fbpx
De kanariske øer

De kanariske øer Spanien

Oplev De Kanariske Øer Spanien

De kanariske øer består af de fire hovedøer Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria og Lanzarote. Det er en lille klynge af øer som ligger ud for Afrikas vestkyst. De kanariske øer Spanien er spanske og har mere end 250 km kyst med strand. Øerne får hvert år besøg af mere end 9 millioner turister og det er der god grund til. Øerne har utrolig meget at byde på udover lange og flotte strande, bl.a. fire nationalparker, over 140 beskyttede naturområder, både natur der minder om ørken, bjerge/klipper, en af verdens største vandland og generelt rigtig mange forskellige muligheder for turister - bl.a. et hav af sports- og familiehoteller. De beskyttede bjergområder på øerne betyder, at du på længere vandreture kan have Den-første-mand-på-månen følelsen, da naturen er godt beskyttet.Der er masser af dyreliv på de kanariske øer, da området er berømt for at man bl.a. kan se hvaler, hundredevis af smukke fuglearter og herudover kan man se chimpanser, jaguar og pingviner. På de kanariske øer Spanien er der mange forskellige aktiviteter – nærmest alt kan lade sig gøre her. Der findes alt fra vandsport som surf og dykning til vandreture, cykelruter (både MTB og race) og en masse baner til et spil golf på enten klitter, nær ved havet eller ved foden af en vulkan. Øen byder på en masse sommer og solen ses dagligt. Derfor kan øerne virke tørre, men til gengæld er der godt vejr året rundt. Søger i en aktiv ferie er De kanariske øer den perfekte destination. De kanariske øer får flere og flere sportshoteller med all-inclusive. Man se derfor mange sportentusiaster træne på øerne - det kan være alt fra Iron-man og cykling til styrketræning og svømning.

De kanariske øer
De kanariske øer
De kanariske øer Spanien
De kanariske øer Spanien
De kanariske øer Spanien
De kanariske øer Spanien
De kanariske øer Spanien
De kanariske øer Spanien
De kanariske øer Spanien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Forlystelser

Europas bedste vandland på Tenerife

Siam park på Tenerife er en af de mest spektakulære forlystelsesparker i hele Europa og kåret som verdens bedste vandland for 6. år i streg.

Her er et hav af forskellige muligheder. Alt fra adrenalinsparkende vilde rutchebaner til strømme og små hyggelige rutchebaner for selv de mindste i familien. Det er altså et vandland man skal besøge hvis man er på Tenerife, da der her er garanti for en rigtig sjov dag for hele familien.

cykelture

Hold dig aktiv på ferien

Er du vild med at dyrke sport og bare ikke kan slippe den på ferien, så er de kanariske øer et rigtig godt udgangspunkt for din ferie. Her er der rig mulighed for at dyrke al slags sport, dog er de mest populære sportsgrene under thriatlon – løb, svømning og landevejscykling/MTB. Her er også rigtig god mulighed for vandaktiviteter både i form af dykning og surfing.

På øerne er der rigtig mange sportshoteller med fitnesscenter, atletik og svømmingpool. Hotellerne tilbyder træning og instruktion, hvis du har mod på nye udfordringer.

Vandreture

Ud og se – smuk natur og vilde dyr.

De kanariske øer Spanien er en del af makronesien. Her er god mulighed for at se hvaler og andre store fisk i havene. På land er der flere nationalparker med et utrolig rigt dyreliv. Det er derfor nogle øer, som er utrolig interessante for naturelskere, da her er et hav af vilde fugle og landdyr.

Grundet de store fredede naturreservater kan man opleve noget barsk og øde natur, da det meste minder om stenørken. Det nemmeste er at leje en bil, for at komme ud til vandrestierne.

Rejsetip

Besøg La Gomera som er den næst mindste ø. Her er der golfbaner i verdensklasse, dramatisk natur i form af frodige klippefremspring, bjerge og bjergdale. Øen er samtidig kendt for at have mindre turisme end hovedøerne.

