fbpx
rejs til halong bay Vietnam

Halong Bay Vietnam

Halong Bay Vietnam - Hvor dragen stiger ned i havet

Som du måske har gættet, så er Halong Bay ikke en provins eller by på land. Det er derimod en bugt med kyststrækning på 120 km. Området har været på UNESCOS verdensarvsliste siden 1994 grundet den fantastiske natur området er kendt for. Halong Bay er et naturfænomen udover alle grænser, som tiltrækker turister fra hele verden. Området er fyldt med mere end 2.000 kalkstensklipper, som skyder op til 90 meter op af vandet hist og pist. Det er både muligt at sejle i området en enkelt dag, eller booke både med overnatning - hvilket vi anbefaler. Man skal besøge området mindst en gang i sit liv, grundet den smukke natur og områdets charme. Her er der flydende byer, lækre strand, mulighed for at spise rigtig lækkert på bådene, smukke kajakture og ikke mindst de mest fantastiske stjernerhimler når mørket har lagt sig. Området byder desuden på fantastisk dykning i koralrev, muligheder for at gå eller sejle i kajak ind i de forskellige grotter og blot leve livet fuldt ud. Vi anbefaler at man besøger Halong Bay Vietnam som en del af sin rejse til Vietnam. Byen ligger kun 170 km fra hovedstaden Hanoi  med direkte motorvejsforbindelse. Desuden ligger den Van Don lufthavn 50 km fra Halong Vietnam og tilbyder bl.a. rejser fra Ho Chi Minh City.

rejs til halong bay Vietnam
halong bay Vietnam
halong bay Vietnam
halong bay Vietnam
halong bay Vietnam
halong bay Vietnam
halong bay Vietnam
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Dykning

Dykning i koralrev

Ønsker du at dykke på din rejse hertil er de bedste dykkermuligheder i perioden fra april – december. Her er vi udenfor regnsæsonen og temperaturerne i vandet er mellem 26 og 29 grader. Når du dykker i bugten får du øjnene op for en helt ny verden, som moder natur har skabt. Her er masser af koraller, som byder på masser af liv og klarhed. Det er desuden muligt at dykke og snorkle ind i grotterne, som ligger i vandet.

Berømte seværdigheder

Vietnams første monument på UNESCO

I 1994 blev bugten tilføjet til verdensarvslisten. Det har siden da, betydet et massivt besøg fra turister verden over, som med stor begejstring møder dette naturfænomen. Her er mange grotter, fantastiske vandreture på øerne, smukke solnedgange og endnu smukke stjernehimler. Desuden kan man få fantastiske ture ind i grotterne med snorkel eller kajak direkte fra havet. Området besøges årligt af mere end 7,7 mio turister og er sammen med de to nabobugter god for 500 turistbåde.

Lave leveomkostninger

Sådan gør du oplevelsen billigt

Der er den nemme og dyre måde, hvor du booker sejlturen hjemmefra og så er der den billige. Hvis i køber sejlturerne direkte nede ved havnene, fåes turerne ofte billigere. Har i mod på det, kan man spare mange penge, ved at gøre rejsen lidt længere. Hvis man rejser ud til Cat Ba, kan man herfra booke bådene meget billigere. Cat Ba ankommer man til med speedbåd, da det er en ø. Herfra kan turerne bookes for 100 – 150 kr. pr. person. Ønskes der en overnatning på Cat Ba, er hotellerne her med havudsigt utrolige billige.

Rejsetip

Vil du gerne ud at sejle kan du booke en tur hjemmefra. Erfaring er dog, at det er ligeså nemt at finde noget dernede og ofte billigere. Tag toget eller minibusser fra Hanoi til Halong Bay. Bestil evt. en overnatning på forhånd på land, inden du skal ud og jagte gode tilbud.

Sprog

Vietnamesisk

Valuta

[VND] Dong

Lufthavn

[HAN] Noi Bai Internationale Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Sejltur Privat kabine Alt inkl. i prisen
Lokal kultur Planlagt rundrejse Naturoplevelser
Rundrejse Inkl. udflugter Lokale seværdigheder
Lokal kultur Eksklusiv rundrejse Store seværdigheder
Trekking Bådtur Sandstrand
Rundrejse Inkl. udflugter Lokale seværdigheder
Kulturel rundrejse Sejltur Naturoplevelser

Rejsebureauer

Vis mere
Lokale eksperter Private ture Pakkerejser
Bæredygtige rejser Skræddersyede rundrejser Lokal kultur
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser

De forskellige naturoplevelser

Da Halong Bay Vietnam bugten i 1994 blev Vietnams første monument på UNESCOS verdensarvsliste, blev der for alvor åbnet op for turismen til landet. Hvert år besøger mere end 7,7 millioner turister dette smukke område. Ofte sejler man rundt i bugten et par dage på planlagte ture. På turene får man mulighed for at spise godt på bådene, sejle i kajak ind i grotterne og på nogle af bådene, er der også fyldt med dykkerudstyr. I området er der fyldt med koraller og utrolig klart vand. Det giver god anledning til at snorkle eller dykke i området. Der er desuden mulighed for, at dykke eller snorkle i flere af grotterne, hvilket mange erfarne dykkere vil misunde.

