fbpx
agadir marokko

Agadir Marokko

  • Rejsedestination
  • Pakkerejser/udflugter
  • Rejsebureauer

Agadir Marokko rejseoplevelser

Agadir er uden tvivl Marokkos mest populære og moderne ferieby. Byen har mere end 300 solskinsdage om året, lang og lækker hvid sandstrand og byder på en masse lækre hoteller og restauranter. Er man en vandhund er der både mulighed for windsurfing og jetski. Det bedste ved det hele er, at det ikke er særlig dyrt at holde ferie i Agadir Marokko. I 1960 ødelagde et stort jordskælv det mest af byen, derfor er byen relativ ny og moderne by - da dette var intentionen ved genopbygningen. Det er en by med brede boulevarder, en park i centrum med restauranter og caféer rundt om. Byen er inspireret af de flotte havnebyer i Europa. Byen er dog mest kendt for sine mange markeder, fantastiske surfing muligheder og de store strande. Har du en lille drøm om, at du gerne vil lære og surf, så er det oplagt at tage på surfcamp hertil, da det er en af verdens bedste surferområdet, uanset om du er øvet eller nybegynder. Så vil du væk fra kulden i efteråret eller vinteren, slappe lidt af på stranden og shoppe lidt i de forskellige butikker på markederne, så er Agadir Marokko en rigtig god rejsedestination for dig.

agadir marokko
agadir marokko
agadir marokko
agadir marokko
agadir marokko
  • Aktiviteter
  • Rejseinfo
  • Anmeldelser
Surf

surf på kilometer lange strande

Snedækkede bjerge, oaser, ørken og mile lange strande, det er noget af det Marokko har at byde på. De lange strande er helt perfekte til surfing da her ofte slår gode bølger ind over kysten.

Der findes en masse surf camps til Marokko f.eks. lapoint eller De Brede Planker. Man kan enten Surfe ved byens lækre strande eller tage lidt udenfor byen til surferparadiset Taghazout.

Markeder

Gør en god handel i byens store marked

Man har måske set det på film eller billeder før, store markeder med friske og lokale frugter og madvare, håndsyet tøj og lokale klæder. Markedet hedder Souk Al Had og er en oplevelse for alle at se. Her kan man også handle med dyr og møbler, dog er det ofte lidt sværere at få med hjem i flyet.

På markederne kan man altid prutte om prisen, da de er vant til turister, som gerne betaler overpris.

Forlystelser

Plask og leg med vand

Den mest populære forlystelse ved byen er stranden og bølgerne. Man kan sagtens få flere timer og dage til at gå, med at lære og ride på bølgerne. Rejser du til Agadir Marokko, skal du altså gøre dig selv den tjeneste at prøve det.

Her findes også et vandland til de lidt yngre. Atlantica Parc er et sjovt vandland med mange vandrutchebaner, men er man adrenalinhungrende, får man ikke meget ud af vandlandet.

Rejsetip

Ta ud og opleve naturen rundt om Agadir. Rejs på halv-/heldagsture ud og opleve naturen og bjergene. Turene kan bookes fra de fleste hoteller.

Sprog

Arabisk

Valuta

[MAD] Marokkansk dirham

Lufthavn

[AGA] Agadir Al Massira lufthavn

Tilføj kommentar

Gennemsnitstemperatur
average temperature

Agadir Marokko aktiv ferie

I Agadir Marokko kan man lave rigtig gode handler, af råvare som er ægte. Byen er utrolig populær grundet den lange og lækre strandpromenade, samt man kan holde sol- og badeferie det meste af året. Dog vil vi ikke anbefale det i vinterperioden. Udover windsurfing, så er der også rig mulighed for at spille golf i området. Ellers anbefaler vi en afslappende ferie til området, da stranden i byen er at foretrække. Dog er en del af den gamle by stadig velbevaret og nu en del af Unescos verdensarvsliste.

