fbpx
den dominikanske republik

Den Dominikanske Republik

Rejs til Den Dominikanske Republik

Ønsker man at opleve det “ægte” og autentiske Caribien, så findes denne stemning netop på Den Dominikanske Republik. Her er et tropisk klima året rundt, lange og flotte palmefyldte strande og en stor livsglæde og imødekommenhed fra de lokale. De elsker at høre musik og er ikke bange for at svinge hofterne til den. Om det så er i taxaen, i butikker eller i receptionen.   Den Dominikanske Republik ligger midt i det caribiske hav og deler ø sammen med Haiti. De fleste hoteller rejser går til nord- eller østkysten af øen. Her kan man bo på enorme all-inclusive resorts som ved Punta Cana eller på små mindre og lokale hoteller. Man kan derfor få en rejse til landet, uden at det skal koste en bondegård. Det er billigt at leve på øen og tage på forskellige udflugter.   Inde midt i landet er der frodige bjerge med chokolade- og sukkerrørsplantager. Herudover er der regnskovs beklædte bjerge og flotte vandfald. Rundt på øen er der flere og enorm flotte vandfald. Brug tid på at udforske den frodige og smukke natur, da der venter mange smukke overraskelser. Desuden er et besøg til landets hovedstad Santo Domingo et must. Det er Caribiens ældste by og fyldt med kirker og paladserne fra spanierne.    Vejret året rundt er konstant omkring 27-31 grader og med masser af sol. I vinterperioden er der flest regnfrie dage. Man kan flyve direkte til Punta Cana med et enkelt stop i de centrale lufthavne i Europa.

den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
den dominikanske republik
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Vingård

Gå på opdagelse i den lokale produktion

Landet er kendt for sin produktion af cigarer, chokolade, sukker og hermed og rom. De er fantastiske gode til det og mulighederne for at følge produktionen bliver ikke meget bedre. Her er der mulighed for at plukke sukker i marken, skære kakaoplanter ned eller rulle en cigar.

Lave leveomkostninger

Lev utrolig billigt

Lad os understrege at der findes mange all-inclusive hoteller i landet. Vælger man disse er der ikke de samme muligheder for at opdage de gode priser landet tilbyder.

F.eks. koster offentligt transport under 3 kr. og den typiske startpris i taxaer er 22 kr. Man kan spise og drikke for under 50 kr på restaurant og overnatte på fine hostels for under 100 kr. Vil man have luksus koster et typisk 5-stjernet hotel kun fra 1.100 kr. pr. værelse!

strand

Oplev verdens bedste strande

Hele kysten er fyldt med lange, flotte og fantastiske strande. Her er der bounty hvid sand, krystalblåt hav og svajende palmer. Rundt omkring er der skjulte strande som kun de lokale kender. Her er der fred og ingen hoteller som fylder strandene.

Typisk ligger hotellerne ved de gode strande. Ved Las Galeras ligger vores favorit. Den ligger på østkysten og er endnu ikke blevet overtaget af store resorts.

Rejsetip

Over de sidste år er Den Dominikanske blevet til et forholdsvis fattigt land. Medbring derfor gerne skoleting til børnene. Landet er sikkert at befærde sig i, men få gode råd fra personalet inden i tager på udflugt på egen hånd

Sprog

Spansk

Valuta

[RD$] Dominikansk peso (Brug amerikanske $)

Lufthavn

[SDQ] Las Américas International Airport

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Kun for voksne All inclusive Aktiviteter for alle

Rejsebureauer

Vis mere
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser

Øens smukke kyst og udflugter

Man kan vælge at besøge øen kort på krydstogt, men her opdager du ikke charmen og det smukke ved landet. Langs kysten ændrer stemningen og naturen sig løbende. En fællesnævner er dog, at stranden er bounty hvid. palmerne er store og svajende og havet er krystalblåt og altid med en perfekt badetemperatur. 

 

Alt efter hvor man befinder sig på kysten, er livet meget forskelligt. Ved både Punta Cana og Costa Dorada ligger enorme all-inclusive hoteller. Her passer hotellerne selv på strandene og har private liggestole. Ved Cabarete og Las Terrenas er det mere nede på jorden. Her lever man billigere og inde i byerne. I disse byer er der både barer fyldt med caribiske rytmer, restauranter og mulighed for at gå rundt og shoppe i gaderne. 

 

Vil man ud på forskellige udflugter er der mange af disse. Her har vi listet en række af dem op.

Ridning på hesteryg – I bjergene kan man prøve at ride på heste i den smukke natur. Der findes mange forskellige ture. Rid derfor en hel dag eller blot en halv time.