En af de smukkeste grotter i Halong Bay Vietnam, har navnet Hang Sung Sot Cave. Grotten skal man dog hike op til, for at kunne udforske – den ligger på øen Bon Hon Island. Grotten er utrolig smuk med to store kamre, som er op til 30 meter høje. I grotten findes en formation i sten, der forestiller en generel der snakker til sine tropper og smukke drypstensformationer. 

I Halong Bay Vietnam anbefaler vi også et besøg til områdets største ø Cat Ba Island, da her er smukke strande, mulighed for cykelture og ren afslapning til solnedgangen. 

 

Halong Bay Vietnam – rejsen hertil

Der er flere metoder, hvis du gerne vil til Halong Bay Vietnam. Da Halong city kun ligger 170 km fra Hanoi, er det en oplagt mulighed, at besøge området hvis man er i landets hovedstad. Der er bygget en direkte motorvej fra Hanoi til Halong dermed er nemt at tage en smuttur hertil. 50 km fra byen ligger der lufthavnen Van Don, hvortil der kommer indenrigsflyvninger – bl.a. fra Ho Chi Minh City. Vi anbefaler, at man bruger en lille del af sin rejse til at besøge området, og det derfor kan give god mening at flyve hertil. Har du planlagt at rejse hertil i flere år og gerne vil blive i området, så er vores klare anbefaling meget enkelt.

Rejs videre til Hanoi og derefter det grønne paradis Sapa som ligger i midten af landet. Hermed får du en fantastisk rejse, med mange forskellige oplevelser, natur ikoner og udflugter som gør jeres rejse magisk. I kan med fordel planlægge det med et rejsebureau, som arrangerer ture hertil. Desuden opnås den bedste oplevelse ved, at bruge et par dage at sejle rundt. Det er ikke et sted man rejser til hver dag, nyd derfor området og få mest muligt ud af din rejse.

 

Derfor er det et fantastisk område

Vi anbefaler alle der er vilde med natur og rejser at komme hertil. Er du søsyg er det ikke noget problem, da bølgerne ikke er store og dermed ikke påvirker de store både. Selvom man ikke går meget op i naturen, så er her flere uforglemmelige oplevelser. De flydende byer med hjem, butikker og andre sjove ting er fascinerende, de smukke grotter er uforglemmelige og maden samt personalet på bådene er fantastiske. Er du bange for, at bådene er uhumske, farlige og ikke luksuriøse – så tro om igen.

Værelserne er store og lækre samt hygiejniske, på dækket kan der soles og de gamle både er ikke eksisterende. For år tilbage sank en båd fyldt med turister – bådejerne og staten tog konsekvensen af det og skrottede alle de gamle både. I Halong Bay Vietnam og de to nabo bugter Bai Tu Long Bay og Lan Ha Bay sejler der mere end 500 både rundt hver eneste dag.

Sejltur Privat kabine Alt inkl. i prisen
2 eller 3 dages sejltur med Stellar Cruise
Priser fra: 1.247 kr

Dette er en 2 eller 3 dages sejltur ud i Halong Bay med Stellar Cruise, som er en af de bedste både i området. Prisen er 189$ for 2 dage eller 229$ for 3 dage ved 2 personer. På rejsen får man alle måltider, bliver hentet på hotellet og mulighed for forskellige udflugter i området. Kabinerne har eget toilet og rigtig fine værelser.

Rejs med Vietnam Rejser
Lokal kultur Planlagt rundrejse Naturoplevelser
27 dages rundrejse i smukke Thailand, Vietnam og Cambodia
Priser fra: 28.899 kr

På 27 dage kommer i ud og oplever nogle af de smukkeste og vigtigste steder i de 3 lande. Rejsen starter i Hanoi, hvorfra den går til Halong Bay og slutter i Hoi An. Herefter går rejsen videre til Cambodja og efterfølgende Chiang Mai i Thailand. Rejsen slutter i Phuket. På rejsen er i både ude at sejle, oplever historiske ruiner, oplever moderne byer og slapper af på stranden. Fly, mad, udflugter og guider er inkluderet i prisen.

Rejs med Ferie Med Formål
Rundrejse Inkl. udflugter Lokale seværdigheder
15 dage med rundrejser til Vietnams højdepunkter
Priser fra: 11.300 kr

Denne rejse får jer rundt til Vietnams største seværdigheder, smukke natur og stolte områder. Sammen med en guide kommer i på udflugter, sejlture, vandring og meget mere i både Nord-, Midt- og Sydvietnam. Prisen er for 2 personer og inklusiv ture, overnatning dog eksklusiv flypriser.

