fbpx
Hoi An Vietnam

Hoi An Vietnam

Hoi An Vietnam - Alt du skal vide

Her er der tale om en beundringsværdig by i Quảng Nam provinsen med 150.000 indbyggere. Hoi An ligger i det centrale Vietnam på østkysten ud til det sydkinesiske hav. Byen har flere historiske gader med velbevarede huse, hvor af flere af dem er museer i dag. Solnedgangen over byen er magisk, og danner en himmel med tusindefarver over de smukke huse. En af byens største varetegn, er Den japanske bro, som krydses til fods. Er du vild med rå natur, vilde naturfænomener og oplevelser for livet - så bør du læse videre her. Det skal du fordi, der i naturen rundt om Hoi An Vietnam, ligger naturperler om og ned af hinanden.  De store brede hvide sandstrande er kun 3 km fra centrum. Det er nemt at tage en cykel eller taxa ud til de store strande med plads til alle.  Vi anbefaler backpackere eller rejsende der gerne vil have en unik oplevelse at rejse til Hoi An. Man kan sagtens bruge mere end 2 uger i hele området, men vi anbefaler at man besøger flere destinationer. Oplev rismarkerne i Sapa eller de opskudte klipper i Halong Bay. Regnsæsonen er fra oktober - januar, her fraråder vi rejsende at rejse til Hoi An, da der kan komme enorme mængder af vand.

Hoi An Vietnam
Hoi An Vietnam
Hoi An Vietnam
Hoi An Vietnam
Hoi An Vietnam
Hoi An Vietnam
Hoi An Vietnam
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Vandreture

Smukke vandrestier i store parker

I Vietnam er der rigtig mange nationalparker, en af de største og smukkeste ligger tæt herpå. Bach Ma nationalpark er et område nord for byen, hvor man kan tage på tur i flere dage, eller tage heldags udflugt fra Hoi An Vietnam. Nationalparken byder på flere smukke seværdigheder. På de traditionelle vandreruter kommer man forbi Five lakes og det enorme Do Quyen vandfald. Her er desuden rig mulighed for at tage en dukkert i klippebassinerne.

 

Strand

Cua Dai Beach

Den smukke strand Cua Dai Beach ligger blot 3 km fra centrum. Her kan man både cykle eller sejle ud. På turen kommer man både forbi hyggelige laguner, rismarker og huse bygget ud i floden. Cua Dai beach er kendt for at være en del af UNESCOS verdensarv. Stranden er med klart blåt vand, lækkert sandstrand og rig mulighed for at blive forkælet med drinks og mad. Man skal dog være klar over, at der til tider kan være farlig strøm, hvis vinden vender forkert. Følg derfor livreddernes anvisninger hvis der er ændringer i vejret.

Forlystelser

Kæmpe forlystelsespark – Asia park

De færreste forbinder nok en tur til Vietnam med en tur i tivoli. Området omkring byen tilbyder flere forlystelsesparker, med fuld fart, høje rutschebaner og masser af adrenalinsus og grin. Asia park tilbyder en masse hurtige rutschebaner sjove loops og noget for alle i rejsegruppen.

Desuden bør i opleve Golden hands bridge i Ba Na Hills. Broen bliver holdt op af to enorme granithænder og giver udsigt udover hele dalen. Broen er fra 2018, men er allerede gået viralt på sociale medier. Broen ligger i Sunworld Ba Na Hills forlystelsespark og man kommer derop med kabinelift.

Rejsetip

Når solen går ned og lamperne tændes sker der noget magisk i Hoi An. Lanterne bliver tændt og en bådtur på floden er et must. Stemningen er magisk og utrolig hyggelig med lanternerne på bådene og mennesker langs floden.

