valuta

[RD$] Dominikansk peso

Lufthavn

[PUJ] Punta Cana Internationale Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Kun for voksne All inclusive Aktiviteter for alle

Rejsebureauer

Vis mere
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser

Udflugtsmuligheder i området

Selvom omgivelserne på de lækre resorts og de smukke strande kan få en til at isolere sig i flere uger, så er det alligevel en skam, hvis man ikke oplever de smukke omgivelser Punta Cana Den Dominikanske Republik har at byde på. Naturen rundt om øen er frodig og mindre kuperet. Her står mange forskellige typer planter, sukkermarker, kakaoplantager og mindre regnskovsområder. Her er anbefalinger til hvad man skal opleve rundt om Punta Cana og udflugtsmuligheder. 

 

Jeepsafari: Kør rundt i en stor jeep eller “monstertruck” i området omkring Punta Cana. Her oplever man bl.a. en lokal skole, “storbylivet”, en krokodillefarm hvor man kan ride på heste og skjulte strande. På turen er der god underholdning og fri drikkevare – bl.a. cerveza. 

Buggy adrenalintur: Er der ikke nok fart i jeep turen, så er der råd for det. Oplev nogle af de samme seværdigheder, den smukke natur og plantager, men i en lille buggy. Det er et køretøj der minder om en blanding af Gokart og ATV. Her er der fuld fart og garanti for støvet og beskidt tøj.

 

Ridning på hesteryg: Naturen i området er utrolig smuk. Vil man opleve den på en alternativ måde bør dette gøres på hesteryg. Sammen med en professionel instruktør rider man rundt i området. Her oplever man smukke områder som man ikke ville opdage på egen hånd.

 

Katamaransejltur og snorkling: Brug en halvdagstur på en katamarantur. Her sejler man rundt til nogle hotspots, hvor der kan surfes i det smukke hav. Her er der mulighed for at dykke med nursesharks, som er ufarlige for mennesker og rokker. På turen skruer guiderne op for musikken og sørger for god underholdning og fællesdans. På flere af turene er der fri bar for både børn og voksne.

 

Punta Cana Ecological Reserve: Få minutter fra stranden ligger dette uspolerte naturreservat. Her kan man opleve det lokale dyreliv, se på mange af de smukke planter og nyde roen, da de færreste vælger at besøge området. I reservatet er der 12 ferskvandslaguner. Det er muligt at bade i 3 af dem, hvilket er en stor anbefaling herfra.

 

Isla Saona: Er en isoleret og totalt uberørt paradis ø. Columbus opdagede den i 1494. Strandene ved Punta Cana er fantastiske, men de falmer ved siden af strandene på Isla Saona. Man besøger øen på dagsture fra fastlandet. På vej derud stopper man midt på havet. Her bliver der serveret drinks og der er mulighed for at bade, da vandet kun går til navlen.

 

Coco Bongo: Dette er et diskotek som også findes i Cancun, men ikke et normalt diskotek. Hele natten er der enorme sceneshows og underholdning i verdensklasse. Man har ikke tid til at “feste med andre” da det enorme show tager fulde fokus og er evigt fascinerende. Her er dansere, konfetti, entertainere, balloner og en masse andre rekvisitter.

 

Punta Cana strande og vandaktiviteter

Området er kendt for sine smukke strande. De er fyldt med svajende og store palmer, bounty hvidt- og blødt sand og ikke mindst azurblåt hav. Kyststrækningen med strand er mere end 50 km lang og slutter ved Uvero Alto nord for Punta Cana. Her er både skjulte og uspolerede strande og strande fyldt med resorts. Fælles er det, at strandene er børne- og badevenlige. Områder som dette findes ikke mange steder i verden.

 

Strandene kan både opleves i buggy, på hesteryg eller fra vandet på forskellige bådture. Fra hotellerne og strandene sælges der mange forskellige udflugter, disse kan også købes her. Spørg på hotellet om de bedste strande da de lokale kender dem ud og ind. Det koster 22 kr. for startgebyr i en taxa, derfor kan man sagtens tillade sig at blive kørt rundt til nogle af de hemmelige steder.

 

Vil man på eventyr på den våde side af kysten, så er der rig mulighed for dette. Her kan man snorkle, dykke, surfe, prøve dybhavsfiskeri og sejle i marineparker med både som har glasbund. Ønsker man at blive på land, men mærke vandet kan dette gøres i Canas water park. Dette er landets største vandland.

 

Ønsker man at dykke findes der rigtig mange muligheder. Her er gode muligheder for natdykning og for at se en masse liv under vandet. Her er et hav af forskellige farverige fisk, nursesharks, rokker, delfiner og mulighed for at spotte hvaler. Disse kan også opleves på hvalsafari. 

 

Derfor går næste rejse hertil

Som du måske fornemmer så er Punta Cana et ægte paradis. Her er store og lækre resorts med alt hvad det indebærer. Golfbaner, restauranter, swimmingpools, underholdning, roomservice, fri bar og selvfølgelig de fantastiske caribiske strande. Bliver du træt af hotellet er der heldigvis utallige udflugtsmuligheder indenfor kort afstand. Det gør området unikt og utrolig let at rejse til. Med base på hotellet er der rig mulighed for, at komme ud og opleve den lokale kultur og natur.

 

Vejret året rundt ved Punta Cana er stabilt. Det er omkring 28-32 grader og med en masse sol. I vinterhalvåret er der flest dage uden regnvejr, men dette er aldrig slemt. Ofte kan der være skyet noget af dagen i sommerhalvåret. Man får rigtig meget for sine penge, da tingene ofte er over dobbelt så billigt som i Danmark. 

 

I området omkring Punta Cana er der produktion af cigarer, rom, sukker og chokolade. Der er rig mulighed for at overvære produktionen, prøve det selv eller købe ind af deres fantastiske råvare. Fordelen er, at man kan købe rom og cigarer af utrolig høj kvalitet, til priser som er urimeligt billigt herhjemme.

 

Det vi elsker mest ved området og ikke mindst Den Dominikanske Republik er de lokale. Deres charme, gode humør og imødekommenhed betyder alt. De er med til at skabe den caribiske stemning som man oplever på film. Masser af god musik, reggae, dans på alle gader og høje smil. Det i sig selv er værd at rejse afsted for.

Kun for voksne All inclusive Aktiviteter for alle
Oplev luksuriøst resort ved stranden frie aktiviteter og 12 all inclusive restauranter
Priser fra: 0 kr

Barceló Bávaro Beach Resort er et sted kun for voksne. Det er et sandt paradis med alle de aktiviteter du drømmer om. Mange pools, vandaktiviteter, golfbane, casino osv. Hotellet ligger på Bavaro Beach, som er en af verdens bedste strande. Her venter en ferie med afslapning og selvforkælelse i caribiske rammer og et sted med 12 all-inclusive restauranter. Voya Travel sørger for hele rejsen og skræddersyer den efter jeres behov.

Rejs med Voya Travel
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel

Punta Cana tilbyder

Art museum

0

Strande

Dykning

Food quality

0

Golf

Low cost living

0

Surfing

0

Theme park

0

Winery

0

Snorkling

Zipline

Vandring

0

Cykelture

0

Eksotiske dyr

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Nationalparker

Diskoteker

0

Koralrev

0

Inspiration

Drømmerejsen

Drømmerejsen? Find inspiration til din rejse

Hvad er din drømmerejse? Mange mennesker har mange drømme og derfor kan vi ikke udspensle din drømmerejse. Men læs med og bliv inspireret til din næste rejse