Jeepsafari – Kør rundt og oplev øen på safaritur. Se lokale skoler, skjulte strande, plantager og meget mere. På nogle af turene bliver der serveret kolde forfriskninger i form af øl og lokale drikke.

Katamarantur med snorkling – Brug en halv dag på Katamaran. Her snorkler man rundt ved korallerne og har mulighed for at snorkle med nursesharks og rokker. Under turerne er der god stemning med musik, bevægende hofter og kolde drinks.

Chokolade- og cigarproduktion – Se og prøv selv at producere en cigar eller chokolade. Den Dominikanske Republik er kendte for sin chokolade, cigar og romproduktion. 

Santo Domingo – landets hovedstad

Santo Domingo er Caribiens ældste by og er dybt præget af spanierne. Den koloniale bydel i Santo Domingo er autentisk med flotte gamle huse, kirker og forskellige museer. 

 

Byen har i alt 3 millioner indbyggere og det betyder meget trafik, larm og desværre også rod. Det er sjovt at opleve kaoset som turist, da man hurtigt bliver imponeret over færdighederne i trafikken. Er man sand købmand bør man opleve markedet Mercado Model. Her finder man en alverdens ting, souvenirs og ting man måske i virkeligheden ikke har brug for. Nogle ting er af høj kvalitet og andet er det rene skrammet. Det er sjovt at opleve markedet og prutte om priserne på markedet. Vi anbefaler klart at man på markedet eller andre steder købe lokalproducerede råvare. Her er der tale om kaffe, rom og kakao som er i verdensklasse kvalitet.

 

Santo Domingo er en sjov og flot by at opleve. Man skal blot bruge en enkelt eller to dage i byen, da det er sjovere at opleve øen som helhed. Det er kun dele af byen, der står smukt og skarpt, men disse er også fantastiske. Flere sammenligner Santo Domingo med Havana på Cuba og flere film om Havana er faktisk lavet i Santo Domingo.

Den Dominikanske Republik – derfor skal rejsen gå hertil

Man skal opleve den caribiske stemning. Om det er på Den Dominikanske Republik eller på nogle af de andre øer skal være på til dig! Men vi mener, at den ægte stemning med smukke strande og krystalblåt have, glade ansigter og masse af rytmer er original her. At møde de lokale, sælgerne, tjenerne osv er oplevelser man ikke glemmer. De har charmen og åbenheden overfor andre, som vi kunne lære noget af i Danmark.

 

Det er fantastiske både at bo på de billige og mindre lokale hoteller. Spise på små gaderestauranter og mingle med de lokale. Men ligeså fantastisk er det, blot at slappe af på de store resorts. Servicen, madkvaliteten og de store udvalg af udflugter, aktiviteter og underholdning er et stort plus. Her er noget for alle, samtidig med at man kan slappe af under solens varme. En lille konstant brise gør, at temperaturerne aldrig bliver for ekstreme.

 

Det er nemt at komme til landet, da der går fly direkte fra de store lufthavne i Europa. At komme rundt på øen er forholdsvis nemt. Der går taxaer fra lufthavnen, og hotellerne har ofte egne transfere eller gode anbefalinger til lokale chauffører. Vi er helt vilde med øen på grund af de mange muligheder og selvfølgelig de lave leveomkostninger. F.eks. 3-stjernet hoteller for under 300 kr pr. værelse. Og endnu bedre er det at købe lokal rom til lokale priser. 

Kun for voksne All inclusive Aktiviteter for alle
Oplev luksuriøst resort ved stranden frie aktiviteter og 12 all inclusive restauranter
Priser fra: 0 kr

Barceló Bávaro Beach Resort er et sted kun for voksne. Det er et sandt paradis med alle de aktiviteter du drømmer om. Mange pools, vandaktiviteter, golfbane, casino osv. Hotellet ligger på Bavaro Beach, som er en af verdens bedste strande. Her venter en ferie med afslapning og selvforkælelse i caribiske rammer og et sted med 12 all-inclusive restauranter. Voya Travel sørger for hele rejsen og skræddersyer den efter jeres behov.

Rejs med Voya Travel
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel

Den Dominikanske Republik tilbyder

Mountain

0

Bicycle

0

Art museum

0

Strande

Dykning

Golf

0

Lave leveomkostninger

Surfing

0

Tecking

0
0

Snorkling

Zipline

0

River rafting

0

Eksotiske dyr

0

Jungle

0

Vandfald

Min. 15℃ året rundt

0

Nationalparker

Koralrev

0