fbpx
rejs til java Indonesien

Java Indonesien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Java Indonesien

Dette er en af Indonesiens største øer. Øen har 120 mio. indbyggere og er den mest befolkede ø i verden. Dog skyldes dette primært, at landets hovedstad Jakarta med 32 millioner indbyggere, har placering her. Java Indonesien er en utrolig spændende ø med bjerge, vulkaner, plantager, varme kilder og fredede templer. To af øens største seværdigheder er Prambanan- og Borobudur templet som begge er på UNESCOS verdensarvsliste. Nord for øen ligger Karimunjawa-øerne, som er et øhav med 27 tropiske øer, som byder på ren afslapning under smukke omgivelser - Javas svar på Maldiverne Vi anbefaler at starte rejsen i Jakarta, for efterfølgende at flyve videre til Yogykarta på den centrale-østlige del af øen.  I byen ligger sultanpaladset fra 1755, som er en af de fineste eksempler på arkitektur fra de lokale. Fra byen er der gode muligheder for, at rejse ud og møde Javas smukke natur. Det letteste er, at flyve til byens hovedstad eller Bali for at opleve øen. Her er noget for alle, men specielt natur- og historie entusiaster vil få store oplevelser på Østjava. Vejret er bedst fra april-november da her er flest regnfrie dage.

rejs til java Indonesien
rejs til java Indonesien
rejs til java Indonesien
rejs til java Indonesien
rejs til java Indonesien
rejs til java Indonesien
rejs til java Indonesien
rejs til java Indonesien
rejs til java Indonesien
rejs til java Indonesien
ljet krater
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
vulkan

Mt. Bromo og Ljen-krateteret vandring

Er du til vandreoplevelser og naturudsigter udover det sædvanlige, så er det bestemt et besøg værd, at bestige Mt. Bromo og-/eller Ljen-krateret. Begge er to vulkaner i Østjava, som leverer fantastisk natur.

De ligger begge i mere end 2.000 meters højde og bestiges med guide. Det fantastiske ved begge vulkaner er udsigten. Der arrangeres mange guidede ture, hvor man er oppe på toppen tidlig morgen, for at nyde den fantastiske solopgang udover de vilde omgivelser.

Berømte seværdigheder

Besøg Hinduistisk- og Buddhistisk tempel fra UNESCOS verdensarvsliste

Prambanan er hindustisk tempel som er opbygget i  det 9. århundrede. Det er det højestbeliggende og største tempel i hele Indonesien. Det blev bygget, for at dedikere det til skaberen, bevaren og ødelæggeren. Udsigten fra templet er formidabel og vi anbefaler man besøger det lige før solnedgang. Templet ligger desuden kun 14 km. fra Yogykarta.

Borobudur er verdens største buddhistiske monument. Det ligger i den centrale del af øen 40 km. fra Yogukyarta. Templet er bygget mellem 750-850 og er i dag en af landets største turistmål. Det er bygget af 2.672 aflastningspaneler og 504 buddha statuer.

strand

Karimunjawa-øerne – Java’s Maldiverne

Kaeamunjawa er et øhav bestående af 27 tropiske øer nord for Java Indonesien. Det ligger i en marinepark. som er fyldt med koralrev og et fantastisk dyreliv. Øerne minder om Maldiverne med smukke hvide sandstrande, azurblåt hav og svejende palmer. Der er ikke meget at lave i området, udover at nyde de rolige omgivelser på stranden og slappe af på de flotte hoteller.

Området er rigtig godt, hvis man vil lære at dykke eller vild med at snorkle. Her er rigtig mange fisk og levende koraller. Der er desuden rig mulighed for at se revhajer, og hvis heldet trækker sig på, vil man spotte en hvalhaj i dybet.

 

Rejsetip

Java er delt op i fire dele. Øst Java, Central Java, Vest Java og Banten. Ønsker du at bestige nogle af de mest populære vulkaner og se de største templer? Så er vores klare anbefaling at rejse rundt i Øst Java. Herfra har man også adgang til Bali.

