fbpx
ibiza Spanien

Ibiza Spanien

Ibiza Spanien rejseoplevelser

Mange tror at Ibiza er en vild fest-ø der kun er for rige og berømte. Det er det bestemt ikke. Ved kystbyerne er det primært kærestepar og familierne der fylder på øens restauranter og strande. Destinationen tiltrækker mange festglade unge mennesker, rige og kendte fra hele verden. I havnene kan man bruge timer på at beundre de store både og på land kan man bruge timer på at beundre de luksuriøse hoteller. Men de store vilde natklubber præger ikke kystbyerne. De ligger rundt omkring inde i landet, hvor de ikke forstyrer andre. Vil man til destinationen og feste, er det en fantastisk oplevelse. Typisk køber man indgangsbilletter til klubberne hvor bustransport er inklusiv. Øen er fantastisk med smukke hvide sandstrande, bugter med krystalblåt hav og masser af ro. Her er utrolig smukt ved kysten, et kuperet landskab med olivenplantager, vinmarker og smukke klippeformationer. Øen tilbyder en masse aktiviteter som vandring, cykelture og golf når stranden bliver for kedelig. Desuden er der fantastiske restauranter som serverer god spansk mad og lækre sangrias. De gamle bydele har holdt på den gamle stil med charmerende bygninger og små brostensbelagte gader. Dette mix med moderne shoppingmuligheder, store hoteller og fancy restauranter gør øen værd at besøge for alle. Man kan flyve direkte til Ibiza på under 4 timer og vejret er bedst her i sommerperioden. Øen kan dog besøges fra april - oktober, da temperaturen her er over 20 grader.

ibiza Spanien
ibiza Spanien
ibiza Spanien
ibiza Spanien
ibiza Spanien
ibiza Spanien
ibiza Spanien
ibiza Spanien
ibiza Spanien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
diskoteker

Femstjernede festhoteller

Har du brug for en ferie med en ordentlig fest til at fejre fødselsdag eller en anden stor begivenhed? Øen er fyldt med overdådige og vilde diskoteker som er fyldt med lækre og kolde drinks, smukke mennesker og super fed musik.

Skal du prøve noget anderledes er det er must at prøve de luksuriøse festhoteller som samler de største DJ’s i verden. Du har måske set film fra Ushuaïa Ibiza Beach hotel hvor scenen ligner noget fra en festival og festen foregår rundt om en kæmpe pool. Her kan man slappe af om dagen på liggestolene eller ved stranden og giver den gas om aftenen. Det er ikke utænkeligt at du her kan spotte kendisser fra hele verden.

På destinationen findes der mange steder  som Ushuaïa Ibiza Beach hotel med luksuriøse omgivelser og fest på hotellerne. Selvom hotellerne er kendt for de store fester, kan man stadig slappe af her og nyde ferien i ro og mag, hvis man ikke har til formål at feste hver dag.

Strand

Strande for hele familien i verdensklasse

Man forbinder ikke umiddelbart Ibiza med lækre og børnevenlige sandstrande, men her er faktisk nogle af Europas bedste strande. Øens mest berømte strand er Salinas Beach som ligger nede på sydspidsen af øen. En utrolig dejlig strand hvor mange forskellige typer holder til, det er dog ofte en strand som er bedst besøgt af de unge turister på øen. Her ligger flere beachdiskoteker og barer som samler de unge.

Ved Punta de Portes er der noget mere ro. Her er der mange mindre bugter med strande af både sand og sten. Her er der rigtig hyggeligt og virkelig ro til bare at slappe af og nyde livet.

Shopping

Hippiemarked og luksuriøse brands

Det er måske ikke til at tro på, men øen tiltrækker hippier i stor stil. Her er hippiemarkeder med farverigt tøj, tasker og accessories. Det er pænt tøj, som vi ofte ser de finere på øen gå med i et mix af deres dyre outfits.

Er du ikke så meget til ukendt hippie fashion findes der heldigvis mange andre muligheder. Kendte mærker som Rolex, Stella McCartney og Geisha Atelier. Her er også sindsygt fede mærker som ikke er så kendte, men det er de smukkeste og flotteste sommerkjoler man f.eks. kan få i butikker som Kurru Kurru og Sluiz Ibiza. 

Rejsetip

Brug en dag på at besøge Formentara som er en lille nabo ø til Ibiza. Her kan man sejle til og koble fra på utrolig smukke sandstrande ved krystalblåt hav.

Sprog

Spansk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[IBZ] Ibiza lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Løbetur Lokal guide Private ture

Rejsebureauer

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte pakkehoteller Prisgaranti
Løberejser Private ture Grupperejser

Ibiza Spanien ro og afslapning

Strandene på Ibiza Spanien fejler bestemt ingenting, her er der rig mulighed for at snorkle, da vandet er meget klart, grundet de afskærmende bugter. Der er altså lækre sandstrande, krystalblåt hav og skjulte laguner, hvor man kan nyde livet i fred. I vandet er der en masse vandaktiviter, men også mange muligheder for god snorkling. Er man ude efter en ferie med masser af afslapning, service og god mad, så er det noget man får en masse af her.  Når man har brugt en dejlig dag ved stranden eller poolen, kan man nyde et fantastisk spansk måltid, på en af de mange restauranter.

Langs havnene og strandende ligger der mange rigtig gode restauranter. Her kan man få alt fra klassiske spanske retter som tapas og Paella, men også gode steaks og en lækker pizza. Middagen bør nydes med en Sangria og et glas dejligt spansk rødvin.