Sprog

Vietnamesisk

Valuta

[VND] Dong

Lufthavn

[DAD] Da Nang Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Rundrejse Inkl. udflugter Lokale seværdigheder
Lokal kultur Planlagt rundrejse Naturoplevelser
Byvandring Trekking Rundrejse
Rundrejse Inkl. udflugter Lokale seværdigheder
Kulturel rundrejse Sejltur Naturoplevelser
Planlagt rundrejse Eksotiske dyr & jungle Seværdigheder
Trekking Bådtur Sandstrand
Rejs på egen hånd Kombiner rejser Skræddersy rejsen
Rejs på egen hånd Skræddersy rejser Kombiner rejser

Rejsebureauer

Vis mere
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Bæredygtige rejser Skræddersyede rundrejser Lokal kultur
Lokale eksperter Private ture Pakkerejser
Charterbureau Personlig service Rejs på egen hånd
Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser

Oplev den smukke natur i området

Bjergene som omkranser Hoi An Vietnam byder på mange skjulte steder og rigtig mange vandreruter. På 17 lokationer er der mere end 25 vandfald og i flere af dem, er der mulighed for at tage en dukkert. Fra Hoi An Vietnam går der guidede ture, så spørg gerne sælgerne til råds. Der er mange muligheder og de kan med garanti guide dig i den rigtige retning. Vi anbefaler udflugter til Dominion waterfall som absolut er en af de smukkeste vandfald. Her er der rig mulighed for at svømme rundt og hygge sig. Vandreturen til vandfaldet er 40-60 minutter. Vil i prøve et sjovt vandfald, hvor man kan rutche rundt på stenene, så er Valley falls stedet. Her er der flere niveauer med vandfald, vietnam mulighed for at rutcherundt fra plateau til plateau og fantastisk solnedgang. Syd for byen ligger Marmor bjergene, som er fem bjerge der stikker op af ingenting. Her er der mulighed for udflugter i grotter, se buddhistiske templer og nyde udsigten fra toppen af Mount Thuy.

Hoi An Vietnam smukke gader og markeder

I Hoi An Vietnam er er der utrolig mange smukke bygninger. De er velholdt og gøre byen til noget magisk når solen står op og går ned. Byen er en gammel fiske- og havneby, som var vigtig for mange handlende lande inden havnen sandede til. Byen har nogle af de ældste bygninger i hele landet og den gamle bydel er på UNESCOS verdensarvsliste. Den gamle bydel er bilfri, så slentre rundt og mærk de forskellige indtryk fra byen eller besøg det store marked. I bybilledet finder du noget for alle. Her er kunstgallerier hvor der kan købes billige malerier, nationale og internationale caféer, en masse restauranter og markeder. 

Vil du hellere shoppe lidt er her både markeder og gadekøkkener, men endnu vigtigere rigtig dygtige skræddere og skomagere. Det er muligt at bestille billige skræddersyede sko og jakkesæt og have dem med videre på rejsen efter to dage. Ligesom i resten af Vietnam, er her rig mulighed for, at købe billige ting med hjem, eller spise lækre traditionelle måltider. Nyd deres nudler, men vær sikker på, at du ved hvilket kød der er i retten fordi vietnameserne er altædende.

 

Mange flere muligheder for underholdning 

Generelt er der rigtig mange forskellige udflugter fra destinationen. Det er også muligt at tage ud og dykke i koralrev, tage på flodtogter, cykelture ude i bjergene eller hvad end du har lyst til. Er du ude at dykke er der rig mulighed for at se et hav af forskellige fisk og nyde de smukke koral planter. Ved et besøg på stranden Cua Dai er der udsigt til små øer og rig mulighed for, at nyde et lækkert måltid og koldt at drikke, under skyggen fra palmetræerne. Cykler man til stranden passeres der både rismarker, pælhuse og hyggelige små laguner. Gider i ikke cykle, kan man også sejle på floden ud til stranden. Hoi An Vietnam er berømte for sine små runde flydebåde, som de lokale sejler rundt i på floden. 

Vil i ud af byen er der max et par timer til nationalparken Bach Ma. Her er der vandrestier til at vandre rundt et par dage, klippebassiner og vandfald. Er i morgenglade kan man flere steder, nyde den smukke solopgang udover nationalparken. Parken er sjældent besøgt og dermed ikke en turistmagnet, som man skal dele med alle andre rejsende.

Rundrejse Inkl. udflugter Lokale seværdigheder
15 dage med rundrejser til Vietnams højdepunkter
Priser fra: 11.300 kr

Denne rejse får jer rundt til Vietnams største seværdigheder, smukke natur og stolte områder. Sammen med en guide kommer i på udflugter, sejlture, vandring og meget mere i både Nord-, Midt- og Sydvietnam. Prisen er for 2 personer og inklusiv ture, overnatning dog eksklusiv flypriser.

