fbpx
athen_by Grækenland

Athen Grækenland

Rejs til Athen Grækenland

Athen er måske den mest historiske by nogensinde. Vi har alle hørt om de græske guder, de olympiske lege og Hercules. Byen er desuden fødebyen for civilisation, OL og ikke mindst demokrati. Elsker man historie, historiske bygninger og lokal kultur, så er det ikke forkert at tage til Athen Grækenlands hovedstad. Byen er rig på museer, scenekunst og arkæologi. Når man er i en storby, er der altid mulighed for shopping, det er der også her. Her kan man dog både shoppe lokale folkelige vare, men også store anerkendte internationale brands. Byen har en rigtig god infrastruktur, både i byen, men også hertil fra lufthavnen. Er du vild med det gamle Grækenland, olympiske lege og kendte græske retter som feta og tzatziki så bør din rejse gå til denne smukke og gamle by.  Det er en af vores favorit storbyer i Europa. Det er den af en del grunde. For det første er det fantastisk at bruge nogle dage eller en uge i efterårsferien eller påsken på at komme ned i varmen - den har Athen. Kombinationen af en oldgræsk by med meget historie, historiske monumenter og sin egen unikke arkitektur sammen med det moderne er fantastisk. For Byen er moderne og har fashionable butikker, gode shopping muligheder og et nyt look.

athen Grækenland
athen Grækenland
athen Grækenland
athen Grækenland
athen Grækenland
athen Grækenland
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Berømte seværdigheder

En af verdens ældste byer

Når det kommer til store flotte og berømte seværdigheder, så må Athen ligger øverst på listen. Den græske by er fyldt med templer, som har hver deres unikke og smukke historier. Elsker man historie, olympiaden og flot arkitektur, så er det et must-see at besøge den græske hovedstad.

gourmet restaurant

Græske retter vi alle kender i Danmark

Alle har vidst smagt feta, tzatiki, moussaka eller et godt stykke farsbrød. Det græskekøkken byder på en masse retter som vi allerede kender herhjemme. Men skal du smage et autentisk, krydret måltid med masser af hvidløg, oliven og feta – så er det et must at prøve på en rejse hertil. Her kan du samtidig nyde det med friske vare fra middelhavet.

 

Storby

Byen med noget for alle

Som alle ved er de helt store græske filisofer som Sokrates fra det gamle Grækenland. I byen er der meget kunst og historie for dem der interesserer sig i det, men ønsker man at komme på ferie med et andet formål, kan vi bestemt også anbefale hovedstaden. De nærmeste strande ligger 20 min. fra centrum, her er et hav af bar- og natklubber og det bedste er, at man kan få et rigtig godt måltid på restaurant for 100,-.

Er man ikke født med en indbygget GPS, er infrastrukturen i byen fremragende. Her kører et hav af busser, men også metroer og sporvogne.

Rejsetip

Lad vær med at planlægge en masse hjemmefra! Her er rigtig mange seværdigheder, skulpturer, men ikke mindst rigtig mange øer at opleve. Slap af og nyd det I er i, i stedet for at have travlt og stresse rundt på jeres ferie til Athen.

Sprog

Græsk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[ATH] Athen internationale lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Pakkerejser / udflugter

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Rundtur m. bus Daglige udflugter Dansk rejseleder
Rejs på egen hånd Dansk rejseservice
Løbetur Lokal guide Privat tur
Rejs på egen hånd Kombiner rejser Skræddersy rejser
Dansk rejseleder Store seværdigheder Lokale kultur- og madoplevelser
Naturoplevelser Lokal rundrejse Let trekking
Krydstogt All-inklusive Udflugter

Rejsebureauer

Vis mere
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Charterbureau Lokalt kendskab Personlig service
Løberejser Private ture Grupperejser
Pakkerejser Dansk rejseleder Eksperter i krydstogt
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser

Athen Grækenland – storby charterferie

Fra Athens havn går der både til rigtig mange af de omkringliggende og populære turistøer, som landet kan prale af. Udover en smuk by, så er Athen Grækenland også kendt for sin fest-livsstil. Nattelivet i Athen Grækenland har noget for alle, så lige meget hvem man er, men kan lide en god fest, så er det bare om at komme afsted. Er man herudover til skaldyr, så leverer byen nogle af de bedste delikate retter. Athen Grækenland kan besøges hele året rundt, men vil man gerne have dejligt varmt vejr, så anbefaler vi at besøge Athen Grækenland fra maj – oktober. Er du til shopping og elsker dyre butikker og kendte mærkevarer, så er bydelen Kolonaki stedet. Det er knudepunktet for eksklusive designbutikker, dyre gallerier og generelt byens eksklusive område. Her er der også trendy barer med live jazz eller dygtige DJ’s – både i middelklassen eller i den dyre ende. Fra bydelen kan man tage kabelbane op til Mount Lycabettus hvor man kan nyde udsigten udover hele byen. Er man bevidst og effektiv shopper, så skal man gå efter gaden Ermou, som er svaret til Champs-Elysées i Paris.

Sjov og oplevelser i byen

Vil man opleve det ægte Athen, så anbefales det at besøge byen om sommeren. Her er forskellige kulturelle aktiviteter i høj kvalitet med udendørs dans, sang, teater og endda koncerter. Herudover er der forlystelser og natklubber i forskellige niveuer, genre og klasser. Bl.a. er der smarte natklubber, de fleste store klubber flytter ud til turistområderne om sommeren, men inde i byen findes et hav af barer, bouzoukiklubber og taverner i græsk traditionelt stil.

Er man afsted for at opleve byen om dagen og er ligeglad med nattelivet, så er en tur i nationalparken et kæmpe hit. Her kan man slappe af blandt træerne, lege på legepladserne og ellers nyde naturen og søerne i parken. Tager man til Lycabettus er der udsigt udover hele Athen Grækenland og Akropolis, da det er byens højeste punkt. Man kan enten vælge at tage svævebanen op til toppen, eller få lidt motion og gå de 20 minutter op til toppen. Her er sindsyg flot og har man gået op af bjerget, så kan man nyde en is på toppen. Vil man hellere til stranden, kan man tage offentlig transport ud til de forskellige strande i området, bl.a. kom ud til dem med enten bus, metro eller endda med sporvogn.

Sådan kommer du hertil

Det nemmeste er at flyve direkte fra Billund eller København til Athen internationale lufthavn. Priserne svinger meget men er dyrest i højsæsonen som er sommerperioden. Det er forholdsvis billigt at leve i byen, da man kan spise ude for 100 kr. med drikkevare eller nyde en pizza for omkring 50-60 kr. Det er en stor by med 5 millioner indbyggere, det er derfor en god ide, at planlægge hjemmefra hvad man gerne vil opleve og dermed hvor man gerne vil bo. Man kan sagtens gå rundt i centrum og tage offentlige transportmidler ud til de forskellige seværdigheder, men alt efter hvor meget man gerne vil se, så anbefaler vi at leje en bil. Et bonusråd er, at tage en båd fra Piræus havn og ud på De Saroniske øer som er et dejlig sted for solbadende turister.

Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
Find billige hoteller i Athen med fly fra Danmark
Priser fra: 2.235 kr

Find billige pakkerejser med fly + hotel fra Danske- eller nærliggende lufthavne. I Athen finder man hoteller rundt i hele byen og på nogle af byens bedste placeringer. Der er hoteller i forskellige prisklasser og med forskelligt serviceniveau.

Rejs med TripX
Rundtur m. bus Daglige udflugter Dansk rejseleder
8 dages rundrejse i Grækenlands smukke natur m. stop ved Athen, Olympia & Korinth
Priser fra: 10.995 kr

Dette er en fantastisk rejse rundt i fastlandet på Grækenland, som typiske turister til Grækenland ikke oplever. Rejsen starter og slutter i Athen. Rejsen er med halvpension, dansk rejseleder og udflugter. På rejsen oplever i det historiske Grækenland, olympiaden, de smukke bjerge og maleriske bygninger. Transport rundt i landet er med bus til 3- og 4-stjernede hoteller.