Sprog

Spansk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[LPA] Gran Canaria Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Nationalpark Bjerge Vinsmagning
Vandland Familie Adrenalin
Delfiner Bådtur Grindehvaler
Storby Kultur Strand
Bådtur Nationalpark plantager
Ubåd Fisk Dykning
Delfiner Bådtur Grindehvaler

Rejsebureauer

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Charterbureau Lokalt kendskab Personlig service
Middelhavseksperter Familievenligt Klimaneutral
Autentiske oplevelser Charterrejser Direkte flyvninger
Charterrejser Kvalitetstid
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser

De kanariske øer Spanien – Rejs til Fuerteventura

Fuerteventura er De kanariske øers anden største ø. Her kan an se frem til et familievenligt område, med rigtig fine hoteller og restauranter med gode priser. Fuerteventura byder på kilometerlange strande, som alle vandhunde vil elske. Har du brug for en afslappende ferie med familien, så er Fuerteventura det rigtige valg. Her er der færre turister end på Gran Canaria og Tenerife, dermed er tempoet lidt lavere og ferien kan nydes sammen.

På Fuerteventura er der rigtig meget natur og områder, der stadig er uberørte af turismen. Du kan altså komme rundt og se mange ting, som andre endnu ikke har set, da de fleste turister holder sig i de turistede områder. Vi anbefaler at leje en bil, da i hermed kan komme ud og opleve noget mere på øen og nogle af de skjulte perler. F.eks. kan i besøge Ajuy grotterne, se nogle af de skjulte strande rundt omkring, besøge nogle af naturparkerne eller tage på sejlture. Mulighederne er mange på øen, vi er dog sikre på at du får en uforglemmelig og varierende ferie med action og afslapning.

Rejs til Gran Canaria

Rigtig mange danskere rejser hvert år til den mest populære ø, Gran Canaria. Det er ikke svært at forstå, da man har alverdens muligheder på øen. Udover de fine strande og lækre familievenlige hoteller, så byder øen også på shopping, vandaktiviteter, markeder, restauranter, golfbaner, et fedt natteliv og meget meget mere. Gran Canaria er bestemt en ø for alle, men ønsker man lidt ro og ikke for mange turister, så skal man vælge Fuerteventura. I øens storby Las Palmas er her rig mulighed for at købe nyt med hjem da her er masser af shoppemuligheder, vil man hellere spille golf kan det gøres i Costa Melonaras. Oplev en utrolig lækker ø, med flot natur og rigtig mange muligheder. Lejer man en bil og kører en på øen, kommer man rundt i nogle flotte bjerge, så byder på ekstrem flot natur og små smukke byer.

Rejs til Tenerife

Tenerife er en utrolig smuk ø og ligesom de to andre fyldt med strande og sand. Her kan man bl.a. bade i saltvandsbassiner. Alle tre øer, men også Tenerife tilbyder en masse nationalparker, med natur som aldrig har set skyggen af turister. Vi vil anbefale at leje en bil, så det er nemmere at komme rundt på øen. Generelt er det meget forskellige naturforhold man kan opleve på øerne, derfor er det sjovt at kunne køre lidt rundt. Øen er både for de små og store, da der er masser af forskellige aktiviteter på Tenerife. Her kan man sagtens få en rigtig god omgang golf, med havudsigt. Men man kan også dykke, surfe og generelt være aktiv ved stranden. En rejse til Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura og generelt de kanariske øer Spanien er for alle. Vi vil dog specielt anbefale familier eller grupperejsende at tage hertil. Både fordi der er noget for alle, men også fordi der er plads til man kan være sammen og hygge sig på de fine hoteller.

Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Find billige hoteller på Tenerife med fly fra Danmark
Priser fra: 3.225 kr

Find billige pakkerejser med fly + hotel fra Danske- eller nærliggende lufthavne. På Tenerife finder man hoteller langs de smukke og hvide strande i byen. Der er hoteller i forskellige prisklasser og med forskelligt serviceniveau.

Rejs med TripX
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Find billige hoteller på Lanzarote med fly fra Danmark
Priser fra: 3.725 kr

Find billige pakkerejser med fly + hotel fra Danske- eller nærliggende lufthavne. På Lanzarote finder man hoteller langs de smukke og hvide strande i byen. Der er hoteller i forskellige prisklasser og med forskelligt serviceniveau.

Rejs med TripX
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Find billige hoteller på Gran Canaria med fly fra Danmark
Priser fra: 3.195 kr

Find billige pakkerejser med fly + hotel fra Danske- eller nærliggende lufthavne. På Gran Canaria  finder man hoteller langs de smukke og hvide strande i byen. Der er hoteller i forskellige prisklasser og med forskelligt serviceniveau.

