fbpx
rejs til dubai forenede arabiske emirater

Dubai Forenede Arabiske Emirater

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Dubai Forenede Arabiske Emirater på din næste ferie

Det kan kun blive vildere og selv det største ikke er godt nok. Velkommen til den moderne, vilde og luksuriøse storby midt i ørkenen. Med en vink blev byen bygget og pludselig stod palmeformede kunstige øer, verdens største shoppingcenter, verdens højeste bygning og verdens eneste 7-stjernede hotel klar. Velkommen til Dubai i De Forenede Arabiske Emirater hvor der venter en vild rejseoplevelse. Byen er så fascinerende med enorme byggerier og konstruktioner, samt forskellige tiltag som er taget ud af et eventyr. Er man på storbyferie eller charterferie? Det må være en kombination. Dubai er en fantastisk by og en rejsedestination som man er nødt til at opleve en gang i sit liv. Med sommervejr hele året rundt, er det en perfekt destination hvis man vil væk fra den danske kulde. Temperaturen er meget sjældent under 25 grader. I byen venter der alt fra lækre resorts med all-inclusive, lækre pools og enorme buffeter med direkte adgang til den lange og lækre sandstrand. Til et luksuriøst liv med shopping i butikker fra verdens største brands, restaurantoplevelser med udsigt udover byen og vandet samt et hav af forlystelser.    Udover det moderne Dubai med enorme konstruktioner, vilde springvand og et luksuriøst liv, så gemmer byen også på noget andet. Oplev ørkenen på vandreture, på kamelryg eller på ATV. Oplev det gamle Bur Dubai med hyggelige markeder, bazarer og restauranter ud til floden The Creek.    Rejserne til Dubai svinger meget i pris, men det er ofte muligt at komme afsted til en fornuftig pris. Flyveturen varer 6-7 timer og lufthavnen ligger inde i byen. Rejs derfor til Dubai for at komme væk fra den danske kulde, få en oplevelse for livet og for at forkæle dig selv i luksuriøse og sjove omgivelser.

rejs til dubai forenede arabiske emirater
rejs til dubai forenede arabiske emirater
rejs til dubai forenede arabiske emirater
rejs til dubai forenede arabiske emirater
rejs til dubai forenede arabiske emirater
rejs til dubai forenede arabiske emirater
rejs til dubai forenede arabiske emirater
rejs til dubai forenede arabiske emirater
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Forlystelser

Indendørs skihal og masser af forlystelsesparker – velkommen til en rigtig vild by

Byen er vild og har absolut alt. I en by hvor temperaturen nærmest altid er over 30 grader, er det ikke normalt at bygge verdens største indendørs skihal. Men det har de gjort i Dubai. Skibakken er 400 meter lang og ligger i shoppingcenteret Mall of the Emirates. Dubai har dog planer om at bygge en ny skibakke på 1,2 kilometer.

Byen er samtidig fyldt med forlystelsesparker. Enorme vandland for hele familien. Parker med enorme, høje og hurtige rutsjebaner for de sejeste. Derudover er der et Legoland.

Shopping

Shop i center med eget springvand og akvarium samt 1.200 butikker

Byen er som bygget til rige mennesker. OG hvad elsker rige mennesker ofte? At bruge deres penge. Det er der heldigvis rig mulighed for i Dubai.

I Dubai Mall finder man alt. Centeret har mere end 1200 butikker og hundredvis af restauranter. Dertil har det to magasiner indbygget i sig – det ene Galeries Lafayette som er et enormt og eksklusivt modehus fra Paris.

I centeret finder man ALT! Butikkerne her får altid de nyeste kollektioner og trends fra verdens mest eksklusive mærker. Shop alt fra tøj og tasker til smykker, sko, ure og livsstil. Centeret har desuden indendørs springvand, enormt aquarium og et stort legeunivers for børn.

Berømte seværdigheder

Moderne, populære og helt nye seværdigheder som kun findes i Dubai

dubai har det med at overgå sig selv og hele verden. De nye bygninger, kunstige øer og vilde parker og oplevelser i byen er seværdigheder i sig selv.

De to palmer og verdenskortet, som beboer hoteller, parker og private hjem er fascinerende. Der er brugt fantasi-mange m3 sand til at lave alle de vilde skabninger og øer i havet. Dertil har man bygget verdens eneste 7-stjernede hotel på en kunstig ø ud fra kysten.

Inde i byen finder man verdens største shoppingcenter The Dubai Mall med mere end 1.200 butikker. Derudover indeholder den restauranter, underholdning og forskellige aktiviteter. Ved siden af står verdens højeste bygning. Burj Khalifa er 828 meter højt hvorfra man kan nyde udsigten fra 124. etage. Lyder det ikke vildt? Forresten står verdens hurtigste elevator i bygningen.

