fbpx
ferie maldiverne

Maldiverne

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Maldiverne - alt det du skal vide

Drømmer du om krystalblåt hav, afslapning og ro på bounty hvide paradisstrande, smukke koralrev og iskolde drinks under varme himmelstrøg - så byder vi dig velkommen til Maldiverne. Maldiverne er et ørige i det Indiske Ocean, som består af 1200 koraløer - 200 af disse er beboende. Det smukke ørige kan besøges hele året rundt, fra december - marts er der garanti for en masse sol. Ved ø paradiset findes det sande paradis under havets havoverflade. Øerne er omringet af et af de smukkeste koralrev i verden og fyldt med fascinerende dyr. Dyk med 6 meter brede manta rays, skildpadder, fredelige hammerhajer og byder derfor på fantastiske dykning. En romantisk rejse bør gå til Maldiverne, her bor du direkte på stranden eller på vandet i luksuriøse hytter. Hver ø har ofte sit eget hotel, hvor der er rig mulighed for, at nyde godt af all-inclusive service. Drømmer du om en afslappende ferie i rolige omgivelser er det stedet. Her er desuden rig mulighed for at prøve og surfe, spille et slag golf eller tage på hval- og delfinsafari. Kombiner din ferie til Maldiverne med et stop i Dubai, da det ikke er muligt at flyve direkte fra Danmark.

maldiverne rejse
maldiverne rejse
maldiverne rejse
maldiverne rejse
maldiverne rejse
maldiverne rejse
maldiverne rejse
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Dykning

Verdens bedste dykkerområde

Koralrevene som omkranser øerne, byder på dykning for både begyndere og eksperter. Her er mere end 187 koralarter og tusindevis af forskellige dyrearter. Dykning her er fantastisk, fordi her er så mange indtryk, forskellige store dyr og varmt blåt vand. En gang i livet, bør man som dykker at rejse hertil, for at dykke med de store hvalhajer, 6 meter brede manta rays og de forskellige typer hajarter herunder hammerhajer.

gourmet restaurant

Spis i luksuriøse omgivelser

Som udgangspunkt spiser man ofte på sit hotel, da der mange steder er all-inclusive. Dog er restauranten Subsix en undtagelse. Her sejler man ud til en restaurant og natklub, som ligger 500 meter fra nærmeste strand. Restauranten ligger som navnet antyder, 6 meter under havets overflade. Her spiser man til udsigten til livet i koralrevet, hvor det både er muligt at se hajer og skildpadder komme svømmene forbi. Desuden er her en tilhørende natklub og mulighed for at holde bryllup.

Ønsker du at spise på Subsix, så bør du aftale det med din bankdame på forhånd. Restauranten er for de velhavende og tilknyttet det luksuriøse resort Niayama.

Rejsetip

Maldiverne er verdens laveste land og har verdens mindste øer. Grundet høje vandstigninger forventer man ikke, at kunne besøge øerne i 2100. Besøg derfor øerne inden det er for sent. Staten har købt et område i Sri Lanka, til at huse de 300.000 indbyggere.

Sprog

Dhivehi

Valuta

[MVR] Rufiyaa

Lufthavn

[MLE] Ibrahim Nasir Internationale Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Verdens bedste dykning

Med det store areal af koraller, placeringen i det Indiske ocean og masser af plankton fra maj-juni, er Maldiverne et oplagt sted for fantastisk dykning – faktisk noget af det bedste i verden. På de mere end 700 koraløer er der fyldt med farverige koraller som byder på masser af liv. Her er alt fra små krebs til store hajer, manta rays og endda hvalhajer og hammerhajer. Dykningen i området er bedst i april, maj og juni, da her er varmest og dermed mest plankton. Det gør sigtbarheden en smule dårligere end om vinteren, men det tiltrækker en masse liv. Er man heldig kan man støde ind i  de enorme hvalhajer, som svømmer rundt ude på det dybe vand. Her kan man også se hammerhajer, revhajer og fem slags skildpadder. Her findes mere end 187 koraller og det gør øerne helt unikke. De er unikke, fordi du direkte fra dit hotel og strandkant, kan snorkle ud og se på undervandslivet. På den anden side af korallerne er der dybt, rigtigt dybt. Har du aldrig dykket før, er området perfekt for begyndere. Du kan både tage certifikatet hjemmefra eller af dygtige instruktører på øerne.

