fbpx
Rejs til phuket thailand

Phuket Thailand

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Phuket Thailand - Oplev det thailandske ferieparadis

I Phuket er der noget for alle! Øen er et yderst kendt og yndet turistmål for turister i hele verden. Det er et sandt ferieparadis med mange fantastiske strande, muligheder for eksklusiv shopping og et vildt natteliv. Herudover er naturen i og omkring Phuket himmelsk med store klipper der skyder op i havet, frodige små bjerge og fantastiske nationalparker. Herudover er der rig mulighed for dykning i koralrev og måltider på gode restauranter for under 80 kr. for to personer. Øen er blevet utrolig populært for alle typer turister, da der simpelthen er alt. Der er fantastiske og børnevenlige strande med fin sand, palmer og krystalblåt hav. Her er muligheder for at blive klogere på den thailandske historie og kultur. Og derudover er der fantastiske træningshoteller som man kender det fra De kanariske øer. Phuket Thailand har altså alt at byde på, for unge og gamle, rige og fattige, adrenalinhungrende og solbadende turister.  Vejret i Phuket er året rundt over 30 grader. Det er bedst at rejse fra april - november, da her er flest regnfrie dage. Vi anbefaler absolut alle at rejse til denne destination, da man her kan skabe rigtig gode minder sammen.

Phuket Thailand
Phuket Thailand
Phuket Thailand
Phuket Thailand
Phuket Thailand
Phuket Thailand
Phuket Thailand
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Dykning

Mange dykker spots med koraller

I området er der en stor variering i dykkerområderne. Det betyder at der er meget forskel på korallerne og dykkene – her er alt fra drift dives og væk dyk på klipper, som går flere hundrede meter lodret ned og dyk på lavvande. Det betyder dog også, at der er et stort udvalg af fisk og andre dyr at dykke med. Er man heldig kan man få lov til, at dykke med de store manta rays på de dybere dyk. Ved sharkpoint er der mulighed for, at dykke med leopard sharks.

På øen findes der rigtig mange dykkercentre. De er alle sammen dybt profesionelle og ved hvor de bedste dyk er. I mange af centrene er der skandinavere og europæere ansat. Området er perfekt til, at tage sit dykkercertifikat, hvis man gerne vil udforske en ny verden.

Bjerge

Fantastiske nationalparker væk fra strandene

På øen er der flere nationalparker, det nemmeste er at spørge ind til dem på hotellerne. En sjov oplevelse er, at besøge rehabiliteringscenteret for gibonner. Det er en underart til menneskeaber, som er truet. Her betaler man et beskedent beløb for at komme ind og for at støtte beskyttelsen af dem.

I den nordlige del ligger en af de bedste parker. Khao Phra Thaeo er den største nationalpark og regnskov. Her er der forskellige vandreruter, bl.a. en rute på 8 kilometer op til Tonsai vandfaldet. Det anbefales at hyre en lokal guide, da de kan hjælpe med at fortælle om de vilde dyr. Her er både slanger, edderkopper, vildsvin og aber. Holder man sig på stierne og har respekt for dyerne, så er regnskoven en fantastisk oplevelse.

 

strand

Strande over alt!

Phuket Thailand er utrolig populært grundet sine mange strande. De er alle sammen bountyhvide, med svejende palmer og azurblåt hav. Den mest populære strand er Patong, da her er mest liv. Her er der mulighed for at feste om natten, finde store hoteller og opleve thaiboksning.

Vores yndlingsstrand er Freedom beach. Den er ikke meget længere end 300 meter lang, men som navnet antyder er her masser af frihed. Stranden kan kun tilgåes med båd, da den er omringet af bjerge og skov. Stranden er utrolig smuk og renere end dem inde ved byerne.

Gider du ikke sejle ud til strandene, men gerne ligge på dem i fred, så er Kata Noi beach en god mulighed. Ved denne strand er der kun få hoteller og derfor masser af plads til at surfe og snorkle i vandet.

Rejsetip

Thaiboksning er utrolig populært i Thailand og Phuket er ingen undtagelse. Man er ikke i tvivl om, at dette er nationalsporten i landet. Ønsker du sjov underholdning kan der opleves thaiboksningkampe på Patong boksestadion

Sprog

Thai

Valuta

[THB] Thailandske baht

Lufthavn

[HKT] Phuket Internationale Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Phuket Thailand udflugter i området

Man kan sagtens få flere uger til at gå på Phuket island, da her er rigtig meget at se. Det er den oplagte destination, for en ferie med et mix af aktiv og afslappende ferie. Øens helt store monument er den 45 meter høje buddha statue. På øens sydlige side er statuen placeret på toppen af det 300 meter høje Nakkerd Hills. Her har man udsigt udover Chalong Bay, Phuket city, Kata og Rawai. Statuen er bygget af mere end 135 ton små marmorstykker. Det er en fantastisk gå- eller løbetur op til buddha statuen. 

