fbpx
barcelona Spanien

Barcelona Spanien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Barcelona Spaniens mange rejsemuligheder

Barcelona er uden tvivl en af de mest populære rejsedestinationer når ferien går til en storby. Byen med den berømte La Sagrada Familia, verdens bedste fodboldhold og den fantastiske strandpromenade er enestående på mange måder. Her findes både gourmetrestauranter i verdensklasse med michelinstjerner, men også mindre og charmerende lokale restauranter med lokale råvare som tapas og rødvin. Byen har mere end 1,6 millioner indbyggere og er Spaniens anden største by efter Madrid. Vi anbefaler at man min. bruger 5 dage da her er fantastiske seværdigheder. Oplev Antoni Gaudis værker smukke arkitektur rundt i byen og hans egen park. Oplev også byens store fodboldstadion Camp Nou, byens fantastiske strandpromenade og et væld af restauranter som skal besøges. Vi anbefaler at man besøger byen og området fra påske til oktober, da vejret her er bedst. I byen er der mest charme og liv i sommerhalvåret og derfor de bedste oplevelser. Det betyder dog, at priserne er en smule højere i denne periode, men vi mener, at det er værd at betale for. Er du til sport findes der både OL-byen fra 1992. Camp Now - FC Barcelonas stadion, Formel 1 bane og en af Europas bedste golfbaner hvor der spilles PGA-tour. I området udenfor Barcenlona er der en fantastisk natur med vulkansk aktivitet. Der er også mulighed for at besøge vinbønder og se på det ægte Catalonien.

barcelona Spanien
barcelona Spanien
barcelona Spanien
barcelona Spanien
barcelona Spanien
barcelona Spanien
barcelona Spanien
barcelona Spanien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Berømte seværdigheder

Hjemby for uvirkelig arkitektur

Hvis du ikke kender kirken La Sagrada Familia, så gør dig selv den tjeneste at Google kirken med det samme. Kirken er tegnet af den lokale arkitekt og kunstner Antoni Gaudi og er over 140 år gammel. Ikke noget specielt for en kirke, der er bare det specielle, at kirken ikke er færdigbygget endnu. Den forventes færdig i 2026. Kirken er noget af det mest imponerende mennesker nogensinde har bygget.

I byen kan man også opleve Park Güell som også er tegnet af Gaudi. Parken har udsigt udover byen og er meget anderledes og speciel fra andre parker. Parken er bygget af mosaikker og består af søjler, fontæner og fascinerende huse.

Her er også et væld af museumer. I byen er der et Picasso museum med mere end 3.500 værker fra ham selv. Vil man gerne nørde lidt, findes CosmoCaixa som er et museum med fokus på fysikken og udvikling.

Forlystelser

Underholdning for sportsinteresserede

Vil du gerne se lidt andet end imponerende kirker, katedraler og parker er det heldigvis en by med mange muligheder.

Start dagen ud med, at tage Gondolen op på toppen af bjerget i kanten af centrum fra havnen. Heroppe ligger der både svømme-, baseball- og fodboldstadion. På traveturen kan I med lidt vilje gå til FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Camp Nou er et fodboldstadion med plads til 100.000 tilskuere.

Er du fartvild anbefales en tur til destinationen i maj-måned. Her køres der Formel 1 lidt udenfor byen på Circuit de Barcelona-Catalunya.

gourmet restaurant

Noget af verdens bedste mad findes her

spansk madkultur ER tapas. I byenkan man både få det på gourmetrestauranter men også som takeaway. Flere stjernekokke er samlet i byen, for at servere verdens bedste tapas – bl.a. på restauranten Tapac24.

Køkkenet i Barcelona Spanien er meget varierende. Her kan man både få frisk fisk fra middelhavet, små fine dine retter, lækre steaks, men også delikat brød. Hvis du har tænkt dig at besøge destinationen, så research på de forskellige restauranter. Her findes også restauranter som lever af turisters uvidenhed med store skilte i de trafikkerede gader.

Derfor undersøg hvad du vil have og ikke husk at slutte måltidet af med Sangria. Selv anbefaler vi Bar Lobo på La Rambla hvis du er vild med sangria.

