fbpx
marrakech Marokko

Marrakech Marokko

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

 Marrakech Marokko rejseoplevelser

Det er ved at blive populært for danskere og andre europæere at rejse til Marokko og ikke mindst Marrakech. Der er mange gode grunde til det, bl.a. er det billigt rigtig billigt. Her er også varmt året rundt, så man behøver ikke rejse hertil i sommerferien. Du kan rejse hertil hele året rundt, men vejret er dog bedst i forårs-, sommers- og efterårsperioden. Når man lander i lufthavnen, bliver man hurtigt fortryllet og vil mærke en afslappende feriestemning. Hurtigt begynder man at tænke på Aladdin, da byen er som taget ud fra tegnefilmen. Souk'en som er overalt i byen har mere end 7.000 sælgere. Den er med til at skabe en magisk stemning i Marrakech Marokko. Souk'en er det andre vil kalde en bazar eller et marked, men her hedder den altså sådan. Det er en utrolig oplevelse at opleve alle de sælgende og hvad de sælger - her kan man få alt fra noget at spise, til håndlavet kunst og store flotte tæpper. Byen er en million by og har derfor de mange muligheder. Som typiske storbyer er her meget forskelligt. Hyggelig shopping og luksuriøse hoteller til en smuk historie. Vi anbefaler en uges ferie med afslapning, nysgerrighed og indblik ind i en rigtig sjov og smuk by - det skaber minder for livet.

marrakech Marokko
marrakech Marokko
marrakech Marokko
marrakech Marokko
marrakech Marokko
marokko marked
marokko marked
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Storby

Eventyrbyen der aldrig sover

Med næsten 1.000.000 indbyggere er Marrakech Marokko en ret stor by og derfor med mange muligheder. Marrakech er meget unik og sagnomspundne by. Med sit store basarområde, smukke og kringlede stræder, det mest kaotiske torv i verden og den røde ringmur, så er byen helt bestemt unik.

Marrakech Marokko har dog også en ny og moderne del, med fine og flotte hoteller, nye og smarte restauranter som både er dyre og billige samt dyre modebutikker,

Markeder

Verdens mest kaotiske torv

Vandretur og shopping i Souk’en er en vild oplevelse. Kald det Souk, Bazar eller Media – kært barn har mange navne. I centrum af Marrakech i et virvar af gader mere end 7.000 butikker, værksteder, boder og spisesteder.

Er i til kaotiske oplevelser, handlende mennesker og sindsygt mange indtryk, så er et besøg i Souk’en en uforglemmelig rejseoplevelse.

Lave leveomkostninger

Rejs billigt og lev rigtig godt!

Vil du på en billig ferie med masser af kultur og indtryk, så er Marrakech Marokko et rigtig godt bud! Her kan man køre i taxa til de vigtigste steder for under 50,-. Vil man på restaurant koster en øl under 30,- og en flaske vand 4,-.

Vil man gerne forkæle sig selv og spise ude i byen. Så kan man sagtens spise på restaurant for under 100,- pr. person.

Rejsetip

Her er rig mulighed for, at opleve ting udenfor byen. Prøv derfor at køre ATV i Sahara-ørkenen. Herudover kan man også vandre i Atlas-bjegene.

Sprog

Arabisk

Valuta

[MAD] Marokkansk dirham

Lufthavn

[AGA] Agadir Al Massira lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Marrakech Marokko kultur og stemning

Marrakech Marokko er indbydende og imødekommende overfor turister. Der er rig muligheder for at bo på lækre hoteller i byen, men en oplevelse er også, at bo på bed & breakfast i de lokales hjem i Marrakech. I Marrakech Marokko er der en god blanding af afrikansk og europæisk kultur. De lokale er muslimere, så store templer og guldbelagte moskeer bliver hurtigt hverdag at se. Er man til store flotte bygninger, lokal stemning med markeder til shopping og traditionelt marokkansk mad, så er Marokko din drømme rejsedestination.

Her er den store ringmur et hit blandt de lokale og turister, da den er med til at fortælle noget om Marrakech Marokkos historie. Grand Souk som er det store marked med mere end 7.000 sælgere, som sælger alt fra krydderier og messingfade til hudplejeprodukter og mærkeligt spise, som vi helst vil være foruden i Danmark, er magisk og her kan man bruge flere dage på at se på de forskellige butikker. Hvis du skal have lidt succes som købmand herhjemme, så er det et rigtig godt sted at starte, da de har det med at snyde turister og du skal derfor ikke være bange for, at byde prisen ned. Det er sjovt og man føler sig altid som en skarp businessman eller businesswoman, når man går rundt her.

