fbpx
Rejs til Hua Hin Vietnam

Hua Hin Thailand

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Hua Hin Thailand - En lokal charme

Hua Hin er et af i alt 8 distrikter i Prachuap Khiri Khan-provinsen. Distriktet estimeres til at have en befolkning på 63.000. Det er en royal by, da den thailandske kongefamilie foretrækker at holde sine ferier her. Kongefamilien har sit eget venteværelse på den gamle, men meget smukke togstation i byen. Her er masser af charme ved afslappende- og kilometerlange strande, nattemarkedet og de fine restauranter ved byens havn. Det er en ren by ud fra asiatisk og thailandsk standard. Hua Hin Thailand er ikke en af de mest populære turistområder i Thailand, da destinationer som Phuket og Phi Phi-island overskygger området. Det skal du være glad for, da det betyder at Hua Hin er lidt billigere end andre steder og med mere plads.  Hua Hin har en masse charme omkring sin havn og fiskerestauranterne rundt om og på den byggede pier. Som et af de få området i Asien, bliver der produceret vin i Hua Hin Thailand. Området omkring byen er fyldt med smukke bjerge og en fantastisk natur. Her ligger abetemplet 5 km syd for byen og i området er der smukke vandfald og fantastiske vandreture. På en rejse til Hua Hin anbefaler vi, at man kombinerer rejsen med flere destinationer, da Thailand og de nærliggende lande, har rigtig meget at byde på.   

Hua Hin Thailand
Hua Hin Thailand
Hua Hin Thailand
Hua Hin Thailand
Hua Hin Thailand
Hua Hin Thailand
Hua Hin Thailand
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Golf

Spil på Thailands bedste golfbaner

Det er nok de færreste der rejser til Thailand for at spille golf, da der er mange gode baner i sydeuropa og USA. Området er kendt for sine mange golfbaner er meget høj kvalitet. Her spiller man på meget grønne og beskyttede baner, med store flotte bunkere, store søer og bjergene og skovene som baggrund.

En af de bedste baner er Black Mountain Golf, som kun ligger 10 km fra centrum. Banen er kåret som en af de 100 bedste baner udenfor USA. Flere af medlemmerne er desuden med på European touren. Banen udfordrer alle spillere med masser af vand og mange træer. Desuden har banen et automatisk vandingssystem, så den altid står skarp og klar til at blive spillet på.

Berømte seværdigheder

Den smukke pavillon i grotten

Phraya Nakhon grotten er den helt store turistattraktion i området. Inde i grotten står en pavillon, som bliver lyst op af solen som skinner ind gennem toppen. Pavillonen blev bygget til den nu afdøde konge, kong Bhumibol Aduljadej. Kongefamilien holder altid sommerferie i Hua Hin Thailand og han kom derfor ofte til denne smukke grotte.

Turen derop kræver dog, at man ikke er gangbesværdet. Det er en flot tur gennem bjerglandskabet. Den kan være lidt hård, men er alle de tunge skridt værd, når man er fremme ved den fotogene grotte.

Markeder

Det flydende marked

Udenfor centrum åbnede det flydende marked med det officielle navn Sam Phan Nam op i 2011. På det flydende marked kan man opleve en masse forskellige butikker langs kanaler. Her er der både sælger på kanten og i både. Man kan vælge at leje en kano og sejle selv, eller få en guide med sig. Oplevelsen er utrolig hyggelig og en anderledes shoppingoplevelse.

Vil man opleve det ‘rigtige’ flydende marked, arrangeres der flere ture til Bangkok fra byen af.

Rejsetip

Begynder du selv at lede efter hoteller i Hua Hin, får du rigtig mange muligheder. Her er både store internationale kæder og små lokale hostels. Et rigtig fint dobbeltværelse kan ofte findes til under 150 kr. pr. døgn.

Sprog

Thai

Valuta

[THB] Thailandske baht

Lufthavn

[HHQ] Hua Hin Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Seværdigheder i området

I området ligger sommerpaladset som den kongelige familie bor i. Rama VI’s sommerpalads er bygget i klassisk thailandsk stil. Her er reglerne for påklædning stramme, så husk at dække knæ og skuldre. En af verdens mest berømte og eksklusive tog kører forbi her. Orientekspressen som kører fra Bangkok til Singapore er værd at få et glimt af. Spørg de lokale om, hvornår toget afgår næste gang. 