 

Maldiverne – Det rene luksus og romantik

De fleste rejsebureauer eller destinationer, redigerer ofte deres billeder, så stranden eller lidt klarere, eller sandet lidt hvidere. Det er der altså ingen grund til, at gøre på billeder fra Maldiverne. Det er det rene paradis med store palmer, ro og det reneste vand. Hotellerne har du med garanti set før på billeder. De slanger sig ud fra øen og ud på havet. Værelserne er ofte indrettet med egen pool eller direkte adgang til havet. En anbefaling er, at købe opholdet med all-inclusive, da du her kan nyde godt af de lækre måltider og ikke mindst en masse kolde drinks på stranden. Soneva Fushi er det første luksuriøse hotel som blev bygget på øen. Det blev bygget af et svensk-indisk par, som ændrede turistbranchen på øen. Fra at være backpackere og jordomrejsende der besøgte øerne, er det nu rige, kendte og ikke mindst kongelige som nyder at besøge øerne. 500 meter fra den nærmeste strand, ligger verdens vildeste restaurant Subsix. Restauranten er for de rige og hører til resortet Niayama. Det unikke ved Subsix er, at restauranten ligger 6 meter under havets overflade. Du spiser dermed med udsigt til korallerne og undervandslivet. Her er desuden også natklub og mulighed for at blive gift.

 

Derfor skal du rejse til Maldiverne

Har du en forkærlighed for luksus og lækre omgivelserne, så er du nødt til at rejse til Maldiverne. Intet sted på jorden, minder om de fantastiske paradisøer i det indiske ocean. Roen og isolationen fra resten af verden, samtidig med at man lever på lækre hoteller og et ved undervandspalads er magisk. Vi anbefaler at man kombinerer en rejse til Maldiverne med noget andet. F.eks. kan man bruge nogle dage i Dubai eller Abu Dhabi på vej derover, eller besøge nogle af de andre lande tæt på. F.eks. besøge Sri Lanka, Indien eller Malaysia. Man flyver oftest til hovedstaden Malé og derefter videre ud til endestationen med vandflyver. En rejse til Maldiverne er ikke billig og derfor noget man bør gøre en stor tur ud af. Planlæg rejsen som en honeymoon eller fejring af noget stort. Vi forestiller os ikke en smukkere bryllupsrejse end til disse smukke paradis øer. Bestil rejsen selv eller igennem et rejsebureau. Vores anbefaling er, min. at besøge 2 øer for at få lidt afveksling og nye omgivelser.

 

Familievenligt Øhop Eksklusivt
14 dages eksklusivt øhop for alle
Priser fra: 67.800 kr

Dette er en tur der starter med speedbåd til Thoddoo island og 3 dage senere til Ukulhas. Her er der mulighed for at slappe af, opleve plantager, snorkle og se solnedgangen fra havet. Turen slutter af på det luksuriøse Velassaru resort med egen villa. På alle destinationerne bor i direkte ved havet i luksuriøse omgivelser og har halvpension med i prisen. Pris er for 2 voksne og 2 børn u. 12 år.

Rejs med Rejselyst
Gourmet Paradis Eksklusivt
Gourmetrejse i luksuriøse omgivelser
Priser fra: 59.750 kr

På denne ferie venter jeg en uforglemmelig oplevelse i nogle af Maldivernes absolut mest luksuriøse omgivelser. Her bor man i en kæmpe poolvilla på 235 m2, får halvpension med gourmet mad og masser af tid til afslapning på stranden. Oplev det luksuriøse Maldiverne med egen butler og total afslapning.

