fbpx
Almeria Spanien

Almeria Spanien

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Almeria Spanien

Her er både havn, strandpromenade, katedraler, rambla og massevis af tapasbare. Vil du opleve det ægte Andalusien, så skal du besøge Almeria. Mange danskere kender ikke særlig godt til storbyen med små 200.000 indbyggere. Man har dog en masse at glæde sig til, hvis man vælger at rejse til Almeria Spanien. Byen og området har meget forskelligt at byde på. Med en rejse hertil oplever man dejlige sandstrande, et skønt lokalt liv, en masse historie og ikke mindst mulighed for mange forskellige udflugter. Byen ligger ved de fantastiske bjerge Sierra Nevada, så her er både smuk natur, cykel- og vandreture og smukke lokale landsbyer. Det mange elsker Almeria Spanien for, er at byen er mere autentisk og lokal, end de andre byer ved Costa Del Sol. Vi anbefaler at rejse til området fra maj - oktober da man her er garanteret høj solskin. Temperaturen i denne periode er fast over 25 grader. Spanien er bedst om sommeren, da byernes charme, den rolige stemning og de gode køkkener kommer til sin ret her. Man kan flyve fra de danske lufthavne til området, det kræver dog en mellemlanding på vejen.

Almeria Spanien
Almeria Spanien
Almeria Spanien
Almeria Spanien
Almeria Spanien
Almeria Spanien
Almeria Spanien
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Golf

Spil golf på 3 fantastiske baner

Ved byen ligger der tre rigtig gode golfbaner. Greenfee koster mellem 45-65€ for en runde rigtig god golf. Almeria er en oplagt golfdestination, da du her kan mixe et spil golf med strandbesøg. Rejser du med familie eller venner, hvor alle ikke er golfspillende, er her rig mulighed for dem at lave noget andet, mens du bruger 4-5 timer på en rigtig god runde.

Vi anbefaler La Envia golf, som ligger 13 km fra centrum.

Strand

Fantastisk kyst med mange strande

I hele Almeria regionen ligger der en masse og smukke sandstrande. Strandene er store og med masser af plads, de er både børnevenlige, men også stille og rolige.

Byen ligger tæt på Costa Del Sol, men har ikke ligeså mange turister. Det kan man tydeligt mærke på stranden, men også når man sidder på strandpromenaden i byen og nyder en dejlig drink eller lidt at spise.

Lidt udenfor byen er der rig mulighed for at sejle i kajaker ved Kayak Cabo de Gata. Her sejler man langs kysten ved stejle klipper og små grotter.

Bjerge

Natur med forskellig muligheder

Byen ligger tæt ved Sierra Nevada bjergene og giver derfor nogle muligheder, hvis man vil opleve andet end stranden. I området er der udover de fine strande også forskellige klippeformationer og grotter.

Derfor kan man ved Almeria sagtens kombinere en ferie med afslapning, udflugter og lokal kultur for at blive klogere på andre steder end Danmark.

Rejsetip

Er du tapaselskende og vild med spansk mad så bienvenido til Almeria. Tapas findes ikke meget bedre end her og der er nok af den, da bar- og cafeer med tapas ligger op af hinanden her. Prøv bl.a. tapas med sværdfisk eller fyldte svampe.

Sprog

Spansk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[LEI] Almería lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Almeria Spanien afslapning og ro

Destinationen er perfekt for familier eller grupperejsende. Grundet det store udvalg af forskellige muligheder, kan folk med forskellige interesserer få den perfekte ferie i Almeria Spanien. Vi anbefaler at man bor på en af de lækre hoteller, som ligger ned til strandpromenaden. Man skal blot krydse den bilfri hovedvej og så er man nede ven den dejligste strand.

Byen og området er forholdsvis billigt. Man kan her finde rigtig gode 3-stjernet hotelværelser for 370 kr. pr. nat. Det samme ses på priserne i restauranterne. Grundet den moderne bydel med lækre strande, hoteller ned til vandet og shopping samt den gamle bydel med mere charme er området utrolig populært. Når Spanierne rejser på ferie, vælger rigtig mange Almeria Spanien grundet områdets mange muligheder.

Kombinationen af solferie med lækre hoteller og gode strande passer rigtig mange spaniere. De er vilde med god mad, naturoplevelser som området byder og et spil golf. Alt dette kan man i området og derfor er det utrolig populært.

Området smukke natur

Mange forbinder området med afslapning og kombinationen af storbyliv og strand, som man kender det fra Barcelona. Byen ligger ved Sierra Nevada bjergene som giver mange gode udflugtsmuligheder. Om vinteren er det et populært skimområde og om vinteren et område for gode vandre- og cykeludflugter. Her kan man se grottebyen Guadix hvor de lokale stadig lever i grotterne. Det er en charmerende og hyggelig by, hvor tiden er gået i stå og harmoni bliver hyldet.

I området er der mulighed for at afprøve river rafting, cykel MTB eller få nogle fantastiske vandreoplevelser. Fra hotellerne kan der bookes forskellige udflugter ind i nationalparken direkte fra Almeria Spanien.

Fra byen kan man tage et smuttur til nabobyen Granada. Her er Spaniens mest populære turistdestination ‘Al Hambra’. Det er et palads som en gang har været byen-i-byen grundet den gode vedligeholdelse af det store palads. Samtidig har Granada et super fedt natteliv, for dem der er festglade og foretrækker at være op til den lyse morgen.

Derfor rejser folk hertil

Som en lille opsummering til sidst, vil vil gerne tydeliggøre hvorfor Almeria Spanien er helt fantastisk at rejse til. Man har de lækre hoteller ved de lange og store sandstrande. Her er der børnevenligt og tid til at finde sig selv væk fra en stresset hverdag. Den moderne bydel har fantastiske restauranter, med god lokal vin, tapas med lokal skinke og rigtig gode priser. Her kan man også hygge sig på de lokale barer eller give den gas i de forskellige butikker. Der er alt fra normale butikscentre til modebutikker der forhandler verdens største brands.

Byens gamle bydel har en masse charme. Den har små smalle brostensbelagte stræder. Lidt længere oppe ad i byen, er der en fantastisk udsigt fra borgen i byen. Ved byen ligger mange andre fede byer som eks. Granada som kan besøges på en heldagstur. På denne tur bør man besøge en lokal vinbunde og tage de små landeveje igennem de små skjulte byer. I området er der fantastiske muligheder for at spille golf på rigtig gode baner. Bliver charterlivet for kedeligt, kan man tage på ture i Sierra Nevada bjergene. Her kan man cykle, vandre, prøve river rafting og nyde naturens stilhed.

Almería tilbyder

Natur

Bicycle

0

Airport

0

Strand

City

0

Food quality

0

Golf

Low cost flight

0

Party

0

Shopping

0

Tecking

0

Theme park

0

Transport

0

Vinoplevelser

Snorkling

0

Bungy jump

0

Vulkaner

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Inspiration

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt