fbpx
hurghada_strand

Hurghada Egypten

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Hurghada Egypten

Hop på et fly i Danmark, bliv sat af i Hurghada international airport og nyd livet. Find det rigtige resort og kom hjem en eller to uger senere. Dette er den perfekte opskrift, hvis du vil slappe af under en bagende sol. Heruodver med service hele døgnet i luksuriøse rammer for få penge. Hurghada Egypten ligger ud til det røde hav, her findes fantastiske koralrev, brede og lange sandstrande samt mange forskellige vandaktiviteter. Rejs hertil med familien og ungerne, din kæreste eller et par venner. Der er altid garanti for en fantastisk ferie, hvor der er noget for alle. I området er der rigtig gode dykkermuligheder, da der i rødehavet er et af de smukkeste koralrev i verden. Det betyder et stort undervandsliv og dermed mange fantastiske dykkermuligheder. Er du hverken dykker eller interesseret i at blive det, så er der andre muligheder. På Hurghada Grand Aquarium, kan du få lov til at udforske de vilde dyr i tryggere rammer. Her er der alt fra rokker og hajer, til søde skildpadder og nemofisk. Rejs til dette ferieparadis hvis du vil have en eventyrlig rejse under varme himmelstrøg, luksuriøse omgivelser og muligheden for at slå dig selv løs på- eller under havets overflade.

hurghada egypten
hurghada egypten
hurghada egypten
hurghada egypten
hurghada egypten
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Markeder

Ægte autentisk Bazar

I byen findes der flere forskellige Bazarer i de forskellige bydele. Dog er det et must at besøge markedet/bazaren i den gamle bydel El-Dahar. Her kan man for det første finde ALT, herudover er det lovligt at prutte om prisen, så her kan man helt bestemt finde sin indre købmand frem.

Dykning

Dykning i verdensklasse

Dykkestederne ud fra kysten kan sagtens nåes på en dagstur og er at finde, på manges top 10 over dykkersteder som skal opleves. Her er der både skibsvrag og fantastiske koralrev. Det betyder, at der er et rigt dyreliv og mange forskellige spots. Det er gode priser der er pr. dyk, så frem med masken og kom afsted.

Strand

Brede strande ved resorts

Langs kysten, er der fyldt med strande som primært tilhører de store resorts langs kysten. Dog er der også offentlige strande, som er i toppen. Her er der både Papas Beach Club for primært unge, Chill Beach Bar hvor dykkere og surfere hænger ud. Her er også rig mulighed for en lang række af vandaktiviteter.

Rejsetip

Er du en vandhund er byen den perfekte rejsedestination. Her er alt fra dykning til windsurfing og kitesurfing. Herudover er der en masse sjove halv-/heldagsture på båd.

Sprog

Egyptisk

Valuta

[EGP] Egyptisk pund

Lufthavn

[HRG] Hurghada international Airport

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Hurghada Egypten aktiviteter og oplevelser

Dykningen i Hurghada Egypten og det røde hav, er klart det bedste område man finder tæt på Europa. Her findes der er en masse farverige fisk og fantastiske koraler i mange formationer. Vælger man at blive indkvarteret på et resort, glemmer man hurtigt tid og sted, derfor glemmer man også at komme ud og opleve Hurghada Egypten. området består af 3 dele; El Dahar, Sekalla og altså Hurghada. Oplev bl.a. en masse liv med caféer, restauranter og store luksus yacht i det nye område Sekalla. Selvom de store resorts minder om byer med alverdens faciliteter, er der altså meget at opleve i området. Shop bl.a. i den lokale bazar, tage et dykkercertifikat eller besøg den egyptiske hovedstad Cairo.

Oplev byen og pyramiderne hele året rundt

Når man er i Egypten, så skal man forbi pyramiderne. Der findes masser af dagsture både til pyramiderne, men også til Cairo. Der er et hav af aktiviteter i Hurghada Egypten området, så vil man ikke ligge på resortet dagen lang, er der også mulighed for, at prøve mange andre ting ved Hurghada Egypten. Grundet den sydlige placering, kan man besøge Hurghada Egypten hele året rundt. Der findes forskellige heldagsture fra byen og bl.a. til Luxor eller Cairo. Her har man mulighed for at se nogle af verdens smukkeste kulturskatte som pyramiderne og sfinksen. Turene koster omkring 500 kr. for voksne og det halve for børn. Man kører rundt i bus en hel dag med guide, på nogle af turene er der mad med og på andre er der mulighed for at købe det undervejs. Det er nogle smukke ture, men lidt lange og derfor fortjener man bestemt en dag ved poolen efterfølgende. Dog skal prisen og længden på turen, ikke være afgørende for om man tager på turene eller ej, da det er smukt og sjovt at se noget man kun har set fra billeder og film.

Sådan får du hurtigt tiden til at gå

Bliver du hurtigt træt af at ligge på langs en hel dag, så er der heldigvis en masse muligheder for at imødekomme dette. På de fleste hoteller og resorts er der lækre fitnesscentre, hvor man kan starte med at får forbrændt noget energi. Ellers vil vi anbefale at man bruger tid på at tage et dykkercertifikat, det er der flere grunde til at du skal tage i Egypten og ikke Danmark. 1. Det er billigere, 2. du får oplevet noget på dine dyk, da dykkene er i koralrevene, 3. du dykker i varmt vand og ikke koldt dansk havvand med en utrolig tyk våddragt på. Så har du planer om at vil lære at dykke, så få dit dykkercertifikat her, da du så kan bruge tiden i strandstolen til at læse teori. Byen er både Egyptens ældste og største badeby – dette har sine fordele som turist. Her er mange basarer, men rejs til den gamle bydel El-Dahar og udforsk deres. Her kan man købe alt fra krydderier til souvenirs og desuden er de lokale her utrolig imødekommende og søde. Byen er delt i 3 dele, den gamle El Dahar med baserer og markeder, den centrale Sekalla med byens marina, barer og restauranter, den  sidst er New Hurghada Egypten syd for byen med store resorts.

5-stjerner Swimmingpool Krydstogt
Krydstogt på Nilen
Priser fra: 3979 kr

Oplev Nilen på et luksuriøst 5-stjernet krydstogt. På M/S RADAMIS II har man både swimmingpool, bar, restaurant, soldæk og natklub. På turen er der rig mulighed for at opleve det smukkeste af Egypten fra soldækket eller til fods. På den 7 dage lange togt kommer man forbi pyramiderne, Luxor-templet og de andre store egyptiske seværdigheder. Turen starter og slutter i Hurghada.

Rejs med Sunweb
Middelhavseksperter Familievenligt Klimaneutral
Sunweb

En af Danmarks mest populære rejsebureauer med mere end 150.000 rejsende gæster i 2019. Tilbyder rejser til solskinsdestinationer ved Middelhavet og skiferier i alperne. Sunweb sørger for din sikkerhed og tryghed. Med mere end 25 års erfaring har de en økonomisk ballast og stor kendskaber til deres rejsedestinationer. Sunweb sørger for at skabe uforglemmelige oplevelser for hele familien og alle deres rejsende. Derudover klimakompenserer Sunweb deres rejser for egen regning.

Rejs med Sunweb

Hurghada er mest kendt for

Mountain

0

Airport

0

Strande

Dykning

Famous sight

0

Lave leveomkostninger

Markeder

Shopping

Surfing

0

Snorkling

0

Strandpromenade

0

Eksotiske dyr

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Forlystelsespark

0

Koralrev

0

Inspiration

ferie

Ferie i Europa

Ved du ikke hvor du skal hen på ferie, så søg lidt inspiration her. Vi kommer med gode råd til alternative destinationer, specielt hvis du er aktiv eller vild med natur og lokal kultur.

billig påskeferie

Billig påskeferie – Find inspiration til din næste påskeferie

Når rejsen skal planlægges i påskeferien, er der rigtig mange muligheder på rejsen. Vi kommer her med eksempler på destinationer, hvor i kommer afsted på en billig påskeferie

Dykkerrejser – Komplet guide til din næste ferie

Bliv klogere på hvor jeres næste dykkerrejse går hen. Har du aldrig dykket bliver du meget klogere på hvordan du kommer i gang

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

rejseguide_island

Rejseguide til alternativ ferie

Ønsker du at komme ud på en anderledes rejse, hvor du ikke hele tiden skal ligge på en liggestol og slappe af ved stranden eller poolen? Så læs med her, hvor vi giver gode bud på en aktiv ferie.

rejsepris for ferie

Beregn rejsepris for din ferie

Guide til hvordan du beregner prisen på din rejse. Rejseprisen er alfa og omega for mange, sørg derfor for, at få den billigste rejse og fedeste oplevelser.