fbpx
rejs til bali Indonesien

Bali Indonesien

Bali Indonesien - Rejsen til paradis

Bali er et sandt paradis for rejsende, da du som rejsende dertil kan forvente lidt af hvert på øen. Der er fantastisk natur med vandfald, vulkaner og rismarker, flotte strande, rigt dyreliv, fantastisk surfing og dykning, billige shopping af mærkevare, lækre hoteller og et livligt natteliv. Den indonesiske ø har alt at byde på og lokker derfor hvert år mange millioner turister til. Der er noget for børnefamilier, større grupper, unge og ikke mindst kærestepar. De fleste indkvarterer sig ved de en af de to strande, Kuta- og Sanur beach eller inde i landet ved Ubud på Bali Indonesien.  Ved Kuta beach er der et stort forlystelsesliv, stort udvalg af barer og rigtig gode surfing muligheder. Sanur beach er mere roligt med afslappende hoteller, rolige restauranter og familievenlige omgivelser. Ønsker man regnskoven som nærmeste nabo, er kunstnerbyen Ubud opholdsstedet. Ubud er omringet af regnskov, rismarker og ligger godt placeret tæt på abeparken Monkey forrest. Her er også andre udflugtsmuligheder til rismarker og store vandfald. Alle steder har det tilfælles, at man kan finde rigtig lækre hoteller med god service. Gennemsnitsprisen for et 3-stjernet hotelværelse er 210 kr. pr. overnatning. Det er en vulkanø og ligger i midt i Indonesiens populære turistbælte med ØstJava på vestsiden og Lombok og Nusa Lembongan på østkysten. Man kan flyve direkte til øens hovedstad Denpasar med mellemlanding i Singapore, Doha eller Bangkok.

bali Indonesien
Ubud bali Indonesien
Ubud Bali
bali Indonesien
bali Indonesien
bali Indonesien
abe ubud bali Indonesien
Ubud bali Indonesien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
vulkan

Trekking tur på Mount Batur med solopgang

Mount Batur er en aktiv vulkan, som er 1.717 meter over havets overflade. Vulkanen var i år 2000 i udbrud sidst. Dette er en af Bali’s største attraktioner, da udsigten med solopgangen udover bjergene her er magisk.

På øen arrangeres der en masse ture fra hotellerne til Mount Basur. Hele turen varer ca. 10 timer og starter omkring kl. 2 om natten. Man hiker op af bjerget i mørke med guide inden udsigten på toppen kan nydes.

Synes er magisk, dog er der ikke altid garanti for, at der er skyfrit. Snak derfor med de lokale om hvornår det er bedst at tage afsted.

Dykning

Dyk med manta rays og klumpfisk

Ved Bali Indonesien er der fine dyk i koralrev og på den nordlige ø kan man dykke med delfiner. Her er de desuden igang med, at arbejde med at gro nye koraller med ny teknologi.

Er du vild med at dykke og drømmer om at se en manta ray eller klumpfisk, så er Bali Indonesien et godt udgangspunkt. Der bliver der arrangeret ture til naboøen Nusa lembongan. Chancen for at se manta rays, er relativ stor hvis vejret er med jer. Klumpfisk skal man være heldige for at se, da de lever på dybt vand.

Turerne fra Bali koster omkring 500 kr. pr. dyk. Derfor anbefaler vi, at man rejser til Nusa Lembongan for at bruge flere dage på øen og få billigere dyk.

eksotiske dyr

Brug en dag i nationalparken med de frække aber

I den smukke jungleby Ubud ligger Monkey forrest. Her har flere klaner af aber hjemme og sørger for en masse underholdning. På en tur til Monkey forrest er man garanteret at se aber, da de lokale guider fodrer dem og stierne er direkte i deres territorium.

Man skal have respekt for aberne, da de er vilde dyr og utrolig frække. Sørg derfor for, at kamera, solbriller og telefoner er i sikkerhed. Vandflasker og solcreme er forbudt at have fremme, hvorfor vil du hurtigt finde ud af….Og ja! De åbner flasken og drikker dit vand.

Ture til monkey forrest kan arrangeres privat eller med andre. Der arrangeres mange ture hertil, hvor man også kommer forbi rismarkerne i Ubud, forskellige markeder og Tegenungan-vandfaldet.

 

Rejsetip

En times sejlads fra Sanur beach ligger øerne Nusa Lembongan og Nusa Penida. Vi anbefaler at tage en heldags tur hertil, eller prioriter flere overnatning på øerne. Der er fantastiske strande med smukke lagunaer, billige hoteller, mulighed for at snorkle med manta rays og devils tears klippeudspring.