Rejs med Best Travel
Rejs på egen hånd Dansk rejseservice
Skræddersy rejsen efter dine egne behov
Priser fra: 0 kr

Med Primo Tours kan du på egen hånd rejse til Maldiverne. Bureauet hjælper dig med at planlægge rejsen og finder de bedste overnatninger og udflugter til jer. I bestemmer selv hvor meget Primo Tours skal sørge for på rejsen og hvor meget i selv vil. Det kan til tider være en fordel at være spontan og udvikle rejsen undervejs. Derfor er denne mulighed fantastisk. Bureauet er med jer hjemme fra Danmark under hele rejsen

Rejs med Primo Tours
Løbetur Lokal guide Privat tur
Privat løberundtur til Athens historiske områder med lokal guide
Priser fra: 249 kr

Dette er en fantastisk måde at opleve Athen på. Go! Running Tours tilbyder udflugter gennem løb. I løber sammen med en privat guide som viser alle de skjulte perler. I Athen tilbyder de 9 forskellige rundture fra 5 – 10 km. I bestemmer selv hastigheden og hvor I vil blive samlet op.

Rejs med Go! Running Tours
Rejs på egen hånd Kombiner rejser Skræddersy rejser
Skræddersy rejsen efter dine egne behov
Priser fra: 0 kr

Med Århus Charter kan du på egen hånd rejse til Maldiverne. Bureauet hjælper dig med at planlægge rejsen og finder de bedste overnatninger og udflugter til jer. I bestemmer selv hvor meget, Århus Charter skal sørge for på rejsen og hvor meget i selv vil. Det kan til tider være en fordel at være spontan og udvikle rejsen undervejs. Derfor er denne mulighed fantastisk. Bureauet er med jer hjemme fra Danmark under hele rejsen

Rejs med Århus Charter
Dansk rejseleder Store seværdigheder Lokale kultur- og madoplevelser
8 dage i det nordlige Grækenland med lokale seværdigheder
Priser fra: 0 kr

Dette er en autentisk rundrejse hvor man oplever det nordlige Grækenland. Rejsen starter med et par dage i Athen inden man kommer ud og ser Delfi og Akropolis. Jo længere væk man kommer fra Athen, jo flere fantastiske oplevelser får man. Rejsens midtpunkt er ved havet med smukke solnedgange fra Sivota. På rejsen oplever man de lokale, små landsbyer, kulturskatte og ikke mindst græsk mad i verdensklasse. På rejsen er der halvpenion, overnatning på hotel og dansk rejseleder.

Rejs med Kulturrejser Europa
Naturoplevelser Lokal rundrejse Let trekking
8 dages rundrejse i det sydlige fastland på Peloponnes
Priser fra: 0 kr

På denne rejser bruger i 8 dage på Peloponnes som er det sydlige fastland. Her overnatter i 4 steder på hotel og har næste halv pension alle steder. Øen er ikke besøgt af masseturismen – og det forstår man ikke. Her er fantastiske kystrækninger, frodige bjerglandskaber  og hyggelige landsbyer. På rejsen kommer i rundt på hele øen og besøger nogle af øens store seværdigheder som klostre og smukke naturpunkter.

Rejs med Kulturrejser Europa
Krydstogt All-inklusive Udflugter
14 dage - Krydstogt i Middelhavet
Priser fra: 10.599 kr

På dette krydstogt kommer i forbi 5 lande og 14 byer rundt i Middelhavet. I kommer bl.a. forbi Grækenland og Israel på den 4* Jewel of the seas krydstogt. Her bliver i forkælet med restauranter, swimmingpool, teater, fitnesscenter og meget mere. På rejsen har i dagene til at udforske byerne i ligger til kaj ved. Jerusalem, Athen, Messina, Rhodos m.fl. Rejsen starter og slutter i Rom.

Rejs med Kulturrejser Europa
Billige pakkerejser Udvalgte hoteller Prisgaranti
TripX

TripX er et nyt og moderne selskab som giver prisgaranti! De leverer billige pakkerejser med fly + hotel. Det er udvalgte hoteller og de viser altid priserne med de billigste flybilletter først. TripX springer flere led over og leverer dermed markedets billigste priser på udvalgte hoteller.

