fbpx
costa blanca Spanien

Costa Blanca Spanien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Costa Blanca Alicante Spanien

Er I vilde med golf, dejlige sandstrande, god middelhavsk mad og historie - så er en ferie hertil bestemt en mulig for dig. Byen og området byder på en masse natur og afslapning hvor strandlivet kan kombineres med den flotte natur der omringer byen.Desuden er Costa Blanca en del af storbyen Alicante med 350.000 indbyggere. Her er derfor rigtig gode muligheder for shopping, fester, udflugter på museer og en masse lokal historie og arkitektur. I byen og området er der en god middelhavsk stemning, som får en til at nyde sin ferie og sommer her. Sammen med strandlivet får man altså den optimale ferie her, hvor der er noget for alle i rejsegruppen eller familien. Er man til action, kan det anbefales at rejse hertil. I områder kan man udfordre sig selv, i områdets mange actionparker og vandland for hele familien. I området er der rigtig mange restauranter med lokal fisk fra havnen, men også klassiske spanske og internationale retter. Langs strandpromenaden findes der lækre barer hvor en kold Sangria kan nydes efter en varm dag på stranden. Tager man lidt udenfor området er der mange muligheder for at opleve området på en anderledes måde. Det er populært at tage på kajaktur langs kysten, hvor man sejler blandt klippeformationer og små grotter. Dette kan bl.a. opleves ved Calp og Denia.  

costa blanca Spanien
costa blanca Spanien
costa blanca Spanien
costa blanca Spanien
costa blanca Spanien
costa blanca Spanien
costa blanca Spanien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Golf

Kombiner golf- og strandferie

Det fantastiske og milde klima giver mulighed for, at spille golf hele året. Golfbanerne ligger både i centrum, men endnu flere udenfor byen. Vi anbefaler at bo på Hotel Alicante Golf, hvis hovedformålet for ferien er at spille meget golf og afslapning ved stranden. Her ligger golfbanen i centrum og blot få hundrede meter fra kysten.

Lej gerne en bil og køre ud i Alicante Spanien området, for at prøve flere baner. Vi anbefaler et besøg til La Romero Golfclub, få timer fra centrum af Costa Blanca.

Strand

hold ferie på Spaniens bedste strand

Elsker du afslapning, skummende bølger, legende børn og sandslotte samt en masse sol? Så er Costa Blanca lige noget for dig. Her er kysten, stranden og havet fyldt med det hele langs den lange kyst som er fyldt med store og hvide strande.

Playa de San Jose er Spaniens bedste strand tæt ved Costa Blanca og kun 10 km fra Alicante Spanien centrum. Stranden her er 7 km lang med fantastisk smukt og hvidt sand. På stranden er der masser af plads til både aktiviteter på stranden, men også leg for børn. Det bedste er dog, at der langs stranden er fyldt med restauranter og barer til om eftermiddagen og aftenen.

Storby

Bo tæt ved storbyen Alicante

En af Europas største middelalder fæstninger, Santa Barbara skyder op fra Alicante. Her er der udsigt udover hele byen og den 500 meter lange gågade som er bygget af 6,5 mio. blå, røde og hvide mosaiksten. Fæstningen har alt fra fangekælder og vagtkælder til skydetårn, voldgrav og kanoner.

Går man ind i byen og væk fra hovedgaden og strandpromenaden kommer man hurtigt ind i det gamle og charmerende Alicante, El Casco.. Her er det små snævre gader med fortovscaféer og luksuriøse butikker og imponerende markeder. Inden kl. 14 handles der en masse lokale råvare på markederne.

 

Rejsetip

Ta gerne actionprægede børn med til området. Her er et hav af actionparker, vandland, Zoo's og naturområder man kan bade i. Undersøg f.eks. Terra Mítica forlystelsespark og Aqua Natura Vandland.