Agadir er blevet en populær badeby for familier som drømmer sig til varme og lækre strande. Her er rigtig fine og store hoteller, med direkte adgang til strande og muligheden for at surfe. Det er desuden muligt at spille golf, da her er blevet dannet rigtig fine golfbaner.

De fine barer, restauranter og caféer ligger ved La corniche strandpromenaden, som er centrum for hygge om aftenen, men faktisk også i dagstimerne. Her kan man spise meget forskelligt mad, det er fin kvalitet, men det bedste af alt er priserne. Man får rigtig meget for pengene i Agadir, det kan man både se på hoteller, surfingcamps og i restauranterne. Hvis du ønsker luksus for få penge, så er det værd at overveje en rejse til Agadir.

Ophold og hoteller

Når vi tænker Agadir Marokko tænker vi en by omringet af sand, små hyggelige gader og hoteller ovenpå bygningerne uden havudsigt eller de sjove fornøjelser. Dette er bare ikke sandt, overhovedet ikke. Før her ligger en masse lækre hoteller direkte ned til den lækre strand. Du kan få alt fra små hoteller med et fint lille værelse, til store lækre all-inclusive resorts, med flere restauranter, pools og lækre faciliteter i form af wellness, fitness og butikker.

Rigtig mange danske rejsebureauer tilbyder rejser hertil og det anbefaler vi du benytter dig af. Priserne er rigtig gode, rejserne er variable – det betyder du selv kan bestemme varigheden af din rejse, samt ved at du rejser med et rejsebureau er du dækket af rejsegarantifonden. Priserne på hoteller Agadir er formidable, da du virkelig får meget ud af, at krydse den Europæiske grænse til Marokko i Nordafrika. Vil du derfor gerne på en ferie med selvforkælelse, lækre omgivelser, flotte hoteller med rigtig god mad og ikke mindst varme himmelstrøg og høj sol, så er Agadir et rigtig godt sted – hvis du ønsker lækre omgivelser for få penge.

Rigtig godt at vide om byen

Hvis man virkelig elsker lokal historie og kultur, så er Agadir Marokko det forkerte sted at rejse til, da det er en nymoderne by. Her er tilgengæld mulighed for en masse adrenalin, sjov og fuld fart på. På havet er det både muligt at surfe, windsurfe og ikke mindst stå på vandski. Herudover er det muligt at give den gas på firhjulstrækker eller på heste ryg i ørkenen ved byen. Det er altid sjovt at være i en ørken, da det bare er sand over det hele og man hurtigt glemmer tid og sted. Der er rigtig gode guider med, så du er i sikkerhed og ingen bekymringer for at fare vild.

Herudover er det muligt at vandre rundt i de smukke atlasbjerge, som ligner en blanding af tørre klipper fra Afghanistan og frodige grønne træer her er der, som på toppen af alperne og ellers bare en smuk udsigt. Atlasbjergene er en stor kæde, så har du stor passion for vandring, så undersøg mulighederne for, hvor du helst vil vandre. Det er populært at vandre rundt i bjergene og tage telt med.

Det tager ca. 5 timer at flyve til Agadir, men så har du også adgang til 6 km. strand, en lækker marina, marked med over 2.000 sælgere og ikke mindst muligheden for at give den gas på land og vand.

Agadir er mest kendt for.

Natur

Airport

0

Strande

Golf

0

Lave leveomkostninger

Markeder

Natteliv

Shopping

0

Surfing

Theme park

0

Transport

0

Strandpromenade

0

Eksotiske dyr

0

Vandfald

0

Tæt på lufthavn

0

Min. 15℃ året rundt

0

Inspiration

Påskeferie 2021

Ved du ikke hvor ferien skal gå hen i påsken? Lad travelday inspirere dig til en påske under varme himmelstrøg langt væk fra den kolde vinter i Danmark.

365 rejser

365 rejser – Guide til gode rejser hele året rundt

Er du træt af kolde af våde Danmark og mere til varme og lækre strande? Så er det her indlæg noget for dig. Vi giver anbefalinger til destinationer, hele året rundt.