Highlights: Hanoi – Halong Bay – Sapa – Hoi An – Ho Chi Minh City – Cu Chi – Mekong Delta

Rejs med Vietnam Rejser
Lokal kultur Eksklusiv rundrejse Store seværdigheder
Rundrejse til Vietnams højdepunkter - 13 dage
Priser fra: 0 kr

På 13 dage kommer i rundt til alle Vietnams store seværdigheder. Rejsen starter med 2 dage i Hanoi inden rejsen går videre til Ninh Binh og Halong Bay. Her kommer I ud på en bådrejse i et enkelt døgn. Rejsen fortsætter videre til Hoi An og Saigon hvor store naturoplevelser og lækre hoteller venter. Alt er inkl. i prisen.

Rejs med Voya Travel
Trekking Bådtur Sandstrand
Vandring, sejlning og afslapning på 15 dage
Priser fra: 11.799 kr

Dette er en rejse hvor i oplevelser nogle af de mest populære områder i Vietnam. Rejsen starter i Hanoi hvor i oplever den hektiske og smukke storby. Turen går med tog til Sapa i nord. Her bruger I 2 dage på at vandre mellem rismarker, i smukke dale, ved floder, i jungle og ved vandfald. I oplever det smukkeste af Vietnam. Efterfølgende har i 2 dage hvor I sejler rundt i Halong Bay. Rejsen slutter af med badeferie og afslapning ved Hoi An på luksuriøst resort. Alt er inkl. i prisen.

Rejs med Ferie Med Formål
Rundrejse Inkl. udflugter Lokale seværdigheder
15 dages rundrejse med sommeridyl, udflugter og afslapning i Vietnam
Priser fra: 10.400 kr

Dette er en 15 dages rundrejse som starter i Hanoi og slutter i Hoi An. På rejsen er der forskellige udflugter ud på havet, byvandring, vandre- og cykelture samt afslapning på lækre strande. På rejsen er hver dag planlagt med forskellige private ture og overnatning på hoteller er inkl. i prisen. Fly er ikke med i prisen

Highlights: Hanoi – Mai Chau – Halong Bay – Bjergene omkring Hoi An – Hoi An

Rejs med Vietnam Rejser
Kulturel rundrejse Sejltur Naturoplevelser
15 dage - Rundrejse i hele Vietnam
Priser fra: 18.995 kr

På denne rejse oplever i både Vietnam til vands, til lands og i luften. Rejsen starter i Ho Chi Minh hvorfra den går mod nord til Hoi An og slutter af ved Hanoi og Halong Bay. På rejsen oplever i Vietnams største naturseværdigheder, kulturelle oplevelser og spændene udflugter med dansk rejseleder. I oplever det sande og smukke Vietnam på denne rejse.

Rejs med Kulturrejser Europa
Lokale eksperter Private ture Pakkerejser
Vietnam Rejser

Vietnam Rejser er dansk ejet men har kontor 3 steder i Vietnam. Den lokale placering er med til at i som rejsende med Vietnam Rejser, altid er opdateret med nye ture, udflugter og ny viden. Bureauet er eksperter og har solgt pakkerejser til Vietnam siden 2012. Det vigtigste for Vietnam Rejser er at skræddersy rejsen til jeres behov.

Rejs med Vietnam Rejser
Bæredygtige rejser Skræddersyede rundrejser Lokal kultur
Ferie med formål

Ferie med formål er et nyt rejsebureau som har fokus på bæredygtighed. De skræddersyer rundrejser, hvor man enten besøger landsbyer og lever lokalt, besøger rehabiliteringscentre og overlever på lokale vilkår. Formålet med rejserne er udover unikke oplevelser, at gøre en forskel for dig, dyr dyrene eller de lokale gennem rejserne.

Rejs med Ferie Med Formål
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser
Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har den gode rejseoplevelse i centrum. På deres rejser har man altid en dansktalende rejseleder med, som sørger for at du får den fulde oplevelse på din rejse. Selskabet er 100% danskejet og har mere end 25 års erfaring indenfor rejser i Europa. For Kulturrejser Europa er det gode selskab og den rigtige rejse for dig det vigtigste. Derfor har de samarbejde med lokale som garanterer den fulde oplevelse.

Rejs med Kulturrejser Europa

Halong Bay tilbyder

Strande

Dykning

Berømte seværdigheder

Lave flypriser

Lave leveomkostninger

0

Snorkling

0

Eksotiske dyr

0

Min. 15℃ året rundt

0

Koralrev

0

Inspiration

ferie Asien

Ferie Asien inspiration

Stor guide til forskellige rejseanbefalinger i Asien. Både som almindelig turist, charterrejsende eller backpacker. Bliv inspireret til din næste rejse.

seværdigheder i vietnam

Seværdigheder i Vietnam

Guide til de bedste seværdigheder i hele Vietnam. Anbefalinger til seværdigheder ved kysten, i byerne og i naturen.

oplev verden grand canyon

Oplev verden – vilde oplevelser langt væk fra Danmark

Oplev verden langt væk fra Danmark i fantastiske omgivelser. En guide til oplevelser med sejlads på havet. En guide til oplevelser i naturen og en guide til store dyreoplevelser.