fbpx
mallorca Spanien

Mallorca Spanien

Mallorca Spanien rejseoplevelser

Velkommen til øen hvor du kan alt! Ferieøen Mallorca som alle danskere kender og har et eller andet forhold til, har simpelthen alt at byde på. Det er alt fra de fantastiske hvide strande med krystalblåt hav, store hoteller til et vildt natteliv og rigtig gode shoppingmuligheder i hovedbyen Palma. Mallorca Spanien har noget for alle, da mulighederne her er uendelige. Man kan tage ind på centrum af øen og være kulturel, tage på udflugter i naturen eller smage på delikatesser. Vil du hellere være ved vandet, er her rig mulighed for vandaktiviteter, snorkling og dykning. Øen kan besøges hele året rundt, men de fleste besøger øen fra april – oktober, da vejret Mallorca her er dejligst. Er man aktiv er der rig mulighed for cykelture, vandring og en masse strandaktiviteter. Dagen sluttes af med et fantastisk spansk måltid med lokale råvare fra middelhavet, tapas, steaks og et dejligt glas vin. Øen er et sted hvor alle får en fantastisk ferie. Den smukke natur kombineret med aktiviterne, de smukke strande og fantastiske lokale kulturoplevelser går op i en højere enhed. Det tager omkring 3 timer at komme hertil med fly. Der går direkte fly både fra København og Billund.

mallorca Spanien
mallorca Spanien
mallorca Spanien
mallorca Spanien
mallorca Spanien
mallorca Spanien
mallorca Spanien
mallorca Spanien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
diskoteker

Magaluf – hovedstad for de unges sommerfester

Rigtig mange unge valfarter til øen hver sommer for at feste. Mens vi danskere oftere tager til Rhodos, Alanya eller ud på nye oplevelser er specielt briterne helt vilde med at rejse til Magaluf. Flere bureauer arrangerer ungdomsferie hertil, fordi man ikke får vildere fester i Europa og måske i hele verden.

Her er et hav af diskoteker som vi ikke gider til at nævne, da der er fyldt med og unge festglade mennesker overalt. Hvad vi hellere vil fortælle dig, er de oplevelser du aldrig vil få herhjemme.

Partybåd: I bliver sejlet ud på vandet i en stor festbåd med bar, høj solskin og ellers en kæmpe fest mens man tager en dukkert.

Poolparty: Slap af i poolen med en mojito eller sangria og nyd din yndlingsmusik sammen med alle de andre og et hav af badedyr. Det er almindeligt at holde poolpartys i Magaluf da det altid skaber en sjov og glad fest for alle.

Skumparty: Ordet siger ret meget sig selv. En masse skum og ellers en DJ der står og spiller din yndlingsmusik. Skumparty er utrolig sjovt og anderledes, og inden du ved af det står alle i bar mave.

Golf

Spil på mere end 20 golfbaner

Er du den typiske golfspiller som tager til destinationen? Er du vild med service i verdensklasse, gastronomi, golbaner i alle niveauer og en smuk natur? Hvis ja, så ved du hvor din næste golfrejse skal gå til. Fordelen ved Mallorca Spanien er, at flybilletterne er billige og flyene flyver direkte til lufthavn i Palma.

Golf er uhyggeligt populært på destinationen og det skyldes til dels de to ældste klubber Son Vida fra 1964 og Santa Ponsa fra 1977. Det er stadig de mest populære baner og det er der god grund til. Her er stemningen nede på jorden og alle er glade og høflige. Her handler det ikke om at vise den største bil, men blot om at hygge sig med sine venner – ligesom det gør på alle de andre golfbaner på øen.

Markeder

Kom til marked på øen og køb…ALT!

Man vil typisk ikke forbinde den spanske ø med marked og prutten om priserne, men det er bestemt med til at give sin charme til øen. Her kan du købe alt fra håndlavede ting til lokale grøntsager og selvfølgelig en masse vin. Generelt er der rigtig mange markeder rundt på øen, hvis du vil på markeder hvor du kan gå i fred, skal de findes ude i de mindre landsbyer, da markederne i Palma hurtigt kan blive proppet.

I Palma handler det om at komme tidligt op, hvis man ikke altid er lige begejstret for alt for mange turister. Her er der både fiskemarked på havnen og Mercat Olivar markedet som sælger flest råvare, kød og ost fra hallen ved Plaza Olivar.

Rejsetip

Afsæt gerne flere dage til udflugter på øen, da her er masser af seværdigheder. I Palma kan man f.eks. se slottet Bellver hvor man fra toppen har udsigt udover Palma, bjergene og havnen. På øen er der også smukke katedraler, museer og arabiske bade.