Er man ung og gerne vil feste, så er det ikke så vigtigt hvor man bor, da der kører festbusser rundt på øen det meste af natten. Mange af klubberne ligger inde i hovedbyen, men flere ligger også rundt omkring på øen. Der går busser rundt hele natten, det er derfor en god mulighed for at udforske nattelivet på hele øen.

 

Udforsk øens mange dejlige områder

Mange tænker kun på øen som en trendy ø, med vilde fester, store både og rige mennesker overalt. Ibiza Spanien har en masse charme og historie, som man ikke skal tage fejl af. Byerne er hyggelige med ringmure, brostensbelagte veje og forskellige kirker. Den gamle bydel i hovedbyen er bestemt et besøg værd, da den er vedligeholdt og ikke påvirket af turistlivet. Langs strandene er der hvidkalkede huse, som er med til at understøtte middelhavsstemningen.

På mange parametre minder øen om Mallorca. Der er rigtig fede cykel- og vandreture rundt i det kuperede og smukke terræn. Her er mange klipper, olivenlunde, flotte plantager og en frodig natur trods varmen. Terrænet er indbydende hvis man ønsker at give den gas på MTB op og ned af grus- og stenvejene. Ude på vandet kan man få smukke sejlture i kajak. Her sejler man langs kysten og kommer forbi de mange smukke bugter og strande. Desuden er der rigtig fine golfbaner rundt på øen. Der er altså rigtig mange ting at give sig til, hvis man vil forbrænde den gode mad og vin øen tibyder.

 

Det sjove festliv på øen

Her er gang i natteliv med vilde beachclubs og eksklusive natklubber. Øen er fyldt med rige mennesker og store verdensstjerner. Er man et luksusdyr, eller gerne vil leve utrolig lækkert, så er Ibiza Spanien det eneste rigtige sted at rejse hen. Øens hovedstad Ibiza er præget af luksuriøse omgivelse. Gå på opdagelse blandt luksushoteller, enorme lystjagter i havnen og i luksuriøse butikker. Her kan der shoppes eksklusive mærker fra hele verden. Hver sommer valfarter kendisser hertil for at feste og fyre den af. På de store natklubber – eksempelvis Ushuaia Ibiza beach hotel gæster store DJ’s som David Guetta, Calvin Harris og danske Morten Breum.

Man behøver dog ikke kommer langt ud af byen, hvis man faktisk vil have en idylisk og afslappende ferie, på en af spaniens smukkeste øer. Her er masser af charme, venlig indbyggere, fantastiske og smukke bugte med lækre strande, men også urte- og frugtplantager. Her er desuden rig mulighed for at holde sig aktiv med smukke løbe-, gå- og vandreture i den frodige og kuperede natur. Samtidig er det også muligt at klatre på Ibiza Spanien.

Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Find billige hoteller på Ibiza med fly fra Danmark
Priser fra: 3.055 kr

Find billige pakkerejser med fly + hotel fra Danske- eller nærliggende lufthavne. På Ibiza finder man hoteller langs den smukke kyst og på de bedste placeringer i byen. Der er hoteller i forskellige prisklasser og med forskelligt serviceniveau.

Rejs med TripX
Løbetur Lokal guide Private ture
Privat løberundtur på Ibiza - smukke parker og rundtur i by med lokal guide
Priser fra: 248 kr

Dette er en fantastisk måde at opleve Ibiza på. Go! Running Tours tilbyder udflugter gennem løb. I løber sammen med en privat guide som viser alle de skjulte perler. på Ibiza tilbydes der 3 forskellige rundture fra 7 – 15 km. I bestemmer selv hastigheden og hvor I vil blive samlet op.

Rejs med Go! Running Tours
Billige pakkerejser Udvalgte pakkehoteller Prisgaranti
TripX

TripX er et nyt og moderne selskab som giver prisgaranti! De leverer billige pakkerejser med fly + hotel. Det er udvalgte hoteller og de viser altid priserne med de billigste flybilletter først. TripX springer flere led over og leverer dermed markedets billigste priser på udvalgte hoteller.

Rejs med TripX
Løberejser Private ture Grupperejser
Go! Running Tours

Go! Running Tours er et dansk rejseselskab som sælger guidede rundture på løbeben og løberejser i hele verden. Det unikke ved koncept er, at man oplever nye steder og byer gennem lokale løbeguiders øjne. Samtidig med løber man rundt og får en unik lokal oplevelse. Derudover arrangerer de gruppe-løberejser i skønne naturområder.

Rejs med Go! Running Tours

Ibiza tilbyder

Cykelture

0

Airport

0

Strande

City

0

Dykning

Madkvalitet

Golf

0

Lave flypriser

Party

0

Shopping

0

Tecking

0

Theme park

0

Transport

0

Snorkling

0

Strandpromenade

0

Tæt på lufthavn

0

Inspiration

bedste strande europa

5 bedste strande i Europa – Her er vores favoritter

Vi har lavet en lækker oversigt over de 5 bedste strande i Europa. Her er der både strande fra Portugal, Spanien og Tyrkiet, men hvilken tror du ligger nr 1? Se vores bud på de bedste strande her.

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

Charterferie i Spanien

Læs vores guide til den ultimative charterferie i Spanien. Læs med hvis du enten er til afslapning og luksus eller aktiviteter og yde for at nyde metoden.

Spanien seværdigheder – De 10 største seværdigheder i Spanien

En rejse til Spanien kan være rigtig svær at planlægge. For det første er det et stort land med 47 […]