fbpx
Nessebar bulgarien

Nessebar Bulgarien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Nessebar Bulgarien

Nessebar er for rigtig mange en ukendt destination. Hermed er der ikke så mange turister, priserne er billigere og man får en kulturoplevelse, da den ene bydel i Nessebar er på Unescos verdensarvsliste. Nessebar Bulgarien er en af europas ældste byer, med smukke brostensbelagte veje og rigtig flotte strande. Byen har både en gammel og en ny bydel. Den gamle er på Unescos verdensarvsliste og har været det siden 1983. Begge bydele tilbyder rigtig fine strande. Ved Nessebar findes der både små og hyggelige strande, uden så mange mennesker. På disse strande har man mulighed for at snorkle. Der findes også store lange strande, hvor der er mere turistet og hektisk. Strandene bliver hverdag rengjort og er utrolig lækre. Lidt udenfor byen ligger en 8 km strand, som går hele vejen op til Sunny Beach.  Det er en stille og rolig by, men med masser af historie. Det er en stor kulturoplevelse hvor man går rundt i gaderne på Europas ældste by. Vi anbefaler Nessebar til stille og rolige folk eller den ældre generation. Strandene har perfekte forhold til, at børnene kan lege her i sikkerhed og i kan nyde vejret og omgivelserne. Der er altså rigtig meget kultur, smukke seværdigheder og hyggelige gader i denne smukke by.  

Nessebar bulgarien
Nessebar bulgarien
Nessebar bulgarien
Nessebar bulgarien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Kunst og museum

Kulturel Unesco by

Nessebar ligger i det østlige Bulgarien på en halvø ved sortehavet. Byen er oprindelig af en thrakisk bosætteæse kaldet Membria, som er ældre end 3.000 år gammel. Byen blev senere til en græsk koloni og ruinerne herfra kan man stadig se i dag. Det er en kulturel og smuk by, som Unesco har fredet, på grund af den lange historie og velbevarede bygninger.

Strand

Dejlige sandstrande ved Sortehavet

en af de bedste strande i Bulgarien ligger ved Nessebar. Her er den 2,5 km. lange strand New Nessebar Beach utrolig populær på grund af størrelsen, det fine strand og de børnevenlige forhold. Vandet er rent og klart og lavt, samt her er strandpromenade langs stranden med restauranter og barer.

Forlystelser

Forlystelsesparker i hele området

I Nessebar ligger Aquapark Nessebar. Her er der masser af sjov og grin for hele familien. Prøv de forskellige vandrutchebaner, strømme med baderinge og bølgebassin.

Der er også forlystelser i Sunny Beach, som kun ligger 10 min fra Nessebar.

Rejsetip

Tá på en rejse til Nessebar med hele familien. Her er noget for alle allersgrupper - alt fra gamle kulturskatte til vandkampe ved stranden. Herudover ligger storbyerne Burgas og Varna indenfor køreafstand.

Sprog

Bulgarsk

Valuta

[BGN] Bulgarske leva

Lufthavn

[BOJ] Burgas lufthavn

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Hyggelige gader og stræder

Når det er blevet aften, er der rig mulighed for, at finde en lækker restaurant i byen. På de hyggelige gader findes et hav af caféer og restauranter, som tilbyder alt fra lokale- til internationale retter. En rejse til Nessebar Bulgarien er en god kombination af en kulturel- og badeferie. Vi anbefaler grupper eller lidt ældre at rejse hertil, da der er flere muligheder. En ferie hertil bør holdes om sommeren, da man her får mest ud af sin ferie. Byen er vokset meget og dermed er den nyere del nu større end den gamle – det betyder flere ting. Færre turister bor nu i den gamle og historiske bydel, dermed kan du som besøgende opleve bydelen uden for mange mennesker samtidig med at bydelen er bedre velbevaret. Vokseværket i Nessebar Bulgarien betyder også, at der kommer flere butikker og restauranter til, så shopping og restaurantoplevelser er bestemt en mulighed der også eksisterer her. I Nessebar Bulgarien findes rigtig gode fiskerestauranter ved dæmningen og havnen, som byder på fantastiske lokale fiskespecialiteter. Herudover er der også Aquapark Nessebar som står på sjov underholdning for hele familien.

Sjov med familien i Aquapark Nessebar

Vil du gerne lave lidt andet end at besøge kulturelle gamle smukke bygninger og dejlige restauranter så er Aquapark Nessebar bestemt et hit blandt de yngre rejsedeltagere på rejsen. Det rigtige navn for vandlandet er Aqua Paradise og tilbyder mere end 40 forskellige attraktioner og faciliteter, fordelt ud på alt fra store stejle rutsjebaner som man suser igennem i baderinge til bassiner med leg og plask for de mindste. Aqua Paradise er en af de største forlystelser i hele Balkan provinsen med sjov og underholdning for hele familien. Aquapark Nessebar byder udover et hav af vandrutsjebaner også på forskellige restauranter og bar når sulten eller tørsten trænger sig på. Vil du have plask og sjov, så anbefaler vi klart et besøg til Aqua Paradise, og husk når i er her at prøve bassinet “butterfly” som er en favorit blandt de fleste besøgende. Det koster 160 kr. for en dag med sjov for voksne og det halve for børn. Er du interesseret i at rejse til området er det et besøg værd for at få lidt adrenalin på ferien.

Rejs til en herlig ferie ved Nessebar Bulgarien

Nessebar Bulgarien er ikke det oplagte valg for familier. Vi anbefaler lidt ældre grupper eller par at rejse hertil, da her er masser af historie kombineret med ro og afslapning. Der er både hoteller og strande til børnene, men vores anbefaling er at tage dem til andre destinationer, hvor der er endnu mere sjov for de unge og små. Man rejser typisk med fly fra København eller Billund til Burgas som ligger med kort afstand til byen. Vejret er fantastisk om sommeren ved Nessebar Bulgarien. Derfor anbefaler vi, at man bruger sin sommerferie på en rejse hertil. Man får fantastiske oplevelser i den UNESCO bevarede by, med masser af charme, historie og nymoderne faciliteter. Nessebar Bulgarien er altså en perfekt destination for den ældre rejsegeneration, som vægter kulturelle monumenter og historie over natklubber og store fancy hoteller.

Middelhavseksperter Familievenligt Klimaneutrale rejser
Sunweb

En af Danmarks mest populære rejsebureauer med mere end 150.000 rejsende gæster i 2019. Tilbyder rejser til solskinsdestinationer ved Middelhavet og skiferier i alperne. Sunweb sørger for din sikkerhed og tryghed. Med mere end 25 års erfaring har de en økonomisk ballast og stor kendskaber til deres rejsedestinationer. Sunweb sørger for at skabe uforglemmelige oplevelser for hele familien og alle deres rejsende. Derudover klimakompenserer Sunweb deres rejser for egen regning.

Rejs med Sunweb

Nessebar er mest kendt for

Airport

0

Art museum

0

Strande

Berømte seværdigheder

Lave flypriser

Lave leveomkostninger

Market

0

Shopping

0

Forlystelsesparker

Strandpromenade

0

Tæt på lufthavn

0

Inspiration

rejsepris for ferie

Beregn rejsepris for din ferie

Guide til hvordan du beregner prisen på din rejse. Rejseprisen er alfa og omega for mange, sørg derfor for, at få den billigste rejse og fedeste oplevelser.