fbpx
Lissabon Portugal

Lissabon Portugal

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Lissabon Portugal rejseoplevelser

Har man en trang til storbyer, men samtidig er helt vild med sandstrande og store smukke paladser, så er Lissabon I Portugal din drømmedestination. Hovedstaden med 565.000 indbyggere er en storby med masser af charme og hygge som får dig til at slappe af og leve i nuet. Her er så arkitektonisk smukt, at det hurtigt bliver en romantisk gåtur, når man går igennem byen. Det er simpelthen byen der bliver ved med at give, noget man finder ud af, når man besøger Lissabon flere gange. Byen har mange attraktioner hele familien kan nyde, da der både er en masse seværdigheder og kultur, men også lækre og børnevenlige strande. I området ved Lissabon Portugal, er der mulighed for, at prøve noget af det bedste surfing i hele verden. Generelt er Portugal et undervurderet land, vi anbefaler man rejser mere til Portugal, for det første er her både billigt, men også helt fantastiske strande, dejlig mad & vin og et rigtig dejligt klima.  Byen er bygget på 7 høje ved floden Tejos. Over floden går den røde San Francisco lignende bro, grundet placeringen, er der næsten 360 graders havudsigt, fra de højeste punkter af Lissabon.

Lissabon Portugal
Lissabon Portugal
Lissabon Portugal
Lissabon Portugal
Lissabon Portugal
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Surf

Uendelig mange surfspots i samme område

I Lissabon distriktet er der uanede af muligheder for at surfe. Her er spots for de garvede såvel for rookies. I området kan man få meget kraftige bølger hele året rundt. Vi anbefaler Carcavelos som er et surferområde blot 10 minutter fra centrum. Her kan være mange mennesker, men det er der god grund til. Carcavelos har bølger hele året rundt, samt her er bølger for alle niveauer.

Indenfor 30 minutter kan man tage sydpå og prøve områder som er velegnet til nybegynder, f.eks. Lagoa de Albulfeira.

 

Vingård

Stolte lokale vinbønder

Portugiserne er stolte af deres mad og vin, det er der også en god grund til. Portugal producerer rigtig meget vin både rød-, hvid- og rosévin, men selvfølgelig også portvin.

Der er rig mulighed for at komme ud og møde producenterne og de lader dig gerne smage. Eftersom du er i Portugal, er det et must at smage portvin. På gårdene i området er der rigtig gode guidede ture, hvor man får lov til at smage det bedste vin fra hylderne.

pris: Guidet gårdbesøg fra 300,-

Berømte seværdigheder

Fantastiske kulturelle oplevelser

De store seværdigheder i Lissabon er ikke så kendte, men et fantastisk syn og smukke historier. Her er nok seværdigheder og nye ting bliver altid opdaget, når man går rundt og observerer byen.

Mange af de opdagelsesrejsende blev velsignet i Jerónimos-klosteret inden de skulle ud og rejse. Klosteret ligger ned til Tejo-floden og er opført i 1502. Klosteret er et besøg værd da det er utrolig smukt og byder på mange historier fra Portugals storhedstid.

Området byder også på Belémtårnet, som havde til formål at forsvare byen da det blev opbygget i 1600-tallet. Det står i Tejo-floden, men er oprindelig bygget på en klippe midt i floden.

Rejsetip

Lidt udenfor Lissabon ligger europas største akvarium, Oceanário. I midten er der et 5000 kubikmeter stort akvarium, samt 24 mindre akvariummer. Her er alt fra hajer til søheste og rokker.

Sprog

Portugisisk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[LIS] Lissabon-Portela Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Lave priser i landet

Ofte er flybilletterne til Portugal lidt dyrere end til resten af vesteuropa. Dog er leveomkostningerne i landet markant billigere og dette ses også i Lissabon Portugal. Her kan vi finde eksempler hvor priserne på hoteller er 50% billigere i Portugal end i nabolandet Spanien. Det er det billigeste land at leve i, i VestEuropa. Derfor får man altså rigtig meget værdi for sine penge, når man er kommet hertil. Derfor er en stor anbefaling fra os, at man mindst bruger 2 uger i landet. Lej en bil og kør langs kysten og ned til Algarve-kysten. I byen koster et typisk 3-stjernet hotelværelse omkring 500 kr. pr. døgn. Skal man forkæle sig selv, kan man opgradere til et 5-stjernet hotel og kun betale 1.600 kr. pr. døgn.

De billigere priser betyder også, at man kan tillade sig at tage på ekstra restaurant besøg. I Lissabon Portugal findes der mange lækre restauranter med national og internationale køkkener. På fiskerestauranterne bliver fiskene serveret samme dag som de fanges. Her kan man nyde et rigtig lækkert måltid med vin for under 400 kr. for to personer.

5 ting man skal opleve

Hovedstaden har mange ting at byde på, her kommer vi med en liste med 5 ting, som gør Lissabon Portugal til en fantastisk destination for turister. Det er alt fra underholdning til lokal historie og kultur.

LX Factory er et marked i en nedlagt fabrik. Her ligger der fantastiske restauranter, streetart, secondhand butikker og rig mulighed for gode desserter. Efter finanskrisen har unge udvidklet byen og brugt gamle fabrikker og bygninger i nye indretninger. LX Factory er et perfekt eksempel på at dette er lykkedes.

Pensão Amor er en af byens mest populære barer. Den ligger i Rua Nova do Carvalho distriktet, som i gamle dage blev sammenlignet med Red light district i Amsterdam. Baren kører stadig den frække stil med nøgne damer på væggene, cabaretplakater og har egen sexbutik. Det er en sjov oplevelse og fantastiske cocktails.

Alfama-kvarteret er byens autentiske, hyggelige og farverige kvarter. Kvarteret ligger i den kuperede del af Lissabon Portugal og kræver derfor god kondi og stærke lægmuskler at forcere. Man kan dog også tage sporvogen, det er dog lidt snyd. Her fra har man en fantastisk udsigt udover byen, Tagus-floden og Alfama.

Pavilhão Chinês er endnu en bar på listen. På denne bar kan man ikke sidde stille, da man er i tvivl om, om man måske er havnet på et museum. Barens ejer har en enorm samling af antikviteter fra 18. – 20. århundrede. Her er alt fra militærfly til dukker som kan undersøges med en lækker drink i hånden.

Bairro do Avillez er en fiske restaurant som har været med til at gøre portugisisk med berømt i stedet for berygtet. Restauranten ligger i et stort kloster og er derfor delt op i tre forskellige restauranter. Her kan man få alt fra store anretninger til hele bordet til små delikatteser.

Lissabon Portugal – derfor en rejse hertil

I byen og omegn er der rigtig meget charme, kultur og historie. Her kombinerer man en storbyferie med vandring i den smukke natur og stejle bydele, afslapning på stranden eller surfing på bølgerne og en masse historie og god portvin. Lissabon Portugal har rigtig meget at byde og derfor er den perfekte rejsedestination. Udover de mange muligheder, kan man i det forholdsvis lille land opleve rigtig meget, ved at leje en bil og se forskellige dele af området. Desuden er det billigt at leve her og vejret er dejligt. I sommerperioden er gennemsnitstemperaturen over 20 grader og med en masse skyfrie dage. Desuden er her sjældent stegende hedt og dermed ulideligt at være udenfor.

Byen byder på et godt caféliv og rigtig gode restauranter. Herudover er der fine haver og parker samt monumenter og skulpturer. Rundt omkring er der flotte udsigtspunkter og store monumenter og bygninger som har stor betydning for landets historie. Desuden er det en moderne by med gode shoppingmuligheder, fancy gader og butikker. Vil man ud på udflugter i området anbefaler vi ture til Sintra, Óbidos eller Cascais.

 

Planlagt rundrejse Vingårdsbesøg Lokale seværdigheder
10 dage - Rundrejse i det nordlige Portugal
Priser fra: 10.995 kr

Dette er en populær rundrejse i det nordlige Portugal. På 9 dage bor man i 5 forskellige byer og på 5 forskellige hoteller. På rejsen har i dansk rejseleder med, som sørger for en autentisk og oplevelsesrig tur. På rejsen oplever i Portugals små og hyggelige historiske byer, storbyerne Porto og Lissabon samt landets skønne natur. I kommer desuden ud og smager på den lokale vin, en togtur ud i landskabet og selvfølgelig tid til, at udforske landet på egen hånd også.

Rejs med Kulturrejser Europa
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser
Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har den gode rejseoplevelse i centrum. På deres rejser har man altid en dansktalende rejseleder med, som sørger for at du får den fulde oplevelse på din rejse. Selskabet er 100% danskejet og har mere end 25 års erfaring indenfor rejser i Europa. For Kulturrejser Europa er det gode selskab og den rigtige rejse for dig det vigtigste. Derfor har de samarbejde med lokale som garanterer den fulde oplevelse.

Rejs med Kulturrejser Europa

Lissabon tilbyder

Bicycle

0

Airport

0

Kunst og museum

Beach

0

City

0

Berømte seværdigheder

Madkvalitet

Golf

0

Lave flypriser

Low cost living

0

Party

0

Shopping

0

Surfing

Theme park

0

Transport

0

Vinoplevelser

River rafting

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Delfin- og hvalsafari

0

Inspiration

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

rejseguide_island

Rejseguide til alternativ ferie

Ønsker du at komme ud på en anderledes rejse, hvor du ikke hele tiden skal ligge på en liggestol og slappe af ved stranden eller poolen? Så læs med her, hvor vi giver gode bud på en aktiv ferie.

rejsepris for ferie

Beregn rejsepris for din ferie

Guide til hvordan du beregner prisen på din rejse. Rejseprisen er alfa og omega for mange, sørg derfor for, at få den billigste rejse og fedeste oplevelser.