Rejs med TripX
Rejs på egen hånd Autentiske oplevelser Charterbureau
Primo Tours

Primo Tours tilbyder mange forskellige rejseformer. Find alt fra afslappende charterdestinationer til storbyferier eller store naturoplevelser. Bureauet tilbyder flere forskellige rejseformer og kan derfor hjælpe med din planlægning af rejsen. Find alt fra rejser med all-inclusive og guider til rejs på egen hånd rejser. Det vigtigste for dem er dog at give jer den personlige service og en uforglemmelig rejseoplevelse.

Rejs med Primo Tours
Eksklusive rejser Rundrejser og ekspeditioner Skræddersyede rejser
Voya Travel

Voya travel er eksperter når det kommer til skræddersyede rejser. De arrangerer både ekspeditioner, sejlerture, safari og rundrejser. Derudover har de adgang til luksuriøse hoteller til hele verden. Voya travel er et eksklusivt rejsebureau som leverer den bedste oplevelse.

Rejs med Voya Travel
Charterbureau Lokalt kendskab Personlig service
Århus Charter

Århus Charter byder velkommen til fantastiske ferieoplevelser på spændende rejsemål! Skaber rammerne for mindeværdige ferier, og gør altid deres ypperste og arbejder hver dag hårdt, for at skabe og ikke mindst indfri forventningerne til den ferie, der passer til netop dig og dine behov. Lad derfor blot feriedrømmene få frit spil, så tager de hånd om resten.

Rejs med Århus Charter
Løberejser Private ture Grupperejser
Go! Running Tours

Go! Running Tours er et dansk rejseselskab som sælger guidede rundture på løbeben og løberejser i hele verden. Det unikke ved koncept er, at man oplever nye steder og byer gennem lokale løbeguiders øjne. Samtidig med løber man rundt og får en unik lokal oplevelse. Derudover arrangerer de gruppe-løberejser i skønne naturområder.

Rejs med Go! Running Tours
Pakkerejser Dansk rejseleder Eksperter i krydstogt
Best Travel

Når man rejser med Best Travel bestille man en pakkerejse. Hermed får man en rejse hvor der er styr på alt og en dansk rejseleder med på rejserne. Best Travel tilbyder alt fra almindelig krydstogt og flodkrydstogt til rundrejser og charterrejser med planlagte udflugter. Bureauet tilbyder derudover busrejser, langtidsrejser og musikrejser.

Rejs med Best Travel
Kulturoplevelser Lokale samarbejdspartnere Rundrejser
Kulturrejser Europa

Kulturrejser Europa har den gode rejseoplevelse i centrum. På deres rejser har man altid en dansktalende rejseleder med, som sørger for at du får den fulde oplevelse på din rejse. Selskabet er 100% danskejet og har mere end 25 års erfaring indenfor rejser i Europa. For Kulturrejser Europa er det gode selskab og den rigtige rejse for dig det vigtigste. Derfor har de samarbejde med lokale som garanterer den fulde oplevelse.

Rejs med Kulturrejser Europa

Athen tilbyder

Airport

0

Art museum

0

Beach

0

City

0

Diving

0

Berømte seværdigheder

Madkvalitet

Lave flypriser

Lave leveomkostninger

Party

0

Shopping

Theme park

0

Transport

0

Winery

0

Snorkling

0

River rafting

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Inspiration

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt

Rejs på Øhop i Grækenland

Stor guide til øhop i Grækenland. Bliv klogere på nogle af Grækenlands mange smukke og populære øer og hvilke vi anbealer.

krydstogt middelhavet

Krydstogt Middelhavet: Guide til smukke oplevelser

Oplev Middelhavets smukke byer på én ferie. Rejs rundt på krydstogt fra by til by for at opleve Middelhavets smukkeste byer.

seværdigheder den kinesiske mur

Guide til must-see seværdigheder over hele verden

Oplev verdens største seværdigheder. Her kommer vi med anbefalinger til seværdigheder DU bør opleve i Asien, Europa og Amerika. Bliv derfor klogere på hvor du bør rejse hen efter store seværdigheder.