Rejsetip

kl. 21 hver aften er der et enestående og fantastisk show ved Place Espanya. Showet er gratis og udgangspunktet er det store springvand. Her vil der komme lysshow, musik og en masse farver som med garanti fortryller dig.

Sprog

Catalansk og spansk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[BCN] Barcelona Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Sport og stjerner i massevis

Er man vild med sport er byen fantastisk at besøge. her er rigtig mange årlige arrangementer, forskellige stadions og en stor sportsånd i byen.

For sportsinteresserede bør man tage gondolen op til den gamle olympiske by og opleve de forskellige stadioner. Her er der både atletikstadion, svømmestadion og den smukke OL plads. Man kan ikke rejse til byen uden at nævne FC Barcelona. Selvfølgelig skal i derfor opleve historiens bedste fodboldhold og Lionel Messis. Klubbens og hele regionens hold, har hjemmebane på Camp Nou i Barcelona Spanien, som bestemt er et besøg værd. Om man er til fodbold eller ej, bør man besøge stadionet som er åbent om dagen, da det er en enorm bygning med plads til 100.000 tilskuere. Stadionet skal snart have en renovering så det bliver verdens andet største stadion.

En gang om året kørt verdens største racerløb Formel 1 i byen. Her samler alle motorsportselskere sig i byen, for at se verdens hurtigste biler køre om kap i udkanten af byen. Spanish grand prix motorsportsanlægget Circuit de Barcelona-Catalunya bliver afholdt hvert år i maj. Det er en fantastisk oplevelse, med rigtig godt vejr, god stemning og duften af benzin i luften.

 

Barcelona Spaniens smukke kultur

Cataloniens hovedstad er en storby man mindst skal besøge en gang i sit liv. Ofte besøger folk byen flere gange, da den tilfredsstiller alle. Byen er præget af kunstneren Antoni Gaudi, som har en særpræget kunststil. I byen ligger både Park Güell som er en Gaudi park, men også den verdenskendte kirke La Sagrada Familia, som har været under opbygning i over 130 år. Antoni Gaudi har sat sit præg på hele byen, med smuk og anderledes arkitektur. Brug derfor tid på, at komme rundt og besøge hans kunst, da den er en vigtig del af byen. Her kan i også se lejlighedskomplekset Casa Milá, som er Gaudis sidst tegnede bygning.

På La Rambla ligger der smukke gamle bygninger i ægte Spansk stil. Her står der en enorm statue af opdageren Cristopher Columbus. Statuen er over 60 meter høj og står til ære for hans første rejse til Amerika. Byen har altså rigtig meget kunst, kultur og museer at oplevelse. Da byen har mange museer indenfor teknologi, naturvidenskab og science, er det en fantastisk by for studerende. Her kan naturvidenskabsinteresserede få rigtig høj viden og indsigter i historiens teknologier.

 

Derfor skal du rejse her til

Byen er fantastisk grundet de mange muligeder den tilbyder. Rejs på en heldagstur til Garrotxa Volcanic Park. Det er et område med vulkanske felter. Her er i alt 40 vulkaner, som i dag ikke længere er aktive. I området er der en ualmindelig smuk og barsk natur, stejle klippevægge hvor bygnigner i de gamle byer har altaner udover klipperne.

Ved Barcelona Spanien er der den perfekte mulighed for, at kombinere charterferie med storby ferie. På få minutter kan man gå fra butikkerne på La Rambla og ned til byens strandpromenade. Her er der afslappende, lækkert sand, godt badevand og mulighed for at nyde nogle gode drinks eller spise lidt snacks langs promenaden. Om aftenen spiser man billigt på de lækre restauranter, som serverer fantastisk spansk og europæisk mad. Gode 3-stjernet hoteller kan bookes for 500,- pr. nat med overnatning inde i centrum. Dette er væsentligt billigere end mange andre storbyer i Europa.

Når solen går ned er det tid til at hygge sig på de forskellige barer. Her kan man drikke sangria i lange baner, se fodbold på tv-skærme eller være heldig og opleve byens hold sparke til bolden på Camp Nou. Der er altså rigtig mange muligheder for en uforglemmelig ferie.

Flyvetiden til Barcelona Spaniener ca. 3 timer og man kan flyve direkte hertil fra Billund og København. Byen kan besøges hele året, dog er vejret varmest og med mindst regn fra maj – oktober.

 

Luksuskrydstogt Helpension Daglige udflugter og stop
8 dages krydstogt i Middelhavet til Spanien, Frankrig og Italien
Priser fra: 7.179 kr

På dette krydstogt er der inkl. fly i prisen. Rejsen starter og slutter i Rom. Man kommer forbi Mallorca, Barcelona, Cannes, Genova og La Spezia. På hele rejsen er der mulighed for, at besøge en ny by hver dag og med forskellige udflugter. Rejsen er med helpension på krydstogt MSC Grandiosa**** hvor i bor i lækre kahytter. Krydstogtet har alt fra swimmingpools og shows hver aften til fantastiske restauranter. På hele turen er der helpension.

Rejs med Best Travel
Middelhavseksperter Familievenligt Klimaneutral
Sunweb

En af Danmarks mest populære rejsebureauer med mere end 150.000 rejsende gæster i 2019. Tilbyder rejser til solskinsdestinationer ved Middelhavet og skiferier i alperne. Sunweb sørger for din sikkerhed og tryghed. Med mere end 25 års erfaring har de en økonomisk ballast og stor kendskaber til deres rejsedestinationer. Sunweb sørger for at skabe uforglemmelige oplevelser for hele familien og alle deres rejsende. Derudover klimakompenserer Sunweb rejserne for egen regning.

Rejs med Sunweb
Pakkerejser Dansk rejseleder Eksperter i krydstogt
Best Travel

Når man rejser med Best Travel bestille man en pakkerejse. Hermed får man en rejse hvor der er styr på alt og en dansk rejseleder med på rejserne. Best Travel tilbyder alt fra almindelig krydstogt og flodkrydstogt til rundrejser og charterrejser med planlagte udflugter. Bureauet tilbyder derudover busrejser, langtidsrejser og musikrejser.

Rejs med Best Travel
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser
Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har den gode rejseoplevelse i centrum. På deres rejser har man altid en dansktalende rejseleder med, som sørger for at du får den fulde oplevelse på din rejse. Selskabet er 100% danskejet og har mere end 25 års erfaring indenfor rejser i Europa. For Kulturrejser Europa er det gode selskab og den rigtige rejse for dig det vigtigste. Derfor har de samarbejde med lokale som garanterer den fulde oplevelse.

Rejs med Kulturrejser Europa

Barcelona tilbyder

Bicycle

0

Airport

0

Art museum

0

Strand

City

0

Berømte seværdigheder

Madkvalitet

0

Golf

0

Lave flypriser

Natteliv

Shopping

Theme park

0

Transport

0

Winery

0

Zipline

0

Bungy jump

0

Strandpromenade

0

Tæt på lufthavn

0

Inspiration

Påskeferie 2021

Ved du ikke hvor ferien skal gå hen i påsken? Lad travelday inspirere dig til en påske under varme himmelstrøg langt væk fra den kolde vinter i Danmark.

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

5 fede ferie for alle destinationer

Guide til hvor I kan rejse hen, hvis I er en større rejsegruppe med forskellige behov og lyster. 5 forskellige destinationer med mange muligeder

barcelona seværdigheder

Barcelona seværdigheder – Guide til din rejse

Bliv klogere på de mange seværdigheder i Barcelona. guide til restauraunter, spændene områder, store seværdigheder og meget mere

Barcelona seværdigheder top 5

Top 5 seværdigheder i Barcelona. Vi giver her nogle anbefalinger og highlights til, hvad du kan opleve på en rejse til Barcelona.

krydstogt middelhavet

Krydstogt Middelhavet: Guide til smukke oplevelser

Oplev Middelhavets smukke byer på én ferie. Rejs rundt på krydstogt fra by til by for at opleve Middelhavets smukkeste byer.

Spanien seværdigheder – De 10 største seværdigheder i Spanien

En rejse til Spanien kan være rigtig svær at planlægge. For det første er det et stort land med 47 […]