Sprog

Spansk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[PMI] Palma de Mallorca Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte rejser Prisgaranti
Luksuskrydstogt Helpension Daglige udflugter og stop
Sporvogn Bjerge Palma
Markedsplads Grotte
Bådtur badning
Jeepsafari Offroad
Bjerge Udsigtspunkter Naturoplevelse
Løbetur Lokal guide Private ture
Lokalt Kultur Landsbyer

Rejsebureauer

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Autentiske oplevelser Charterrejser Direkte flyvninger
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Charterbureau Lokalt kendskab Personlig service
Middelhavseksperter Familievenligt Klimaneutral
Charterrejser Kvalitetstid
Pakkerejser Dansk rejseleder Eksperter i krydstogt
Løberejser Private ture Grupperejser
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser

Vejret Mallorca hele året rundt

Vejret Mallorca Spaniengør det muligt at opleve en smuk uspoleret natur, kyster med flotte klipper og strand rundt om hele øen. Vejret gør at de fleste rejser til øen i sommerperioden. Ønsker i en billigere rejse med mindre stress og imødekommende indbyggere anbefaler vi at rejse hertil i efteråret eller foråret. Her er lufttemperaturen over 22 grader og der er mulighed for at bade i havet. I sommerperioden er temperaturen konstant over 29 grader og badevandet er oppe på 25 grader.

Vi anbefaler familier at rejse til øen, da man kan opleve rigtig mange spændene ting på Mallorca Spanien. Det er for de gamle muligt at smage på lækkert lokal vin, mens ungerne bader på stranden. Er man en gruppe unge afsted, som gerne vil feste, så kan vi klart anbefale nattelivet på øen og specielt i byen Magaluf.

Øen er kendt for sine mange hoteller som giver en masse forskellige muligheder, alt efter hvem man rejser sammen med.

 

Mallorca Spanien ophold og natur

På Mallorca Spanien er der ophold for alle. Find hoteller for familien med børneunderholdning, swimmingpools og vandrutsjebaner samt børnebuffetter og børnevenlige strande. Rejser i uden børn er der også hoteller, kun for voksne eller hoteller uden børnevenlige faciliteter. Her er der ro og fred, samt mulighed for at forkæle sig selv i lækre omgivelser.

Vi anbefaler at komme ud på øen for at besøge de lokale og små landsbyer. Lej en bil eller cykel for at komme ud og opleve øen. På turerne kommer man forbi smukt landskab, fyldt med vinmarker, olivenlunde og kuperet terræn. Nyd en frokost på en af de lokale restauranter i de små landsbyer. Er du vin interesseret tager de lokale vinbønder gladeligt imod dig. Brug tid på at opleve produktionen og hører fortællingerne om vinen. Hermed er det altid lidt sjovere at drikke den og fyre en god historie af til næste fest.

Her er der klippeklædte kyster med uberørte badestrande. Der er også markeder med lokale råvare som grøntsager og vin fra øen. På markederne finder man også en masse håndværk og sjove nipsting. Ønsker du en rolig ferie anbefaler vi at rejse hertil i efterår og forår, da der er færre turister, priserne er lavere og de lokale er mere imødekommende.

 

Aktiv ferie med meget sport

Ønsker i en aktiv rejse, med fart over feltet og fede oplevelser findes de her. Vi starter i det stille med golf. Ved feriebyen Cala Millor ligger flere fantastiske baner. Her kan I prøve kræfter med den tidligere european tour bane Pula golf. Den mest udfordrende bane på øen ligger også i dette område, den Canyamel golf og kræver at man har styr på sit spil.

Ude på vandet er der rig mulighed for at give den gas. Her kan man prøve aktiviteter som jetski, vandski og parasailing. I området er der også mulighed for god snorkling langs kysten eller for scuba diving væk fra kysten.

På øen er der nogle store områder med bjerge som strækker sig fra nord til syd. Det højeste punkt er toppen af bjerget Puig Major i 1.445 meters højde. Det giver nogle rigtig gode muligheder for at lege professionel Tour de France cykelrytter på de snoede veje. Er vejene ikke noget for, findes her også rigtig gode MTB-spor som kan udfordre selv de mest garvede cykelryttere.

Den samme barske natur og de smukke strande, med vilde udsigtspunkter, bugter og klipper skaber fantastiske rammer for vandring. Tag på dagsture med vandrestøvlerne på, eller planlæg ture som vare i flere dage på Mallorca Spanien. Her kan man campere eller bo på hoteller/hostels i de mindre landsbyer.

Er du vild med spanske destinationer med mange muligheder, anbefaler vi også at tage et kig på Ibiza og Barcelona.

Billige pakkerejser Udvalgte rejser Prisgaranti
Find billige hoteller på Mallorca med fly fra Danmark
Priser fra: 945 kr

Find billige pakkerejser med fly + hotel fra Danske- eller nærliggende lufthavne. På Mallorca finder man hoteller langs den smukke kyst og i byen. Der er hoteller i forskellige prisklasser og med forskelligt serviceniveau.