Sprog

Spansk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[ALC] Alicante lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Costa Blanca Spanien – rigtig afslappende ferie

Costa Blanca ved Alicante Spanien er simpelthen området og byen som tilbyder noget til alle! Der er rigtig meget at opleve i området, så vi vil helt klart anbefale at man lejer en bil for den optimale ferie. Turister som kommer til området, kommer altid tilbage fordi de aldrig keder sig her. Udover alle de aktive muligheder, storbyen og kulturen så er her en helt fantastisk stemning og natur som man altid længes tilbage efter. Langs kysten kan man tage på kajaktur, hvor der er mulighed for at udforske grotter og den smukke natur. Inde i landet er der en flot natur med vandrestier og flotte udsigtspunkter samt hyggelige små byer.

Costa Blanca tilbyder alt fra afslapning på lækre strande, høj sol og surf til shopping, golf og smuk natur da området er omkranset af bjerge. Byen er også kendt som Spaniens hvide kyst med de lange og smukke strande. Der findes både sand og stenstrande i området, har man dog mod på at køre lidt uden for byen, ligger Spaniens bedste strand, Playa de San Juan. Herudover anbefaler vi at besøge naturparken Les Fonts de l’Algar Nature Reserve. Her er der smukke vandfald og naturlige pools som man kan bade i.

Alicante Spanien – hyggelig storeby

Alicante er by som man kan rejse til hele året rundt grundet middehavsklimaet. I april er der 20 grader og derfor perfekte muligheder for golf. Mange golfspillere rejser hertil, når banerne i Danmark stadig er lukkede. Byen ligger i en bugt omringet af bjerge, det betyder at her ikke er særlig meget regn. Skyerne stopper ved bjergene og du kan derfor nyde badevandet indtil oktober hvor det stadig er varmt. Er du mere til shopping, hvor din familie er til charterferie, så anbefal Costa Blanca Alicante Spanien til dem. Byen er kendt for rigtig god shopping og mange muligheder. Nede ved havnen ligger shoppingcenteret Panoramis som har navnet grundet udsigten udover havet og havnen.

Alicante Spanien er kendt for sin handel med lædevare. Man finder et stort udvalg af bælter, punge og tasker til rigtig gode priser her. Langs gågaderne finder man både varehuse og små butikker som sælger meget læder, til meget lavere priser end herhjemme. Bliver shopping og strand lidt for meget, er det bare afsted til en af golfbanerne. I området findes nogle af Spaniens bedste golfbaner, hvor green-fee priserne er acceptable og solcreme er et must i marts måned.

Derfor skal du rejse hertil

Den gode kombination med nogle af Spaniens bedste strande ved solkysten og storbyliv er svar nok. Hertil er der en fantastisk natur med vandfald, nationalparker og muligheder for at sejle kajak langs kysten og grotterne. Desuden er strandpromenaden fyldt med gode restauranter og hyggelige barer. Det siges at der findes mere end 1.00 forskellige risretter i byen. Besøg derfor et Arrocerí som er restauranter der har specialiseret sig i risretter og Paella retter. Paella består typisk af pølse, kylling eller forskellige friske skaldyr. Det er en klassisk spansk ret, som man ikke må gå udenom et besøg til Spanien eller Costa Blanca Alicante.

De mange muligheder hvor man kan kombinere storbyliv, strand, flot natur og den spanske stemning minder meget om Barcelona. Dog har byen her en anden charme og atmosfære som ligger mere op til afslapning og charterferie. En rejse hertil tager omkring 3 timer med fly. Det er derfor en perfekt afstikker hvis man har en eller to ugers ferie, hvor man gerne vil have varmen, sydkystens stemning men en kort rejsetur.

Costa Blanca er mest kendt for.

Cykelture

Airport

0

Strande

City

0

Food quality

0

Golf

Low cost flight

0

Party

0

Shopping

Surfing

Theme park

0

Transport

0

Vinoplevelser

Snorkling

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Inspiration

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt