fbpx
madeira Portugal

Madeira Portugal

Madeira Portugal rejseoplevelser

Elsker man natur, fotografering og at udforske, så er den smukke portugisiske postkort ø Madeira med garanti et hit. Her er der fyldt med smukke blomster, bjerge og fantastiske vandreruter. Desuden er det en af verdens stejleste øer grundet klipperne som som står langs kyststrækningen. Madeira Portugal tilbyder en masse smukke vandrestier, kuperet og bjerget terræn, masser af blomster (Blomster festival i foråret) og øens helt store helt; Cristiano Ronaldo. De fleste vælger at bo i Madeiras hovedstad, Funchal. Byen ligger ved en udmunding fra en flod, som går ned i gennem to bjerge på øen. Byen byder på en masse charme, historie og kultur, samt de lokale sørger for, at holde Funchal ved lige og renovere byen løbende for at holde den pæn. Da der er rigtig meget flot natur, anbefaler vi at leje en bil, for at det er nemt at komme rundt på øen. Er du vild med at dykke er der rig mulighed for det ved Madeira Portugal. Øen er blevet mere anerkendt for dykning og det er der god grund til. Her kan man både dykke med sæler, delfiner, rokker og et utal af fisk. Sigtbarheden er plus +20 m. og her er mulighed for at dykke i vrag. En rejse hertil giver anledning til en masse adventure, nye  oplevelser og uforglemmelige minder. Der er aldrig super varmt. I sommerperioden er der et behageligt klima med en gennemsnitstemperatur på 24 grader.

madeira Portugal
madeira Portugal
madeira Portugal
madeira Portugal
madeira Portugal
madeira blomster
madeira klipper
madeira udsigt
madeira vandfald
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Dykning

Dyk i smukke Madeira med delfiner

Rigtig mange garvede dykkere drømmer om at dykke med delfiner – I madeira Portugal er det muligt. Her er et rigt marineliv med rokker, delfiner, moræner og sæler. Sigtbarheden er de fleste steder i mellem 20-30m. Ud fra øens hovedstad Funchal findes mange af de gode dykkersteder, hermed slipper i for at køre efter dykning.

Portugals eneste naturreservat ligger ud fra Madeiras sydkyst og byder på en masse dyreliv. Hertil tilbyder dykkerskolerne natdykning som er kendt for en masse makroliv og fisk der er på jagt.

 

Bjerge

Dybe kløfter, stejle klipper og smukke blomster

De kendte levadaer (Vandingskanaler), de dybedale og de grønklædte bjerge gør øen til et fantastisk rejsested for naturkyndige naturelskere. Ligeså barsk og brutal naturen kan virke til at se ud, ligeså smuk er den også.

På vandring igennem øen går man flere tidsaldre igennem. På vej over bjergene kan man mellem de små landsbyer se hvordan de lokale dyrker jord på små terrasser. Her dyrkes alt fra vin til jord og grøntsager.

Vandreture

Vandring i en stor botanisk have

Madeira er som skabt til vandrere. Her findes vandrestier igennem de barske bjerge, kløfter og smukke vandingskanaler. Turene kan skræddersyes og dermed vare flere dage, hvis du rigtig vil have en på opleveren.

Knirker benene en gang imellem, kan man sagtens tage ud og vandre i et par timer af gangen og alligevel få nogle gode oplevelser ud af turen. Vi synes selv det er hyggeligt, at tage en dags vandring og en dag ved poolen eller i byen.

Rejsetip

Temperaturen på Madeira er ikke svingende eller påvirket af vinter-/sommerperioder. Det er derfor en helårs destination og vi anbefaler derfor, at man besøger Madeira når det er koldt i Danmark.

Sprog

Portugisisk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[FNC] Madeira Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Vandring Naturoplevelser All-inklusive
Golfferie PGA Tours Tilkøb udstyr
Vandring Naturoplevelser Hotel
Vandring Bjerge Besøg lokale
All-inklusive Hval- & delfinsafari Store naturoplevelser
Løb Festival Vinterferie

Rejsebureauer

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Charterbureau Lokalt kendskab Personlig service
Charterrejser Kvalitetstid
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser

Europas vildeste natur

Ligeså snart man kommer lidt væk fra byerne venter der en fantastisk natur. Øen er kendt for sin blomsterpagt som blomstrer i april og maj måned. Over hele øen er der smukke vandrestier og man kan gå langs de såkalde levadaer som er vandingssystemer. Her kan man vandre eller tage turen på hesteryg. Turene får en gennem bjerge, forbi vandløb, stejle klipper og vandfald. På Madeira Portugal er der lavahuler fra vulkansk aktivitet. En af de største er den 400.000 år gamle Grutas of São Vicente, som bl.a. kan besøge på en 4 timers guidet tur fra sit eget hotel. Vulkansk aktivitet har skabt mange huler, klippeformationer og har præget øens natur positivt. På turene er der fantastiske og betagende udsigter. De mest populære er Nonnernes Dal  og Eira do Serrado. Øen har Europas højeste skywalk ved Cabo Girão.

Der er rigtig mange muligheder for at udforske naturen. Man kan også tage på offroad-safari i firehjulstrukne køretøjer med guider. Skal pulsen og adrenalinen op kan man eksperimentere med canyoning, hvor man rapeller og klatre ned af klipper og vandfald. I havet kan man bade i de naturskabte havvandspool ved Porto Moniz. Under vandet er det også muligt at dykke med forskellige store havdyr. Her findes mere end 28 forskellige hvalarter, rokker, delfiner, sæler og et hav af forskellige farverige fisk.

Madeira Portugal på mange måder

Vejret på øen er mildt og behageligt, det er derfor muligt at besøge øen hele året rundt. Hvis I gerne vil se de smukke blomster være sprunget ud, skal rejsen planlægges i april og maj måned. Vi anbefaler at man mixer turen dertil, så i udover naturen og adventure også oplever noget historie og kultur, da der er flere flotte museer i Funchal. Her kan man se udstillinger om lokale ting som er alt fra vin og legetøj til Cristiano Ronaldo.

Hvis man er stor fodboldfan eller fan af Cristiano Ronaldo, er det et must at besøge Madeira da han betyder rigtig meget for øen. Hertil bør man sætte nogle dage af til, at komme ud og vandre rundt på øen. Disse muligheder har gjort øen til en sand klassiker for rejsende, som gerne vil have lidt ekstra ud af ferien. Rejsende har rejst hertil i flere årtier. Dog sørger de for løbende at renovere den gamle bydel, så den står imødekommende og charmerende. Derfor er Funchal en rigtig flot by at bo i. Herfra kan man tage på mange udflugter, men på en rejse til øen mener vi, at man bør komme lidt rundt på øen. 

I Funchal er der mange lækre restauranter. Priserne her er gode og noget billigere end i Danmark, samt kvaliteten stadig er høj. Byen byder desuden på mange forskellige barer. Jazzklubber, pubs med musik, natklubber og selvfølgelig casino. Der er altså mange andre oplevelser end den smukke natur på øen. Dog er naturen på Madeira Portugal enestående og derfor bør den opleves på forskellige udflugter.

3 fantastiske byer

Ønsker man afslapning og oplevelser bør man søge mod byen Canico som ligger få kilometer øst for Funchal. Hotellerne i byen ligger ved vandet, men det er bydelen lidt inde i landet vi finder interessant. Her er der hyggelige torve og fredfyldt med marker som omringer bydelen. Her er lidt mere ro, samtidig med at man stadig kan tage ind og opleve hovedstaden.

I Santo Da Serra er det naturen som er i fokus. Her er der rigtig gode vandreruter, naturmonumenter og er derudover øens populære område fro golf. Området ligger i den nordøstlige del af øen lidt inde i landet. Her kan man tage på vandring til fods eller på hesteryg ind i de smukke bjerge. På Club de Golf Santo da Serra kan man nyde 27 hullers golf, med udsigten udover hele øen.

Kan man ikke få nok af bjerge og den smukke natur, er Ponta Do Sol byen. Her bor man på den sydlige kyst, men i en ualmindelig smuk og kuperet by. Byen ligger i en lille bugt, hvor man kan følge solen fra solopgang til solnedgang. I byen er der fantastiske restauranter og en ualmindelig smuk udsigt. Ponta Do sol er omringet af stejle klipper, som byder på fantastiske og smukke udsigter udover landskabet og havet.

Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Find billige hoteller på Madeira med fly fra Danmark
Priser fra: 3.845 kr

Find billige pakkerejser med fly + hotel fra Danske- eller nærliggende lufthavne. På Madeira finder man hoteller langs den smukke kyst og i byerne herunder Funchal. Der er hoteller i forskellige prisklasser og med forskelligt serviceniveau.

Rejs med TripX
Vandring Naturoplevelser All-inklusive
8 dage - Med vilde naturoplevelser, vandring og all-inklusive
Priser fra: 6.995 kr

Kulturrejser Europa er eksperter i rejser til Madeira – med salg af rejser dertil i mere end 3 årtier. På denne rejse bor i på 4*
hotel i Funchal med alli-inklusive. På rejsen er der arrangeret en masse udflugter ud til øens smukke naturoplevelser med dansk rejseguide. I kommer ud og vandre i Madeiras smukke og barske natur, ser de blomstrende botaniske haver og generelt øens smukke naturhøjdepunkter.

Rejs med Kulturrejser Europa
Golfferie PGA Tours Tilkøb udstyr
Golfpakke med Århus Charter rejse
Priser fra: 2.500 kr

Madeira er en fantastisk golfdestination. På en rejse med Århus Charter har man mulighed for at tilkøbe en gratis runde golf hver dag. Spil midt i Madeiras smukke natur, med vilde udsigter og fantastisk golfklima året rundt. Palheiro golf ligger 500 meter over havoverfladen og har direkte udsigt til Atlanterhavet og Funchal. Santo De Serra har i en årrække været på listen over baner, som er med på PGA europa touren.

Rejs med Århus Charter
Vandring Naturoplevelser Hotel
8 dage - Vandreferie med 4 vandringer
Priser fra: 8.995 kr

Man oplever ikke naturen på en bedre måde end til fods. På denne rejse har I base i Funchal, hvor I kan slappe af og nyde den skønne hovedby på øen. På denne rejse får I 4 fantastiske vandringer sammen med en professionel guide, som viser de smukkeste sider frem af denne skønne ø. I kommer til at opleve alle de store naturseværdigheder øen har. Man vandrer 8-14 km. pr. dag på et let-middel niveau.

Rejs med Kulturrejser Europa
Vandring Bjerge Besøg lokale
Autentisk vandretur i naturen
Priser fra: 0 kr

Oplev en fantastisk tur gennem smukke Madeira. Turen går forbi øens Levadaer, som er kendetegnet for øen. Turen går igennem smuk og frodig natur med mange smukke blomster og udsigtspunkter. Man kommer forbi lokale samfund i bjergene på halvdagsturen. Turen slutter af med et besøg i et lokalt hjem, hvor der serveres hjemmebag og te.

Rejs med Århus Charter
All-inklusive Hval- & delfinsafari Store naturoplevelser
15 dage - De største oplevelser på Madeira og Azorerne
Priser fra: 0 kr

På denne rejse bor i på 3*stjernet hotel på Azorerne og 4* stjernet hotel med all-inklusive på Madeira. Begge steder bor i på øernes hovedstad, hvor i får en guidet byvandring. Derudover bruges rejsen på egen hånd, eller planlagte udflugter til noget af Europas smukkeste natur med dansk rejseleder. I vil opleve øernes smukke, frodige og barske natur, kratere, vulkaner, stejle klipper og vandfald. Derudover kommer i på vandring og hval- samt delfinsafari.

