fbpx
Gardasøen Italien

Gardasøen Italien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Gardasøen Italien - rejs hertil

Gardasøen ligger i det nordlige Italien og er Italiens største sø. Søen er en stor turistmagnet med campingpladser og mange hoteller langs søen. Danskerne er vilde med at rejse til søen da der er mange forskellige muligheder for aktiviteter og afslapning. Søen ligger i mellem Milano og Venedig og en kort køretur fra den romatiske by Verona. Man kan sagtens køre dertil, med eller uden campingvogn. Dog kan man også sagtens flyve til Milano og herefter køre det sidste stykke. Vi vil anbefale at man lejer en bil, da der er mange flotte seværdigheder omkring søen. Området byder desuden på vandring i bjergene som går helt ned til søen, vinmarker, fantastiske cykelture (Flere profesionelle cykelryttere har base i området). Herudover har byerne som omkranser søerne en masse lokal historie og meget charme. Hertil ligger to af Italiens bedste forlystelsesparker op af hinanden, de er besøg værd for alle aldre og typer. Vejret ved Gardasøen Italien er behageligt og ligger ofte omkring 25-30 grader i sommerperioden.

Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Forlystelser

Forlystelsesparker til hele familien

Er man til sjov, action og en masse fart – så er det her det rigtige sted. Her kan man bl.a. bruge en eller flere dage i forlystelsesparken Gardaland. Her er der rutchebaner, forlystelser og underholdning for hele familien.

Er det ikke nok med rutchebaner og karruseller så ligger The Caneva Aquapark blot et stenkast fra Gardaland. Her er der vandrutchebane, floder og pools til alle. En sjov og vild dag er bestemt muligt at få her, hvis man vil prøve grænser af.

Markeder

Kæmpe marked i Lazise

Rundt om hele søen og i området omkring, findes der en masse markeder. Specielt i weekenden er der godt gang i markederne og her kan vi bestemt anbefale markedet i Lazise, på den østlige side af søen.

På markedet kan man købe alt! Her er en masse smykker, tøj og og håndlavede ting. Men her er også rig mulighed for, at købe drikkevare, lokal spise og nyde en dejlig dag på promenaden i byen.

cykelture

Cykel som verdens bedste ryttere

Om man er bjergkonge eller tempospecialist, så er der ideelle forhold her. Michael Rasmussen slog sig i sin storhedstid ned ved Gardasøen, fordi der her var de oplagte træningsforhold. Her er en masse bjerge og kuperet terræn, men fra Verona til Bologna er der flad vej på Po-sletten.

Er man mere motionist er de i gang med at bygge en svævende cykelsti på 140 km rundt om hele søen. Cykelstien står helt færdigt i 2021.

Rejsetip

På en ferie til Gardasøen, bør man rejse rundt om hele søen, da der her er mange seværdigheder. På sydsiden findes bl.a. halvøen Sirmione, som har en af de bedst velbevarede bymure og ruiner i hele i Italien.

Sprog

Italiensk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[MXP] Milano Malpensa Airport

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Campingpladser ved Gardasøen

Omkring søen er der mange forskellige muligheder for camping. En af de rigtig populære byer er Lazise, som ligger i den syd-østlige del af søen. Lazise tilbyder noget til alle turister, da byen har masser af historie og en ringmur fra 1100-tallet. Gaderne er utrolig smukke og lige uden for byen ligger på Gardaland som er en forlystelsespark. Ved siden af denne findes også en kæmpe vandpark. Af campingpladser ved Gardasøen Italien er både Ci Sano san vito ved Bardolino og Camping piani Di clodia ved Lazise. Begge er familievenlige og byder på store swimmingpools, et hav af aktivtiteter til ungerne samt lækre restauranter i Italiensk favør. Generelt er det fantastisk at opleve campingpladser ved Gardasøen Italien og campinglivet, da det er en afslappende og anderledes måde at holde ferie på. Er man ikke til campinglivet og ’gør-det-selv’ ferien er der heldigvis en masse hoteller omkring søen.

Find hen til de mange kulturelle oplevelser

Søen ligger i den nordlige del af Italien og er derfor ikke umuligt at køre til. Søen ligger i den sydlige del af alperne og er udsprunget af gletchere fra istiden. Campingpladser ved Gardasøen Italien er der et hav af, men der er så meget mere at se. Kører man ikke til søen, men derimod tager flyvet, kan man både flyve til lufthavne i Milano og Venedig. Tæt på ligger Verona, en utrolig charmerende og romantisk by. Byen er bland andet kendt for ’Romeo og Julie den falske balkon’. Bjergene som omringer den nordlige del af søen, giver gode muligheder for vandring og cykling i utrolig flot natur. Nede fra søen kan man tage en lift op i 2200 meters højde og hermed have udsigt over søen. Der er meget at opleve ved Gardasøen Italien, men hvor ligger områdets vigtigste kulturskatte? Rundt om hele øen. Hermed er søen et rigtig godt sted, hvis man skal på en længere rejse. Vejret Gardasøen Italien er med til at gøre det hele til en endnu bedre oplevelse.

Gardasøen Italien vejret og aktiviteter

Vejret sørger for, at området er et fantastisk sted for alle typer og alle aldre at rejse til. Der er varmt, men ikke for varmt. Man kan holde til at komme ud og opleve noget, uden at skulle smelte væk. Ønsker man ikke at bade i søen, og godt kan lide at blive kølet ned, så har mange af campingpladserne fantastiske pool områder med et hav af vandaktiviteter. Vejret er i sommermånederne ofte mellem 25-30 grader. Allerede i maj måned er temperaturerne over 20 grader. Det er derfor muligt at få en varm rejse til søen fra maj til september. Hvis man vil være sikker på rigtig godt sommervejr, anbefales det at besøge området i sommerperioden. Vejret Gardasøen Italien og campingpladser ved Gardasøen Italien, er derfor helt oplagt til en god familieferie.

Gardasøen er mest kendt for.

Natur

Bicycle

0

Famous sight

0

Madkvalitet

Golf

0

Lake

0

Lave flypriser

Markeder

Tecking

0

Forlystelsesparker

Vinoplevelser

Zipline

0

Bungy jump

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Inspiration

5 fede ferie for alle destinationer

Guide til hvor I kan rejse hen, hvis I er en større rejsegruppe med forskellige behov og lyster. 5 forskellige destinationer med mange muligeder