En populær attraktion er ø-hop. Mange lokale bureauer tilbyder daglige ture som kan bookes direkte dernede. Her kommer man rundt på de mindre øer som er små tropiske perler. Bl.a. er der mulighed for at snorkle ved Coral island, hvor det rene vand, den flotte palmestrand og de flotte koraller byder til afslapning på stranden. De fleste øer kan man sejle til på under en halv time. Man bør dog afsætte en dag til, at sejle til Phi Phi-øerne. Det skal man, da de er kendt for at være det rene paradis. Her er nogle af verdens lækreste strande, krystalblåt hav og koralrev. 

Her er så mange ting at se. Både nationalparken Khao Phra Thaeo. Her er der vilde aber, slanger og vildsvin. Nattemarkedet i Phuket city, hvor der hver aften er mere end 100 boder.

 

Underholdning i byen

Mange rejser til Phuket Thailand grundet de mange fantastiske strande. Flere af strandene er flere kilometer lange, med palmer og krystalblåt hav. Ved de fleste strande er der børnevenligt og mulighed for at snorkle ud til korallerne. Flere strande er skjulte og kan kun besøges med en sejltur. Hop på en af lokale håndlavede både og sejl f.eks. ud til Freedom beach som er skjult af skov.

Thailands nationalsport er thaiboksning – det er man ikke i tvivl om. Det er en sport der bliver udkæmpet med blod, sved og tåre. Modsat traditionel boksning er det her tilladt at sparke og bruge albuer. Vil i have en sjov og underholdende oplevelse, kan thaiboksning ses i det lokale boksestadion i Patong. 

Søger du livet om natten og dermed festerne anbefaler vi at bo ved badebyen Patong. Her er der i hovedgaden Bangla Road cancan-piger som står for flotte cabaretshows. Hen på natten er det her byens barer og diskoteker holder til. Med billige drinks, masser af dans og glade turister får du en fantastisk fest her. 

 

Hoteller Phuket – her skal du bo

På Phuket Thailand kan du finde alverdens hoteller. Alt fra billige skumle hostels til store lækre all-inclusive resorts. Her er desuden et hav af sports resorts, hvor faciliteterne er i høj klasse. Af hoteller Phuket Thailand er Thanyapura sports hotel et fantastisk eksempel. Her kan du tage sportsklubben eller din aktive familie med. Her er alt fra indendørs tennisbaner og fodboldbaner til boksning, udendørs OCR-bane og triatlon.

Af hoteller Phuket Thailand findes der et hav af billigere hoteller, hvor man kan få rigtig meget for et par hundrede kroner om dagen. En sjovere oplevelse er Keemala som er noget man ikke kan forestille sig. Hoteller Phuket Thailand er dette en af de vildeste. I dette retreat område bor man i hobit inspirerede muslingeskaller, med egen altan og fantastisk udsigt ud over naturen. En overnatning koster mere end 3.500 kr. pr. nat.

I området er der flere utrolig luksuriøse hoteller, hvor priserne er over 5.000 kr pr nat. Vi anbefaler dog at man bor i turistområderne tæt på de gode strande, da her er det største udvalg af restauranter, bar og udflugter. 

 

Charterbureau Personlig service Rejs på egen hånd
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter

Phuket tilbyder

Natur

Bicycle

0

Strande

Dykning

Berømte

0

Food quality

0

Golf

0

Lave leveomkostninger

Markeder

Diskoteker

Shopping

0

Surfing

0

Vandreture

Theme park

0

Winery

0

Snorkling

0

Zipline

0

Bungy jump

0

River rafting

0

Eksotiske dyr

0

Jungle

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Nationalparker

0

Koralrev

0

Inspiration

ferie Asien

Ferie Asien inspiration

Stor guide til forskellige rejseanbefalinger i Asien. Både som almindelig turist, charterrejsende eller backpacker. Bliv inspireret til din næste rejse.

thailand øer

Thailand øer: Guide til de bedste øer

Guide til Thailands fantastiske øer. Vi kommer her med anbefalinger til 4 af de øer vi er vildest med i Thailand. Alt fra en stor turistmagnet, til en uberørt og ukendt ø.

Drømmerejsen

Drømmerejsen? Find inspiration til din rejse

Hvad er din drømmerejse? Mange mennesker har mange drømme og derfor kan vi ikke udspensle din drømmerejse. Men læs med og bliv inspireret til din næste rejse