Sprog

Indonesisk

Valuta

[IDR] Rupiah

Lufthavn

[CGK] Soekarno-Hatta International Airport

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Den smukke natur på Østjava

Java Indonesien er specielt kendt for sin vilde og barske natur med vulkaner, risterrasser, fantastiske vandfald og vilde vandreture, dette udforskes bedst i dette område, som ligger op til turistøen Bali. Java Indonesien er en vulkanø, hvor der både er aktive- og inaktive vulkaner.

I den østlige del af øen ligger de to mest populære vulkaner, som kan bestiges. Dette er Bromo-vulkanen og Ljen-krateret. Bromo-vulkanen er 2.392 meter høj. Det er ikke øens højeste, men den leverer en pragtfuld udsigt. Vandrer man til toppen, starter turen ofte med en udsigt fra Penanjakan-bjerget i 2.770 meters højde. Herfra får man solopgangen over Bromo. Trekkingturen foregår sammen med guider, som hjælper med at vejlede, fortælle historier og sørger for mad. Det siges at franskmændene ikke skal betale noget, da de i gamle dage leverede alle arbejdernes udstyr gratis.

Ljen-krateret er en vulkan med en svovlholdig sø på toppen. Dette giver en fantastisk trkisblå farve til søen. Fra toppen i 2.799 meters højde kan der her ligeså, nydes en fantastisk udsigt udover Java Indonesiens smukke natur.

I området er der smuk frodig natur, hvor der er jungle, vandfald, klippebassiner og mulighed for at se vilde dyr.

 

Derfor er øen så populær

De fleste store seværdigheder ligger på Østjava Indonesien og derfor anbefaler vi, at det er her man bruger sin tid på øen. Templerne Prambanan og Borobudur er henholdsvis et hinduistisk og en buddhistisk tempel. I Indonesien lever der rigtig mange forskellige kulturer. Selvom her er mange templer, er det faktisk verdens største muslimske land. De to templer er på UNESCOS verdensarvsliste og du har med garanti set dem på billeder før. Det er store velbevarede templer, som er smukt opbygget og utrolig store. I området er der rigtig mange vulkaner og bjerge. Ved dem er der mange forskellige vandreture. Det anbefales at hyre en lokal guide, men flere ruter kan man også gå på eget ansvar.

Vil man ikke følge turisterne til Ljen-krateret eller Bromo-vulkanen, men derimod gå væk fra turisterne, så er anbefalingen meget enkel. Tag på en tur til Mount Merbabu fra Selo. Det er en 10 km’s rigtig hård tur, hvor man går mere end 1500 højdemeter.

Java Indonesien ren afslapning

Karimunjawa-øerne er et fantastisk tropeparadis på den nordlige del af øen. Området er fyldt med koralrev, azurblåt vand, sandstrande og palmer.Her er flere af øerne øde og med rig mulighed for snorkling eller dykning i koralrev. Hotellerne er lækre og luksuriøse og byder op til velvære og selvforkælelse. I marineparken sker der ikke meget, det er derfor det perfekte område for rejsen, som har brug for afstresning og sit eget selskab.

Papuma beach er en fantastisk og stor strand på den syd-østlige del af øen. Det er et sted hvor de færreste danskere har været. Det er en helt fantastisk strand, med det fineste strand, krystalklart vand og smukke palmer. Langs stranden ligger der både, som er klar til at udforske de skjulte steder i området sammen med jer. Langs kysten er der forskellige klippeformationer, skjulte strande og udsigtspunkter ud over havet.

Jave Indonesien er en stor ø. Sørg derfor for, at planlægge lidt hjemmefra, i forhold til hvad i gerne vil se og hvor i gerne vil rejse hen. Man kan hurtigt bruge mange dage på, at opleve naturen og gå en masse skridt. Dog er her masser af muligheder for at slappe af, lækre hoteller og rigtig søde indbyggere.

Java tilbyder

Natur

Beach

0

Storeby

Diving

0

Berømte seværdigheder

Golf

0

Low cost living

0

Market

0

Surfing

Vandreruter

Theme park

0

Snorkling

0

River rafting

0

Rismarker

0

Vulkaner

0

Eksotiske dyr

0

Jungle

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Koralrev

0

Inspiration

Indonesien – Ferien med mange oplevelser

Inspiration til din rejse, hvis du ønsker at komme til Asien. Her dykker vi ned i de mange muligheder som Indonesien tilbyder – natur, dyreliv og en fantastisk kultur.