fbpx
Algarve Portugal

Algarve Portugal

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Rejs til Algarvekysten Portugal

I det sydligste  Portugal ligger Algarve kysten, hvor Faro er hovedbyen. Området er helt fantastisk, med smukke strande, dejligt natur og rig mulighed for at spille golf året rundt. Golfspillere rejser hertil hele året, grundet det gode klima. Det er derfor den oplagte mulighed, at kombinere golfferien med badeferie, da kysten skaber fantastiske rammer for dette. Fra juni - september danner kysten de bedste rammer for ren badeferie. Her er der varmt og gennemsnitligt over 25 grader hver dag. Vandtemperaturen i havet er bedst i sommerperioden, men temperaturen kommer aldrig under 17 grader.  Der er en masse smukke udflugtsmuligheder ved Algarve.  Vil anbefaler at man lejer en bil, i en kortere periode af ferien for at opleve områdets mange muligheder og smukke natur. Algarvekysten har en bred palette af muligheder for rejsende hertil. Portugal begynder at blive mere populært hos danskerne, men det er stadig nabolandet Spanien som tiltrækker de fleste turister. Det betyder derfor, at leveomkostningerne er de laveste i vesteuropa og man derfor får rigtig meget for pengene i Portugal. De charmerende kystbyer, de lange kyststrækninger med fantastiske strande, mere end 3000 timers årlig sol og de billige priser, gør  at du er nødt til at rejse hertil. Ingen fortryder en rejse til Algarvekysten og de fleste kommer tilbage igen.

Algarve Portugal
Algarve Portugal
Algarve Portugal
Algarve Portugal
Algarve Portugal
Algarve Portugal
algarvekysten
algarvekysten
algarvekysten
algarvekysten
algarvekysten
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Golf

Den franske riviera i Portugal

På Algarvekysten findes der mere end 30 smukke og grønne 1. klasses golfbaner. Det er på grund af det milde klima, muligt at spille golf her året rundt.

Det er rig mulighed for, at indkvartere sig ved golfbanerne og samtidig bo med havudsigt. Er i rigtig golfkyndige bør i leje en bil og køre rundt i området, for at prøve så mange af de fantastiske baner som muligt.

Vandreture

Vandring på tværs af kysten

Er du vild med at vandre, skal du prøve at gå på Via Algarviana. Ruten går på tværs af hele Algarvekysten og man kan sagtens dele den op. Bl.a. kan man gå på Parque Natural da Ria Formose i central Algarve eller gå lidt mere ind i landet i nationalparken Costa Vicentina.

Forlystelser

Forlystelser for hele familien

På tværs af Algarvekysten findes her en masse Aquaparker. Der er en masse sjov for hele familien – både voksne og børn. Her er der en masse store og udendørs poolområder med vandrutchebaner, bølgebassiner og strømme. Nogle af de største parker er Agualand, The Big One og Slide & Splash. Hop ud i det og nyd dagen med hele familien.

Rejsetip

Rejs til Albufeira som er en hyggelig og gammel by. Byen har et skønt torv med restauranter, fantastiske strande og skønne golfbaner. I området findes en masse dejlige hoteller ned til vandet.

Sprog

Portugisisk

Valuta

[EUR] Euro

Lufthavn

[FAO] Faro Lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Algarve Portugal aktiv ferie

Algarve Portugal er kendt for to ting – golf og sine strande. Golfspillerne kender nok allerede til området, ellers findes der en masser baner at læse om. Strandene ved Algarve Portugal, kan man få i alle typer og størrelser. Der er både børnevenlige strande, store brede sandstrande, muligheder for surfing, men også små strande der er skjult mellem klipperne. Nogle af Europas bedste strande ligger her, da de er skjulte bag klipper, med azurblåt hav og børnevenlige forhold. Strandene deler forhold ved byen Albufeira. På østsiden er strandene brede, børnevenlige og klassiske som vi kender dem. På den vestlige side er de barske, med klipper langs de små strande og med gode forhold for surfere. Området er yderst populært blandt golfspillere. Dette skyldes de gode vejrforhold i vinterhalvåret med temperaturer mellem 16-20 grader og 3.000 timers årlig sol. Det er derfor rigtig gode forhold for at få lidt varme og sol i vintertiden og spille på gode baner, mens golfbanerne herhjemme ligger øde grundet vand og sne. 

Det er en god ide at leje en bil. Det er det fordi der er mange hyggelige og mindre byer langs kysten. Med bil kan man opleve mere af det lokale Portugal, besøge middelalderbyen Silves eller tage på en heldagstur til Sevilla i Spanien. Desuden er Portugal ikke større end, at det kun tager 2,5 time at køre fra Faro til portugals hovedstad Lissabon.

Algarvekystens charmerende byer

Langs kysten er der mange forskellige steder at rejse til. her kommer vi med anbefaling til tre dejlige steder man bør rejse til. Den første by er Armação de Pêra som er en havn og landsby der er vokset sammen. Her er der smukke gyldne strande og en gammel charmerende bydel med en moderne, men lille udvalg af butikker og restauranter ved byens fort fra det 17. århundrede. Ved havnefronten er der fyldt med nye og moderne restauranter som serverer friske frisk som sejles direkte ind i havnen. Her findes restauranter som begærer alles hjerter. Byen byder desuden på et fint natteliv og hyggelige barer.

Albufeira er kendetegnet ved en ægte badeferie. Her er der strande hvor alle i familien kan hygge sig og slappe af. Strandene er brede, smukke og børnevenlige. Albufeira har uden tvivl nogle af områdets og europas bedste strande. Byen har en gammel bydel med brostensbelagte gader og en ny bydel med moderne hoteller, restauranter og barer. Den sidste by er Alvor som er lidt mindre kendt, men de lokales yndlingsby. Den er ligesom de andre byer kendt for sine strande, men det er ikke derfor folk rejser hertil. Byen er lidt mindre og med en masse historie og charme. Alvor er kystens fiskerby grundet den stærke kultur. Her er der små brostensbelagte gader, små markeder, hvidkalkede huse og små hyggelige værtshuse med live musik.

Algarve Portugals smukke kultur

Noget man ikke må undervurdere ved Algarve Portugal, er maden. Her er der mulighed for at få en masse forskellige retter med fisk og skaldyr, tilberedt på mange forskellige måder. Udover at få det grillet, findes der også mange traditionelle retter, med inspiration fra andre lande i de moderne restauranter langs kysten i de populære feriebyer. Det er dog fiske- og skaldyrs entusiaster som får den bedste koloniale oplevelse her. De forskellige tilberedningsmetoder, mange forskellige fiskerestauranter og restauranter langs kysten skaber fantastiske madoplevelser. Dog er der generelt et bredt udvalg af mad, derfor kan man sagtens finde andet, hvis man ikke er vild med fisk og skaldyr.

Portugiserne laver der egen paella. Vi anbefaler at man spiser de lokale retter, da de ikke altid lykkedes med det internationale køkken. Langs Algarvekysten Portugal ligger der flere vingårde som producerer vin i rigtig god kvalitet. Igen lej en bil! Brug bilen til at køre rundt og smage på de forskellige vine, se gårdene og hvor druerne er vokset. Det er altid hyggeligt at opleve vingårdene og høre om familiehistorierne bag gårdene. Med bilen kan man komme rundt til andre kystbyer for at teste de forskellige restauranter af ved Algarve Portugal.

Heldagsudflugt Lokal kultur Algarvekystens Venedig
Udforsk den lokale kultur
Priser fra: 285 kr

På en uforglemmelig heldagsudflugt oplever I det autentiske og skjulte Algarve. Oplev de små og hyggelige byer med fantastisk arkitektur, lokal historie og rigtig meget charme. Oplev bl.a. Tavira som er kendt for Algarvekystens Venedig. I byen er der 37 kirker og specialbygget huse. På turen besøger man store monumenter, slotte kommer forbi forskellige fiskebyer og til den spanske grænse. Få en historisk opleve med hele familien eller din rejsegruppe.

Rejs med Sunweb
Hovedstad Storbytur Kultur
Udflugt til Lissabon
Priser fra: 335 kr

Brug en dag med guide til Lissabon på heldagsudflugt. Lissabon er Portugals hovedstad og en fantastisk by. Byen byder på en masse historie, kulturelle områder og smukke monumenter som er vigtigste for Portugals historie. Byen byder også på rigtig lækre restauranter, barer og vinoplevelser. Brug en dag i hovedstaden væk fra strandene ved kysten.

Rejs med Sunweb
Jetbåd udforske klipper Delfinsafari
Udflugt på havet med Jetbåd
Priser fra: 260 kr

Brug en dag med masser af fart og vind i håret på vandet. På tur i Jetbåd sejler i rundt til nogle af kystens smukke steder. Oplev og udforsk forskellige klippeformationer og grotter herunder Benagilgrotten. På turen sejler man også væk fra kysten, for at sejle ud på havet for at spotte delfiner og andre dyr.

Rejs med Sunweb
Middelhavseksperter Familievenligt Klimaneutral
Sunweb

En af Danmarks mest populære rejsebureauer med mere end 150.000 rejsende gæster i 2019. Tilbyder rejser til solskinsdestinationer ved Middelhavet og skiferier i alperne. Sunweb sørger for din sikkerhed og tryghed. Med mere end 25 års erfaring har de en økonomisk ballast og stor kendskaber til deres rejsedestinationer. Sunweb sørger for at skabe uforglemmelige oplevelser for hele familien og alle deres rejsende. Derudover klimakompenserer Sunweb rejserne for egen regning.

Rejs med Sunweb

Algarve er mest kendt for.

Airport

0

Strande

Famous sight

0

Madkvalitet

Golf

Lave flypriser

Low cost living

0

Shopping

0

Surfing

Theme park

0

Vinoplevelser

Snorkling

0

Zipline

0

Bungy jump

0

Strandpromenade

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Delfin- og hvalsafari

0

Inspiration

bedste strande europa

Se de 5 bedste strande i Europa!

Vi har lavet en lækker oversigt over de 5 bedste strande i Europa. Her er der både strande fra Portugal, Spanien og Tyrkiet, men hvilken tror du ligger nr 1? Se vores bud på de bedste strande her.

Påskeferie 2021

Ved du ikke hvor ferien skal gå hen i påsken? Lad travelday inspirere dig til en påske under varme himmelstrøg langt væk fra den kolde vinter i Danmark.

Nyd sol og strand på ferien

Elsker du bare sol og strand samt varmen fra solens stråler? Så er her en guide til lande i og ved Europa, som du kan besøge hele året rundt