Rejs med TripX
Nationalpark Bjerge Vinsmagning
Udforsk Tenerifes smukke natur med guide
Priser fra: 165 kr

Dette er en skræddersyet tur med rejseleder som viser jeg Tenerifes smukke nationalparker. Turen starter med, at man kører op til 2.000 meters højde i Teides nationalpark. Her er der stop ved stenformationerne Roque Cinchaco i de vilde højder. Turen fortsætter rundt i nationalparken hvor naturformationerne ligner månelandskab. På turen kommer man forbi El Drago, som er verdens ældste drageblodstræ. På turen er der stop i Puerto de la Cruz.

Rejs med Primo Tours
Vandland Familie Adrenalin
Siam Park - Vandland
Priser fra: 195 kr

Besøg et af verdens sjoveste vandland på Tenerife. Siam Park er fyld med forsekellige og vilde vandrutsjebaner samt sjove forlystelser. Parken er bygget som et tropisk paradis og afspejler Thailand, som i gamle dage hed Siam. Brug en sjov dag med familien eller vennerne og få en masse adrenalin og sjove plask i dette enorme og fede vandland.

Rejs med Århus Charter
Delfiner Bådtur Grindehvaler
Bådtur med hvaler og delfiner
Priser fra: 165 kr

På Tenerife er man så heldig at man kan opleve grindehvaler og delfiner i sine naturlige omgivelser. På turen sidder man blot og nyder det friske vejr og vinden i håret, mens man sejler afsted. Bådene er udstyret med glasbunde, som hjælper jer med at spotte de smukke dyr. På turen er der både frokost inkluderet og badestop undervejs.

Rejs med Primo Tours
Storby Kultur Strand
Guidet rundtur I Las Palmas
Priser fra: 0 kr

Oplev hovedbyen på De Kanariske øer. turen starter i den sydlige del og slutter i den nordlige del ved kysten. I starten oplever man den gamle bydel Vegueta, ser Columbus’ hus og katedralerne i byen. Der er i dette område desuden rig mulighed for shopping. I byen kommer man forbi den botaniske have Jadín Botánico og nyde de smukke planter. Til sidst stopper i ved den 4 km. lange storebystrand i nord, hvor der er rig mulighed for at slappe af.

Rejs med SunCharter
Bådtur Nationalpark plantager
Udflugt til La Gomera
Priser fra: 0 kr

Brug en dag på bådudflugt til De kanariske Øers tredjemindste ø. På hele turen er der rejseleder med, som vil gerne jer rundt på øen. La Gomera har en fantastisk natur, oplev bl.a. Garajonay national park. Oppe i bjergene får i lov til at se de specielle aloe vera plantager. Videre på turen kommer i hen til øens største bananplantage. Her nyder man frokosten og får et indblik i, det gamle og nærmest uddøde fløjtesprog.

Rejs med Århus Charter
Ubåd Fisk Dykning
Oplev vandet på ubådstur
Priser fra: 240 kr

Dette er en sjov og anderledes oplevelse. Man kommer ombord på ubåden Sub Fun Cinco som får jer ned i 30 meters dybde. Herfra oplever man det dykkere ser til hverdag, men uden et certifikat, en våddragt og vådtøj på. Turen varer en time og her oplever man områdets smukke dyr. Oplev alt fra de mange farverige fisk og og piratfisk til blæksprutter og rokker.

Rejs med Primo Tours
Delfiner Bådtur Grindehvaler
Delfin og hvalsafari bådtur
Priser fra: 275 kr

På Tenerife er man så heldig at man kan opleve grindehvaler og delfiner i sine naturlige omgivelser. På turen sidder man blot og nyder det friske vejr og vinden i håret, mens man sejler afsted. Bådene er udstyret med glasbunde, som hjælper jer med at spotte de smukke dyr. På turen er der både frokost inkluderet og badestop undervejs.

Rejs med Århus Charter
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
TripX

TripX er et nyt og moderne selskab som giver prisgaranti! De leverer billige pakkerejser med fly + hotel. Det er udvalgte hoteller og de viser altid priserne med de billigste flybilletter først. TripX springer flere led over og leverer dermed markedets billigste priser på udvalgte hoteller.

