fbpx
Larnaca_havet

Larnaca Cypern

Rejs til Larnaca Cypern

Ønsker man at rejse til Cypern er der mange forskellige måder at opleve byen på. er man en børnefamilie, vil vi anbefale Ayia Napa, og er man lidt mere moden - enten et kærestepar som vil ud og opleve noget, eller voksne der rejser sammen, så er Larnaca Cypern, den rigtige destination. Ligesom resten af Cypern, så tilbyder Larnaca Cypern nogle af europas bedste strande. Larnaca har en smuk strandpromenade, som pyntes af restauranter, fortovscaféer og tavernaer som ligge op og ned af hinanden. Oppe bag ved strandpromenaden og hovedgaden i Larnaca, ligger den gamle bydel. Her er det hyggelige brostensbelagte gader og luksus butikker som pryder billedet. Herudover er der et helt fantastisk grøntsagsmarked i denne del af byen. Rejs til Larnaca Cypern for en rigtig sjov ferie med vennerne, med masser af sjov, fart og lækkert vejr. Der findes mange billige rejser hertil, på lækre hoteller med direkte adgang til vandet og pool.

  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Dykning

Dyk ved Zenobia vraget

På jomfruturen i juni 1980, kæntrede det nye charger skib på sin jomfrutur. Vraget er 173 meter langt og ligger kun på 13 meters dybde, hermed kan alle uddannede dykkere dykke i vraget. Her er et rigt marineliv og god mulighed for at se mange lionfishes. I Larnaca findes der en masse dykkerbutikker, som arrangerer daglige ture.

Strand

Strande langs strandpromenaden

Modsat Ayia Napa som er en fest by, så er byen her en rigtig familieby. Her er strandene familievenlige og ligger op af byens strandpromenade. Her er der rig mulighed for café, bar og restaurant besøg.

Forlystelser

Cypern tilbyder en masse forskellige forlystelsesparker. bl.a. kan man prøve temaparker ligesom man kender herhjemmefra, prøv bl.a. Parko Paliatso Luna Park som er det største tivoli på Cypern. Området byder også på marinapark og vandland.

Rejsetip

Cypern byder på en masse historie og kultur. Cypern har været centrum for mange krige og erobringer igennem tiden. Kom ud på øen og oplev den intime lokale historie.

Sprog

Græsk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[LCA] Larnaca internationale lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Larnaca Cypern kultur og mulighed for vinterferie

Cypern har en spændene og lang historie, som både er præget af det græske rige, men også invasionen fra Tyrkiet i 1974. Derfor kan man fra Larnaca Cypern, hoppe på en masse busture, som vil køre en rundt på landet, for at få en følelse af, hvad Cypern var en gang. Man kan tage til Larnaca hele året rundt, da vejret Larnaca Cypern er utrolig dejligt. Vinteren her minder om den tidlige sommer i Danmark. Sammen med de lækre strande, den lokale kultur, de lokale restauranter og de lækre hoteller, så kan man få en rigtig god og afslappende ferie på øens tredje største by.

Den perfekte kombination af charter og kultur

Rejser du til byen er der rig mulighed for at nyde charterlivet på lækre resorts med all-inclusive. Når du ikke kan spise mere, er der rig mulighed for at slappe af på stranden under høj sol og varme temperaturer over 30 grader, og blot nyde tilstedeværelsen og feriens ro. Vil du hellere ud og shoppe, på udflugter lærer det lokale liv og kultur at kende så er her også mulighed for det i Larnaca Cypern. Byen tilbyder en dejlig strandpromenade, dejlig cypriotisk atmosfære og nærvær, en sindsro og ligger tæt på mange af øens kulturelle skatte og værdier. Byen er øens 3. største og blev først rigtig populær efter Tyrkiets invasion af øen i 1974. Det meste af livet i byen ligger ved den flotte strandpromenade, hvor her er restauranter, caféer med udendørst servering og tavernaer i store mængder. Vil du på de gode Tavernaer, så følger du blot de lokale eller spørger dem, de ved uden tvivl hvor du spiser godt. Byen er meget simpelt opbygget nede fra stranden af. Her ligger stranden og strandpromenaden, bagved ligger hovedgaden med mulighed for shopping – her er også muligt at købe mode og design fra eksklusive brands. Det er mindre snoede gader, hvor der også er markeder, f.eks. grøntsagsmarkeder så du kan have lækre vandmeloner og store bananer med til en lang dag på stranden, eller til en udflugt i den smukke natur, som omringer byen.

Udflugter sjov og spas

Øen har en masse historie og myter omkring sig. I 1974 indvaderede tyrkerne øen, så den nu er halvt græsk og halvt tyrkisk. Her findes mange mindesteder fra kampene, øde byer som er forladte, men står endnu. Her er generelt en lang og spændene historie, som er utrolig lærerig for den historieelskende – Både i og uden for byen findes der masser af historier og lokal kultur. Det er nemt at komme ud og udforske øen, da her går mange busser fra centrum, som ligger og kører rundt på øen. Det anbefales at bruge en dag på, at besøge Troodosbjergene hvor turen op af bjerget er fascinerende i sig selv. Her kører man igennem små bjergbyer, hvor husene er bygget af sten og klipper fra bjergene. Et jordskælv for få år siden ødelagde en del af bygningerne, disse står desværre stadig som ruiner. Herudover bør man besøge den smukke hovedstad Nicosia, som ligger på grænsen mellem Tyrkiet og Grækenland.

Larnaca er mest kendt for.

Airport

0

Strande

Dykning

Markeder

Forlystelsesparker

Infrastruktur

Inspiration

Se de 5 bedste strande i Europa!

Vi har lavet en lækker oversigt over de 5 bedste strande i Europa. Her er der både strande fra Portugal, Spanien og Tyrkiet, men hvilken tror du ligger nr 1? Se vores bud på de bedste strande her.

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt