fbpx
Azoerne Portugal

Azorerne Portugal

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Azorerne Portugal

Azorerne er en ø-gruppe som ligger i atlanterhavet. De 9 Øer er noget af det smukkeste- og mest barske natur man finder i Europa. National Geographic har flere gange kaldt Azorerne besøgsværdige grundet den smukke og unikke natur. Udover den helt fantastiske  natur, som man enten kan vælge at beundre på afstand, eller opleve direkte ved vandring og  mountainbike ture, så er der også et helt vidunderligt dyreliv under havets overflade. Ved Azorerne er der rig mulighed for at fange sin egen fisk til aftensmad. Vi anbefaler en kajaktur langs de smukke kyster, hvor fiskestangen kan tages frem. Det unikke ved livet under havoverfladen er dog, at man her kan se delfiner, kaskelothvaler og spækhuggere. Mange tror at man skal rejse om på den anden side af jorden, for at få ekstreme naturoplevelser, men de findes altså også i Europa. Man skal flyve til øerne og flyvetiden er ca. 5 timer. Der er direkte ruter fra Danmark til øerne. På øerne kan alle få en fantastisk ferieoplevelse. Men er man ikke vild med naturen, i for dårlig form til vandreture eller bange for at sejle, så bør man ikke rejse hertil. Er man det modsatte får man en ferie med uforglemmelige minder. Når rejsen til ø-gruppen skal planlægges, bør man prioritere at bo min. 2 forskellige steder, da hver ø er unik.  

Azorerne Portugal
Azorerne Portugal
Azorerne Portugal
Azorerne Portugal
azorerne krater
flores azorerne
klippeudsigt azorerne
vandfald azorerne
vulkankrater azorerne
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Bjerge

Det skjulte ø-paradis

Azorerne er delt i 3 forskellige ø-grupper hvor der er mere end 600 km fra nord til syd. Øerne ligger på ryggen af den midtatlantiske højderyg og er opstået fra vulkansk aktivitet. Vi anbefaler at man besøger så mange af øerne som muligt, da de alle er meget forskellige.

Elsker du grøn og frodig natur, smukke blomster i vejkanterne og følelsen af at være den eneste turist, så er øerne her noget for dig.

Dykning

Dyk med Europas største dyr

Er du vild med adventure dykning og store dyr, så SKAL du dykke ved Azorerne Portugal. Her er der mulighed for at dykke med hajer, hvaler, delfiner og mantaer ud fra kysten.

Rejs til vulkanøen Pico for de bedste dykkeroplevelser. Her er der normalt gode muligheder for at dykke med blåhajer, makohajer og mantarays. Derudover er der normalt en masse legende delfiner i området.

Vandreture

Vandring på vulkaner!

Hvis du ønsker en enestående naturoplevelse, som man muligvis ikke får vildere i Europa – så er du nødt til at besøge ø-gruppen. Her vandrer du på vulkaner, går i bjergrig natur, går mellem vinmarker, ser på enestående udsigter og oplever vandfald, kratersøer og smeltet lava.

Kan man sælge den bedre? De 9 forskellige øer har meget forskelligt at byde på, se mere om vandreture. Ønsker du et mix mellem afslapning og adventure, så findes her også flere dejlige og smukke sandstrande.

Rejsetip

Vær klar på nye udfordringer, hvis du ønsker en uforglemmelig ferie hertil. Vær modig og prøv rapelling, dykning med hajer, trecking på vulkaner. På den måde får du klart den bedste ferie med venner og familie.

Sprog

Portugisisk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[PDL] João Paulo II lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Azorerne Portugal – Her skal du rejse hen

Azorerne består af 9 unikke øer. Det er derfor en god ide at planlægge på forhånd, hvad man gerne vil have ud af sin rejse til ø-gruppen. Vi kan komme med mange anbefalinger, men kommer her med de ting, som man bare bør opleve når man endelig er her. Ø-gruppen er kendt for sin vilde natur og den bør du derfor prioritere ekstra meget tid på at opleve.

På hovedøen Sao Miguel er der god grund til at prioritere en del af sin tid. Her er øernes hovedstad Ponta Delgada til huse. Den kan du læse mere om i næste afsnit. På Sao Miguel er der en fantastiske monumenter. 2 af Portugals 7 vidundere ligger her på øen. Sete Cidades og Lagoa do Fogo som er enorme og utrolig smukke kratersøer. Rundt på øen er der flere kratersøer, som der findes forskellige udflugter og vandreruter til. På turerne kan man se Europas eneste te-plantage og imponerende vandfald. På øen findes der også kogende, syrende og utrolig varme termiske kar fra vulkansk aktivitet.