Highlights: Hanoi – Halong Bay – Sapa – Hoi An – Ho Chi Minh City – Cu Chi – Mekong Delta

Rejs med Vietnam Rejser
Lokal kultur Planlagt rundrejse Naturoplevelser
27 dages rundrejse i smukke Thailand, Vietnam og Cambodia
Priser fra: 28.899 kr

På 27 dage kommer i ud og oplever nogle af de smukkeste og vigtigste steder i de 3 lande. Rejsen starter i Hanoi, hvorfra den går til Halong Bay og slutter i Hoi An. Herefter går rejsen videre til Cambodja og efterfølgende Chiang Mai i Thailand. Rejsen slutter i Phuket. På rejsen er i både ude at sejle, oplever historiske ruiner, oplever moderne byer og slapper af på stranden. Fly, mad, udflugter og guider er inkluderet i prisen.

Rejs med Ferie Med Formål
Byvandring Trekking Rundrejse
Rundrejse i Vietnams natur - 12 dage
Priser fra: 0 kr

Dette er en rundrejse hvor i bruger de første 4 dage på at komme rundt i Hanoi. I oplever forskellige sider af den store by, er på street food og oplever kulturen. Efterfølgende går turen ud i naturen, hvor der vil være flere dage med vandring og trekking. Rejsen slutter af på luksuriøst hotel med total afslapning i 5 dage. Alt er inkl. i rejsen.

Rejs med Voya Travel
Rundrejse Inkl. udflugter Lokale seværdigheder
15 dages rundrejse med sommeridyl, udflugter og afslapning i Vietnam
Priser fra: 10.400 kr

Dette er en 15 dages rundrejse som starter i Hanoi og slutter i Hoi An. På rejsen er der forskellige udflugter ud på havet, byvandring, vandre- og cykelture samt afslapning på lækre strande. På rejsen er hver dag planlagt med forskellige private ture og overnatning på hoteller er inkl. i prisen. Fly er ikke med i prisen

Highlights: Hanoi – Mai Chau – Halong Bay – Bjergene omkring Hoi An – Hoi An

Rejs med Vietnam Rejser
Kulturel rundrejse Sejltur Naturoplevelser
15 dage - Rundrejse i hele Vietnam
Priser fra: 18.995 kr

På denne rejse oplever i både Vietnam til vands, til lands og i luften. Rejsen starter i Ho Chi Minh hvorfra den går mod nord til Hoi An og slutter af ved Hanoi og Halong Bay. På rejsen oplever i Vietnams største naturseværdigheder, kulturelle oplevelser og spændene udflugter med dansk rejseleder. I oplever det sande og smukke Vietnam på denne rejse.

Rejs med Kulturrejser Europa
Planlagt rundrejse Eksotiske dyr & jungle Seværdigheder
Rundrejse til skjulte landsbyer og områder i Cambodia og Vietnam
Priser fra: 14.997 kr

På en 17 dages lang rundrejse oplever i det skjulte Cambodia og smukke områder i Vietnam. Rejsen starter i Cambodia hvor i angkor ruinerne, små landsbyer og hygger med de lokale uden andre turister. Efterfølgende går rejsen til Hanoi, Vietnam. Her oplever i landsbyerne rundt omkring, går på opdagelse i junglen og besøger et rehabiliteringscenter. Ferien slutter af med at besøge et nyfundet grotte med drypsten og afslapning på 4-stjernet hotel i Hoi An. Alt er inkl. i rejsen.

Rejs med Ferie Med Formål
Trekking Bådtur Sandstrand
Vandring, sejlning og afslapning på 15 dage
Priser fra: 11.799 kr

Dette er en rejse hvor i oplevelser nogle af de mest populære områder i Vietnam. Rejsen starter i Hanoi hvor i oplever den hektiske og smukke storby. Turen går med tog til Sapa i nord. Her bruger I 2 dage på at vandre mellem rismarker, i smukke dale, ved floder, i jungle og ved vandfald. I oplever det smukkeste af Vietnam. Efterfølgende har i 2 dage hvor I sejler rundt i Halong Bay. Rejsen slutter af med badeferie og afslapning ved Hoi An på luksuriøst resort. Alt er inkl. i prisen.