Rejs med TripX
Luksuskrydstogt Helpension Daglige udflugter og stop
8 dages krydstogt i Middelhavet til Spanien, Frankrig og Italien
Priser fra: 7.179 kr

På dette krydstogt er der inkl. fly i prisen. Rejsen starter og slutter i Rom. Man kommer forbi Mallorca, Barcelona, Cannes, Genova og La Spezia. På hele rejsen er der mulighed for, at besøge en ny by hver dag og med forskellige udflugter. Rejsen er med helpension på krydstogt MSC Grandiosa**** hvor i bor i lækre kahytter. Krydstogtet har alt fra swimmingpools og shows hver aften til fantastiske restauranter. På hele turen er der helpension.

Rejs med Best Travel
Sporvogn Bjerge Palma
Ørundtur med bil, båd og sporvogn
Priser fra: 570 kr

Dette er en fantastisk tur som er utrolig populær. På denne tur kommer man rundt omkring på øen, og ser nogle af de smukkeste steder. Oplev La Calobra bjergene fra vestkysten med båd. Kør gennem landskabet med sporvogn og slut turen af i Palma. Undervejs kommer man forbi forskellige byer, natursteder og får en fantastisk indsigt i det smukke og skjulte Mallorca.

Rejs med Sunweb
Markedsplads Grotte
Oplev det Autentiske Mallorca
Priser fra: 0 kr

På denne tur opleve i mere af det traditionelle Mallorca. Her kommer i på Mallorcinsk marked i Sineu som er en historisk by. Her findes i en masse handel og aktiviteter i de små gader og på markedspladsen i byen. På markedet kan man næsten købe alt herunder også dyr. Her både prutter man om prisen, forhandler frem og tilbage, bytter ting frem og tilbage indtil handlen er hjemme.

På turen oplever man også Hams grotten, som har drypsten og mange vilde fascinerende formationer at opleve.

Rejs med Primo Tours
Bådtur badning
Bådtur langs kysten
Priser fra: 0 kr

Denne tur er rolig og afslappende med yderst smuk. Hele turen er med udsigt til bjergkæden Serra de Tramuntana fra båden. Man sejler ud fra Port de Pollenca og turen ender i Cap de Formentor. Undervejs er der mulighed for at bade og nyde en inkluderet frokost.

Rejs med SunCharter
Jeepsafari Offroad
Jeep safari rundt på Mallorca
Priser fra: 525 kr

Få en uforglemmelig tur med masser af grin og adrenalinsus. På denne tur bliver man kørt til Mallorcas andet højeste bjerg Massanella. Herfra går turen offroad og nedad. Er du fyldt 21 år og har kørekort, er det muligt selv at køre jeepen. Turen går gennem Mallorcas smukkeste naturområder langt væk fra turister. På turen er der mulighed for at tilkøbe frokost, hvor det samtidig er muligt at få en skyller i swimmingpoolen.

Rejs med Sunweb
Bjerge Udsigtspunkter Naturoplevelse
Oplev bjergkæden Serra de Tramuntana
Priser fra: 0 kr

Dette er en tur hvor i ser noget af den flotte natur på Mallorcas vestlige del. Turen starter ved havet og ender på toppen af bjergkæden Serra de Tramuntana i bjergbyen Valldemossa. På vej op ad bjerget er der rig mulighed for at nyde udsigten og få skarpe naturbilleder i kassen. Oppe i Valldemossa er der sat tid af til, at gå rundt og opleve byen på egen hånd. Hele turen starter i Alfabias have, hvor der venter mange grønne planter og træer.

Rejs med Primo Tours
Løbetur Lokal guide Private ture
Privat løbetur rundt til Mallorcas smukke natur og byer m. privat guide
Priser fra: 248 kr

Dette er en fantastisk måde at opleve Palma De Mallorca på. Go! Running Tours tilbyder udflugter gennem løb. I løber sammen med en privat guide som viser alle de skjulte perler. I Palma De Mallorca tilbydes der 11 forskellige rundture fra 6 – 12 km. I bestemmer selv hastigheden og hvor I vil blive samlet op.

Rejs med Go! Running Tours
Lokalt Kultur Landsbyer
Autentisk tur til landsbyer
Priser fra: 470 kr

Dette er en stille og rolig udflugt med professionel guide. På turen oplever man de små lokale byer inde på øen. Her oplever man det smukke landskab, hyggelige byer med olivenlunde og små brostensgader. På turen er frokosten inkluderet som bliver serveret på lokale manerer. Turen går fra flere steder på øen og er forbeholdt kulturinteresserede, som ønsker at få et lokalt kendskab til øen.

Rejs med Sunweb
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
TripX

TripX er et nyt og moderne selskab som giver prisgaranti! De leverer billige pakkerejser med fly + hotel. Det er udvalgte hoteller og de viser altid priserne med de billigste flybilletter først. TripX springer flere led over og leverer dermed markedets billigste priser på udvalgte hoteller.

Rejs med TripX
Autentiske oplevelser Charterrejser Direkte flyvninger
Primo Tours

Primo Tours tilbyder mange forskellige rejseformer. Find alt fra afslappende charterdestinationer til storbyferier eller store naturoplevelser. Bureauet tilbyder flere forskellige rejseformer og kan derfor hjælpe med din planlægning af rejsen. Find alt fra rejser med all-inclusive og guider til rejs på egen hånd rejser. Det vigtigste for dem er dog at give jer den personlige service og en uforglemmelig rejseoplevelse.

Rejs med Primo Tours
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel
Charterbureau Lokalt kendskab Personlig service
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter
Middelhavseksperter Familievenligt Klimaneutral
Sunweb

En af Danmarks mest populære rejsebureauer med mere end 150.000 rejsende gæster i 2019. Tilbyder rejser til solskinsdestinationer ved Middelhavet og skiferier i alperne. Sunweb sørger for din sikkerhed og tryghed. Med mere end 25 års erfaring har de en økonomisk ballast og stor kendskaber til deres rejsedestinationer. Sunweb sørger for at skabe uforglemmelige oplevelser for hele familien og alle deres rejsende. Derudover klimakompenserer Sunweb rejserne for egen regning.

Rejs med Sunweb
Charterrejser Kvalitetstid
SunCharter

SunCharter er eksperter i charterrejser i Europa. Hver enkelt destination er nøje udvalgt, med fokus på afslapning, familie- og kvalitetstid samt dejlige omgivelser. SunCharter er i personlig kontakt med fly og hotellerne samt står altid klar med danske rejseledere.

Rejs med SunCharter
Pakkerejser Dansk rejseleder Eksperter i krydstogt
Best Travel

Når man rejser med Best Travel bestille man en pakkerejse. Hermed får man en rejse hvor der er styr på alt og en dansk rejseleder med på rejserne. Best Travel tilbyder alt fra almindelig krydstogt og flodkrydstogt til rundrejser og charterrejser med planlagte udflugter. Bureauet tilbyder derudover busrejser, langtidsrejser og musikrejser.

Rejs med Best Travel
Løberejser Private ture Grupperejser
Go! Running Tours

Go! Running Tours er et dansk rejseselskab som sælger guidede rundture på løbeben og løberejser i hele verden. Det unikke ved koncept er, at man oplever nye steder og byer gennem lokale løbeguiders øjne. Samtidig med løber man rundt og får en unik lokal oplevelse. Derudover arrangerer de gruppe-løberejser i skønne naturområder.

Rejs med Go! Running Tours
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser
Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har den gode rejseoplevelse i centrum. På deres rejser har man altid en dansktalende rejseleder med, som sørger for at du får den fulde oplevelse på din rejse. Selskabet er 100% danskejet og har mere end 25 års erfaring indenfor rejser i Europa. For Kulturrejser Europa er det gode selskab og den rigtige rejse for dig det vigtigste. Derfor har de samarbejde med lokale som garanterer den fulde oplevelse.

Rejs med Kulturrejser Europa

Mallorca tilbyder

Mountain

0

Cykelruter

Airport

0

Art museum

0

Strande

City

0

Dykning

Famous sight

0

Madkvalitet

Golf

Low cost flight

0

Market

0

Natteliv

Shopping

0

Vandreture

0

Theme park

0

Transport

0

Vinoplevelser

Snorkling

0

Zipline

0

River rafting

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Inspiration

krydstogt middelhavet

Krydstogt Middelhavet: Guide til smukke oplevelser

Oplev Middelhavets smukke byer på én ferie. Rejs rundt på krydstogt fra by til by for at opleve Middelhavets smukkeste byer.

cykelrejser i naturen

Oplev nye steder og verdenshjørner på cykelrejser

Inspirerende artikel med gode argumenter for, hvorfor du bør kombinere den afslappende rejse med cykelture ud i naturen. Derudover kommer vi med anbefalinger til oplagte destinationer til cykelrejsen

ferie

Ferie i Europa

Ved du ikke hvor du skal hen på ferie, så søg lidt inspiration her. Vi kommer med gode råd til alternative destinationer, specielt hvis du er aktiv eller vild med natur og lokal kultur.

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

Spanien seværdigheder – De 10 største seværdigheder i Spanien

En rejse til Spanien kan være rigtig svær at planlægge. For det første er det et stort land med 47 […]