Abetemplet som ligger på Khao Takiab er altid et sjovt besøg. Aberne er vilde med turister og befinder sig lidt for godt med mennesker. De er frække og nærgående, så pas på alle værdigenstande. Det er muligt at rejse hertil alene med tuk-tuk. Sørg for at have respekt for aberne, da de kan slå og bide fra sig, hvis de ikke bryder sig om en. Der er meget historie i bygningerne i Hua Hin Thailand. Bl.a. er hotellet Centara Grand beach resort et klassisk hotel fra 1920’erne. Det er 5 stjernet og med direkte adgang til stranden og blev bygget da byen blev anerkendt som badeby.

 

Hua Hin Thailand’s smukke natur

Byen og området er mere end bare en lækker ferie- og badeby. Naturen i området er ligesom resten af naturen i Sydasien helt fantastisk. Det er muligt at tage på forskellige udflugter eller cykelture i området. Sam Roi Yot National Park er en af de store udflugtsmål i området. Her er Phraya Nakhon grotten, som er en af områdets mest besøgte attraktioner. På turen kommer konditionen på prøve. Turen går over bjergene hvor de flotte udsigter nydes. Det specielle ved grotten er, at her gemmer Kuha Karuha pavillonen sig. Den er blevet bygget til Kong Rama d. 5. Man får ikke meget smukkere billeder end her, med lyset ind fra toppen af grotten. I nationalparken er der forskellige vandreruter, floder og smukke vandfald. 

I Thailand er der mange vilde dyr. Vi anbefaler en tur til området Ao Manao. Her lever der vilde brilleaber, som normalt kigger forbi, hvis man altså har godter med. Det specielle ved aberne er, at ungerne er helt gule det første halve år. I Kui Buri Nationalparken finder man endnu flere dyr. Her lever vilde elefanter og sandsynligheden for at møde dem er stor. Herudover kan man se den største nulevende okseart gauren og en masse fuglearter. Desuden er der i området forskellige redningscentre for udsatte dyr. På Wildlife redningscenter er der mulighed for, at opleve mere end 600 dyr og hjælpe med at fodre elefanterne.

Bliver du træt af naturen anbefaler vi, at bruge en dag i den sjove Vana nava jungle water park. Sjovt vandland for hele familien, hvor der er mange bassiner og rutsjebaner hvor man kan være op til 6 personer sammen.

En ferie med fokus på råvarerne

Som en af de få områder i Asien dyrkes der i området vin. Det er muligt at komme på ture direkte ud til vinbønderne. Her hører man om historierne bag vinene, smager på dem og oplever de flotte markeder. Vin fra Thailand har ikke et godt ry, men dette er egentlig en skam. Vinene er blevet meget bedre med tiden og nydes med udsigt ud over bjergene. 

Bliver man træt af, at gå på restaurant dagligt, så er der mulighed for at lave sin egen mad på kokkeskole. På kokkeskolerne starter man med, at gå på marked for at købe alle råvare. Efterfølgende lærer man at lave klassiske thailandske retter. Her lærer man om krydderierne og hvordan de lokale anretter maden. 

I Damnoen Saduak området er der et af de få større flydende markeder tilbage i Thailand. 

Siger det jer ikke noget, er der masser af muligheder for restauranter ved havnen i Hua Hin Thailand. Her kan menukortene virke uoverskuelige, men ofte er det de samme retter med forskelligt kød. Ved havnen er der rigtig mange fiske og skaldyrsrestauranter, hvor alle råvare er friske.

Charterbureau Personlig service Rejs på egen hånd
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter
Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Primo Tours

Primo Tours tilbyder mange forskellige rejseformer. Find alt fra afslappende charterdestinationer til storbyferier eller store naturoplevelser. Bureauet tilbyder flere forskellige rejseformer og kan derfor hjælpe med din planlægning af rejsen. Find alt fra rejser med all-inclusive og guider til rejs på egen hånd rejser. Det vigtigste for dem er dog at give jer den personlige service og en uforglemmelig rejseoplevelse.

Rejs med Primo Tours

Hua Hin tilbyder

Natur

Strand

Dykning

Berømte seværdigheder

Golf

Low cost living

0

Market

0

Party

0

Shopping

0

Surfing

0

Tecking

0

Theme park

0
0

Snorkling

0

Rismarker

0

Eksotiske dyr

0

Jungle

0

Vandfald

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Koralrev

0