fbpx
Budva montenegro

Budva Montenegro

Budva Montenegro rejseoplevelser

Kroatien er blevet en utrolig populær feriedestination for danskerne og andre europæere. Nabolandet Montenegro står i skyggen af dette og det er en kæmpe fejl! Den 35 km lange Budva Riviera består af en masse strandbyer, som er skræddersyet til turister med fantastiske strande, krystalblåt hav og ikke mindst en hel fantastisk natur. Hovedbyen Budva ligger ved en stejl klippekyst, med strande på hver side. Budva Montenegro er en af de ældste byer ved Adriaterhavet, mere end 3.500 år gammel. Her er derfor i området en masse fantastisk historie, borge og bygninger som er et besøg værd. Det kan man opleve i de nærliggende byer som Stari Grad, eller på det lokale museum. Udover en masse historie, så tilbyder byen også en masse nye restauranter, gadecaféer, shopping og et godt natteliv. Budva er en lidt speciel by som de færreste danskere kender. Den er ualmindelig smuk, man kan bo og leve utrolig billigt samt naturen er fantastisk. Vil du prøve noget, uden at alle andre kan komme med anbefalinger til overnatninger, aktiviteter og seværdigheder? - Værsgo, rejs til Budva. Vi garanterer en rigtig god ferie, hvor i kan opleve det autentiske Montenegro som de færreste danskere kender.

Budva montenegro
Budva montenegro
Budva montenegro
Budva montenegro
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Forlystelser

Aquapark Budva

Lidt udenfor Budva Montenegro findes et super sjovt vandland. I badelandet er der mere end 7 vilde vandrutchebaner som er mere end 600 meter langt! Her er underholdning og sjov for hele familien, men også for unge der vil have en sjov dag.

Pris: 40€ pr. person eller 120€ for 4 personer (2 børn og 2 voksne)

diskoteker

Det ukendte fest paradis

Budva Montengegro er stadig ukendt for de store turistgrupper, men er en by i rivende udvikling. Mellem den smukke natur, rivieraen og den krystalblå hav, findes her et utal af farverige fester.

Flere unge rejser hertil, da her er mange natklubber, barer og rigtig store fester. Rammer man Budva Montenegro på de rigtige tidspunkter, findes der fester på stranden og skumparties.

Vandreture

Vandring i smuk natur

I Budva Montenegro er der mulighed for, at vandre i forskellige omgivelser. Her er både kuperet, frodigt, men også en fantastisk havudsigt til det krystalblå hav.

Vandreruterne er godt markeret og i mange forskellige længder. Man kan gå alt fra 5 km. til man ikke kan holde til mere.

Rejsetip

Lej en bil og kør rundt i landet. Her er store og smukke natur områder og en fantastisk og imødekommende kultur. Montenegro er ca på str. med en ⅓ af Danmark

Sprog

Montenegrinsk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[TGD] Podgurica lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Budva Montenegro aktiv ferie

Er du et naturmenneske, er der masser af muligheder for at opleve den vilde natur her. Der er bjerge rundt om byen, som man kan gå smukke og lange vandreture med havudsigt på. Vil man være mere aktiv, er der rig mulighed for vandaktiviteter på havet langs Budva Riviera, men også under havet i form af dykning. Vil man udfordre sig selv mere endnu, kan man prøve bungy jump eller paragliding. Budva er bedst at besøge i sommerhalvåret fra maj – september. Vi anbefaler alle at rejse hertil, da der er noget for alle. Ud over en masse udflugter, så er der også børnevenlige hoteller til børnefamilierne.

Budva er mest kendt for.

Natur

Airport

0

Strande

Dykning

Lave flypriser

Lave leveomkostninger

Market

0

Natteliv

Vandreture

Theme park

0

Transport

0

Snorkling

0

Zipline

0

Bungy jump

0

Strandpromenade

0

Jungle

0

Vandfald

0