fbpx
mauritius strand

Mauritius

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejser til Mauritius

Denne destination er et sandt ferieparadis i Det Indiske Ocean. Mauritius er en afrikansk Østat som ligger 900 km. fra Madagascar. Østaten tilbyder bountyhvide sandstrande rundt om hele øen. Langs stranden er der store svajende palmer, blødt og fint sand og ikke mindst børnevenligt og rigtig lækre hoteller.   Øen er omringet af et koralrev, som har flere gode formål for besøgende på destinationen. Koralrevet er hjemsted for hundredvis af farverige koralfisk, skildpadder og planter. Havet er det centrale sted for en rejse til Mauritius. Her er der mulighed for at give den gas med mange forskellige vandaktiviteter. Prøv alt fra surfing, til speedbåde, vandscootere og fantastisk snorkling eller dykning.    Selvom det er de tropiske forhold, lækre strande og livet under palmerne der sælger øen, findes der også fantastiske forhold på land. Tag på vandreture igennem junglen hvor der er mulighed for at se store vandfald, eksotiske og vilde dyr, samt utrolige naturfænomer ved de smukke bjerge. På den sydlige del af øen, falder det mægtige Chamarel Falls vandfald 83 meter, mellem tæt beplantning midt i den barske natur.   En rejse til Mauritius er for hele alle. Her er lækre og børnevenlige resorts, mange sjove aktiviteter og masser af muligheder for adrenalinsus, uforglemmelige oplevelser og billige drinks. Rejsen til øen tager over 13 timer, da man skal mellemlande i Dubai og øen ligger ved det sydlige Afrika. Brug derfor gerne et par dage i Dubai, på rejsen frem eller tilbage, for den fulde ferieoplevelse.

mauritius
mauritius
mauritius
mauritius abe
mauritius abe
mauritius natur
mauritius
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Dykning

Dyk i 3. verdens største koralrev

Det er nok de færreste der er klar over det, men østaten er omringet af koralrev. Rundt om hele øen bortset fra den sydlige kyst er der koralrev. Det strækker sig mere end 150 km. langs kysten og tilbyder fantastiske oplevelser under havets overflade.

Ved Mauritius kan alle dykke. Det er et perfekt område for nybegyndere, da man mange steder kan få fantastiske oplevelser på 5-6 meters dybde. Her kan man se mange farverige fisk og planter, samt få muligheden for at dykke med skildpadder og rokker i det klare vand

delfin og hvalsafari

Svøm med hvaler og delfiner

Sejl på bådtur ud i ‘Black river’ og få fornøjelsen af at svømme med frie langnæbede delfiner. Ta på heldagsudlugter hvor i sejler ud til delfiner, svømmer med dem og snorkler ved koralrev. På turen er der desuden mulighed for at spotte kaskelot- og pukkelhvaler.

Det er planlagte ture med professionelle guider som sørger for en fantastsisk oplevelse dyrenes sikkerhed og selvfølgelig også jeres.

Surf

Velkommen til surfermekka

Rigtig mange lokale og endnu flere turister elsker at surfe ved kysterne her. Grundet koralrevet skabes der perfekte bølger, som giver fantastiske forhold for surfere som besøger Mauritius. Det er muligt at tage på surferskole, eller ride bølgerne på egen hånd.

Det bedste tidspunkt at dykke på er om sommeren da vejrforholdene her er perfekte for surfere.

Rejsetip

Det er ikke mange steder i verden, at det er muligt at svømme med delfiner i det fri. Ønsker du at krydse dette af din checkliste, er Mauritius drømmedestinationen.

Sprog

Engelsk og fransk

Valuta

[MUR] Mauritiske Rupee

Lufthavn

[MRU] Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Hoteller Mauritius

Rigtig mange rejsebureauer tilbyder rejser til destinationen. Det betyder også at der er rigtig mange rejse- og overnatningsmuligheder. Derfor er det en rigtig god ide, at få et godt overblik over de forskellige muligheder og planlægge rejsen inden afrejse. 

 

Overnatningerne på øen findes i alle klasser og størrelser. Her er store lækre all-inclusive resorts med mulighed for golf, børnevenlige strande, enorme buffeter og direkte adgang til stranden. Er man backpacker eller ønsker at leve mere trivielt, kan man finde mange forskellige overnatningsmuligheder for 50-100 kr. pr. overnatning. Den gennemsnitlige pris for et 3-stjernet hotelværelse er ca. 500 kr. pr. døgn. For et 5-stjernet værelse er prisen det tredobbelte.

