fbpx

De kanariske øer Spanien

Oplev De Kanariske Øer Spanien

De kanariske øer består af de fire hovedøer Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria og Lanzarote. Det er en lille klynge af øer som ligger ud for Afrikas vestkyst. De kanariske øer Spanien er spanske og har mere end 250 km kyst med strand. Øerne får hvert år besøg af mere end 9 millioner turister og det er der god grund til. Øerne har utrolig meget at byde på udover lange og flotte strande, bl.a. fire nationalparker, over 140 beskyttede naturområder, både natur der minder om ørken, bjerge/klipper, en af verdens største vandland og generelt rigtig mange forskellige muligheder for turister - bl.a. et hav af sports- og familiehoteller. De beskyttede bjergområder på øerne betyder, at du på længere vandreture kan have Den-første-mand-på-månen følelsen, da naturen er godt beskyttet.Der er masser af dyreliv på de kanariske øer, da området er berømt for at man bl.a. kan se hvaler, hundredevis af smukke fuglearter og herudover kan man se chimpanser, jaguar og pingviner. På de kanariske øer Spanien er der mange forskellige aktiviteter – nærmest alt kan lade sig gøre her. Der findes alt fra vandsport som surf og dykning til vandreture, cykelruter (både MTB og race) og en masse baner til et spil golf på enten klitter, nær ved havet eller ved foden af en vulkan. Øen byder på en masse sommer og solen ses dagligt. Derfor kan øerne virke tørre, men til gengæld er der godt vejr året rundt. Søger i en aktiv ferie er De kanariske øer den perfekte destination. De kanariske øer får flere og flere sportshoteller med all-inclusive. Man se derfor mange sportentusiaster træne på øerne - det kan være alt fra Iron-man og cykling til styrketræning og svømning.

  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Forlystelser

Europas bedste vandland på Tenerife

Siam park på Tenerife er en af de mest spektakulære forlystelsesparker i hele Europa og kåret som verdens bedste vandland for 6. år i streg.

Her er et hav af forskellige muligheder. Alt fra adrenalinsparkende vilde rutchebaner til strømme og små hyggelige rutchebaner for selv de mindste i familien. Det er altså et vandland man skal besøge hvis man er på Tenerife, da der her er garanti for en rigtig sjov dag for hele familien.

cykelture

Hold dig aktiv på ferien

Er du vild med at dyrke sport og bare ikke kan slippe den på ferien, så er de kanariske øer et rigtig godt udgangspunkt for din ferie. Her er der rig mulighed for at dyrke al slags sport, dog er de mest populære sportsgrene under thriatlon – løb, svømning og landevejscykling/MTB. Her er også rigtig god mulighed for vandaktiviteter både i form af dykning og surfing.

På øerne er der rigtig mange sportshoteller med fitnesscenter, atletik og svømmingpool. Hotellerne tilbyder træning og instruktion, hvis du har mod på nye udfordringer.

Vandreture

Ud og se – smuk natur og vilde dyr.

De kanariske øer Spanien er en del af makronesien. Her er god mulighed for at se hvaler og andre store fisk i havene. På land er der flere nationalparker med et utrolig rigt dyreliv. Det er derfor nogle øer, som er utrolig interessante for naturelskere, da her er et hav af vilde fugle og landdyr.

Grundet de store fredede naturreservater kan man opleve noget barsk og øde natur, da det meste minder om stenørken. Det nemmeste er at leje en bil, for at komme ud til vandrestierne.

Rejsetip

Besøg La Gomera som er den næst mindste ø. Her er der golfbaner i verdensklasse, dramatisk natur i form af frodige klippefremspring, bjerge og bjergdale. Øen er samtidig kendt for at have mindre turisme end hovedøerne.

Sprog

Spansk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[LPA] Gran Canaria Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

De kanariske øer Spanien – Rejs til Fuerteventura

Fuerteventura er De kanariske øers anden største ø. Her kan an se frem til et familievenligt område, med rigtig fine hoteller og restauranter med gode priser. Fuerteventura byder på kilometerlange strande, som alle vandhunde vil elske. Har du brug for en afslappende ferie med familien, så er Fuerteventura det rigtige valg. Her er der færre turister end på Gran Canaria og Tenerife, dermed er tempoet lidt lavere og ferien kan nydes sammen.

På Fuerteventura er der rigtig meget natur og områder, der stadig er uberørte af turismen. Du kan altså komme rundt og se mange ting, som andre endnu ikke har set, da de fleste turister holder sig i de turistede områder. Vi anbefaler at leje en bil, da i hermed kan komme ud og opleve noget mere på øen og nogle af de skjulte perler. F.eks. kan i besøge Ajuy grotterne, se nogle af de skjulte strande rundt omkring, besøge nogle af naturparkerne eller tage på sejlture. Mulighederne er mange på øen, vi er dog sikre på at du får en uforglemmelig og varierende ferie med action og afslapning.

Rejs til Gran Canaria

Rigtig mange danskere rejser hvert år til den mest populære ø, Gran Canaria. Det er ikke svært at forstå, da man har alverdens muligheder på øen. Udover de fine strande og lækre familievenlige hoteller, så byder øen også på shopping, vandaktiviteter, markeder, restauranter, golfbaner, et fedt natteliv og meget meget mere. Gran Canaria er bestemt en ø for alle, men ønsker man lidt ro og ikke for mange turister, så skal man vælge Fuerteventura. I øens storby Las Palmas er her rig mulighed for at købe nyt med hjem da her er masser af shoppemuligheder, vil man hellere spille golf kan det gøres i Costa Melonaras. Oplev en utrolig lækker ø, med flot natur og rigtig mange muligheder. Lejer man en bil og kører en på øen, kommer man rundt i nogle flotte bjerge, så byder på ekstrem flot natur og små smukke byer.

Rejs til Tenerife

Tenerife er en utrolig smuk ø og ligesom de to andre fyldt med strande og sand. Her kan man bl.a. bade i saltvandsbassiner. Alle tre øer, men også Tenerife tilbyder en masse nationalparker, med natur som aldrig har set skyggen af turister. Vi vil anbefale at leje en bil, så det er nemmere at komme rundt på øen. Generelt er det meget forskellige naturforhold man kan opleve på øerne, derfor er det sjovt at kunne køre lidt rundt. Øen er både for de små og store, da der er masser af forskellige aktiviteter på Tenerife. Her kan man sagtens få en rigtig god omgang golf, med havudsigt. Men man kan også dykke, surfe og generelt være aktiv ved stranden. En rejse til Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura og generelt de kanariske øer Spanien er for alle. Vi vil dog specielt anbefale familier eller grupperejsende at tage hertil. Både fordi der er noget for alle, men også fordi der er plads til man kan være sammen og hygge sig på de fine hoteller.

De Kanariske Øer tilbyder

Natur

Airport

0

Art museum

0

Beach

0

Dykning

Famous sight

0

Golf

Market

0

Party

0

Surfing

Vandreture

Forlystelsesparker

Transport

0

Inspiration

Charterferie i Spanien

Læs vores guide til den ultimative charterferie i Spanien. Læs med hvis du enten er til afslapning og luksus eller aktiviteter og yde for at nyde metoden.

Påskeferie 2020

Ved du ikke hvor ferien skal gå hen i påsken? Lad travelday inspirere dig til en påske under varme himmelstrøg langt væk fra den kolde vinter i Danmark.

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

365 rejser

365 rejser – året rundt

Er du træt af kolde af våde Danmark og mere til varme og lækre strande? Så er det her indlæg noget for dig. Vi giver anbefalinger til destinationer, hele året rundt.