Rejs med Kulturrejser Europa
Løb Festival Vinterferie
Funchal maraton
Priser fra: 45 - 260 kr

Det traditionelle løb gennem Funchal afholdes hver vinter. Man løber. i hovedstadens gader, langs den smukke kyst på øen og vejene er spærret er. Kan man ikke holde til at løbe de 42 km et maraton laver, så findes der også andre ruter. Løb både et halvmaraton på 21 km eller en mindre rute på 6 km.

Rejs med Århus Charter
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
TripX

TripX er et nyt og moderne selskab som giver prisgaranti! De leverer billige pakkerejser med fly + hotel. Det er udvalgte hoteller og de viser altid priserne med de billigste flybilletter først. TripX springer flere led over og leverer dermed markedets billigste priser på udvalgte hoteller.

Rejs med TripX
Charterbureau Lokalt kendskab Personlig service
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter
Charterrejser Kvalitetstid
SunCharter

SunCharter er eksperter i charterrejser i Europa. Hver enkelt destination er nøje udvalgt, med fokus på afslapning, familie- og kvalitetstid samt dejlige omgivelser. SunCharter er i personlig kontakt med fly og hotellerne samt står altid klar med danske rejseledere.

Rejs med SunCharter
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser
Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har den gode rejseoplevelse i centrum. På deres rejser har man altid en dansktalende rejseleder med, som sørger for at du får den fulde oplevelse på din rejse. Selskabet er 100% danskejet og har mere end 25 års erfaring indenfor rejser i Europa. For Kulturrejser Europa er det gode selskab og den rigtige rejse for dig det vigtigste. Derfor har de samarbejde med lokale som garanterer den fulde oplevelse.

Rejs med Kulturrejser Europa

Madeira tilbyder

Natur

Cykelture

Airport

0

Strande

Dykning

Famous sight

0

Golf

Market

0

Shopping

0

Surfing

0

Tecking

0

Transport

0

Winery

0

Snorkling

0

Zipline

0

Eksotiske dyr

0

Vandfald

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Nationalparker

0

Inspiration

krydstogt middelhavet

Krydstogt Middelhavet: Guide til smukke oplevelser

Oplev Middelhavets smukke byer på én ferie. Rejs rundt på krydstogt fra by til by for at opleve Middelhavets smukkeste byer.

cykelrejser i naturen

Oplev nye steder og verdenshjørner på cykelrejser

Inspirerende artikel med gode argumenter for, hvorfor du bør kombinere den afslappende rejse med cykelture ud i naturen. Derudover kommer vi med anbefalinger til oplagte destinationer til cykelrejsen

vandreferie

Vandreferie – Få en aktiv udfordring og sand naturoplevelse med vandring

Komplet guide til din næste vandreferie. Læs om hvilke destinationer vi anbefaler, gode råd til vandreferien. Derudover finder vi destinationer til alle kroppe og fysikke.

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

rejseguide_island

Rejseguide til alternativ ferie

Ønsker du at komme ud på en anderledes rejse, hvor du ikke hele tiden skal ligge på en liggestol og slappe af ved stranden eller poolen? Så læs med her, hvor vi giver gode bud på en aktiv ferie.

nytår i udlandet

Nytår i udlandet – guide til de bedste byer

Stor guide til hvor du bør fejre nytåret i udlandet. Se hvor man fejrer nytåret på stranden og hvor man spiser det ind på lækre hoteller.

Drømmerejsen

Drømmerejsen? Find inspiration til din rejse

Hvad er din drømmerejse? Mange mennesker har mange drømme og derfor kan vi ikke udspensle din drømmerejse. Men læs med og bliv inspireret til din næste rejse