 

Hoteller Mauritius svinger ligesom alle andre steder i kvaliteten. Sørg derfor for, at finde et hotel gennem et dansk rejsebureau, eller med mange gode og troværdige anmeldelser. Der er ikke et bestemt område på øen vi anbefaler, da det meste af kysten er beboelig og fyldt med lækre hoteller, hyggelige butikker og selvfølgelig lækre strande.

 

Seværdigheder på østaten

For at ferien ikke kun skal gå med afslapning på stranden, kommer vi her med gode råd til, hvad man bør opleve af seværdigheder på Mauritius. Anbefalingerne er meget forskellige.

 

Svøm med delfiner: På øens vestkyst syd for Flic En Flac ligger Dolswim. De arrangere ture, hvor man kan komme ud og svømme med delfiner og til tider hvaler i det fri. Med professionel instruktion, snorkel og svømmefødder, får man en fantastisk oplevelse mellem de nysgerrige og legesyge delfiner. Guiderne er professionelle og har fokus på at beskytte dyrerne.

 

Besøg dyrereservat med kæmpe skildpadder: Vanille Reserve Des Mascareignes er det lokale dyrereservat, hvor de beskytter dyr fra junglen. Her er “hovedattraktionen” den enorme flok på over 1.000 kæmpe skildpadder. Den ældste er over 90 år gammel og vejer mere end 300 kg. Skildpadderne har det godt og parrer sig hver eneste dag.

 

Oplev den smukke natur: Øen er kun 70 km lang og 45 km bred. Hvis i lejer en bil, kan den derfor hurtigt køres rundt. På øen kan I se vandfald ved Tamarin eller Charmarel midt i junglen. Oplev naturfænomet seven colour earths hvor mineraler i jorden skaber et regnbuelignende farvespil.

 

Smag på lokal rom: Det er altid vigtigt at smage på de lokale råvare, for at mærke det autentiske og høre de gode historier. Ved Charmarel kan man udover at se det enorme vandfald, se og smage på lokal rom. Her kan man se hvordan de omdanner de store sukkerplantager til en lækker og lokal rom. Deres kendte specialitet består af rom, knust is og frisk lime. Den hedder Ti Punch De l’alchimiste.

 

Rejser til Mauritius og sjove oplevelser

Mauritius er den perfekte feriedestination, hvis man vil nyde ren afslapning og naturen. Kombinationen af de store og lækre hoteller, de flotte strande og den barske natur er vi enorme tilhængere af. At kunne stå op, tage ud og dykke ikke langt fra kysten med hundredevis af fisk og komme tilbage, for at gå på opdagelse i junglen er unik. I mellemtiden kan man nyde hotellets lækre buffet eller tage en middagslur på stranden.

 

På øen er der også en håndfuld rigtig gode golfbaner, hvor flere af banerne hører til hotellerne. Man kan dog altid booke sig ind på banerne. Banerne er i rigtig god stand og blive vandet og plejet i mange timer hver dag.

 

Der regner ikke meget på øen og der er sjældent under 25 grader. Der er varmest i vinterperioden, hvor temperaturerne ligger omkring 30 grader om dagen. Her regner det gennemsnitligt en gang hver uge, men det er aldrig voldsomme regnskyl. Temperaturen er lidt mildere i sommerperioden. Det er derfor muligt, at rejse hertil hele året.

Vi anbefaler alle at besøge Mauritius da øen rummer rigtig mange muligheder. Øen er unik, men kan sammenlignes med Bali og Lombok i Indonesien, hvor der også er mulighed for ren afslapning og vilde naturfænomener. Grundet rejsetiden i fly, anbefaler vi, at man bruger 10-14 dage på sin rejse og bruger 2 dage i Dubai på mellemlandingen.

Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel
Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Primo Tours

Primo Tours tilbyder mange forskellige rejseformer. Find alt fra afslappende charterdestinationer til storbyferier eller store naturoplevelser. Bureauet tilbyder flere forskellige rejseformer og kan derfor hjælpe med din planlægning af rejsen. Find alt fra rejser med all-inclusive og guider til rejs på egen hånd rejser. Det vigtigste for dem er dog at give jer den personlige service og en uforglemmelig rejseoplevelse.

Rejs med Primo Tours

Mauritius tilbyder

Natur

Beach

0

Dykning

Food quality

0

Golf

Market

0

Surfing

Vandreruter

Snorkling

0

Zipline

0

Vulkaner

0

Strandpromenade

0

Eksotiske dyr

0

Jungle

0

Vandfald

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Diskoteker

0

Forlystelsespark

0

Koralrev

0