Rejs med Ferie Med Formål
Rejs på egen hånd Kombiner rejser Skræddersy rejsen
Skræddersy rejsen efter dine egne behov
Priser fra: 0 kr

Med Århus Charter kan du på egen hånd rejse til Hoi An. Bureauet hjælper dig med at planlægge rejsen og finder de bedste overnatninger og udflugter til jer. I bestemmer selv hvor meget, Århus Charter skal sørge for på rejsen og hvor meget i selv vil. Det kan til tider være en fordel at være spontan og udvikle rejsen undervejs. Derfor er denne mulighed fantastisk. Bureauet er med jer hjemme fra Danmark under hele rejsen.

Rejs med Århus Charter
Rejs på egen hånd Skræddersy rejser Kombiner rejser
Skræddersy rejsen efter dine egne behov
Priser fra: 0 kr

Med Primo Tours kan du på egen hånd rejse til Hoi An. Bureauet hjælper dig med at planlægge rejsen og finder de bedste overnatninger og udflugter til jer. I bestemmer selv hvor meget, Primo Tours skal sørge for på rejsen og hvor meget i selv vil. Det kan til tider være en fordel at være spontan og udvikle rejsen undervejs. Derfor er denne mulighed fantastisk. Bureauet er med jer hjemme fra Danmark under hele rejsen.

Rejs med Primo Tours
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel
Bæredygtige rejser Skræddersyede rundrejser Lokal kultur
Ferie med formål

Ferie med formål er et nyt rejsebureau som har fokus på bæredygtighed. De skræddersyer rundrejser, hvor man enten besøger landsbyer og lever lokalt, besøger rehabiliteringscentre og overlever på lokale vilkår. Formålet med rejserne er udover unikke oplevelser, at gøre en forskel for dig, dyr dyrene eller de lokale gennem rejserne.

Rejs med Ferie Med Formål
Lokale eksperter Private ture Pakkerejser
Vietnam Rejser

Vietnam Rejser er dansk ejet men har kontor 3 steder i Vietnam. Den lokale placering er med til at i som rejsende med Vietnam Rejser, altid er opdateret med nye ture, udflugter og ny viden. Bureauet er eksperter og har solgt pakkerejser til Vietnam siden 2012. Det vigtigste for Vietnam Rejser er at skræddersy rejsen til jeres behov.

Rejs med Vietnam Rejser
Charterbureau Personlig service Rejs på egen hånd
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter
Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Primo Tours

Primo Tours tilbyder mange forskellige rejseformer. Find alt fra afslappende charterdestinationer til storbyferier eller store naturoplevelser. Bureauet tilbyder flere forskellige rejseformer og kan derfor hjælpe med din planlægning af rejsen. Find alt fra rejser med all-inclusive og guider til rejs på egen hånd rejser. Det vigtigste for dem er dog at give jer den personlige service og en uforglemmelig rejseoplevelse.

Rejs med Primo Tours
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser
Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har den gode rejseoplevelse i centrum. På deres rejser har man altid en dansktalende rejseleder med, som sørger for at du får den fulde oplevelse på din rejse. Selskabet er 100% danskejet og har mere end 25 års erfaring indenfor rejser i Europa. For Kulturrejser Europa er det gode selskab og den rigtige rejse for dig det vigtigste. Derfor har de samarbejde med lokale som garanterer den fulde oplevelse.

Rejs med Kulturrejser Europa

Hoi An tilbyder

Kunst og museum

Strand

0

Berømte seværdigheder

0

Lave leveomkostninger

0

Shopping

0

Vandreruter

Theme park

0

Snorkling

0

Zipline

0

Rismarker

0

Eksotiske dyr

0

Jungle

0

Vandfald

0

Min. 15℃ året rundt

0

Nationalparker

0

Inspiration

seværdigheder i vietnam

Seværdigheder i Vietnam

Guide til de bedste seværdigheder i hele Vietnam. Anbefalinger til seværdigheder ved kysten, i byerne og i naturen.