Rejs med TripX
Charterbureau Lokalt kendskab Personlig service
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter
Middelhavseksperter Familievenligt Klimaneutral
Sunweb

En af Danmarks mest populære rejsebureauer med mere end 150.000 rejsende gæster i 2019. Tilbyder rejser til solskinsdestinationer ved Middelhavet og skiferier i alperne. Sunweb sørger for din sikkerhed og tryghed. Med mere end 25 års erfaring har de en økonomisk ballast og stor kendskaber til deres rejsedestinationer. Sunweb sørger for at skabe uforglemmelige oplevelser for hele familien og alle deres rejsende. Derudover klimakompenserer Sunweb rejserne for egen regning.

Rejs med Sunweb
Autentiske oplevelser Charterrejser Direkte flyvninger
Primo Tours

Primo Tours tilbyder mange forskellige rejseformer. Find alt fra afslappende charterdestinationer til storbyferier eller store naturoplevelser. Bureauet tilbyder flere forskellige rejseformer og kan derfor hjælpe med din planlægning af rejsen. Find alt fra rejser med all-inclusive og guider til rejs på egen hånd rejser. Det vigtigste for dem er dog at give jer den personlige service og en uforglemmelig rejseoplevelse.

Rejs med Primo Tours
Charterrejser Kvalitetstid
SunCharter

SunCharter er eksperter i charterrejser i Europa. Hver enkelt destination er nøje udvalgt, med fokus på afslapning, familie- og kvalitetstid samt dejlige omgivelser. SunCharter er i personlig kontakt med fly og hotellerne samt står altid klar med danske rejseledere.

Rejs med SunCharter
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser
Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har den gode rejseoplevelse i centrum. På deres rejser har man altid en dansktalende rejseleder med, som sørger for at du får den fulde oplevelse på din rejse. Selskabet er 100% danskejet og har mere end 25 års erfaring indenfor rejser i Europa. For Kulturrejser Europa er det gode selskab og den rigtige rejse for dig det vigtigste. Derfor har de samarbejde med lokale som garanterer den fulde oplevelse.

Rejs med Kulturrejser Europa

De Kanariske Øer tilbyder

Natur

Airport

0

Art museum

0

Beach

0

Dykning

Famous sight

0

Golf

Market

0

Party

0

Surfing

Vandreture

Forlystelsesparker

Transport

0

Snorkling

0

Zipline

0

Bungy jump

0

River rafting

0

Vulkaner

0

Strandpromenade

0

Eksotiske dyr

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Inspiration

Charterferie i Spanien

Læs vores guide til den ultimative charterferie i Spanien. Læs med hvis du enten er til afslapning og luksus eller aktiviteter og yde for at nyde metoden.

cykelrejser i naturen

Oplev nye steder og verdenshjørner på cykelrejser

Inspirerende artikel med gode argumenter for, hvorfor du bør kombinere den afslappende rejse med cykelture ud i naturen. Derudover kommer vi med anbefalinger til oplagte destinationer til cykelrejsen

Påskeferie 2021

Ved du ikke hvor ferien skal gå hen i påsken? Lad travelday inspirere dig til en påske under varme himmelstrøg langt væk fra den kolde vinter i Danmark.

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

365 rejser

365 rejser – Guide til gode rejser hele året rundt

Er du træt af kolde af våde Danmark og mere til varme og lækre strande? Så er det her indlæg noget for dig. Vi giver anbefalinger til destinationer, hele året rundt.

Drømmerejsen

Drømmerejsen? Find inspiration til din rejse

Hvad er din drømmerejse? Mange mennesker har mange drømme og derfor kan vi ikke udspensle din drømmerejse. Men læs med og bliv inspireret til din næste rejse

Spanien seværdigheder – De 10 største seværdigheder i Spanien

En rejse til Spanien kan være rigtig svær at planlægge. For det første er det et stort land med 47 […]

billig påskeferie

Billig påskeferie – Find inspiration til din næste påskeferie

Når rejsen skal planlægges i påskeferien, er der rigtig mange muligheder på rejsen. Vi kommer her med eksempler på destinationer, hvor i kommer afsted på en billig påskeferie