Rejseinfo

Burj al Arab siges at være verdens eneste 7-stjernede hotel. Det er bygget på en kunstig ø på kysten og er 321 meter højt. På toppen er der en landingsplads til helikopter

Sprog

Arabisk og engelsk

Valuta

[AED] De Forenede Arabiske Emirater Dirham

Lufthavn

[DXB] Dubai International Airport

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Derfor går næste rejse til Dubai

Dubai har virkelig alt man har brug for at opleve på en moderne, afslappende og aktiv ferie. Hvor mange steder kan man nyde stranden i 40 graders varme, tage på ørkensafari og stå på ski samme dag? Vi kender ikke til andre steder endnu. Men det er netop muligt og lige præcis det, som kendetegner emiratet Dubai. Det er de mange muligheder som ikke burde være mulige.

Det er den perfekte destination til en forlænget weekend, en uge eller måske to ugers ferie. Temperaturen er altid over 25 grader. Byen har i alt over 1000 km. kyststrækning med fantastiske strande og et dejligt og rent hav. Her er der både mulighed for at slappe af på stranden eller give den gas med vandaktiviteter. Bliver det for varmt er byen fyldt med vandland og har et af de 3 bedste i hele verden. Aquaventure Waterpark er i verdenseliten og har tilmed verdens længste vandrutsjebane. Dertil er det både muligt at surfe og dykke langs kysten. 

bliver strandlivet for meget, er der andet at give sig til. Ta på oplevelse inde i byen. Shop løs i de enorme shoppingcentre, kig på luksuriøse hoteller og sportsvogne og blot lad dig rive med at den eksklusive vibe der er i emiratet. Nyd nye og lækre restauranter hver eneste dag, prøv at stå på ski indenfor eller gå på opdagelse i de enorme akvarier. 

Dubai er en fascinerende og stor by med vilde bygninger. Det kan komme til at mangle noget nærvær og charme, men er alligevel hele oplevelsen værd. Blandt de store bygninger, smukke strande og luksuriøse hoteller lover vi, at du får en fantastisk og uforglemmelig rejse. Du kommer bestemt ikke til at kede dig da der altid er noget nyt at lave, samtidig med at du har de perfekte forudsætninger for, at slappe af og koble fra.

 

Perfekte rejsedestination for jer med mange behov

Der er meget at foretage sig i ørkenstaten. Byen vokser i rekordfart og har mere end 3,3 millioner indbyggere og kendt for at lokke rige fra hele verden til sig. Det er specielt lukrative skatteforhold, det gode vejr og nærmest ingen kriminalitet som lokker folk til byen. Mere end 5.000 danskere bor fast i dubai, som er en af de 7 Emirater som skaber Forenede Arabiske Emirater.

Emiraten er den perfekte rejsedestination fordi der er så mange forskellige muligheder. Man kan rejse med sine børn til børnevenlige familieresorts. I Dubai findes der mange forskellige forlystelsesparker som også passer til børn. Der er både akvarium fyldt med hajer, rokker og fisk. Flere forskellige vandparker med vilde vandrutsjebaner, bølgebassiner og forskellige vandstrømme i baderinge. Derudover finder man den gigantiske forlystelsespark Dubai Parks and resorts. Her finder man både Legoland og Motiongate med et hav af forskellige tegnefilmfigurer og sjove forlystelser. Man kan bo på dette resort.

Rejser du uden børn eller på en romantisk kæresteferie er mulighederne uendelige. Der er alt fra små hoteller til store luksuriøse resorts. Fik vi nævnt at emiratet har et 7-stjernet hotel med egen landingsplads? Burj Al Arab står på en kunstig skabt ø, er designet som et sejl og fyldt med luksus. Med danske rejsebureauer finder du hoteller og resorts i alle dele af byen. De hjælper jer med at finde den endelige destination ud fra jeres behov. Er det byen med shoppingmuligheder der er vigtig, er det stranden og afslapning eller er det et hav af aktiviteter og udflugter? Så hjælper bureauet med at sætte det sammen for jer.

Man bor billigst i Downtown Dubai inde i byen. På Jumeirah beach bor man typisk i luksushoteller direkte på stranden og det samme er tilfældet i Jebel Ali.

 

Dette kan du opleve på rejsen hertil

Der er nogle få og ret simple grunde til, at Dubai er et sted man er nødt til at opleve. Det er den vildeste by og nogle gange tror man, at man går i en fantasiverden. Stedet har overgået sig selv og dine vildeste fantasier, derfor skal man opleve dette sted. Dog må vi også være ærgelige og sige, at stedet mangler sin sjæl. Mellem de store bygninger mangler der kunst, gamle bygninger med historie og charme. Man får derfor en helt anden oplevelse, end hvis man besøger storbyer som London, Rom eller Barcelona med meget historie i gaderne og bygningerne.

Men her er der 4 grunde til at besøge Dubai alligevel.

 

The Dubai Mall og Burj Khalifa

Midt i byen foran et fantastisk springvand og enorme bassiner der minder om swimmingpools finder man verdens højeste bygning og verdens største shoppingcenter. Burj Khalifa er verdens højeste bygning med i alt 828 meter. Den stod færdig i 2010 og man kan selvfølgelig få lov til at komme op i bygningen. Burj Khalifa er i alt 165 etager høj og består af kontor samt lejligheder. Bygningen har både verdens højest beliggende swimmingpool, verden højest belligende moske og verdens hurtigste elevator. Udsigten kan man få lov til at nyde fra 123. etage.

The Dubai Mall har mere end 1.200 butikker og flere hundrede restauranter. Derudover indeholder centeret to shopping magasiner. Man finder både et akvarium et stort is-univers og forskellige forlystelser i bygningen. Skal man shop-amok findes der ikke et bedre sted, da The Dubai Mall indeholder butikker fra verdens førende brands.

Spis på restaurant i madhimlen

Med indbyggere fra mere end 200 nationaliteter, kan byen præstere lidt af hvert. I byen finder man restauranter med retter fra hele verden. Spis morgenmad i England, frokost i USA og slut aftenen af i Japan. Byen har små billige restauranter hvor man kan få pizzaer for 30 kr. til high-end restauranter i verdensklasse. Desuden har flere kendte restauranter til huse i Dubai – f.eks. Gordon Ramsay. Priserne varierer meget, men minder ofte om danske priser.

Gå på opdagelse på The Palm

Palm Jumeirah er et menneskeskabt vidunder. Det er en kunstig halvø som er skabt i sand og står langs kysten. På sin rejse er man nødt til at besøge palmen eller bo her på Jumeirah beach. Palmen er flere kilometer stor og indeholder alt fra tunneller, enorme hoteller og parker til private hjem og veje. Vil man opleve centrum af perlen, er man nødt til at bo på Atlantis resort, som pryder centrum af hele konstruktionen. Man kan både sejle om palmen og skydive over den.

Masser af sjov i ørkenen uden for byen

Rejser man til dette vilde område er man også nødt til at opleve ørkenen. Her er det muligt at tage på ørkensafari i firehjulstrækker eller prøve glamping. Camping under luksuriøse omgivelser og med pool. De forstår at udnytte ørkenen. Man kan derfor både få lov til at køre rundt på ATV lignende Quadmotorcykler på egen hånd eller med guide. Det er også muligt at prøve sandboarding. Sneen er blot skiftet ud med sand og så er det bare om at give den gas ned af de store sandbunker i ørkenen. Er du ikke så meget til alt det sand, så kan man opleve ørkenen fra en luftballon.

På egen hånd Udvalgte hoteller Dansk rejsevejleder
Rejs på egen hånd m. vejledning fra Århus Charter
Priser fra: 0 kr

På rejsen til Dubai rejser I på egen hånd. Århus Charter hjælper med at finde den rigtige rejse til jeres behov, og garanterer rådgivning før-, under- og efter rejsen. Hermed rejser I uden rejsevejleder, men til hoteller og med udflugter som er nøje udvalg på forhånd. Det giver jer en større frihed til, at vælge mellem mange af byens muligheder.

Rejs med Århus Charter
5-stjernede resorts Skræddersyet rejse For alle
Skræddersyet rejse på udvalgte luksus resort
Priser fra: 17.700 kr

Voya Travel samarbejder med en håndfuldt udvalgte hoteller i Dubai. Alle hotellerne står indenfor bureauets store krav til en luksuriøs rejse, hvor standarden er i top og kvaliteten er i orden. Find det hotel der bedst passer til jeres behov på hjemmesiden. De hjælper med at skræddersy hele rejsen ud fra jeres ønsker, rejsegruppe og behov.

Rejs med Voya Travel
Charterbureau Lokalt kendskab Personlig service
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel

Dubai tilbyder

Art museum

0

Strand

City

0

Diving

0

Berømte seværdigheder

Madkvalitet

Golf

Market

0

Shopping

Surfing

0

Vandreruter

Snorkling

0

Bungy jump

0

Strandpromenade

0

Eksotiske dyr

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Diskoteker

0

Forlystelsespark

0