På øen Flores som er den mest afsides, findes den mest uberørte og smukke natur. Øen er kendt for sin isolation, grundet den næsten ligger midt mellem Amerika og Europa. Derudover er der på Flores fantastiske vandfald og mange af dem. Her er alt hvad naturentusiaster og dygtige vandrere kunne tænke sig.

Nyd Ponta Delgada uden turister

Det de besøgende turister på Azorerne Portugal elsker mest, er at øgruppen endnu ikke er spoleret grundet masseturismen. Det kan man både mærke på priserne, men også på den lokale hyggelige stemning. Bl.a. i hovedbyen, Ponta Delgada, hvor man kan nyde et dejligt måltid mad ved havnepromenaden, som går på tværs af de hyggelige brostensbelagte veje. I havnen ligger der en masse en krydstogter og store lystjagter til. Det er altid fascinerende at gå rundt og se på de store både. Både byens havn, parker, gader og seværdigheder er et besøg værd og utrolig velholdt. Fordelen er at du har byen og naturen for dig selv, da Azorerne Portugal endnu ikke er kendt som en populær turistdestination. Det betyder også, at man kan bo billigere på de lækre og moderne hoteller der er på øen.

Ponta Delgada har små 70.000 indbyggere og er derfor en mini-storby. 3-stjernet hotelværelser kan lejes for 600 kr pr. nat og er i en rigtig god kvalitet. Byen har alt en storby kan tilbyde og har derudover verdens vildeste natur i baghaven. Baghaven byder på vulkaner, vulkankrater, vandfald, skov, klipper og hvaler.

Seværdigheder du ikke må gå glip af

På Pico Island skyder vulkanen af samme navn 2.400 meter op i luften. Vulkanen bør bestiges for at nyde den fede oplevelse at bestige et bjerg og grundet udsigten. Naturen rundt om er uberørt og noget af det flotteste på Azorerne. Her dyrkes desuden vin, som i gamle dage var den russiske Zar-families foretrukne.

Vil man ud på hvalsafari eller have muligheden for at dykke med hvaler, så er de bedste muligheder ved Pico. Her svømmer kaskelothvaler rundt kysten og mange flere arter ude i atlanterhavet. Man kan desuden opleve rokker, delfiner og sæler.

Ønsker man en ferie med lidt afslapning er det en oplevelse at rejse til den sydligste ø, Santa Maria. Her er den ene halvdel helt øde, flad og tør. Den anden halvdel er stik modsat med regn, skov og terræn. På øen er der rigtig mange lækre sandstrande hvor alle i familien kan hygge sig.

Når man rejser til Azorerne Portugal, så sørg for at komme ud og opleve naturen. Bad i klippebassinerne ved vandfaldene, tag ud og se nationalparkerne, bestig bjergene og kig på vulkankratere. Det er noget af verdens smukkeste natur som stadig står uberørt hen. Det er om at nyde ø-gruppen, så længe der ikke er flere turister. Øerne er fantastiske og byder på rigtig mange muligheder, man skal bare tør tage dem. Planlæg derfor noget af rejsen hjemmefra, og ta på udflugter med lokale guider for rigtig gode oplevelser.

Azoerne er mest kendt for.

Natur

Cykelture

Strande

Dykning

Famous sight

0

Food quality

0

Golf

0

Vandreture

Winery

0

Snorkling

0

Zipline

0

Vulkaner

0

Eksotiske dyr

0

Vandfald

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Nationalparker

0

Inspiration

ferie

Ferie i Europa

Ved du ikke hvor du skal hen på ferie, så søg lidt inspiration her. Vi kommer med gode råd til alternative destinationer, specielt hvis du er aktiv eller vild med natur og lokal kultur.

rejseguide_island

Rejseguide til alternativ ferie

Ønsker du at komme ud på en anderledes rejse, hvor du ikke hele tiden skal ligge på en liggestol og slappe af ved stranden eller poolen? Så læs med her, hvor vi giver gode bud på en aktiv ferie.

365 rejser

365 rejser – Guide til gode rejser hele året rundt

Er du træt af kolde af våde Danmark og mere til varme og lækre strande? Så er det her indlæg noget for dig. Vi giver anbefalinger til destinationer, hele året rundt.

Drømmerejsen

Drømmerejsen? Find inspiration til din rejse

Hvad er din drømmerejse? Mange mennesker har mange drømme og derfor kan vi ikke udspensle din drømmerejse. Men læs med og bliv inspireret til din næste rejse