fbpx
geneve Schweiz

Genéve Schweiz

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Geneve Schweiz

Geneve Schweiz er en af verdens bedst placerede byer i verden. Byen ligger for enden af Genevesøen, omringet af alperne med snedækkede bjergtoppe. En tur rundt i byen til fods, er en helt unik og fantastisk oplevelse, som man hurtigt fornemmer, når man går rundt i en by, med en lang historie bag sig. Mange forbinder hurtigt Geneve med Schweizisk luksus og rigdom. Det er verdens største brands som pryder butikkernes facader og nogle kæmpe huse som ligger ned til søen. Verdens dyreste hotelværelse kan lejes i byen. Når man har været i byen forbinder man altid den smukke by med europas højeste springvand Jet d'Eau. Elektriske pumper med en effekt på 1300 hk. får springvandet op i 130m. højde. Geneve er en by, som der er blevet kæmpet for i mange år, mellem forskellige krigsnationer. Det er byen hvor FN blev født, byen hvor Sankt Peters katedral ligger med panoramaudsigt udover hele byen fra kirketårnet og generelt en by som bærer prag af smuk arkitektonisk arbejde. Du oplever nok ikke en mere rolig og fredelig storbyferie, end en ferie til hertil.  

geneve Schweiz
geneve Schweiz
geneve Schweiz
geneve Schweiz
geneve Schweiz
geneve Schweiz
geneve Schweiz
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Shopping

Europas shoppinghovedstad

Genéve Schweiz er i tæt konkurrence med London og Paris om, at være Europas shoppinghovedstad nr. 1. Er man til luksuriøse og eksklusive brands, så er byen en rigtig god destination.

Schweiz og herunder Genéve er kendt for nogle af verdens mest eksklusive uremærker – bl.a. Rolex og Omega. Er man urentusiast er her et hav af butikker; Rolex, Omega, Patek Philippe, Tag Heuer og mange flere.

cykelture

Cykling i smukt alpelandskab

Er du vild med kultur, smuk natur og cykling så er byen og området omkring den perfekte destination. Her er muligheder for at cykle langs søen, søge op mod bjergene og cykle mellem marker af vinstokke.

Lidt væk fra området ligger den franske by Annecy. Her er du i alperne og kan cykle ud i en stjerne til fantastiske nye bjerge. Er du bjergklatrer anbefaler vi at tage herned eller endnu længere ned mod syd til Grenoble. Fra Grenoble er der adgang til de store kendte bjerge fra Tour De France, bl.a. Alpe D’Huez.

Vandreture

Vandre i smukke omgivelser med både sne, vand og bjerge.

I området omkring byen er der meget forskellig natur. Her er ofte rigtig varmt om sommeren og isende koldt om vinteren. Alperne grænser op til og starter ved Genevesøen, så her er bestemt en masse forskellige udflugtsmuligheder for turen her.

Vi anbefaler at bruge 1-4 dage, hvor man går væk fra byen og ind i alperne. Her er naturen fantastisk og utrolig smuk med høje bjerge, stejle klipper, hyggelige alpehytter og gode restauranter.

Rejsetip

hop på en af de gamle hjuldampere som stadig sejler rundt i søen. Her kan i se Geneve fra en ny vinkel og nyde en enkelt buffet eller gourmetmad. Husk at reserve vinduespladserne og gør det i god tid!

Sprog

Fransk (76%)

Valuta

[CHF] Schweiziske franc

Lufthavn

[GVA] Genève Internationale Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Genéve Schweiz -En ualmindelig storby

Geneve Schweiz er meget andet end en flot og magtfuld by med en lang historie og store beslutninger bag sig. Byen ligger for enden af søen med samme navn, ved floden Rhönes udløb. Det er Schweiz anden største by og lufthavnen ligger lige ved byen.

Geneve Schweiz ligger med kort afstand, til nogle af de mest populære ski destinationer i Frankrig. Om vinteren er lufthavn centrum for mange skientusiaster, som rejser til nogle af Frankrigs bedste ski områder. Tæt på byen er områder som Avoriaz, Alpe D’Huez, De 3 dale og mange flere. Hermed er der rig mulighed for, at komme ud og vandre i nogle fantastiske og høje alper, cykle downhill eller gå på jagt efter vin om sommeren. I sommerperioden er vejret i Geneve helt fantastisk. Temperaturerne er ofte over 25 grader, når solen er fremme. Det er samtidig utrolig nemt at komme til byen, da der går fly, motorvej og tog direkte fra Danmark til Geneve.

 

Aktiv ferie i alperne

Ønsker du en god kombination af luksuriøs og afslappende storbyferie med shopping og en masse aktiviteter, så er Geneve stedet! Her kan man bruge eftermiddagen og aftenen i den luksuriøse by. Shop schweiziske ure fra Rolex eller Omega og spis på fantastiske restauranter på promenaden ned til søen. Det har du masser af tid til, men hvad med at udnytte de smukke omgivelser omkring Geneve Schweiz? I området i alperne rundt omkring denne smukke by, findes der en masse smukke naturseværdigheder og smukke parker. Lige nord for byen kan man køre direkte til vandfaldet Cascade du Brion. Det er utrolig smukt vandfald, hvor man kan vælge at vandre videre rundt for at se naturen og udsigtspunkterne. Brug nogle dage på, at køre til de forskellige skisportsbyer i området.

Her kan i tage skilifterne op på toppen af bjergene. Brug nogle dage på at gå rundt i de græsklædte bjerge mellem græssende køer, grønneskiløjper og smukke skove. Spørg på hotellet om, hvor de forskellige skisportssteder ligger ved tvivl. ved sportsstederne kan man leje cykler, købe liftkort og finde ud af meget mere. Det er en fantastisk måde at få aktiveret hele familien og røre sig.

Derfor rejser man hertil

Få ser byen som et oplagt rejsemål og dette er en skam. Byen har en masse at byde på i form af flotte arkitektoniske bygninger, søen og ret vilde shoppingmuligheder. Man bør kun rejse hertil, hvis man har råd til at spise på lækre restauranter, vil betale schweiziske priser og elsker luksus. Eller kan det hurtigt blive dyrt. Vi anbefaler at man på en rejse ned igennem Europa vælger at bruge nogle dage på at se byen. Man kan også kombinere en rejse til byen med ophold i forskellige byer rundt i alperne.

I juli og august er der de varmeste temperaturer i området. Det er også i sommerperioden der er flest mennesker og dermed lidt højere priser på hoteller og restauranter. Dog er der ikke noget mere fantastisk, end at opleve alperne, smage den lokale rødvin og nyde livet under høj solskin med lidt rosé i glasset.


Genéve tilbyder

Natur

Cykelture

Airport

0

City

0

Famous sight

0

Food quality

0

Golf

0

Lake

0

Lave flypriser

Party

0

Shopping

Vandreture

Transport

0

Winery

0

Zipline

0

Bungy jump

0

River rafting

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Inspiration

365 rejser

365 rejser – Guide til gode rejser hele året rundt

Er du træt af kolde af våde Danmark og mere til varme og lækre strande? Så er det her indlæg noget for dig. Vi giver anbefalinger til destinationer, hele året rundt.