fbpx
Gardasøen Italien

Gardasøen Italien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Gardasøen Italien - rejs hertil

Gardasøen ligger i det nordlige Italien og er Italiens største sø. Søen er en stor turistmagnet med campingpladser og mange hoteller langs søen. Danskerne er vilde med at rejse til søen da der er mange forskellige muligheder for aktiviteter og afslapning. Søen ligger i mellem Milano og Venedig og en kort køretur fra den romatiske by Verona. Man kan sagtens køre dertil, med eller uden campingvogn. Dog kan man også sagtens flyve til Milano og herefter køre det sidste stykke. Vi vil anbefale at man lejer en bil, da der er mange flotte seværdigheder omkring søen. Området byder desuden på vandring i bjergene som går helt ned til søen, vinmarker, fantastiske cykelture (Flere profesionelle cykelryttere har base i området). Herudover har byerne som omkranser søerne en masse lokal historie og meget charme. Hertil ligger to af Italiens bedste forlystelsesparker op af hinanden, de er besøg værd for alle aldre og typer. Vejret ved Gardasøen Italien er behageligt og ligger ofte omkring 25-30 grader i sommerperioden. Gardasøen er at foretrække i sommerperioden. søen er omkranset af søerne og når man er her i efteråret eller foråret bliver dagene hurtigere kortere. Men søen og områderne omkring, har samtidig en magisk stemning om sommeren. Det er et dejligt sted for såvel gamle ægtepar såvel børnefamilier. De ældre kan nyde søen fra hotellets altan med et glas tempereret rødvin. Børnefamilierne får derimod utrolig meget underholdning på områdets campingpladser. Derudover er her både Gardaland med vilde rutsjebaner og leg. Men også det store vandland med vilde vandrutsjebaner, floder og bølgebassin.

Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
Gardasøen Italien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Forlystelser

Forlystelsesparker til hele familien

Er man til sjov, action og en masse fart – så er det her det rigtige sted. Her kan man bl.a. bruge en eller flere dage i forlystelsesparken Gardaland. Her er der rutchebaner, forlystelser og underholdning for hele familien.

Er det ikke nok med rutchebaner og karruseller så ligger The Caneva Aquapark blot et stenkast fra Gardaland. Her er der vandrutchebane, floder og pools til alle. En sjov og vild dag er bestemt muligt at få her, hvis man vil prøve grænser af.

Markeder

Kæmpe marked i Lazise

Rundt om hele søen og i området omkring, findes der en masse markeder. Specielt i weekenden er der godt gang i markederne og her kan vi bestemt anbefale markedet i Lazise, på den østlige side af søen.

På markedet kan man købe alt! Her er en masse smykker, tøj og og håndlavede ting. Men her er også rig mulighed for, at købe drikkevare, lokal spise og nyde en dejlig dag på promenaden i byen.

cykelture

Cykel som verdens bedste ryttere

Om man er bjergkonge eller tempospecialist, så er der ideelle forhold her. Michael Rasmussen slog sig i sin storhedstid ned ved Gardasøen, fordi der her var de oplagte træningsforhold. Her er en masse bjerge og kuperet terræn, men fra Verona til Bologna er der flad vej på Po-sletten.

Er man mere motionist er de i gang med at bygge en svævende cykelsti på 140 km rundt om hele søen. Cykelstien står helt færdigt i 2021.

Rejsetip

På en ferie til Gardasøen, bør man rejse rundt om hele søen, da der her er mange seværdigheder. På sydsiden findes bl.a. halvøen Sirmione, som har en af de bedst velbevarede bymure og ruiner i hele i Italien.

Sprog

Italiensk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[MXP] Milano Malpensa Airport

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Campingpladser ved Gardasøen

Omkring søen er der mange forskellige muligheder for camping. En af de rigtig populære byer er Lazise, som ligger i den syd-østlige del af søen. Lazise tilbyder noget til alle turister, da byen har masser af historie og en ringmur fra 1100-tallet. Gaderne er utrolig smukke og lige uden for byen ligger på Gardaland som er en forlystelsespark. Ved siden af denne findes også en kæmpe vandpark. Af campingpladser ved Gardasøen Italien er både Ci Sano san vito ved Bardolino og Camping piani Di clodia ved Lazise. Begge er familievenlige og byder på store swimmingpools, et hav af aktiviteter til ungerne samt lækre restauranter i Italiensk favør. Generelt er det fantastisk at opleve campingpladser ved Gardasøen Italien og campinglivet, da det er en afslappende og anderledes måde at holde ferie på. Er man ikke til campinglivet og ’gør-det-selv’ ferien er der heldigvis en masse hoteller omkring søen.

Fordelen ved at rejse på campingplads er, at man ofte har en større frihed. Man bestemmer selv om der skal tændes op for grillen, eller om man vil bruge en af pladsernes lækre restauranter. Børnene finder hurtigt andre venner, så dem behøver I ikke tage jer af hele tiden. Hermed har I også tid til hinanden. For børnene er der altid en masse aktiviteter i løbet af dagen – fodbold, håndværk, bordtennis eller andet. Dertil er der underholdningsshow om aftenen og typisk fodboldbaner som tiltrækker alle de unge på pladsen. Hvis børnene kan underholde sig selv, så bliver jeres ferie også en smule romantisk. Hyg jer ved campingvognen med et glas vin, eller gå en tur ned til søen.

Find hen til de mange kulturelle oplevelser

Søen ligger i den nordlige del af Italien og er derfor ikke umuligt at køre til. Søen ligger i den sydlige del af alperne og er udsprunget af gletchere fra istiden. Campingpladser ved Gardasøen Italien er der et hav af, men der er så meget mere at se. Kører man ikke til søen, men tager derimod flyet, kan man både flyve til lufthavne i Milano og Venedig. Tæt på ligger Verona, en utrolig charmerende og romantisk by. Byen er bland andet kendt for ’Romeo og Julie den falske balkon’. Bjergene som omringer den nordlige del af søen, giver gode muligheder for vandring og cykling i utrolig flot natur. Nede fra søen kan man tage en lift op i 2200 meters højde og hermed have udsigt over søen. Der er meget at opleve ved Gardasøen Italien, men hvor ligger områdets vigtigste kulturskatte? Rundt om hele øen. Hermed er søen et rigtig godt sted, hvis man skal på en længere rejse. Vejret Gardasøen Italien er med til at gøre det hele til en endnu bedre oplevelse.

Italienerne er igang med, at bygge en svævende cykelsti rundt om søen. Nogle steder er den på fastlandet og andre steder hænger den svævende ud fra klipperne. Vil i gerne opleve området fra en cykelsadel, men er bjergene for stejle. Så bliver dette den perfekte rute til at se søen fra alle sider. Når I er ankommet til Gardasøen, er vores råd at spørge til udflugter og oplevelser i receptionen. Enten har de et hav af ideer, eller også har de lokale det. Mange af byen gemmer på smukke bygninger og ligeså smukke historier. I området finder man vingårde, nationalparker og spændene områder i byen. Brug derfor Gardasøen som base, til en ferie med afslapning og udflugter.

Gardasøen Italien vejret og aktiviteter

Vejret sørger for, at området er et fantastisk sted for alle typer og alle aldre at rejse til. Der er varmt, men ikke for varmt. Man kan holde til at komme ud og opleve noget, uden at skulle smelte væk. Ønsker man ikke at bade i søen, og godt kan lide at blive kølet ned, så har mange af campingpladserne fantastiske pool områder med et hav af vandaktiviteter. Vejret er i sommermånederne ofte mellem 25-30 grader. Allerede i maj måned er temperaturerne over 20 grader. Det er derfor muligt at få en varm rejse til søen fra maj til september. Hvis man vil være sikker på rigtig godt sommervejr, anbefales det at besøge området i sommerperioden. Vejret Gardasøen Italien og campingpladser ved Gardasøen Italien, er derfor helt oplagt til en god familieferie.

Man får aldrig en dårlig ferie, hvis destinationen hedder Gardasøen. Vejret Gardasøen er fantastisk og italienerne sørger for at I aldrig går sultne i seng. Her får man virkelig nogle dejlige aftener, med restaurantbesøg på havnepromenaderne i det varme sommervejr. Bestil alt fra forskellige fiskeretter til klassiske italienske retter. Pizza, Lasagne eller pasta kommer i aldrig til at gå forkert med i byen. God rejse.

Daglige udflugter Bybesøg og markeder Vinsmagning
8 dage med udflugter i området omkring Gardasøen med vinsmagning
Priser fra: 7.495 kr

Dette er en 8 dages rejse med udgangspunkt i det nordlige Gardasøen i byen Riva del Garda. I bor på Hotel X med halvpension og vin til aftensmaden. I kommer bl.a. på besøg til områdets vinmarker, på tur rundt om søen og til Italiensk marked. I kommer også til den romantiske by Verona og ud i naturen til Varone-vandfaldet. Rejsen er med dansk rejseleder og fly tur/retur til/fra Bologne.

Pakkerejser Dansk rejseleder Eksperter i krydstogt
Best Travel

Når man rejser med Best Travel bestille man en pakkerejse. Hermed får man en rejse hvor der er styr på alt og en dansk rejseleder med på rejserne. Best Travel tilbyder alt fra almindelig krydstogt og flodkrydstogt til rundrejser og charterrejser med planlagte udflugter. Bureauet tilbyder derudover busrejser, langtidsrejser og musikrejser.

Rejs med Best Travel

Gardasøen er mest kendt for.

Natur

Bicycle

0

Famous sight

0

Madkvalitet

Golf

0

Lake

0

Lave flypriser

Markeder

Tecking

0

Forlystelsesparker

Vinoplevelser

Zipline

0

Bungy jump

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Inspiration

italien seværdigheder

Italien seværdigheder – Top 10 over Italiens største seværdigheder

Italien er et land med mange store seværdigheder. Her finder man flotte arkitektoniske bygninger, dyrebare historiske skatte og smukke naturoplevelser.

cykelrejser i naturen

Oplev nye steder og verdenshjørner på cykelrejser

Inspirerende artikel med gode argumenter for, hvorfor du bør kombinere den afslappende rejse med cykelture ud i naturen. Derudover kommer vi med anbefalinger til oplagte destinationer til cykelrejsen

5 fede ferie for alle destinationer

Guide til hvor I kan rejse hen, hvis I er en større rejsegruppe med forskellige behov og lyster. 5 forskellige destinationer med mange muligeder