Sprog

Indonesisk

Valuta

[IDR] Rupiah

Lufthavn

[DPS] Ngurah Rai Internationale Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Luksuriøse omgivelser Naturoplevelser Glamping
Retreat Vandfald Paradisøer
Luksuriøse omgivelser Naturoplevelser Verdens bedste hotel
Naturområder Charter Udflugter
Singapore Ø-paradis Eksklusivt
Bjergbestigning Jungle og vulkaner Lokal kultur
Rejs på egen hånd Dansk rejseservice

Rejsebureauer

Vis mere
Skræddersyet rejser Eksklusivt Personligt rejsebureau
Bæredygtige rejser Skræddersyede rundrejser Lokal kultur
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Charterbureau Personlig service Rejs på egen hånd

Ubuds smukke natur

Byen og området er kendt for sine mange risterrasser og luksuriøse hoteller med pool direkte ud til regnskoven. I Ubud kommer man væk fra stress og levere i lidt mere luksuriøse omgivelser. Mange af hotellerne har villa med egen pool, store lækre værelser og Instagram lignende omgivelser. Ubud er et populært område, da man lever tæt på naturen. I baghaven ligger Monkey Forest Nationalpark, hvor man går rundt på abernes territorium. De er frække så pas på værdigenstande og respekterer deres hjem.

Der er rig mulighed for, at få taget rigtig mange billeder til Instagram eller rejsealbummet, med fantastiske naturoplevelser. Tag billeder ud over rismarkerne, svøm i klippebassinet ved Tegenungang waterfall eller tag på vandretur. 

En tur på Campuhan Ridge walk skal ikke misses. På denne brostensbelagte tur over bakker og grøn natur, kommer man forbi mange smukke steder. Det er en tur for hele familien, som kan klares på et par timer. Man kommer forbi forskellige risterrasser, jungle og bjerge.

Vi anbefaler at man på sin rejse til Bali, bruger en 2-5 dage i Ubud. Her er meget kunst i gaderne med håndlavede træ ting til køkkenet, malerier og håndskårne figurer. Ellers er det naturen området er berømt for. Ofte søger folk tilbage mod stranden igen, for at mærke varmen på Kuta- eller Sanur Beach.

 

Sanur Bali og udflugtsmuligheder

Øen har blandt andet sin store popularitet grundet de mange muligheder. På Bali Indonesien er der mulighed for at snorkle med delfiner, sejle til tropeøen Nusa Penida, bestige Mt. Batur vulkanen, se et hav af templer og føle sig som turist ved Sanur beach.

Til Nusa Penida og Nusa Lembongan går der dagligt ture fra Sanur Bali. Øerne er kendte for sine store kalkstensgrotter, fantastiske strande og bugter, samt muligheden for at snorkle med de enorme og ufarlige manta rays. På turen dertil kommer man forbi den kendte Kelingking beach, som er en strand omringet af enorme klipper. Udsigten fra toppen er magisk. Turene er med både og lokale engelsktalende guider.

Fra Sanur Bali Indonesien er der forskellige ture til hele øen. En af de mest populære er til vulkanen Mt. Batur. Her starter turen omkring kl 2 om natten, for at man kan nå toppen til solopgang. Vi anbefaler at man er i okay fysisk form til denne tur. I området går der forskellige ture til Ubud, Monkey Forest, river rafting og ATV ture. Det hele kan findes hos sælgere direkte på Sanur Beach.

Desuden er der mange populære templer på Bali. Ofte føler man, at når man har set to har man set dem alle. Dog anbefaler vi, at man på sin rejse kommer forbi Pura Luhur  Lempuyang “Stairway to heaven” og Pura Ulun Danu Bratan. Dette er de smukkeste templer på øen med fantastiske omgivelser. Til det først nævnte tempel, skal man bestige 1.700 trin langs bjergene i junglen, for at komme op til toppen og templet. 

 

Bali Indonesien og Ubud – Derfor skal du rejse hertil

Lige meget hvad din interesse er, så finder du noget der interesserer dig her. Det er muligt at få adrenalin i kroppen ved surfing, dykning eller river rafting. Her er masser af smuk natur og et rigt dyreliv. Desuden er der mulighed for, at koble af på stranden eller give den gas om natten på Kuta beach.