Rejs med Rejselyst
Bountystrande Lokale oplevelser Udflugter
10 nætter med lokale oplevelser og paradisstrande
Priser fra: 12.750 kr

Dette er en rigtig god tur med variation i oplevelserne. I bor på Thoddoo Island og Baa-atollen som har nogle af Maldivernes bedste strande. På turen er der både udflugter og snorkling inkluderet. Samtidig oplever i den lokale kultur, spiser lokalt og slapper af i luksuriøse omgivelser med halvpension. Derudover oplever i lokale områder, ubeboede øer og flyver med vandfly.

Rejs med Rejselyst
Rejs på egen hånd Dansk rejseservice
Skræddersy rejsen efter dine egne behov
Priser fra: 0 kr

Med Primo Tours kan du på egen hånd rejse til Maldiverne. Bureauet hjælper dig med at planlægge rejsen og finder de bedste overnatninger og udflugter til jer. I bestemmer selv hvor meget Primo Tours skal sørge for på rejsen og hvor meget i selv vil. Det kan til tider være en fordel at være spontan og udvikle rejsen undervejs. Derfor er denne mulighed fantastisk. Bureauet er med jer hjemme fra Danmark under hele rejsen

Rejs med Primo Tours
Rejs på egen hånd Kombiner rejser Skræddersy rejser
Skræddersy rejsen efter dine egne behov
Priser fra: 0 kr

Med Århus Charter kan du på egen hånd rejse til Maldiverne. Bureauet hjælper dig med at planlægge rejsen og finder de bedste overnatninger og udflugter til jer. I bestemmer selv hvor meget, Århus Charter skal sørge for på rejsen og hvor meget i selv vil. Det kan til tider være en fordel at være spontan og udvikle rejsen undervejs. Derfor er denne mulighed fantastisk. Bureauet er med jer hjemme fra Danmark under hele rejsen.

Rejs med Århus Charter
Skræddersyet rejser Eksklusivt Personligt rejsebureau
Rejselyst

Rejselyst er et lille rejsebureau med store ambitioner som går op i den personlige rådgivning. Hos Rejselyst er det passionen for at dele ud af egne erfaringer, oplevelser og glæder der driver bureauet. Ejeren har selv besøgt alle hotellerne og nøje udvalgt dem til deres gæster. I får derfor et bureau med stor professionalisme, som kan hjælpe jer med at skræddersy den perfekte rejse ud fra jeres behov.

Rejs med Rejselyst
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel
Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Primo Tours

Primo Tours tilbyder mange forskellige rejseformer. Find alt fra afslappende charterdestinationer til storbyferier eller store naturoplevelser. Bureauet tilbyder flere forskellige rejseformer og kan derfor hjælpe med din planlægning af rejsen. Find alt fra rejser med all-inclusive og guider til rejs på egen hånd rejser. Det vigtigste for dem er dog at give jer den personlige service og en uforglemmelig rejseoplevelse.

Rejs med Primo Tours
Charterbureau Personlig service Rejs på egen hånd
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter

Maldiverne er mest kendt for.

Strand

Dykning

Madkvalitet

Golf

Surf

Snorkling

0

Eksotiske dyr

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Koralrev

0

Inspiration

dykkerferie

Den komplette guide til den ultimative dykkerferie

Dette er en komplet guide til dykkerferien. Vi stiller skarpt på hvorfor i bør overveje en ferie med dykning. Hvordan man kan skræddersy din dykkerferie og hvor den bør gå hen.

ferie Asien

Ferie Asien inspiration

Stor guide til forskellige rejseanbefalinger i Asien. Både som almindelig turist, charterrejsende eller backpacker. Bliv inspireret til din næste rejse.

Drømmerejsen

Drømmerejsen? Find inspiration til din rejse

Hvad er din drømmerejse? Mange mennesker har mange drømme og derfor kan vi ikke udspensle din drømmerejse. Men læs med og bliv inspireret til din næste rejse