fbpx
Negombo Sri lanka

Negombo Sri Lanka

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Negombo Sri Lanka

Det er de færreste danskere og europæere der rejser til Sri Lanka på ferie. Det betyder at man her kan få rigtig mange gode oplevelser til formidable priser. Lonely planet kårede i 2019 landet som det bedste at rejse til på ferie. Dette skyldes den smukke og frodige natur, det vilde dyreliv og de gyldne strande. Negombo ligger på Sri Lankas vestkyst små 30 km fra hovedstaden Colombo. Her kan man bo direkte på stranden i fine og billige mellemklasse hoteller. En overnatning på 3-stjernet hotel koster omkring 210,- og inkluderer som regel morgenmad. Den lokale havn og restauranterne langs stranden sørger hver dag for friske fisk direkte fra havet. Det er populært at tage på bådsafari for at se de store fiskestimer i det klare vand.   Sri Lanka er utrolig frodigt og byder på alt fra jungle til bjerge og plantager. Øen er yderst populær hos dyre entusiaster. I Yala nationalpark er der de bedste muligheder for at spotte leoparder. Desuden findes der aber, elefanter, bjørne og andre vilde dyr på øen. Under havets overflade kan man være heldig og få lov til at dykke med verdens største dyr, blåhvalen. Den kan desuden spottes på hvalsafari fra november - april.

Negombo Sri lanka
Negombo Sri lanka
Negombo Sri lanka
Negombo Sri lanka
Negombo Sri lanka
Negombo Sri lanka
Negombo Sri lanka
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
nationalpark

Øens vilde nationalparker

Rundt på denne smukke ø er der fyldt med forskellige nationalparker. De fleste og og mest populære er på den sydlige del af øen. I de fleste parker der muligt at tage på arrangerede guide- eller safariture for at se på de vilde dyr. I parkerne er der alt fra jungle og rengskov, til sletter, stejle bjerge og sumpområder. Naturen giver mulighed for et rigt dyreliv i områderne. Parkerne kan sammenlignes med at være på de afrikanske savanner, dog med meget kortere afstand mellem de vilde dyr,

Lave leveomkostninger

Lev billigt og godt

Da Sri Lanka og Negombo Sri Lanka endnu ikke er et turistmekka, er priserne ikke skruet i vejret. Det betyder, at man kan bo på et 3-stjernet hotel for 210,- pr. nat med morgenmad. Vil man opgradere kan 5-stjernet hoteller bookes for 750,- pr. nat. Man får altså rigtig meget for pengene og en rigtig god service.

Desuden kan man godt tillade sig at spise på restaurant dagligt. Her kan to personer sagtens spise for 100-150 kr. inkl. drikkevare.

eksotiske dyr

Øens vilde og eksotiske dyr

Det er ingen hemmelighed at Sri Lanka har rigtig mange vilde dyr. F.eks. kan man være så “heldig” at støde på en cobra slange i en af nationalparkerne.

Tag på jeepsafari i Minneriya national park for at opleve store flokke af elefanter. Her samles de ved store vandhuller, for at rengøre sig selv og finde mad.

I Yala nationalpark er der mulighed for at se leoparder i det fri. Her tager man på guidet safaritur ud i nationalparken. Guiderne ved som regel hvor leoparderne gemmer sig, men der er aldrig garanti for få øje på dem.

Rejsetip

Lonely planet har i 2019 kåret Sri Lanka som det bedste sted at rejse til i hele verden. Det er blevet et utrolig populært land at rejse til, derfor er vores tip - rejs hertil hurtigst muligt.

Sprog

Singalesisk

Valuta

[LKR] Srilankanske rupee

Lufthavn

[CMB] Bandaranaike Internationale Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Er Negombo Sri Lanka noget for dig?

Sri Lanka ligger syd for Indien i Det Indiske Ocean og er et sandt ø-paradis. Her finder man nogle af verdens smukkeste strande, hyggelige og charmerende byer fyldt med historie og ikke mindst den vilde natur. Kun få steder i verden, findes der så mange vilde rovdyr som der gør på Sri Lanka. Du skal ikke føle dig utryg som turist, men derimod nyde mulighed for at opleve dyrene i deres eget territorium. På guidede safariture ud i nationalparkerne, er der rig mulighed for at se elefanter, pandaer, aber, slanger og bjørne.

På markederne får du brug for dine sanser. Her laver de fantastisk mad med masser af krydderier. Generelt er Negombo Sri Lanka en rigtig god destination for kultur-entusiaster. Her er tre eksempler på fede oplevelser i Sri Lanka.

  1. Kandy togtur

Dette er en af de mest populære rejser for turister på Sri Lanka. Turen fra Colombo til Kandy er autentisk og byder på en masse oplevelser. Sørg for en vinduesplads, så du kan se te-plantagerne, landsbyerne, hvordan man lever i bjergene og udsigterne udover nationalparkerne.

  1. Galle 

På øens sydside ligger kystbyen Galle fra 1600-tallet. Byens ikon er det 400 år gamle fort og fyrtårn, som pryder byen. Galle byder på masser af historie som koloni under hollænderne og briterne, men oprindelig blev den opført som handelsby af portugiserne.