Vi anbefaler at man undersøger på forhånd, om det er Sanur- eller Kuta Beach, som lyder interessant for jer. På øen er der også mange andre steder at rejse til. Det er dog her der sker mest, og de områder med flest muligheder. Det er både muligt at bo på små hostels for backpackere eller nyde luksuriøse omgivelser på 5-stjernede hoteller med pool, all-inclusive og direkte adgang til stranden. Er 5 stjerner ikke nok, bør i undersøge den sydlige del af øen – Uluwatu.. Her er der mange rigtig dyre resorts, i rolige omgivelser væk fra gadesælgere og turister. Undersøg f.eks. Alila Villas Uluwatu, hvor man kan få værelser til mere end 36.000 pr. døgn.

På den nordlige del er der mulighed for, at svømme og snorkle sammen med vilde delfiner eller dykke ved skibsvrag. Vejret på Bali Indonesien er altid varmt, og det passer perfekt med, at regntiden er ovre når sommerferien i Danmark er i gang. Vi anbefaler en rejse til Bali Indonesien, Ubud, Sanur og Kuta for folk der søger mange oplevelser og har forskellige interesser. Desuden kan man leve rigtig billigt her og finde restauranter, hvor et måltid koster under 40 kr.

Luksuriøse omgivelser Naturoplevelser Glamping
12 nætter på smukke boutiquehoteller
Priser fra: 18.450 kr

Dette er en fantastisk rejse hvor i oplever det smukkeste af Bali under, men samtidig har tid til at slappe af og nyde luksuriøse omgivelser. I alt har i 12 luksuriøse og lækre overnatninger fordelt på 3 steder. Rejsen starter med 5 nætter på den sydlige del af Bali, hvorefter i kommer på Glamping i Ubud og slutter af på det nordlige Bali. På hele rejsen er der smukke naturoplevelser og mulighed for forskellige udflugter.

Rejs med Rejselyst
Retreat Vandfald Paradisøer
14 dage med yoga og afslapning på Bali
Priser fra: 12.597 kr

Dette er en rejse som har fokus på dig og dit sundhed.  Rejsen til Bali er 14 dage og 7 af disse bruges på retreat center i Ubud. Her dyrker i yoga og nyder spa- og wellnessbehandlinger. På rejsen oplever i samtidig junglen på Bali, hvor I bl.a. ser nogle af junglens smukke vandfald. Rejsens sidste dage bliver brugt på paradisøerne Gili. På rejsen er der forskellige udflugter inkluderet (bl.a. til Nusa Penida), behandlinger og mad de fleste dage.

Rejs med Ferie Med Formål
Luksuriøse omgivelser Naturoplevelser Verdens bedste hotel
Oplev verdens bedste hotel og Balis vilde natur
Priser fra: 26.650 kr

Her kommer I ud på en fantastisk rejse til det uberørte Bali væk fra turisterne. I oplever først det nordlige Bali, inden turen går videre til Ubud hvor der venter rismarker, jungle, aber og vandfald. Herfra bliver i fløjet til Sumba som er højdepunktet på rejsen. Verdens bedste hotel med 2,5 km. bred privatstrand og privat pool samt all-inclusive. Rejsen varer 12 dage og giver jeg mange smukke oplevelser.

Rejs med Rejselyst
Naturområder Charter Udflugter
Instagram rejse til Balis smukke områder
Priser fra: 11.729 kr

Dette er en kombinationsrejse hvor i både rejser med lokal guide og på egen hånd. Rejsen har til formål at vise jer øens smukkeste punkter, som netop velegner sig til Instagram. På rejsen nyder i både ophold på Sanur beach med mad indkluderet og udflugt til Nusa Penida herfra. Desuden oplever i junglen ved Ubud, ser rismarkerne, aberne og de smukke vandfald.

Rejs med Ferie Med Formål
Singapore Ø-paradis Eksklusivt
Luksuriøs rejse til 6 små paradisøer og Singapore
Priser fra: 45.950 kr

På denne rejse bruger i 2 dage i Singapore inden rejsen går videre til Bawah Reserve. Et ø paradis der består af 6 øer og smukke øde strande. Dette er en eksklusiv rejse hvor i bliver vartet op og forkælet i rolige og luksuriøse omgivelser. På Bawah er der dømt afslapning med all-inklusive, mange aktiviteter og spabehandlinger. Forkæl dig selv på denne rejse og lad batterierne op.

Rejs med Rejselyst
Bjergbestigning Jungle og vulkaner Lokal kultur
Oplev naturen på Java og Bali inkl. badeferie
Priser fra: 13.997 kr

På denne 16 dages rejse oplever i både Java og Bali på en planlagt rundrejse. Rejsen starter på Bali med cykelture ude i naturen. I løbet af dagene prøver i bjerbestigning af Mount Batur, offroad kørsel, kanoture til kaffeplantager og hvor i oplever disse. Desuden venter legesyge delfiner på jer ved Lovina. På Java venter der bjergbestigning på Mount Ljen, vulkaner og udflugt i junglen. Rejsen slutter af med afslapning på stranden ved Sanur beach. Ophold, udflugter, transport og mad er inkl. i prisen.

Rejs med Ferie Med Formål
Rejs på egen hånd Dansk rejseservice
Skræddersy rejsen efter dine egne behov
Priser fra: 0 kr

Med Primo Tours kan du på egen hånd rejse til Bali. Bureauet hjælper dig med at planlægge rejsen og finder de bedste overnatninger og udflugter til jer. I bestemmer selv hvor meget Primo Tours skal sørge for på rejsen og hvor meget i selv vil. Det kan til tider være en fordel at være spontan og udvikle rejsen undervejs. Derfor er denne mulighed fantastisk. Bureauet er med jer hjemme fra Danmark under hele rejsen

Rejs med Primo Tours
Skræddersyet rejser Eksklusivt Personligt rejsebureau
Rejselyst

Rejselyst er et lille rejsebureau med store ambitioner som går op i den personlige rådgivning. Hos Rejselyst er det passionen for at dele ud af egne erfaringer, oplevelser og glæder der driver bureauet. Ejeren har selv besøgt alle hotellerne og nøje udvalgt dem til deres gæster. I får derfor et bureau med stor professionalisme, som kan hjælpe jer med at skræddersy den perfekte rejse ud fra jeres behov.

Rejs med Rejselyst
Bæredygtige rejser Skræddersyede rundrejser Lokal kultur
Ferie med formål

Ferie med formål er et nyt rejsebureau som har fokus på bæredygtighed. De skræddersyer rundrejser, hvor man enten besøger landsbyer og lever lokalt, besøger rehabiliteringscentre og overlever på lokale vilkår. Formålet med rejserne er udover unikke oplevelser, at gøre en forskel for dig, dyr dyrene eller de lokale gennem rejserne.

Rejs med Ferie Med Formål
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel
Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Primo Tours

Primo Tours tilbyder mange forskellige rejseformer. Find alt fra afslappende charterdestinationer til storbyferier eller store naturoplevelser. Bureauet tilbyder flere forskellige rejseformer og kan derfor hjælpe med din planlægning af rejsen. Find alt fra rejser med all-inclusive og guider til rejs på egen hånd rejser. Det vigtigste for dem er dog at give jer den personlige service og en uforglemmelig rejseoplevelse.

Rejs med Primo Tours
Charterbureau Personlig service Rejs på egen hånd
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter

Bali tilbyder

Mountain

0

Bicycle

0

Airport

0

Gallerier

Strande

Dykning

Berømte seværdigheder

Food quality

0

Golf

0

Low cost living

0

Markeder

0

Diskoteker

Shopping

0

Surfing

Tecking

0

Snorkling

0

Zipline

0

Bungy jump

0

River rafting

0

Rismarker

0

Vulkaner

0

Strandpromenade

0

Eksotiske dyr

0

Jungle

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Nationalparker

0

Koralrev

0

Inspiration

Indonesien – Ferien med mange oplevelser

Inspiration til din rejse, hvis du ønsker at komme til Asien. Her dykker vi ned i de mange muligheder som Indonesien tilbyder – natur, dyreliv og en fantastisk kultur.

vandreferie

Vandreferie – Få en aktiv udfordring og sand naturoplevelse med vandring

Komplet guide til din næste vandreferie. Læs om hvilke destinationer vi anbefaler, gode råd til vandreferien. Derudover finder vi destinationer til alle kroppe og fysikke.

dykkerferie

Den komplette guide til den ultimative dykkerferie

Dette er en komplet guide til dykkerferien. Vi stiller skarpt på hvorfor i bør overveje en ferie med dykning. Hvordan man kan skræddersy din dykkerferie og hvor den bør gå hen.

ferie Asien

Ferie Asien inspiration

Stor guide til forskellige rejseanbefalinger i Asien. Både som almindelig turist, charterrejsende eller backpacker. Bliv inspireret til din næste rejse.

5 fede ferie for alle destinationer

Guide til hvor I kan rejse hen, hvis I er en større rejsegruppe med forskellige behov og lyster. 5 forskellige destinationer med mange muligeder