Udlufter og oplevelser

Ligesom en rejse til Agadir, så kan man også rigtig meget sjovt her. Bl.a. er det muligt at tage ud og opleve Sahara-ørkenen, dette kan gøres på flere forskellige måder. Den sjoveste er på en firhjulstrækker, hvor du rigtig kan give dig gas, da her ingen trafikregler eller røde kryds eksisterer. Går det lidt for stærkt, er det også muligt, at komme ud og se ørkenen på forskellige ture i bus, på kamelryg eller til fods. Uanset hvad, så er det altid sjovt at opleve ørkenen, fordi det er så tomt og tørt, men også fordi man pludselig føler sig langt væk fra det hele. Varmen i ørkenen kan være ulidelig, så husk en masse at drikke, hvis du rejser til Marokko i sommerperioden.

Det er også muligt at vandre i de smukke og tøre atlasbjerge, hvor der klatvis står store og flotte grønne buske og træer. Man kan vælge at udforske atlasbjergene på en dagstur, eller vandre rundt i dem i flere dage. Her rejser man rundt med rygsæk, telt og evt. med en lokal guide. Marokko byder både på en gammel og en ny/moderne bydel. Vil du ikke spise Marrokansk, bør du søge mod den moderne bydel Guelis, da du her kan spise på restauranter med internationale koncepter og shoppe i butikker, med brands du garanti kender herhjemmefra. Her er desuden et street-food, hvis du kan finde noget lækkert her, er det utrolig hyggeligt.

Inden du rejser

Når du rejser til Marrakech Marokko, er det en god ide at have en forståelse omkring, hvad det er du rejser til. Byen er stor, mange snoede gader og dårligt internet til at få hjælp fra GPS’en. Få derfor allerede fra hotellet styr på, hvor det er du skal hen, inden du tager ud i byen. Byen ligger i Afrika og er dermed ikke verdens rigeste land, de er høflige, men ved at turister har penge – de vil derfor ikke hjælpe dig, medmindre du betaler en skilling.

Dog har byen også meget godt at byde på, f.eks. er Medinaen i byen på UNESCOS verdensarvsliste og bestemt et besøg værdæ Herudover bør i se den botaniske have Jardin Majorelle, som er bygget over 40 år. Haven er utrolig smuk og står skarpt med en arkitekttegnet villa i midten af haven. Vil du bo rigtig lækkert anbefaler vi klart en nat på det luksuriøse hotel Dar NanKa, som tilbyder alt fra swimmingpool og fitness til forskellige aktiviteter samt golf, tennis og forskellige vandreture. Ønsker du derfor en varieret rejse med mange muligheder og høje temperaturer, få timers flyvning fra Danmark, så er Marokko et rigtig godt bud på næste rejse. Søger I byer ved kysten, skal i læse mere om Agadir i Marokko.

Villa m. egen pool Gourmet restaurant Marrokansk spa
Bo på 5-stjernet hotel med egen oliven- og citrusplantage
Priser fra: 0 kr

Hotel Oberoi ligger i Marrakesh og er alle sine 5 stjerner værd. Man bor i luskuriøse villaer med egen pool rundt i hotellets 11 hektar store park. Hotellet har en masse aktiviteter som spænder fra løb og boksning til crossfit, yoga og meget mere. Voya Travel har nøje udvalgt hotellet, grundet den personlige service, faciliteterne og de lækre omgivelser.

Rejs med Voya Travel
Spa & Wellness Skræddersyet rejse Midt i kulturen
Oplev Marrakech centrale charme fra luksuriøse omgivelser i centrum
Priser fra: 0 kr

La Sultana er et fantastisk og luksuriøst hotel som minder om et mindre palads. Det ligger faktisk ved siden af kongens enorme palads i Marrakech. Rejselyst har sammensat en rejse til La Sultana som ligger i den gamle bydel. Her kan I forvente byens handlende og markederne, rolige omgivelser med spa & wellness samt en fantastisk udsigt udover byen til Atlasbjergene fra bygningens Rooftop. Den luksuriøse herlighed er nøje udvalgt af Rejselyst.

Rejs med Rejselyst
Skræddersyet rejser Eksklusivt Personligt rejsebureau
Rejselyst

Rejselyst er et lille rejsebureau med store ambitioner som går op i den personlige rådgivning. Hos Rejselyst er det passionen for at dele ud af egne erfaringer, oplevelser og glæder der driver bureauet. Ejeren har selv besøgt alle hotellerne og nøje udvalgt dem til deres gæster. I får derfor et bureau med stor professionalisme, som kan hjælpe jer med at skræddersy den perfekte rejse ud fra jeres behov.

Rejs med Rejselyst
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel

Marrakech tilbyder

Natur

Airport

0

Byliv

Famous sight

0

Lave leveomkostninger

Markeder

Shopping

0

Forlystelsesparker

Transport

0

Zipline

0

River rafting

0

Eksotiske dyr

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0