  1. Sigiriya

Med 360 graders udsigt over junglen i 180 meters højde garanterer vi en fantastisk udsigt. Her ligger et 1500 år gammel palads som i dag er i ruiner. 

Det vilde dyreliv

Når man nævner Sri Lanka tænker de fleste på øens vilde dyreliv. Med mange giftige slanger, elefanter, leoparder, aber og ikke mindst blåhvalen. De forskellige nationalparker giver et fantastisk rigt dyreliv, som findes de færreste steder på kloden. Tag på jeepsafari i Minneriya national park for at opleve store flokke af elefanter. Her samles de ved store vandhuller, for at rengøre sig selv og finde mad. Efterfølgende kan man rejse til Yala nationalpark, hvor man kan være heldig at få øje på leoparden. 

Den vildeste oplevelse er dog, at få lov til at se-, svømme med, eller dykke med blåhvalen. Den bedste mulighed for dette er i marts og april måned. Samtidig er der mest gang dyrelivet i nationalparkerne fra november-april. Ønsker man at svømme med blåhvalerne, anbefales det at bo ved nationalparken Pigeon island. Herfra kan sejle direkte ud til områderne hvor de svømmer rundt.

 

Destinationens intense charme

Strandene på hele Sri Lanka og ved Negombo Sri Lanka er med fantastisk krystalblåt badevand. Ned til strandene i Negombo Sri Lanka ligger der både hoteller og restauranter. I havnen udenfor byen kommer der hver dag nye forsyninger med rejere, hummere og forskellige fisk. Disse serveres samme dag på de forskellige fiskerestauranter. I Negombo Sri Lanka er der mulighed for at sejle eller gå via kanalerne for at tage på sightseeing. I byen er der både nymoderne bygninger og gamle huse i kolonistil. Hele øen og Negombo Sri Lanka byder på mange gademarkeder og gadekøkkener. Køkkenerne er fyldte med en masse krydderier, kød og grøntsager. Her kan man spise utrolig lækkert og meget billigt.

På markederne kan man købe alt fra smukke klæder til små figurer og mad.

Man kan besøge Negombo Sri Lanka og resten af øen hele året. Temperaturen ligger omkring 30 grader året rundt. Der forekommer tropiske regnbyger året rundt, men ses oftest i sommerperioden. Rejs derfor hertil fra oktober – april for det bedste vejr og de fedeste oplevelse.

Man flyver til Colombo for efterfølgende at køre 30 km til Negombo Sri Lanka. 

Planlagte aktiviteter Safari Adrenalin
17 dage planlagt med vilde og unikke oplevelser
Priser fra: 18.949 kr

Denne tur er at foretrække i sommerperioden fra juni-september. Dog kan man rejse til Sri Lanka hele året. På rejsen får i både slappet af, oplevet landets vilde dyreliv på Safari og får den lokale kultur ind under huden. På de 17 dage er der arrangeret en masse udflugter: City tour, jeepsafari, togtur, river rafting og meget mere! Oplev alt det gode Sri Lanka har at byde på, på denne rejse.

Rejs med Rejselyst
Togtur Storby og strand Eksklusivt
Rundrejse i Sri Lanka på 1. klasse
Priser fra: 32.950 kr

Dette er en fantastisk rejse hvor i oplever hele Sri Lanka på 1. klasse. Turen starter i hovedstaden Colombo hvor I kan slappe af og hygge jer. Herefter går rejsen videre på togtur gennem naturen og videre ud til teplantagerne. I oplever her landets vilde dyr og smukke natur. På rejsen oplever i også øde bountystrande og luksuriøse omgivelser med fred og ro. Alle ophold er med all-inclusive.

Rejs med Rejselyst
Skræddersyet rejser Eksklusivt Personligt rejsebureau
Rejselyst

Rejselyst er et lille rejsebureau med store ambitioner som går op i den personlige rådgivning. Hos Rejselyst er det passionen for at dele ud af egne erfaringer, oplevelser og glæder der driver bureauet. Ejeren har selv besøgt alle hotellerne og nøje udvalgt dem til deres gæster. I får derfor et bureau med stor professionalisme, som kan hjælpe jer med at skræddersy den perfekte rejse ud fra jeres behov.

Rejs med Rejselyst
Charterbureau Personlig service Rejs på egen hånd
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter
Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Primo Tours

Primo Tours tilbyder mange forskellige rejseformer. Find alt fra afslappende charterdestinationer til storbyferier eller store naturoplevelser. Bureauet tilbyder flere forskellige rejseformer og kan derfor hjælpe med din planlægning af rejsen. Find alt fra rejser med all-inclusive og guider til rejs på egen hånd rejser. Det vigtigste for dem er dog at give jer den personlige service og en uforglemmelig rejseoplevelse.

Rejs med Primo Tours
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel

Negombo tilbyder

Mountain

0

Art museum

0

Beach

0

City

0

Diving

0

Famous sight

0

Food quality

0

Low cost living

0

Market

0

Shopping

0

Surfing

0

Tecking

0

Snorkling

0

River rafting

0

Rismarker

0

Eksotiske dyr

0

Jungle

0

Vandfald

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Koralrev

0